میرنیوز

طراحی «دستیار هوش مصنوعی» برای وزارتخانه‌ها؛ تخصیص اعتبار پروژه‌های مرتبط آغاز شد

طراحی «دستیار هوش مصنوعی» برای  وزارتخانه‌ها؛ تخصیص اعتبار پروژه‌های مرتبط آغاز شد 19 روز پیش

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، نشست هماهنگی و آغاز فرآیند طرح «دستیار هوش مصنوعی کابینه دولت»، با حضور حسین افشین، معاون علمی رییس‌جمهور و جمعی از معاونین پژوهش و فناوری دانشگاه‌های منتخب این طرح، ظهر امروز چهارشنبه دهم بهمن ماه ۱۴۰۳ در محل معاونت علمی برگزار شد.

آغاز فرآیند تخصیص اعتبار پروژه‌های هوش مصنوعی از امروز

معاون علمی رییس‌جمهور، با اعلام آغاز فرآیند حمایت از طرح‌های منتخب دستیار هوش مصنوعی دانشگاه‌ها، گفت: فرآیند بررسی طرح‌های پیشنهادی دانشگاه‌ها، توسط یک تیم تخصصی انجام شد و تعدادی از دانشگاه‌های منتخب، عهده‌دار پیاده‌سازی و اجرای طرح دستیار ویژه هوش مصنوعی برای دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها، خواهند بود. طرح‌های منتخب، پس از بارگذاری در سامانه خدمت معاونت علمی و تأیید نهایی، در مسیر دریافت حمایت قرار می‌گیرند و ظرف کم‌تر از یک هفته، حمایت مصوب تخصیص داده خواهد شد.

افشین، در خصوص دستگاه‌های اجرایی دولت که با کمک دانشگاه‌ها از دستیار هوش مصنوعی برخوردار خواهند شد، افزود: در این مرحله، طرح ایجاد و توسعه دستیار هوش مصنوعی وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اقتصادی و دارایی، صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی و گردشگری، ارتباطات و فناوری اطلاعات، نفت، جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، نیرو و سازمان حفاظت محیط‌زیست، توسط دانشگاه‌های برجسته و منتخب، دنبال می‌شود.

رییس بنیاد ملی نخبگان، با اشاره به آمادگی معاونت علمی، برای بررسی و حمایت طرح‌های پیشنهادی برای سایر دستگاه‌های دولت گفت: برای تعدادی از دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها، امکان دسترسی به داده‌ها و تعریف دستیار هوش مصنوعی، دست‌کم در این برهه زمانی امکان‌پذیر نیست. اما وزارتخانه‌ها و دستگاه‌هایی که دانشگاه‌ها برایشان طرحی ارائه نکرده‌اند، آمادگی دریافت طرح و حمایت اجرای دستیار هوش مصنوعی برای آنان وجود دارد.

افشین، افزود: از تعریف پروژه‌های قوی و اجرایی دستیار هوش مصنوعی برای وزارتخانه‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی، کار و رفاه اجتماعی، علوم، تحقیقات و فناوری، آموزش و پرورش، ورزش و جوانان و وزارت کشور حمایت می‌کنیم و دانشگاه‌هایی که در حال حاضر یک پروژه در حال اجرا در دست دارند نیز می‌توانند برای اجرای این پروژه در یک دستگاه یا وزارتخانه دیگر، طرح‌هایشان را ارسال کنند.

معاون علمی رییس‌جمهور، اعلام کرد: دانشگاه‌های منتخبی که طرح آن‌ها مورد تایید اولیه قرار گرفته است، حداکثر تا دوشنبه ۱۵ بهمن‌ماه سال جاری، فرصت دارند این طرح را در سامانه خدمت معاونت علمی بارگزاری کنند.

وی با بیان این‌که پروژه‌های دستیار هوش مصنوعی از زمان تصویب حمایت، حداکثر شش ماه برای رسیدن به مرحله اجرا فرصت دارند، خاطرنشان کرد: در فرآیند بررسی طرح‌ها، تمام بخش‌ها و اجزای هر طرح، به صورت دقیق مورد بررسی قرار گرفت و بر اساس این ارزیابی، مبلغ حمایت از طرح‌ها توافق شده است. این میزان بر اساس ماهیت طرح و ویژگی‌های آن از ۱۰ تا ۱۵ میلیارد تومان خواهد بود.

حمایت از نقش آفرینی دانش‌بنیان‌ها در اجرای پروژه دستیار هوش مصنوعی

معاون علمی رییس‌جمهور، از آمادگی برای حمایت از طرح‌های شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد و گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان از توانمندی و آمادگی حضور در این پروژه برخوردارند، اما اولویت حمایت در این مرحله، به دانشگاه‌ها داده شده است و در ادامه، از نقش‌آفرینی شرکت‌های دانش‌بنیان نیز در این پروژه حمایت خواهد شد.

افشین، در خصوص اجرای پروژه‌های بزرگ در سایر حوزه‌های فناوری همچون کوانتوم، افزود: آموزش یک میلیون دانش‌آموز از مقطع ابتدایی تا پانزده سالگی در حوزه هوش مصنوعی، در کنار حمایت از استادانی که برای آموزش هوش‌مصنوعی سرفصل تعریف کنند، از گام‌هایی به شمار می‌رود که معاونت علمی برای حمایت از تربیت نیروی انسانی در این حوزه برداشته است. این فرآیند، مهرماه سال آینده نیز تکرار خواهد شد. همچنین در بخش کوانتوم نیز این حمایت تعریف خواهد شد چراکه در فناوری‌های نوظهور همچون کوانتوم هم به دنبال ایجاد تحول در تربیت نیروی انسانی، ایجاد آزمایشگاه‌ها و زیرساخت‌های تحول‌آفرین هستیم.

ضرورت توسعه فناورانه حکمرانی دولت

معاون علمی رییس‌جمهور، هدف از توسعه دستیار هوش مصنوعی ویژه هریک از وزراتخانه‌ها را آغاز نهضت استفاده از فناوری هوش مصنوعی در عرصه‌های مختلف از جمله حکمرانی دانست و بیان کرد: توسعه دستیار هوش مصنوعی وزارتخانه‌ها، آغاز مسیر و شکل‌دهنده نهضتی است که عرصه‌های مختلف از حکمرانی تا مردم را برای حمایت، توسعه و بهره‌برداری از ظرفیت‌های فناوری هوش مصنوعی، همراه می‌کند.

افشین تأکید کرد: فرآیند توسعه فناوری‌ها از جمله هوش مصنوعی، با پویایی بالا و شتاب قابل توجهی رو به جلو حرکت می‌کند و نباید از این روند عقب بمانیم. بنابراین، توسعه دستیار هوش مصنوعی، آغازگر این مسیر است و به دنبال پیمودن گام‌های بلندتری در این حوزه هستیم. گام‌هایی که می‌توانند پیش‌برنده ایران در توسعه هوش مصنوعی باشد و نام کشورمان را به عنوان بازیگر کلیدی این حوزه، در ابعاد بین‌المللی مطرح کند.

«دستیار هوش مصنوعی» کمک‌کار وزارتخانه‌ها در تصمیم‌گیری‌های کلان

معاون علمی رییس‌جمهور تصریح کرد: تلاش کردیم که این ابزارها را در دولت توسعه دهیم و این نیاز را در دولت ایجاد کنیم. در توسعه این ابزارها، برای هر وزارتخانه، یک دانشگاه مجزا در نظر گرفته شد تا فضای رقابت و تنوع در محصول نهایی ایجاد شود. انتخاب دانشگاه‌ها، با نظر وزارتخانه‌ها و ناظر به تخصص و توانمندی هر دانشگاه در حوزه‌ای خاص همراه بود.

وی افزود: بر اساس ارزیابی‌های تیم تخصصی، یکی از دانشگاه‌ها برای اجرای پروژه دستیار هوش مصنوعی دو وزارتخانه انتخاب شده است. با وجود اینکه دو دانشگاه برای یک وزارتخانه انتخاب نشد، اما از تشکیل کنسرسیومی توسط دو یا چند دانشگاه و آمادگی برای پیشبرد کار دستیار یک یا چند وزارتخانه در قالب همکاری مشترک، استقبال می‌کنیم. اما این کار، باید با همکاری و تعامل خود دانشگاه‌ها، صورت بپذیرد.

افشین، مهم‌ترین نقش دستیار هوش مصنوعی را کمک به وزرا برای تصمیم‌گیری و شناخت و ارزیابی پیامدهای تصمیم اتخاذ شده، دانست و گفت: وزیری که در حوزه‌ای کلان می‌خواهد تصمیمی را اجرا کند، از تمام داده‌ها برخوردار نیست و بالطبع، از پیامدها و تبعات آن تصمیم در کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت آگاه نیست. دستیار هوش مصنوعی مختص هر حوزه وزارتی، کمک می‌کند تا با بهره‌گیری از داده‌های انبوه آن حوزه، نتایج و پیامدهای یک تصمیم خاص، روشن شود. با بهره‌گیری از منابع و ارزیابی ظرفیت‌های موجود می‌توان ظرفیت‌ها و محدودیت‌های اجرایی، قانونی، اقتصادی، اخلاقی و سایر پیامدها را شناخت و مسیر پیش روی آن حوزه را بهتر ترسیم کرد.

معاون علمی رییس‌جمهور بیان کرد: انتظار از دستیار هوش مصنوعی این است که علاوه در کمک به وزیر در اتخاذ تصمیم بهتر، به عنوان دستیار دولت در پیشبرد روندها و حرکت در مسیر پیشرفت، نقش‌آفرینی اثرگذاری داشته باشند.

افشین با بیان این‌که معاونت علمی در فرآیند تعامل دانشگاه و وزارتخانه‌ها، تسهیل‌گری‌های لازم را انجام خواهد داد، افزود: تعامل دانشگاه با وزارتخانه، می‌تواند زمینه‌ساز همکاری‌ها و تعاملات آتی شده و مسیر همکاری‌های بعدی بین این دو را هموار کند.

معاون علمی رییس‌جمهور با اشاره به معرفی نمایندگان وزارتخانه و دانشگاه به یکدیگر برای پیشبرد پروژه دستیار هوش مصنوعی، تصریح کرد: تیمی از معاونت نیز موظف شده است که تسهیل‌گری‌های لازم را در تعامل با هر وزارتخانه انجام دهد.

اجرای دستیار هوش مصنوعی توسط دانشگاه‌ها و تسهیل‌گری معاونت علمی

معاون علمی رییس‌جمهور، در این نشست با اشاره به این‌که تعیین تیم اجرایی، راهبری و راهبردهای پروژه‌های دستیار هوش مصنوعی وزرا توسط دانشگاه‌ها صورت می‌گیرد و معاونت علمی، به صورت مستقیم از یک استاد حمایت نمی‌کند، خاطرنشان کرد: دانشگاه، راهبر و تعیین‌کننده مسیر حرکتی پروژه خواهد بود و معاونت علمی در تعیین اعضای تیم دخالتی نخواهد داشت. در این طرح، فضایی فراهم شده است که دانشگاه‌های بیش‌تری به موضوع طراحی دستیار هوش مصنوعی وزرا ورود پیدا کنند.

افشین، با تأکید بر این‌که رویکرد معاونت علمی، در حمایت از پروژه‌ها، تقسیم یکسان حمایت‌ها نیست و طرح‌های پیشتاز و دارای ویژگی‌های پیش‌برندگی حمایت خواهند شد، افزود: پروژه‌هایی از جنس دستیار هوش مصنوعی، باید پویا و جلوتر از روند جاری باشند؛ حمایت از طرح‌های این‌چنینی از سوی معاونت علمی، متناسب با پیشرو بودن طرح‌ها، پویایی و سرعت پیشرفت آن‌ها است. تیم‌ها به هر میزان که جلوتر باشند، بیش‌تر حمایت خواهند شد.

حمایت معاونت علمی از پژوهش‌ها از مسیر بنیاد ملی علم ایران

رییس بنیاد ملی نخبگان، با اشاره به حمایت معاونت علمی از پژوهش‌ها، در قالب فراخوان‌ها و طرح‌های حمایتی بنیاد ملی علم ایران، گفت: تمرکز و یکپارچکی حمایت از پایان‌نامه‌ها، پژوهش‌ها و ایده‌های علمی نوآورانه بر بستر بنیاد ملی علم ایران، ضمن ایجاد شفافیت، سرعت بررسی و تخصیص حمایت به طرح‌های واجد شرایط و در نهایت، پیشبرد اثربخش‌تر ایده‌های پژوهشی و فناورانه را محقق می‌کند.

افشین، با بیان این‌که در قالب حمایت بنیاد ملی علم ایران از پژوهش‌ها و پایان‌نامه‌ها، سهم و تعداد طرح‌های حمایت شده از هر دانشگاه، به طور شفاف و دقیق قابل مشاهده است، افزود: بنیاد ملی علم ایران، در سه شکل ارائه طرح از سوی اساتید، شرکت در فراخوان‌ها و پایان‌نامه، از طرح‌های پژوهشی حمایت می‌کند. طرح‌های پژوهشی اگر در ذیل شش حوزه پیشران فناوری اعلام شده باشند، از حمایت دو تا سه برابری در قالب پژوهانه، برخوردار خواهند شد.

ایجاد الگوی حمایت از بازارگاه‌ها و سکوی ملی هوش مصنوعی

افشین، با اشاره به این‌که ترویج و برندسازی الگو و پلتفرم بومی هوش مصنوعی، نیازمند نقش‌آفرینی دانشگاهیان و پژوهشگران کشور است، گفت: در توسعه، الگوسازی و تبدیل پلتفرم ملی هوش مصنوعی، خلاقیت و نوآوری دانشگاهیان، نقشی راهبردی ایفا می‌کند و حضور آنان در این پلتفرم، در جهانی شدن سکوی هوش مصنوعی کشورمان، حائز اهمیت خواهد بود. معاونت علمی، حمایت از پژوهش‌های هوش مصنوعی را بر پژوهش‌هایی که در سکوی ملی هوش مصنوعی شکل بگیرند، متمرکز می‌کند.

وی با تأکید بر این‌که سکوی بومی هوش مصنوعی که با هم‌افزایی و هم‌فکری جامعه دانشگاهی و فناور کشور شکل‌گرفته، باید توسط همه بخش‌ها حمایت شود، ادامه داد: حمایت از پژوهش‌های هوش مصنوعی مبتنی بر دیگر پلتفرم‌ها، تا اجرای کامل سکوی ملی هوش مصنوعی، ادامه خواهد داشت اما با هدف فرهنگ‌سازی و ترغیب پژوهشگران به استفاده از پلتفرم بومی، به زودی پژوهانه و حمایت‌ها، معطوف و متمرکز بر پژوهش‌های متکی به پلتفرم بومی خواهد بود.

حمایت از شکل‌گیری مدل بومی هوش مصنوعی در کشور

معاون علمی رییس‌جمهور، با تأکید بر ضرورت جبران عقب‌ماندگی‌ها در توسعه مدل‌های بومی هوش مصنوعی و هم‌گامی با حرکت شتابان دنیا در توسعه این فناوری، بیان کرد: فناوری هوش مصنوعی پیشینه‌ای بیش از دو دهه‌ای دارد اما توسعه این فناوری، از سال ۲۰۱۰ به این سو، شتابی فزاینده یافته است. متأسفانه، حرکت ما در توسعه این فناوری، با روند جهانی هم‌راستا نبوده است و امروز کاستی‌ها و عقب‌ماندگی‌هایی در این عرصه داریم که باید در صدد جبران آن‌ها باشیم.

افشین، با اشاره به این‌که ایران، در حوزه مدل بومی و نیروی انسانی دارای مزیت‌هایی است و باید به کمک مزیت‌های بومی و خلاقیت نیروی انسانی، خلأهای این حوزه جبران شود افزود: باید محدودیت‌های ما با تکیه به مدل‌های نوآورانه و مزیت‌های نسبی و بومی جبران شود. تلاش می‌کنیم در قالب فراخوان‌های حمایتی ایده‌های نوآورانه‌ای را که بتوانند به استفاده از ویژگی‌های اختصاصی و تعریف مدل بومی ما با عملکرد و بازدهی بهتر، کمک کنند مورد حمایت قرار دهیم. در همین راستا به طور جدی و مستمر پیگیر روند پیشبرد پروژه‌های هوش مصنوعی به کمک شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی هستیم.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

کار کردن در دوره سالمندی برای سلامت مفید است

کار کردن در دوره سالمندی برای سلامت مفید است
یک ساعت پیش
نظرسنجی جدید دانشگاه میشیگان نشان می‌دهد که اکثر افرادی که بعد از ۵۰ سالگی کار می‌کنند می‌گویند سلامت و آرامش روانی شان افزایش می یابد و افراد بالای ۶۵ سال ب...

وزارت بهداشت به وزارتخانه پزشکان تبدیل شده است

وزارت بهداشت به وزارتخانه پزشکان تبدیل شده است
یک ساعت پیش
نماینده مردم زنجان گفت: حوزه سلامت با تعارض منافع جدی روبرو است و وزارت‌ بهداشت در حقیقت وزارتخانه پزشکان تبدیل شده است.

ارتباطات در مناطق زلزله‌زده حسینیه خوزستان پایدار است

ارتباطات در مناطق زلزله‌زده حسینیه خوزستان پایدار است
یک ساعت پیش
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان از پایداری ارتباطات در شبکه تلفن ثابت و همراه در پی وقوع دو زمین لرزه شدید واقع در شهر حسینیه شهرستان اندیمشک خبر داد.

رئیس‌جمهور وعده یکسان‌سازی بیمه‌های درمانی را عملی کند

رئیس‌جمهور وعده یکسان‌سازی بیمه‌های درمانی را عملی کند
یک ساعت پیش
عضو کمیسیون بهداشت مجلس با انتقاد از نابرابری بیمه‌ها، خواستار اجرای سریع وعده رئیس‌جمهور در یکسان‌سازی بیمه‌های درمانی شد.

برنامه جامع سیاست‌های کلان آموزش پزشکی تدوین و عملیاتی می شود

برنامه جامع سیاست‌های کلان آموزش پزشکی تدوین و عملیاتی می شود
یک ساعت پیش
سیاست‌های کلان معاونت آموزشی وزارت بهداشت در قالب یک برنامه جامع تدوین و به‌زودی عملیاتی می شود.

ارتقاء فناوری‌های نوآورانه در صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان

ارتقاء فناوری‌های نوآورانه در صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان
یک ساعت پیش
با امضای تفاهم‌نامه همکاری فرصت افزایش ضریب نفوذ فناوری‌های تحول‌آفرین در بخش خوراک دام، طیور و آبزیان و توسعه بازار و مقیاس محصولات و خدمات دانش‌بنیان در ای...

۲.۷ میلیارد سابقه داده در اینترنت فاش شد

۲.۷ میلیارد سابقه داده در اینترنت فاش شد
یک ساعت پیش
در یک رویداد نشتی عجیب ۲.۷ میلیارد سابقه یک شرکت در چین همراه اطلاعات مربوط به موبایل و وای فای فاش شده است.

آمار متقاضیان آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری سال ۱۴۰۴ اعلام شد

آمار متقاضیان آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری سال ۱۴۰۴ اعلام شد
یک ساعت پیش
اینفو گرافیک آمار متقاضیان آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری (Ph.D) نیمه متمرکز سال ۱۴۰۴ منتشر شد.

ارتقای فرآورده‌های نفتی با تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته

ارتقای فرآورده‌های نفتی با تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته
2 ساعت پیش
شرکتی فناور، با استفاده از تجهیزات، دستگاه‌ها و روش‌های تست و آزمون پیشرفته، زمینه را برای ارتقای کیفی و نظارت دقیق بر انواع فرآورده‌های نفتی، فراهم کرده است.

دیپ سیک آینده فناوری چین را روشن کرد

دیپ سیک آینده فناوری چین را روشن کرد
2 ساعت پیش
هوش مصنوعی دیپ سیک سبب شده پیش بینی ها درباره ارزش سهام شرکت های فناوری چین ارتقا یابد.

اینفوگرافیک نحوه پرینت و رفع نقص کارت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴

اینفوگرافیک نحوه پرینت و رفع نقص کارت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴
2 ساعت پیش
اینفوگرافیک نحوه پرینت و رفع نقص کارت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ منتشر شد.

آمادگی و هماهنگی کامل برای برگزاری آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری

آمادگی و هماهنگی کامل برای برگزاری آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری
2 ساعت پیش
معاون وزیر و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: تمهیدات لازم برای برگزاری دو آزمون کارشناسی ارشد و دکتری در سطح کشور پیش‌بینی شده و هماهنگی‌های نهایی با ...

جزئیات جلسه وزیر علوم با کمیسیون آموزش درباره قتل امیرمحمد خالقی

جزئیات جلسه وزیر علوم با کمیسیون آموزش درباره قتل امیرمحمد خالقی
2 ساعت پیش
وزیر علوم از جزئیات جلسه ویژه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در مورد قتل دانشجوی دانشگاه تهران توضیحاتی ارائه داد.

تاکید بر اجرای مفاد توافق جامع ایران و روسیه در همکاری‌های علمی 

تاکید بر اجرای مفاد توافق جامع ایران و روسیه در همکاری‌های علمی 
2 ساعت پیش
سرپرست دانشگاه تهران در اجلاس روسای دانشگاه‌های سطح یک ایران و روسیه بر اجرای مفاد توافق جامع ایران و روسیه در همکاری‌های عملی تاکید کرد. 

سلامت مردم «خط قرمز» سازمان غذا و دارو است

سلامت مردم «خط قرمز» سازمان غذا و دارو است
2 ساعت پیش
مدیرکل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو، ضمن تأکید بر اهمیت سلامت مردم به عنوان خط قرمز، از تمامی نهادهای مرتبط خواست که در حفظ و ارتقای سلامت عمومی هیچ‌گ...

دولت نتوانست انتظارات پرستاران را برآورده سازد

دولت نتوانست انتظارات پرستاران را برآورده سازد
2 ساعت پیش
رئیس کل سازمان نظام پرستاری، با اشاره به موضوعاتی همچون کمبود نیروی پرستاری و...، گفت: انتظارات پرستاران از دولت محقق نشده است.

نقش نظارتی آزمایشگاه مرجع در حوزه غذا قابل کتمان نیست

نقش نظارتی آزمایشگاه مرجع در حوزه غذا قابل کتمان نیست
2 ساعت پیش
مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو، با اشاره به چالش‌های موجود در حوزه صادرات و تأمین کالاهای اساسی، خواستار هماهنگی بیشتر بین بخشی برای رفع مشکلات و ار...

مصرف کمتر سوخت و کاهش آلاینده با روغن موتور نانویی

مصرف کمتر سوخت و کاهش آلاینده با روغن موتور نانویی
2 ساعت پیش
یک شرکت دانش‌بنیان روغن موتور نانویی تولید کرده که با ایجاد لایه سرامیکی روی قطعات موتور، مصرف سوخت را به شدت کاهش داده و شتاب خودرو را افزایش می‌دهد.

وزیر علوم: امنیت اطراف شریف را از شهردار تهران مطالبه خواهم کرد

وزیر علوم: امنیت اطراف شریف را از شهردار تهران مطالبه خواهم کرد
2 ساعت پیش
وزیر علوم با اشاره به وجود اراضی متروکه در اطراف دانشگاه شریف، گفت: اگر شهرداری این اراضی را تعیین تکلیف نمی‌کند، پس حداقل امنیت منطقه را تامین کند.

گوگل پلی هشدارهای کیفیتی برای اپ‌ها را نمایش می‌دهد

گوگل پلی هشدارهای کیفیتی برای اپ‌ها را نمایش می‌دهد
3 ساعت پیش
گوگل مشغول راه اندازی ویژگی جدیدی است که با نمایش هشدارهایی درباره کیفیت برنامه‌ها به کاربران کمک می کند اپ های مورد نیاز خود را راحت تر بیابند و دانلود کنند.

شایع‌ترین بیماری‌های شبکیه از نوزادی تا کهنسالی را بشناسیم

شایع‌ترین بیماری‌های شبکیه از نوزادی تا کهنسالی را بشناسیم
3 ساعت پیش
فوق تخصص بیماری‌های شبکیه و زجاجیه، در خصوص شایع ترین بیماری های شبکیه، توضیحاتی داد.

از کسری بودجه دارویار تا عهدشکنی تامین اجتماعی

از کسری بودجه دارویار تا عهدشکنی تامین اجتماعی
3 ساعت پیش
موضوع مطالبات داروخانه‌ها که تبدیل به یک مشکل شده است، در گفتگوی ویژه خبری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

اسامی ۱۵ دستگاه متقاضی جذب نخبگان مشخص شد

اسامی ۱۵ دستگاه متقاضی جذب نخبگان مشخص شد
3 ساعت پیش
اسامی متقاضیان تأیید شده توسط کارگروه شناسایی سومین فراخوان طرح جذب استعدادهای برتر در ۱۵دستگاه‌ اجرایی کشور اعلام شد.

وزارت علوم بازداشت دانشجویان در تجمعات دانشجویی را تکذیب کرد

وزارت علوم بازداشت دانشجویان در تجمعات دانشجویی را تکذیب کرد
3 ساعت پیش
روابط عمومی وزارت علوم در پی انتشار شایعاتی مبنی بر بازداشت دانشجویان در اجتماعات دانشجویی شکل گرفته پس از قتل دانشجوی فقید دانشگاه تهران، اطلاعیه منتشر کرد.

میوه‌ای با خواص ضد سرطان

میوه‌ای با خواص ضد سرطان
4 ساعت پیش
زیتون میوه‌ای سرشار از آنتی‌اکسیدان و مواد مغذی است که نقش مهمی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی، سرطان، فشار خون و آلزایمر دارد.

نحوه پاسخگویی به سوالات آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ مشخص شد

نحوه پاسخگویی به سوالات آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ مشخص شد
4 ساعت پیش
نحوه پاسخگویی به سوالات در آزمون ورودی مقطع دکتری «Ph.D» (نیمه متمرکز) سال ۱۴۰۴ مشخص شد.

بررسی چالش های حوزه دارو؛ از کسری بودجه دارویار تا عهدشکنی تامین اجتماعی

بررسی چالش های حوزه دارو؛ از کسری بودجه دارویار تا عهدشکنی تامین اجتماعی
4 ساعت پیش
موضوع مطالبات داروخانه‌ها که تبدیل به یک مشکل شده است، در گفتگوی ویژه خبری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

مصرف ماست احتمال ابتلا به سرطان‌های کُشنده را کاهش می‌دهد

مصرف ماست احتمال ابتلا به سرطان‌های کُشنده را کاهش می‌دهد
6 ساعت پیش
تحقیقات جدید نشان می‌دهد که احتمال ابتلا به نوع خاصی از سرطان روده کشنده در مصرف کنندگان ماست کمتر است.

ماست احتمال ابتلا به سرطان‌های کُشنده را کاهش دهد؟

ماست احتمال ابتلا به سرطان‌های کُشنده را کاهش دهد؟
7 ساعت پیش
تحقیقات جدید نشان می‌دهد که احتمال ابتلا به نوع خاصی از سرطان روده کشنده در مصرف کنندگان ماست کمتر است.

سامانه جدید وزارت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راه‌اندازی شد

سامانه جدید وزارت علوم برای  پاسخگویی به شکایات طراحی و راه‌اندازی شد
17 ساعت پیش
مدیرکل دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت علوم از طراحی و راه‌اندازی سامانه جدیدی برای پاسخگویی به شکایات خبر داد که بسیاری از فرآیندها را به صورت خودکار...
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)