تغذيه
آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : تغذيه
نکاتی درباره تغذیه زنان در سه ماهه اول بارداری
2021-02-27T09:14:29+03:30
بررسی وضعیت تغذیه زنان در سه ماهه اول بارداری نشان داد که میانگین مصرف چهار گروه اصلی غذایی شامل «نان و غلات»، «پروتئین»، «سبزیجات» و «شیر و لبنیات» در اکثر ...
بررسی سطح امنیت غذایی در کشور
2021-01-02T16:19:53+03:30
مدیرگروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو امنیت غذایی را شامل دسترسی به غذای سالم و کافی در تمام ایام عمر برای داشتن زندگی سالم و فعال تع...
کدام الگوی غذایی برای دوران بارداری بهتر است؟
2020-12-22T09:06:33+03:30
یافتههای یک مطالعه نشان میدهد که پیروی از الگوی غذایی شامل غلات، حبوبات، مغزها، چربیها و سبزیجات، خطر تولد نوزاد کموزن، نارس و ... را کاهش میدهد و پیا...
نیازهای بدن برای مبتلا نشدن به کووید-۱۹
2020-04-23T08:03:33+04:30
با اوج گرفتن شیوع بیماری کووید-۱۹ که از یک کرونا ویروس جدید منشأ میگیرد، تلاشهای بیشماری در گوشه و کنار جهان برای مقابله با آن شکل گرفته است. یکی از مهمت...
چرا بخش مهمی از میگوی ایران صادر میشود؟
2020-03-26T11:19:37+04:30
میگو باوجود ارزش غذایی بالایی که دارد، هنوز نتوانسته جایگاه مناسبی در سفره ایرانیها پیدا کند، برهمین اساس سرانه مصرف آن بسیار پایین است و به همین دلیل، بخش ...