میرنیوز

از تولید ۵۰۰۰ دست لباس ایزوله و سه میلیون ماسک تا کیت تشخیص کرونا

از تولید ۵۰۰۰ دست لباس ایزوله و سه میلیون ماسک تا کیت تشخیص کرونا 2020-04-08T15:40:49+04:30

به گزارش ایسنا، دکتر حمیدرضا طیبی، رییس جهاددانشگاهی درباره‌ی آخرین دستاوردها و اقدامات جهاددانشگاهی در مبارزه با شیوع ویروس کرونا، گفت: از زمانی که در چین بحث این ویروس مطرح شد و این احتمال داده می‌شد این بیماری به ایران و سایر کشورها سرایت کند، روش‌های تشخیص بیماری مورد ارزیابی قرار گرفتند. بلافاصله پس از اینکه اعلام شد در ایران نیز این بیماری شیوع پیدا کرده است، این روند سرعت گرفت و جهاد دانشگاهی نیز وارد خط مقدم مبارزه با این ویروس شد.

وی با اشاره به تمرکز جهاد دانشگاهی بر روی ساخت کیت تشخیص کرونا، گفت: با همت و تلاش پژوهشگران سرطان معتمد جهاددانشگاهی، کیت تشخیص مولکولی کووید ـ ۱۹ با نام تجاری COVIMED با استفاده از فناوری‌های روزآمد، طراحی و تولید شد و پس از آن نیز به پژوهشگاه پاستور برای تست نهایی ارسال شد که خوشبختانه آنجا نیز این کیت مورد تایید قرار گرفت.

از تولید ۵۰۰۰ دست لباس ایزوله و سه میلیون ماسک تا کیت تشخیص کرونا

طیبی افزود: تاکنون ۱۱۰ عدد کیت برای ۱۱ هزار نمونه‌گیری، تحویل مراکز تشخیص کرونا شده است.

آزمایشگاه‌های تشخیص کووید ـ ۱۹ جهاددانشگاهی

رییس جهاد دانشگاهی با تشریح خدمات آزمایشگاه‌های جهاد دانشگاهی برای تشخیص ویروس کرونا، اظهار کرد: به‌منظور استفاده از ظرفیت‌های این نهاد در شرایط خاص کشور در زمینه‌ی شیوع بیماری ویروسی کووید ـ ۱۹، هماهنگی لازم بین دفتر تخصصی علوم پزشکی این نهاد با آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت صورت گرفته است تا از امکانات موجود جهاددانشگاهی در این زمینه استفاده شود.

وی ادامه داد: پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی در این زمینه از ۲ فروردین تا امروز (۲۰ فروردین)، ۳۰۰ نمونه‌ی گرفته‌شده از بیمارستان‌ها و آزمایشگاه‌ها را پاسخ داده است و به‌طور میانگین روزانه ۷۰ تا ۸۰ نمونه را آزمایش می‌کند؛ نمونه‌گیری حضوری در این پژوهشگاه انجام نمی‌گیرد.

دکتر طیبی اضافه کرد: پژوهشگاه ابن‌سینای این نهاد تست غیرحضوری و جهاددانشگاهی خراسان‌رضوی نیز آزمایش تشخیص کرونا را از این هفته شروع کرده‌اند و جهاددانشگاهی خراسان‌رضوی تنها مرکز نمونه‌گیری حضوری در استان است؛ هم‌چنین پژوهشکده‌ی سرطان معتمد این نهاد، دیگر واحد سازمانی جهاددانشگاهی است که این فرآیند را هم‌اکنون آغاز کرده است.

تولید ملزومات بهداشتی مقابله با شیوع کرونا

رییس جهاد دانشگاهی در ادامه‌ی تشریح فعالیت‌های این نهاد، گفت: جهاددانشگاهی مصمم است که با ظرفیت‌سنجی و شناسایی امکانات و نیازها، روند رو به توسعه‌ای را در تولید محصولات مورد نیاز مبارزه با کرونا در بخش‌های مختلف ایجاد کند.

وی خدمات جهاد دانشگاهی را در زمینه‌ی تولید ژل و محلول ضدعفونی‌کننده، این‌گونه تشریح کرد: تاکنون پژوهشکده‌ی توسعه‌ی صنایع شیمیایی جهاددانشگاهی، ۵ تُن محلول ژل‌ ضدعفونی‌کننده، واحد خوزستان این نهاد ۱۶ هزار لیتر از این ژل و پژوهشکده‌ی گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، یک تُن از این مواد را تولید کرده‌اند و ظرفیت بسیار وسیع‌تری برای هرکدام از این واحدهای سازمانی در صورت تامین الکل مورد نیاز وجود دارد.

طیبی در رابطه با تامین لباس ایزوله برای بیمارستان‌ها نیز توضیح داد: واحد صنعتی امیرکبیر جهاددانشگاهی تا امروز ۵۰۰۰ دست لباس ایزوله را برای بیمارستان‌های طالقانی، بقیه الله(عج)، شهید مدرس، طرفه، امام خمینی(ره) تهران، اورژانس کشوری و تعدادی از بیمارستان‌های شهرستان بم تولید کرده است و ظرفیت تولید روزانه تا ۴۰۰ دست از این لباس‌ها را نیز دارا  است.

طرح مشاغل خانگی در خط مقدم مقابله با کرونا

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در بخش دیگری از صحبت‌های خود، بیان کرد: طرح ملی توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار با رویکرد مشاغل خانگی با حمایت معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، نظارت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی در ۲۴ استان کشور انجام می‌شود.

وی ادامه داد: زنان در این طرح به‌منظور کمک به شبکه‌ی بهداشت و درمان کشور، تولید محصولات خود را به سمت ملزومات پزشکی یک‌بار مصرف مانند ماسک، گان و لباس ایزوله‌ی ضدویروس سوق داده‌اند.

از تولید ۵۰۰۰ دست لباس ایزوله و سه میلیون ماسک تا کیت تشخیص کرونا

طیبی افزود: تا امروز حدود ۳ میلیون ماسک با تولید روزانه ۱۲۰ هزار عدد و ۹۰ هزار دست گان برای کمک به عدم شیوع ویروس کرونا در این طرح ملی تولید شده و ظرفیت فراوانی برای تولیدات بیشتر در این زمینه وجود دارد.

خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان و پارک‌های علم و فناوری

رییس جهاددانشگاهی با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان در دو پارک علم و فناوری این نهاد، تشریح کرد: تا امروز ۸ شرکت دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری کرمانشاه، وظیفه‌ی تولید اقلام و وسایل مورد نیاز در خصوص بیماری کرونا را برعهده داشته‌اند؛ از جمله تولیدات این شرکت‌ها برای استفاده‌ی استان، تولید ۳۰۰ تن ژل و محلول ضد عفونی دست و سطح، ۳۳ هزار ماسک ساده، ۲۰ هزار ماسک N۹۵، ۳۰ هزار شیلد حفاظتی همگی به‌صورت روزانه بوده است؛ هم‌چنین به تازگی ۳ دستگاه تولید پارچه‌ی نانو برای ماسک N۹۵ در این پارک علم و فناوری ساخته شده است.

وی ادامه داد: حدود ۱۵ شرکت دانش‌بنیان نیز در پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی، مشغول تولید مواد ضدعفونی‌کننده‌ی الکلی و غیرالکلی شامل ژل ضدعفونی‌کننده و مواد ضدعفونی‌کننده‌ی دست، تولید تجهیزات آزمایشگاهی مانند تب‌سنج، ساخت دستگاه تولید آب ازون هستند و تولید ماسک و گان بهداشتی هستند.

طیبی با اشاره به ساخت دستگاه تب‌سنج توسط سازمان جهاددانشگاهی خواجه‌نصیرالدین طوسی، گفت: دستگاه ترمومتر روی گیت‌های ورودی برای کنترل دمای بدن و تشخیص احتمالی کرونا توسط پژوهشگران این سازمان طراحی و ساخته شد؛ تاکنون ۲۰ دستگاه از این محصول تولید و تحویل مسوولان فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) و نیروی انتظامی شده است و ظرفیت تولید تا ۵۰ دستگاه در ماه براساس سفارش سازمان‌ها وجود دارد.

سامانه‌های خدماتی و ارائه‌ی محصولات

رییس جهاد دانشگاهی با بیان این‌که این نهاد چند سامانه‌ی ارائه‌ی خدمات و محصولات نیز در زمینه‌ی مقابله با شیوع ویروس کرونا ایجاد کرده است، اضافه کرد: وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی با مشارکت جهاد دانشگاهی تلاش کردند با بهره‌گیری از ظرفیت بخش خصوصی، علاوه بر بسترسازی لازم برای تولید ماسک، گان و مواد ضدعفونی‌کننده، امکان خرید محصولات و دریافت خدمات از سامانه‌های معتبر و دارای مجوز اینترنتی تحت پوشش سامانه www.ohop.ir را فراهم آوردند.

از تولید ۵۰۰۰ دست لباس ایزوله و سه میلیون ماسک تا کیت تشخیص کرونا

وی ادامه داد: این فعالیت در هشت رسته‌ از جمله مواد غذایی با ۷۵ فروشگاه، پوشاک با ۶۴، کیف و کفش با ۵۶، خدمات با ۱۷۳، صنایع دستی با ۶۶ و مواد بهداشتی و ضدعفونی‌کننده با ۵۰ فروشگاه انجام می‌شود.

طیبی افزود: تاکنون ۴۸۳ فروشگاه مجوزدار، زیرمجموعه‌ی این سامانه هستند و از ۱۶ فروردین به‌صورت رسمی آغاز به کار کرده و ظرفیت اضافه‌شدن رسته‌ها و تولیدات بیشتری را نیز دارا است.

رییس جهاد دانشگاهی بیان کرد: «سامانه‌ی ۱۲۳ کرونا» ـ ۱۲۳corona.com ـ نیزاز سوی اتاق فکر کارشناسی جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی در پاسخ به نیاز مراقبت از راه دور، مشاوره، خودمراقبتی و پایش بیماران دارای علایم خفیف و موارد مشکوک یا بدون علامت کرونا در منزل توسط پزشکان و مراقبان سلامت راه‌اندازی شده است.

وی افزود: ۱۰۰ تا ۱۵۰ پزشک، ۱۰۰ مشاور روان شناس روان‌پزشک، حدود ۶ تیم ارایه‌ی خدمات ضدعفونی و گندزدایی اماکن از امکانات این سامانه برای خدمات‌رسانی به مردم به شمار می‌رود و تاکنون ۱۰۰۰ نفر برای خودمراقبتی و خودارزیابی، ۱۵۰ تا ۲۰۰ برای مشاوره و ۳۰۰ نفر بهره‌مند از خدمات ضدعفونی و گندزدایی اماکن به این سامانه مراجعه کرده‌اند و از خدمات آن بهره برده‌اند.

طیبی با اشاره به فعالیت دو سامانه‌ی سامانه‌ی دیگر جهاددانشگاهی در استان ایلام و قزوین، اظهار کرد: سامانه‌ی جهاددانشگاهی ایلام به آدرس اینترنتی www.tashahr.ir، وظیفه‌ی فروش و نظارت بر اقلام بهداشتی استان را برعهده دارد. اقلام بهداشتی حوزه‌ی نظارتی در ۱۸ داروخانه‌ی استان به این سامانه وصل‌اند و در حال حاضر ماسک، دستکش، پد، محلول ضدعفونی‌کننده و الکل نیز از طریق این سامانه به فروش می‌رسد؛ تا به امروز ۵ هزار خانواده از آن خرید کرده‌اند.

رییس جهاد دانشگاهی ادامه داد: جهاددانشگاهی قزوین نیز با همکاری یک شرکت دانش‌بنیان، بسته‌بندی و توزیع اقلام بهداشتی را عملیاتی می‌کند. محصولات در سایتstmb.ir به‌صورت رایگان برای مشتری ارسال و در حال حاضر روزانه ۱۰۰۰ بسته‌ی اقلام بهداشتی در سطح شهر قزوین توزیع می‌شود و این فعالیت، ظرفیت توزیع بیش از ۴۰۰۰ بسته در روز را دارد؛ تاکنون حدود ۱۵ هزار بسته‌ی اقلام بهداشتی از طریق آن به فروش رفته است.

آموزش جهاددانشگاهی در ایام کرونا

وی در بخش دیگری از خدمات جهاددانشگاهی در این شرایط ویژه، بیان کرد: معاونت آموزشی جهاددانشگاهی در پی شرایط اضطراری ناشی از ویروس کرونا، اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی از راه دور (آموزش الکترونیکی) برای مخاطبان و فراگیران به‌منظور کمک به پویش در خانه بمانیم کرده است.

دکتر طیبی افزود: ارائه‌ی آموزش آنلاین از ۱۶ فروردین در تمام موسسات آموزش عالی و دانشگاه‌ها به ۵۰ هزار دانشجوی شاغل به تحصیل در دروس نظری امکان‌پذیر شده است؛ در آموزش‌های کوتاه‌مدت و تخصصی، ۳۰ درصد بستر این آموزش‌ها نیز فراهم ‌است.

ارائه‌ی آخرین یافته‌ها درباره‌ی کووید ـ ۱۹

رییس جهاد دانشگاهی با اشاره به ظرفیت گسترده‌ی علمی ـ تحقیقاتی این نهاد، گفت: این نهاد با استفاده از توان مجموعه‌های علمی ـ تحقیقاتی خود مانند پژوهشکده علوم بهداشتی اقدام به انتشار آخرین یافته‌ها و نظریات کارشناسان در رابطه با ویروس کرونا کرده است.

وی افزود: با راه‌اندازی صفحه‌ی ویژه‌ی اطلاع‌رسانی ویروس کرونا در SID (زیردامنه‌ی Corona.sid.ir)، اطلاع از نویسندگان و آخرین مقالات منتشرشده با این موضوع، روند سالانه‌ی انتشار مقالات و روند روزانه‌ی آن، مطرح‌ترین نشریات علمی و پرکاربردترین کلیدواژه‌ها در این سایت قابل مشاهده است.

طیبی اضافه کرد: مشارکت فعال متخصصان پژوهشکده‌ی علوم بهداشتی جهاددانشگاهی نیز برای انتشار آخرین اخبار و مطالب علمی و آموزشی در شبکه‌های مجازی، پاسخ‌گویی به سوالات واحدها و جهادگران در این خصوص و برنامه‌ریزی برای تولید پروتکل‌های بهداشتی، بخش دیگری از فعالیت‌های علمی ـ تحقیقاتی جهاددانشگاهی است.

اقدامات فرهنگی در مقابله با شیوع ویروس کرونا

بنا بر اعلام روابط عمومی جهاد دانشگاهی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در بخش پایانی صحبت‌های خود، اظهار کرد: در پی شیوع ویروس کرونا که به تعطیلی دانشگاه‌ها در سراسر کشور انجامید، معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی برای مقابله با این ویروس و مسایل فرهنگی و اجتماعی مرتبط با آن، مجموعه‌ای از اقدامات فرهنگی را دستور کار خویش قرار داد.

وی ادامه داد: راه‌اندازی پویش‌های دانشجویی ـ فرهنگی، برگزاری مسابقه‌های مجازی، انتشار دیدگاه صاحب‌نظران، انتشار و تولید مجموعه‌های آموزشی، بهداشتی و اجتماعی، تولیدات خبری ـ رسانه‌ای و نظرسنجی‌های مورد نیاز دستگاه‌های تصمیم‌گیر، بخشی از اقدامات قابل توجه فرهنگی جهاددانشگاهی است.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد

پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
2024-11-23T13:40:41+03:30
پاویون منطقه بین‌المللی نوآوری ایران با حضور ۷ شرکت عضو این منطقه در هجدهمین نمایشگاه صنعت معدن آغاز به کار کرد.

جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی

جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
2024-11-23T13:40:41+03:30
جمهوری اسلامی ایران در حوزه فناوری‌های پیشرفته در زمینه چاپ چهار بعدی جایگاه نخست را در میان کشورهای جهان اسلام به خود اختصاص داده است.

دستیابی دانش بنیان‌ها به فناوری هدایت لیزری ماشین‌آلات سدسازی

دستیابی دانش بنیان‌ها به فناوری هدایت لیزری ماشین‌آلات سدسازی
2024-11-23T13:40:40+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان با حمایت ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی موفق به بومی‌سازی فناوری پیشرفته هدایت لیزری ماشین آلات راه‌سازی و سدساز...

دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل می‌شود

دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل می‌شود
2024-11-23T13:40:40+03:30
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در مورد تبدیل دستیاری به شغل گفت: پیش‌بینی ما این است که این مصوبه از سال آینده اجرایی شود؛چراکه تصویب آن در مجلس و طی م...

یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد

یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
2024-11-23T12:47:21+03:30
محققان مرکز (NYU) Langone Health برای نخستین بار در جهان جراحی کاملا رباتیک پیوند ۲ ریه را انجام دادند.  

۸ نشریه علمی دانشگاه علامه‌ در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت

۸ نشریه علمی دانشگاه علامه‌ در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
2024-11-23T11:40:42+03:30
بر اساس اعلام پایگاه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام، هشت عنوان نشریه علمی دانشگاه علامه‌طباطبائی در میان نشریات برتر (Q۱) کشور قرار گرفت.

پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور

پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
2024-11-23T11:40:42+03:30
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد کرد که با همکاری دانشگاه‌های تهران، صنعتی شریف و صنعتی امیرکبیر، آزمایشگاه‌های ملی متمرکزی ایجاد شود.

پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج

پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
2024-11-23T11:14:03+03:30
رئیس دانشگاه، اعضای هیأت رئیسه و دانشگاهیان دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج پیامی صادر کردند.

المپیاد علمی حوزه‌های علمیه برگزار می‌شود

المپیاد علمی حوزه‌های علمیه برگزار می‌شود
2024-11-23T11:00:38+03:30
معاون آموزش حوزه‌های علمیه گفت: المپیاد علمی حوزه‌های علمیه در دو مرحله استانی و کشوری برگزار می‌شود.

پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد

پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
2024-11-23T10:47:20+03:30
یک پژوهشگر مستقل وب ایرانی با اشاره به آیکون دلار در یک پروفایل ویژگی جدید ایکس را برملا کرده و به نظر می رسد ایلان ماسک نیز آن را تائید کرده است.

سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد

سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
2024-11-23T10:20:39+03:30
هیات منصفه دادگاهی در ایالت تگزاس آمریکا به «سامسونگ الکترونیکس» دستور داد ۱۱۸ میلیون دلار غرامت به «نت لیست» (تولید کننده حافظه رایانه) پرداخت کند.

بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملی‌سنجش» ضروری است

بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملی‌سنجش» ضروری است
2024-11-23T10:20:39+03:30
معاون سابق حقوقی و امور مجلس وزارت علوم گفت: بازنگری مصوبه غیر کارشناسی سازمان ملی سنجش و نظام ارزشیابی کشور ضروری است.

رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است

رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
2024-11-23T10:07:18+03:30
رئیس شورای حوزه‌های علمیه استان تهران گفت: جای رشته فقه مقاومت در حوزه‌های علمیه خالی است و باید به آن پرداخته شود.

توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید

توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
2024-11-23T10:07:18+03:30
مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به حساسیت‌هایی که در مورد پذیرش و جذب طلاب وجود دارد گفت: در پذیرش طلاب باید با حفظ کیفیت، ابداع و نوآوری هم داشته باشیم.

توسعه سیستم ارزیابی مدل‌های زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور

توسعه سیستم ارزیابی مدل‌های زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
2024-11-23T09:54:00+03:30
متخصصان هوش مصنوعی دانشگاه امیرکبیر سیستم ارزیابی مدل‌های زبان فارسی را توسعه دادند و با این اقدام زیست‌بوم هوش مصنوعی کشور مجهز به یک سنجه دقیق و یکپارچه بر...

راه‌اندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی

راه‌اندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
2024-11-23T09:53:59+03:30
گرافجت تکنولوژیز با راه‌اندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی پرکاربرد، در تلاش است تا ارزش افزوده‌ بیشتری از این پسماند فراوان در مالزی ایجاد کند.

سرپرست جدید معاونت امور حوزه‌های علمیه خواهران معرفی شد

سرپرست جدید معاونت امور حوزه‌های علمیه خواهران معرفی شد
2024-11-23T09:53:59+03:30
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در حکمی سرپرست جدید معاونت امور حوزه‌های علمیه خواهران را منصوب کرد.

شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را براساس عدل افزایش دادیم

شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را براساس عدل افزایش دادیم
2024-11-23T09:53:58+03:30
رئیس دانشگاه آزاد گفت: دانشگاه آزاد همواره شهریه پزشکی را ۸۰ تا ۱۰۰درصد پردیس دانشگاه تهران محاسبه می‌کند و ملاک تعیین شهریه رشته پزشکی و دندان پزشکی برای ما...

یک ویروس ناشناخته در شهر چرخ می‌زند!

یک ویروس ناشناخته در شهر چرخ می‌زند!
2024-11-23T09:40:42+03:30
شنیده ها حکایت از این موضوع دارد که در روزهای گذشته یک ویروس ناشناخته با علائم نگران کننده، در شهر مشاهده شده است که بیشتر، کودکان را درگیر می کند.

استارشیپ سال آینده میلادی ۲۵ بار به فضا پرتاب می شود

استارشیپ سال آینده میلادی ۲۵ بار به فضا پرتاب می شود
2024-11-23T09:27:20+03:30
سازمان هوانوردی فدرال آمریکا(FAA) پیش نویسی از ارزیابی پیشنهاد اسپیس ایکس برای افزایش تعداد پرتاب و فرود موشک ها در مقر بوکاچیکا این شرکت را منتشر کرده است.

شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را ما براساس عدل افزایش دادیم

شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را ما براساس عدل افزایش دادیم
2024-11-23T09:27:19+03:30
رئیس دانشگاه آزاد گفت: دانشگاه آزاد همواره شهریه پزشکی را ۸۰ تا ۱۰۰درصد پردیس دانشگاه تهران محاسبه می‌کند و ملاک تعیین شهریه رشته پزشکی و دندان پزشکی برای ما...

انگلیس سلطه اپل و گوگل بر اکوسیستم موبایل را هدف گرفت

انگلیس سلطه اپل و گوگل بر اکوسیستم موبایل را هدف گرفت
2024-11-23T09:14:02+03:30
طبق گزارش رگولاتوری انگلیس، احتمالا اپل از نوآوری در مرورگرهای موبایل جلوگیری می کند. این گزارش توصیه کرده در گزارشی جدید  سلطه اپل و گوگل بر اکوسیستم موبایل...

چک‌های برگشتی داروخانه‌ها ۲ برابر شد

چک‌های برگشتی داروخانه‌ها ۲ برابر شد
2024-11-23T08:47:18+03:30
عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران، از افزایش چک های برگشتی داروخانه های کشور خبر داد.

ثبت بیش از ۲۴ هزار مأموریت اورژانسی در هفته گذشته

ثبت بیش از ۲۴ هزار مأموریت اورژانسی در هفته گذشته
2024-11-23T08:47:18+03:30
رئیس سازمان اورژانس استان تهران گفت: در هفته گذشته مجموع ۲۴ هزار و ۴۱۱ ماموریت مرکز ارتباطات ۱۱۵ اورژانس استان تهران ثبت شد.

تغذیه دوران شیردهی؛ مادران این توصیه‌ها را جدی بگیرند

تغذیه دوران شیردهی؛ مادران این توصیه‌ها را جدی بگیرند
2024-11-23T08:07:19+03:30
عضو هیئت علمی علوم‌پزشکی دانشگاه شهید بهشتی درخصوص تغذیه دوران شیردهی مادران توصیه‌هایی را ارائه داد.

دانشگاه پیام نور در ارشد و دکتری پذیرش «فراگیر» ندارد

دانشگاه پیام نور در ارشد و دکتری پذیرش «فراگیر» ندارد
2024-11-23T07:53:58+03:30
سرپرست مرکز امور بین الملل دانشگاه پیام نور گفت: امکان ثبت نام و تحصیل در دانشگاه پیام نور فقط از طریق سازمان سنجش آموزش کشور انجام می شود، فریب موسسات آموزش...

مقاومت میکروبی درمان سرطان را دچار چالش می کند

مقاومت میکروبی درمان سرطان را دچار چالش می کند
2024-11-23T07:40:39+03:30
سرپرست امور خدمات سرپایی و بستری سازمان غذا و دارو، به اهمیت پیشگیری از مقاومت میکروبی اشاره کرد و گفت: باید از همین امروز برای مقابله با این بحران جهانی اقد...

درمان خارش در بیماری‌های کبدی

درمان خارش در بیماری‌های کبدی
2024-11-23T07:40:39+03:30
یک فوق تخصص کبد، درباره درمان خارش در بیماری های کبدی، نکاتی را متذکر شد.

آخرین وضعیت سلامت آب روستاها و شهرهای کشور اعلام شد

آخرین وضعیت سلامت آب روستاها و شهرهای کشور اعلام شد
2024-11-23T06:47:18+03:30
رئیس گروه آب و فاضلاب مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درباره وضعیت سلامت آب کشور توضیح داد.

جریمه اتحادیه اروپا در انتظار آمازون

جریمه اتحادیه اروپا در انتظار آمازون
2024-11-22T15:34:02+03:30
شرکت آمازون احتمالا سال آینده میلادی با تحقیقات آنتی تراست اتحادیه اروپا درباره آنکه آیا محصولات برند خود را در پلتفرم فرو ش آنلاینش بر کالاهای دیگر ترجیح می...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)