میرنیوز

تغذيه

آخرین اخبار علمی دارای کلمه کلیدی : تغذيه

نکاتی درباره تغذیه زنان در سه ماهه اول بارداری

نکاتی درباره تغذیه زنان در سه ماهه اول بارداری
2021-02-27T09:14:29+03:30
بررسی وضعیت تغذیه زنان در سه ماهه اول بارداری نشان داد که میانگین مصرف چهار گروه اصلی غذایی شامل «نان و غلات»، «پروتئین»، «سبزیجات» و «شیر و لبنیات» در اکثر ...

رژیم غذایی مادر در دوران بارداری بر روی چاقی کودک تاثیر می‌گذارد

رژیم غذایی مادر در دوران بارداری بر روی چاقی کودک تاثیر می‌گذارد
2021-02-23T07:14:31+03:30
رژیم غذایی نامناسب مادر در طول دوران بارداری می‌تواند باعث چاقی و تجمع چربی در اواخر دوران کودکی فرزند شود.

کدام موادغذایی کیفیت اسپرم را بهتر می‌کند؟

کدام موادغذایی کیفیت اسپرم را بهتر می‌کند؟
2021-02-01T06:39:54+03:30
پژوهشگران تغذیه با انجام یک مطالعه مروری تاثیر الگوهای غذایی را شاخص‌های کیفیت اسپرم بررسی کردند.

بررسی سطح امنیت غذایی در کشور

بررسی سطح امنیت غذایی در کشور
2021-01-02T16:19:53+03:30
مدیرگروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو امنیت غذایی را شامل دسترسی به غذای سالم و کافی در تمام ایام عمر برای داشتن زندگی سالم و فعال تع...

کدام الگوی غذایی برای دوران بارداری بهتر است؟

کدام الگوی غذایی برای دوران بارداری بهتر است؟
2020-12-22T09:06:33+03:30
یافته‌های یک مطالعه نشان می‌دهد که پیروی از الگوی غذایی شامل غلات،‌ حبوبات، مغزها، چربی‌ها و سبزیجات، خطر تولد نوزاد کم‌وزن، نارس و ... را کاهش می‌دهد و پیا...

آکادمی مجازی علوم تغذیه و صنایع غذایی راه‌اندازی شد

آکادمی مجازی علوم تغذیه و صنایع غذایی راه‌اندازی شد
2020-05-09T14:15:03+04:30
روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور از راه‌اندازی آکادمی مجازی و سالن وب کنفرانس در این مرکز خبر داد.

اصلاح طرح برآورد نیروی انسانی علوم تغذیه/انتقاد از پیش‌داوری‌ها نسبت به این طرح

اصلاح طرح برآورد نیروی انسانی علوم تغذیه/انتقاد از پیش‌داوری‌ها نسبت به این طرح
2020-05-03T11:58:23+04:30
دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی وزارت بهداشت از تدوین طرح برآورد نیروی انسانی موردنیاز کشور در رشته مقاطع علوم پزشکی تا سال ۱۴۰۸ بر اساس اسناد بالادس...

انتقاد انجمن تغذیه ایران از طرح برآورد نیروی انسانی علوم تغذیه

انتقاد انجمن تغذیه ایران از طرح برآورد نیروی انسانی علوم تغذیه
2020-04-29T11:53:20+04:30
رییس انجمن تغذیه ایران به نمایندگی از جامعه تغذیه ایران نسبت به گزارش "برآورد نیروی انسانی مورد نیاز رشته‌های علوم تغذیه تا سال ۱۴۰۴" مبنی بر کاهش ...

نیازهای بدن برای مبتلا نشدن به کووید-۱۹

نیازهای بدن برای مبتلا نشدن به کووید-۱۹
2020-04-23T08:03:33+04:30
با اوج گرفتن شیوع بیماری کووید-۱۹ که از یک کرونا ویروس جدید منشأ می‌گیرد، تلاش‌های بی‌شماری در گوشه و کنار جهان برای مقابله با آن شکل گرفته است. یکی از مهم‌ت...

چرا بخش مهمی از میگوی ایران صادر می‌شود؟

چرا بخش مهمی از میگوی ایران صادر می‌شود؟
2020-03-26T11:19:37+04:30
میگو باوجود ارزش غذایی بالایی که دارد، هنوز نتوانسته جایگاه مناسبی در سفره ایرانی‌ها پیدا کند، برهمین اساس سرانه مصرف آن بسیار پایین است و به همین دلیل، بخش ...