تغذيه
آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : تغذيه
نقش تغذیه در بروز بیماری باکتریایی واژن
2022-03-06T09:59:29+03:30
پژوهشگران کشور در مطالعهای جالب بر روی یک بیماری مهم واژینال در زنان، متوجه شدهاند که سبک غذایی و مصرف مواد فرا فرآوری شده میتوانند در بروز این بیماری نقش...
مهاجرت چه تاثیری بر الگوهای غذایی افراد دارد؟
2021-10-19T06:59:08+03:30
پژوهشگران سیاستگذاری غذا و تغدیه و ایمنی مواد غذایی با انجام یک مطالعه مروری، مقالات منتشر شده در زمینه عوامل موثر بر رفتارهای غذایی مهاجران را بررسی کردند....
با تغذیه صحیح، از آسیب به DNA جلوگیری کنید
2021-09-26T06:45:30+03:30
DNA بهعنوان دستورالعمل ژنتیکی رشد و بقای سلولهای بدن، نقشی اصلی در حفظ سلامت ما ایفا کرده و هرگونه تغییر نامطلوب در آن ممکن است به اتفاقات ناگواری برای بدن...
وضعیت صنعت پروبیوتیک در ایران
2021-07-06T07:24:42+04:30
پژوهشگران با انجام یک مطالعه کیفی، وضعیت صنعت پروبیوتیک در ایران را بررسی کرده و پیشنهاداتی را برای توسعه این صنعت ارائه کردند.
...
نکاتی درباره تغذیه زنان در سه ماهه اول بارداری
2021-02-27T09:14:29+03:30
بررسی وضعیت تغذیه زنان در سه ماهه اول بارداری نشان داد که میانگین مصرف چهار گروه اصلی غذایی شامل «نان و غلات»، «پروتئین»، «سبزیجات» و «شیر و لبنیات» در اکثر ...
بررسی سطح امنیت غذایی در کشور
2021-01-02T16:19:53+03:30
مدیرگروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو امنیت غذایی را شامل دسترسی به غذای سالم و کافی در تمام ایام عمر برای داشتن زندگی سالم و فعال تع...
کدام الگوی غذایی برای دوران بارداری بهتر است؟
2020-12-22T09:06:33+03:30
یافتههای یک مطالعه نشان میدهد که پیروی از الگوی غذایی شامل غلات، حبوبات، مغزها، چربیها و سبزیجات، خطر تولد نوزاد کموزن، نارس و ... را کاهش میدهد و پیا...
نیازهای بدن برای مبتلا نشدن به کووید-۱۹
2020-04-23T08:03:33+04:30
با اوج گرفتن شیوع بیماری کووید-۱۹ که از یک کرونا ویروس جدید منشأ میگیرد، تلاشهای بیشماری در گوشه و کنار جهان برای مقابله با آن شکل گرفته است. یکی از مهمت...
چرا بخش مهمی از میگوی ایران صادر میشود؟
2020-03-26T11:19:37+04:30
میگو باوجود ارزش غذایی بالایی که دارد، هنوز نتوانسته جایگاه مناسبی در سفره ایرانیها پیدا کند، برهمین اساس سرانه مصرف آن بسیار پایین است و به همین دلیل، بخش ...