_ميگو
آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : _ميگو
چرا بخش مهمی از میگوی ایران صادر میشود؟
2020-03-26T11:19:37+04:30
میگو باوجود ارزش غذایی بالایی که دارد، هنوز نتوانسته جایگاه مناسبی در سفره ایرانیها پیدا کند، برهمین اساس سرانه مصرف آن بسیار پایین است و به همین دلیل، بخش ...
تولید غذاهای دریایی شتاب گرفت
2020-01-01T15:11:47+03:30
با انعقاد یک تفاهمنام همکاری میان ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری و یکی از گروههای صنایع غذایی، یک شتابدهنده در حوزه فرآوریهای ز...