میرنیوز
روحالله ذوالفقاری در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص برنامههای صندوق نوآوری در راستای تحقق شعار سال «جهش تولید» با بیان اینکه شعار سال تبلوری از جهتگیری اقتصادی کشور است، عنوان کرد: جهش جزء مشخصات ذاتی کسب و کار های نوآورانه و فناورانه است و صندوق نوآوری و شکوفایی در اجرای این شعار پیشگام بوده است چراکه در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷، رشد بیش از ۱۰ برابری ارائه خدمات به شرکتهای دانشبنیان را در این صندوق شاهد بودیم.
وی با اشاره به عملکرد صندوق نوآوری و شکوفایی در سال ۹۸ گفت: توانستیم ظرف یک سال سه هزار میلیارد تومان تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان پرداخت کنیم که این، جهش قابل ملاحظه و چشمگیری بوده که در اکوسیستم دانشبنیان به وجود آمده است. علاوه بر این ۱۳۰۰ میلیارد تومان ضمانتنامه برای تضمین و تسهیل معاملات شرکتهای دانشبنیان صادر شده است که این شرکتها به واسطه آن قراردادهای مختلفی را با صنایع بزرگ و دستگاههای اجرایی منعقد و بخش زیادی از نیازمندیهای کشور را تأمین کرده اند.
ذوالفقاری با اشاره به دیگر اقدامات صندوق نوآوری و شکوفایی در زمینه سرمایهگذاری و کمکهای بلاعوض خاطر نشان کرد: در سال ۹۸ بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری در حوزههای خطرپذیر دانشبنیان انجام دادهایم و کمکهای بلاعوض متنوعی را به منظور تقویت توان مدیریت کسب و کار، در قالب برنامههای مختلف از جمله شرکت در نمایشگاهها، مشاوره، آموزش، عارضه یابی و... به شرکتهای دانشبنیان ارائه کرده ایم.
وی افزود: به منظور نزدیک کردن طرفین عرضه و تقاضا، ایجاد رونق در بازار محصولات دانشبنیان و تجاریسازی آنها، مجموعه رویدادهایی با حضور بیش از ۹۹ سازمان و صنعت بزرگ خریدار این محصولات و ۹۳۶ شرکت دانشبنیان برگزار که منجر به عقد حدود ۵ هزار میلیارد تومان تفاهمنامه و قرارداد شده است.
ذوالفقاری گفت: در سال گذشته موفق شدیم حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان به فروش شرکتهای دانشبنیان کمک کنیم و از آنجاییکه محصولات دانشبنیان عموما دارای مشابه وارداتی هستند، این اقدام باعث شد، شرکتها ضمن فروش کالاهای خود مانع از خروج ارز از کشور شوند.
کمک به اشتغال فارغالتحصیلان در شرکتهای دانشبنیان
ذوالفقاری افزود: اقدامات مؤثر و چشمگیر صندوق ضمن ایجاد ۳ هزار اشتغال جدید، باعث تثبیت اشتغال ۳۰ هزار نفر در شرکتهای دانشبنیان شد و برنامه داریم با گسترش فعالیتهای صندوق در سال جدید اتفاقات مؤثرتر و بزرگتری در این زمینه انجام دهیم و امیدواریم ثمرات اقدامات سال ۹۸ را نیز در سال ۹۹ شاهد باشیم.
برنامهریزیهای «جهش تولیدی» در صندوق نوآوری و شکوفایی
به گفته معاون برنامهریزی صندوق نوآوری و شکوفایی، در این صندوق به جهش انجام شده در سال ۹۸ قناعت نخواهد شد از این رو بنا داریم در سال ۹۹ نیز جهش قابل ملاحظهای در ارائه خدمات داشته باشیم و بر این اساس برنامه ریزی منسجمی انجام داده ایم.
اعطای تسهیلات بیش از ۴هزار میلیارد تومانی
ذوالفقاری بیان کرد: هدف ما در سال پیش رو اعطای۴۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان است، که این میتواند جهشی در راستای تولید در شرکتهای دانشبنیان باشد.
وی با تأکید بر اینکه این میزان تسهیلات مستقیماً در رشد تولید شرکتها تأثیرگذار است، اظهار کرد: تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی از ابتدای چرخه عمر یک محصول تا نمونه اولیه، راهاندازی خط تولید، ورود به بازار، سرمایه در گردش برای تولید و تأمین مالی طرف خریدار را شامل میشود.
سرمایهگذاری ۳۰۰ میلیارد تومانی در حوزههای پر ریسک
ذوالفقاری با اشاره دیگر به برنامههای پیشرو در صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای تحقق شعار سال ۹۹ گفت: برنامهریزی ما اختصاص بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری در حوزه های خطرپذیر و پر ریسک است و سرویسهای متنوعی برای جذب صاحبان سرمایه پیشبینی کردهایم تا تضمینی برای سرمایهگذاری در بخش دانشبنیان باشند؛ در واقع خدمات به گونهای طراحی شده اند که در صورت سود آور بودن کسب و کار، سود حاصله نصیب سرمایهگذاران خواهد شد و اگر زیان به وجود آمد صندوق نوآوری و شکوفایی آن را پوشش داده و ریسک سرمایهگذاری را کاهش می دهد.
حمایت از تحقیق و پژوهش در زمینه فناوریهای نوظهور
معاون برنامهریزی صندوق نوآوری و شکوفایی خاطر نشان کرد: یکی از برنامههای صندوق نوآوری و شکوفایی در سال ۹۹ حمایت از انجام فعالیتهای پژوهشی و تحقیقاتی توسط شرکتهای دانشبنیان است.
وی در این خصوص توضیح داد: این حمایت در قالب کمک بلاعوض و به منظور تقویت همکاری شرکتهای دانشبنیان و مراکز دانشگاهی و پژوهشی تحت عنوان کمک هزینه تحقیق و توسعه انجام خواهد شد و در این برنامه تحقیق و پژوهش در زمینه فناوریهای نوظهوری از جمله اینترنت اشیا، هوش مصنوعی، فناوریهای همگرا، کلان داده، بلاکچین، حمل و نقل الکتریکی، بیولوژی ترکیبی، واقعیت گسترش یافته و کشت بافت در اولویت قرار دارد.
منبع : خبرگزاری مهر
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند