میرنیوز
لبنیات سنتی
آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : لبنیات سنتی
خاصیت پروبیوتیک در یک محصول لبنی سنتی
2021-02-23T07:14:33+03:30
پژوهشگران با انجام مطالعهای باکتریهایی با خاصیت پروبیوتیک از محصول لبنی سنتی «کومه» جداسازی کردند.
درصد بالایی از پنیرهای سنتی آلودهاند
2020-12-27T07:33:13+03:30
انجام یک مطالعه بر روی پنیرهای سنتی استان سمنان نشان داد که تقریبا ۶۰ درصد از این پنیرها به باکتری بیماریزای اشرشیاکلای آلوده هستند. این پنیرها قابل مصرف نی...