میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر حسن زائریلطف با بیان این مطلب ضمن تقدیر از تمام دانشجویانی که به شیوههای مختلف در جهت مقابله با کرونا فعال هستند، گفت: فعالیتهای داوطلبانه و حضور دانشجویان در بالین بیماران یا اطلاعرسانی به آحاد جامعه اهمیت زیادی دارد که از سوی دانشجویان در دانشگاههای سراسر کشور اتفاق میافتد.
وی در ادامه گفت: با تعطیل شدن دانشگاهها خوشبختانه فعالیتهای فرهنگی تعطیل نشد و با راهافتادن پویش دانشجویی بیش از ۷ هزار دانشجو در آن فعالیت موثر داشتند. در این راستا معاونان فرهنگی، مدیران فرهنگی، کارشناسها، معاونت بهداشتی، پرستاری و سایر معاونتها همکاری زیادی با ما داشتند تا این اتفاق به طور جامع مورد بررسی و توجه قرار بگیرد.
زائریلطف با اشاره به همافزایی بیشتر در انجام فعالیتهای گروهی، ادامه داد: در جشنواره تجربههای برتر قصد داریم تا تجربههای موفق انجمنهای علمی و کانونهای فرهنگی را در حوزه سلامت به طور گروهی مورد توجه قرار دهیم تا ضمن ارزیابی این فعالیت بتوانیم این تلاشها را در حوزه دانشگاههای علوم پزشکی به سایر دانشجویان معرفی کنیم. فعالیتهای دانشجویی در انجمنها و تشکلها به خوبی در حال اجرا است و امیدواریم بتوانیم فعالیتهای گروهی دانشجویان را در قالب تشکلها نیز مورد توجه قرار دهیم.
به گزارش مفدا، وی با اشاره به جزئیات جشنواره فوق گفت: علاقهمندان به شرکت در «جشنواره تجربههای برتر کانونهای فرهنگی و انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور» تا روز ۱۲ اردیبهشتماه فرصت دارند تا تجربههای خودشان را از طریق پست الکترونیکی ted.chex@behdasht.gov.ir ارسال کنند.
مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت گفت: هر نهاد دانشجویی (انجمن علمی- کانون فرهنگی) حداکثر میتواند دو فعالیت را برای این رقابت ارسال کند. سپس با شرکت کنندگانی که تجربهشان در دور اول داوری انتخاب شود، تماس گرفته خواهد شد تا در دور دوم داوری ویدئوی تجربه برترشان را در قالب TED Talk برای دبیرخانه ارسال کنند.
زائریلطف درباره جشنواره ملی دانشجویی «عکس موبایلی عهد جانانه» که ویژه کادر بهداشتی، درمانی، اورژانس و دانشجویان بالینی سراسر کشور برگزار میشود، گفت: عنوان این جشنواره برگرفته از شعر حافظ شیرازی و در چهار محور «کرونا ویروس و مسؤولیتهای حرفهای کادر درمان»، «کرونا ویروس و حفظ روحیه، نشاط، تابآوری و استقامت کادر درمانی»، «کرونا ویروس و بهبودیافتگان» و «کرونا ویروس و از خودگذشتگیهای کادر درمانی» عکسهای موبایلی کادر بهداشتی، درمانی، اورژانس و دانشجویان بالینی را مورد داوری قرار میدهد.
وی با اشاره به تغییر سبک زندگی ما با وجود شیوع ویروس کووید ۱۹ و گسترش اشعار روی لباس پرستاران و بهرهگیری خلاقانه از آثار هنری برای هشدار دادن در مقابل کرونا ویروس، بیان کرد: به اعتقاد من اگرچه کروناویروس آسیبهای فراوانی را در سطح ملی و جهانی در پی دارد، اما دستاوردهایی هم دارد که میشود از آنها بهرهبرداری کرد. توجه بیشتر به بهداشت فردی یا در نظر گرفتن زیرساختهای کشور از جمله این موارد است که باید در دوران پساکرونا مورد آسیبشناسی و کارشناسی دقیق قرار بگیرد.
وی گفت: یکی از محورهای«پویش دانشجویی مقابله با کرونا» مستندسازی است و برنامه داریم بعد از اینکه کرونا ویروس در کشور فروکش کرد، هندبوک جامع و کاملی از تجربیات موفق دانشجویی به عنوان تجربیات موفق فرهنگی کشور ارائه کنیم. در این حوزه به تمام فعالیتهای دانشجویی از جمله فعالیت در عرصه نشریات، نشریات الکترونیکی، پوستر، فعالیتهای میدانی و بالینی و ... توجه داریم تا آنها را به جامعه عرضه کنیم. این هندبوک بانک اطلاعات خوبی برای مقابله با بحرانهای احتمالی بعدی و مستندسازی اقدامات صورت گرفته است.
زائریلطف اضافه کرد: شیوع کروناویروس باعث شد تا ما بانک اطلاعاتی خوبی از دانشجویان داوطلب داشته باشیم تا بتوانیم زیرساختهای مناسبی به وجود بیاوریم. این تجربههای موفق میتواند در اتاقهای فکر مورد ارزیابی قرار بگیرد تا در مقابله با بحران زودتر خودمان را پیدا کنیم و آگاهی واقعی از ظرفیت دانشجویی و دانشگاهی خودمان داشته باشیم.
وی درباره استقبال دانشجویان از«پویش دانشجویی مقابله با کرونا» با توجه به تعطیلی دانشگاهها و تعطیلات نوروز گفت: هر چقدر که ما به تعطیلات عید نوروز نزدیک شدیم، پویش قوت و قوام بیشتری پیدا کرد. عضوگیریهای داوطلبانه گستردهای در این مدت انجام شد.
مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت اضافه کرد: در حال حاضر جشنوارههای مختلفی در معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در حال برگزاری است و از دانشجویان و کادر سلامت درخواست میکنیم در این جشنوارهها حضور گستردهتری داشته باشند. «مسابقه ملی-دانشجویی پوستر و اینفوگرافیک»، جشنواره ملی دانشجویی «عکس موبایلی عهد جانانه» و «جشنواره تجربههای برتر» بخشی از این فعالیتهای فرهنگی است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند