میرنیوز
به گزارش ایسنا، در اساس بخشنامه ابلاغی معاونت آموزشی دانشگاه تهران تاکید شده است؛ با توجه به شرایط کنونی کشور به دلیل شیوع بیماری کرونا، به منظور تداوم برگزاری کلاسها و ارائه تسهیلات لازم به دانشجویان، این دستورالعمل با مشارکت اعضای شورای آموزشی دانشگاه تدوین و جهت اجرا ابلاغ میشود.
در این بخشنامه آمده است: ارائه دروس نظری نیم سال جاری کماکان با استفاده از سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران ودیگر سامانهها به شیوه مجازی برگزار شود. در صورتی که استادی تاکنون کلاسهای خود را به شیوه یاد شده برگزار نکرده باشد؛ استفاده از عضو هیأت علمی جایگزین برای برگزاری و ارائه درس بلامانع است. معاونان آموزشی پردیس یا دانشکده بر حسن اجرای دروس در بستر سامانههای یادشده نظارت میکنند و در صورت مشاهده هر گونه کاستی به موقع به حل و فصل مشکل میپردازند.
همچنین دروس عملی و کارگاهی پس از بازگشایی حضوری دانشگاه به صورت فشرده برگزار خواهد شد. در صورت عدم امکان اتمام این دروس تا پایان ترم جاری با تأیید استاد راهنما و گروه، وضعیت درس ناتمام اعلام شده و در نیمسال بعد بدون محاسبه در سقف واحدهای دانشجو، ارائه خواهد شد.
در این بخشنامه آمده است؛در مورد دروس نظری – عملی، بخش نظری درس به صورت الکترونیکی ارائه شود. درباره بخش عملی این دروس همانند بند ۲ عمل شود. ضمن اینکه دانشجویانی که در نیمسال جاری کارآموزی دارند و امکان گذراندن دوره برای آنان فراهم نیست، زمان کارآموزی با هماهنگی واحد تمدید شود.
دانشگاه تهران تاکید کرد؛ ارائه دروس پروژه و سمینار دورههای کارشناسی و کارشناسیارشد در صورت امکان به صورت مجازی بلامانع است.
طبق این بخشنامه، برگزاری امتحانات میان ترم اختیاری است. توصیه میشود اعضای هیأت علمی با ارزیابیهای مستمر آموزشی به صورت غیرحضوری و با ارائه تمرین و تکالیف درسی، پیشرفت تحصیلی دانشجویان را مورد ارزیابی قرار دهند.
همچنین اعضای هیأت علمی که دروسی را با همکاری دستیاران آموزشی ارائه میدهند، کماکان میتوانند از مشارکت دانشجویان به عنوان دستیار در تدریس استفاده کنند. نحوه دسترسی و مشارکت دستیار آموزشی، توسط مرکز یادگیری الکترونیکی اعلام خواهد شد.
برای دانشجویان کارشناسی و دکتری عمومی دامپزشکی حذف اضطراری سه درس و برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد حذف اضطراری یک درس، تا دو هفته قبل از امتحان امکانپذیر است.
بر اساس این تصمیم سقف تعداد دروس قابل ارائه در مقطع کارشناسی از طریق «معرفی به استاد» تا سه درس امکانپذیر است و حذف ترم «با احتساب در سنوات» تحصیلی مطابق با مقررات آموزشی دانشگاه بلامانع است.
در این صورت دانشجویی که درخواست حذف ترم با احتساب در سنوات را دارد باید تقاضای خود را تا پایان اردیبهشت ماه ۹۹ از طریق پست الکترونیکی به پردیس یا دانشکده مربوط ارائه کند. حذف ترم «بدون احتساب در سنوات» با درخواست دانشجو و ارائه مدارک و مستنداتی که از طریق پست الکترونیکی مذکور ارسال میشود، با تأیید کمیسیون موارد خاص دانشگاه امکانپذیر است. حذف ترم برای دانشجویانی که در سنوات اضافی و ارفاقی در حال تحصیل هستند مجاز نیست.
دز ادامه این بخشنامه آمده است؛ دانشجویانی که به دلایلی خارج از اراده خود نتوانستهاند از این فرصت استفاده کنند، درخواست خود را همراه مدارک و مستندات لازم از طریق پست الکترونیکی ارسال کنند. پس از بررسی و تأیید کمیسیون موارد خاص دانشگاه حذف ترم برای این دانشجویان نیز قابل انجام است.
همچنین دانشجویان شهریهپرداز در صورت حذف درس و یا نیمسال به دلیل موجه، به میزان مبلغ شهریه پرداختی بابت حذف دروس یا تمام ترم بستانکار خواهند شد و دانشجویان در طول مدت فاصلهگذاری اجتماعی و عدم حضور در دانشگاه، امور اداری خود را از طریق سامانه و یا پست الکترونیکی پردیس یا دانشکده پیگیری نمایند.
مسئولان واحدها و اداره کل خدمات آموزشی دانشگاه موظف به پاسخگویی سریع و به موقع درخواستهای دانشجویان هستند. آدرس پست الکترونیکی مدیران گروههای آموزشی و کارشناسان آموزش از طریق سامانه واحدها اطلاعرسانی شود.
ضمن اینکه با توجه به تاکید معاون آموزشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، آن دسته از دانشجویان دکتری که برای انجام امور رساله خود نیاز به حضور فیزیکی و فعالیت در آزمایشگاه، کارگاه، مزرعه و … دارند، صرفاً در صورت تأیید استاد راهنما و گروه آموزشی مبنی بر ضرورت حضور دانشجو و با اخذ گواهی سلامت از مرکز بهداشت دانشگاه میتوانند به صورت حضوری به فعالیتهای پژوهشی خود در پردیس یا دانشکده ادامه دهند، نحوه ارائه درخواست، پذیرش و چگونگی حضور این گروه از دانشجویان متعاقباً از طریق سامانهای که اعلام خواهد شد، انجام میشود.
همچنین پیشنهاد (پروپوزال) پایاننامه یا رساله از طریق سامانه جامع آموزش قابل ارسال است. گروه یا دانشکده پروپوزال دانشجو را بررسی و تصمیمگیری کنند.
بر این اساس، آزمون جامع دانشجویان دکتری بعد از آغاز آموزش حضوری برگزار خواهد شد. دانشجویانی که نمره زبان را تا زمان برگزاری آزمون جامع احراز نکردهاند، میتوانند در آزمون جامع بعدی که در آبان ماه برگزار میشود، شرکت کنند.
اعضای هیأت علمی که راهنمایی و مشاوره پایاننامه / رساله دانشجویان را بر عهده دارند تا بازگشایی حضوری به شیوه الکترونیکی دانشجویان را راهنمایی کنند. در این رابطه ضروری است استادان محترم راهنما ترتیبی اتخاذ کنند تا به طور هفتگی در جریان پیشرفت کار دانشجویان قرار گیرند.
در ادامه بخش نامه آمده است؛ در مدت فاصلهگذاری اجتماعی و عدم حضور دانشجویان در دانشگاه، جلسه دفاع از پایاننامه یا رساله با تأیید استاد راهنما و هیأت داوران و با رعایت شرایط اعلام شده به صورت مجازی (الکترونیکی) قابل برگزاری و امضا هیأت داوران به صورت الکترونیکی پذیرفته است.
دانشجویانی که در نیمسال قبل تا پایان سال ۹۸ مجاز به دفاع از پایاننامه یا رساله خود بوده و نتوانستند به دلیل وضع موجود دفاع نمایند تا ۳۱ شهریور با ایجاد سرترم و بدون پرداخت شهریه مجاز به دفاع هستند.
همچنین همه دانشجویانی که برای دفاع از پایان نامه یا رساله خود در ترم جاری برنامهریزی کردهاند، میتوانند تا۳۰ مهر جاری دفاع کنند.
در پایان این بخشنامه آمده است، ضوابط مندرج در این دستورالعمل به دانشجویانی که پذیرش آنها بر پایه آموزش الکترونیکی بوده است، قابل تعمیم نیست. زمان و افزایش مدت ترم به منظور برگزاری کلاسهای عملی و کارگاهی و نحوه و زمان برگزاری امتحانات متعاقباً اطلاعرسانی خواهد شد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد