میرنیوز

سیب‌زمینی

آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : سیب‌زمینی

هنگام سرخ‌کردن، در کدام روغن‌ها "آکریل‌آمید" بیشتری تولید می‌شود؟

هنگام سرخ‌کردن، در کدام روغن‌ها "آکریل‌آمید" بیشتری تولید می‌شود؟
2021-12-23T06:47:45+03:30
آکریل‌آمید ماده‌ای است که در اثر حرارت در برخی مواد غذایی مانند چیپس، سیب‌زمینی سرخ‌شده و نان برشته تولید می‌شود و در دسته مواد احتمالی ایجادکننده سرطان قرار...

تولید انبوه بذر هسته سیب زمینی با فناوری کشت بافت گیاهی

تولید انبوه بذر هسته سیب زمینی با فناوری کشت بافت گیاهی
2021-07-17T12:51:26+04:30
رئیس مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی از تولید انبوه بذر هسته سیب‌زمینی (مینی تیوبر) با استفاده از تکنولوژی کشت بافت گیاهی در مرکز نوآور...

محصولات پرمصرف میادین میوه و تره‌بار چقدر نیترات دارند؟

محصولات پرمصرف میادین میوه و تره‌بار چقدر نیترات دارند؟
2020-06-30T07:37:43+04:30
محققان در پژوهشی میزان نیترات برخی محصولات پرمصرف عرضه شده در میادین میوه و تره‌بار منطقه چهار تهران را در فصل های بهار و زمستان اندازه‌گیری کردند. ...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)