میرنیوز

تاسیس نمایندگی شرط بقای سکوهای خارجی در ترکیه

تاسیس نمایندگی شرط بقای سکوهای خارجی در ترکیه 19 روز پیش

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز ملی فضای مجازی، کشور ترکیه همسایه شمال غربی ایران، مساحتی بالغ بر ۷۸۳ هزار کیلومتر مربع و جمعیتی قریب ۸۵ میلیون نفری دارد که در ۱۹۲۳ بر بخش های باقی مانده از امپراتوری عثمانی در منطقه آناتولی بعد از جنگ جهانی اول بنیان گذاشته شد.

اولین اتصال به اینترنت در این کشور در سال ۱۹۸۷ رخ داد و در سال ۱۹۹۳ اولین اتصال اینترنت عمومی در ترکیه برقرار شد و از آن زمان به بعد، این فناوری بخشی از هر جنبه از زندگی مردم این کشور شده است و به آنها در همه زمینه ها کمک می کند.

ترکیه با دستیابی به بیش از ۶۸ میلیون کاربر اینترنت تا سال ۲۰۲۲، رتبه پانزدهم را در بین همه کشورها با جمعیت دیجیتال رو به افزایش خود دارد. در سال ۲۰۲۴ نسبت استفاده از اینترنت برای افراد در گروه سنی ۱۶ تا ۷۴ سال، به ۸۸.۸ درصد رسید.

همچنین نسبت استفاده از اینترنت در سال ۲۰۲۴ برای مردان ۹۲.۲ درصد و برای مردان ۸۵.۴ درصد بوده است.

در دهه گذشته، اینترنت به یک ابزار ارتباطی اصلی برای اکثریت قریب به اتفاق جمعیت ترکیه تبدیل شده است. بر این اساس، سهم خانوارهایی که دارای اینترنت پهن باند هستند به طور مداوم افزایش یافته و در سال ۲۰۲۱ به ۹۲ درصد رسیده است. در همان سال، بخشی از جمعیت که به صورت روزانه از اینترنت استفاده می کردند به ۸۰ درصد رسید که طبق آمار رشد قریب به ۱۰ درصدی داشته است.

در سال های اخیر، جوانانی که در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ و ۱۶ تا ۲۴ سال قرار داشتند، فعال‌ترین جمعیت دیجیتال ترکیه را تشکیل می دادند. وقتی صحبت از توزیع جنسیتی به میان می‌آید ، استفاده زنان از اینترنت هر سال در کشور کمتر از مردان است.

در سال ۲۰۲۳، دلیل اصلی آنلاین شدن اکثر مردم ترکیه، ارتباط با دیگران از طریق پیام رسانی، تماس یا شبکه های اجتماعی بود. بر اساس نتایج یک نظرسنجی که در سال ۲۰۲۳ انجام شد، ۶۱ درصد از پاسخ دهندگان اظهار داشتند که نمی‌توانند زندگی خود را بدون اینترنت تصور کنند. در نتیجه، اینترنت به امری ضروری تبدیل شده و در روال روزمره بسیاری از مردم ترکیه قرار دارد.

گزارش DataReportal نشان می دهد که در ابتدای سال ۲۰۲۴، ۵۷.۵۰ میلیون کاربر فعال رسانه های اجتماعی در ترکیه وجود دارد که معادل ۶۶.۸ درصد از کل جمعیت بود.

در همین حال، داده‌های منتشر شده نشان می‌دهد که در آغاز سال ۲۰۲۴ ، ۵۴.۳۰ میلیون کاربر ۱۸ سال به بالا در ترکیه از رسانه‌های اجتماعی استفاده می‌کردند که معادل ۸۶.۸ درصد از کل جمعیت ۱۸ سال و بالاتر بود.

به طور کلی، ۷۷.۳ درصد از کل کاربران اینترنت ترکیه حداقل از یک پلتفرم شبکه های اجتماعی استفاده می کنند.

اطلاعات منتشر شده نشان می دهد که در سال ۲۰۲۴، اینستاگرام با داشتن ۶۴ درصد از مخاطبان اینترنت در این کشور، پربازدیدترین شبکه اجتماعی است. در رتبه های بعدی فیسبوک با ۲۷ درصد و یوتیوب با ۵ درصد قرار دارند.

در میان پیام رسان‌ها نیز براساس یک نظرسنجی، بیشتر کاربران از واتساپ، مسنجر، اسکایپ، بیپ و وایبر استفاده می کنند. این داده ها برگرفته از آخرین نظرسنجی استفاده از پیام رسان هاست که توسط موسسه آمار ترکیه انجام شده است.
ترکیه از جمله کشورهایی است که در راستای ایجاد پیام رسان بومی تلاش هایی کرده است؛ هم اکنون پلتفرم بیپ(BIP) متعلق به شرکت مخابراتی ترکسل برای ارسال پیام‌های متنی، پیام‌های صوتی و تماس تصویری در اختیار مردم ترکیه قرار دارد که بیش از ۵۳ میلیون کاربر در سراسر جهان دارد و اولین بار در سال ۲۰۱۳ عرضه شد.

بیپ مورد حمایت مسئولان ترکیه نیز قرار گرفت و دفتر ارتباطات رئیس‌جمهور این کشور رجب طیب اردوغان اعلام کرد که ضمن مخالفت با اجرای سیاست جدید حفظ حریم خصوصی واتساپ، این اپلیکیشن را ترک کرده و یک حساب کاربری در بیپ باز کرده‌است.

وزارت دفاع ملی ترکیه هم اعلام کرده‌است که گروه‌های کاری را به دلیل ملاحظات امنیتی به بیپ منتقل می‎ کند.

ترکیه در زمینه حکمرانی قانونمند در فضای مجازی، قوانین متعددی را به تصویب رسانده و همچنین تأکید بسیاری بر رعایت این قوانین از سوی پلتفرم ها و سایت ها دارد.

قانون حفاظت از داده‌های شخصی ۲۰۱۶

قانون حفاظت از داده‌های شخصی ترکیه که در سال ۲۰۱۶ به تصویب رسید، گامی مهم در جهت حفظ حریم خصوصی و حقوق کاربران برداشت. این قانون با هدف ایجاد شفافیت و حفاظت بیشتر از اطلاعات شخصی افراد، شرکت‌ها و سازمان‌ها را ملزم به رعایت اصولی اساسی کرده است. از جمله این اصول می‌توان به ضرورت کسب رضایت آگاهانه و کامل کاربران پیش از جمع‌آوری و پردازش داده‌های شخصی آنها اشاره کرد. همچنین، کاربران طبق این قانون از حق درخواست حذف، اصلاح یا ویرایش اطلاعات شخصی خود برخوردارند. علاوه بر این، شرکت‌ها موظف شده‌اند تا به طور شفاف، کاربران را در جریان جزئیات فرایند پردازش داده‌هایشان قرار دهند. این قانون، چارچوبی حقوقی برای حفظ حریم خصوصی و اطمینان‌بخشی به شهروندان فراهم آورده است.

قانون دسترسی به اینترنت ۲۰۰۷

قانون دسترسی به اینترنت به عنوان قانون تنظیم نشریات اینترنتی و مقابله با جرایم مرتبط با این نشریات معرفی و با هدف کنترل و نظارت بر محتوای اینترنتی و مقابله با جرایم اینترنتی تصویب شده است.

این قانون تلاش می‌کند تا از محتوای غیرقانونی، مانند پورنوگرافی کودکان، قمار آنلاین غیرقانونی و محتوای تروریستی جلوگیری کند.

قانون دسترسی به اینترنت اجازه مسدود شدن برخی وبسایت‌ها یا ایجاد محدودیت برای دسترسی به محتوای خاصی را می دهد( اگر محتوای آنها مطابق با قانون نباشد.)

طبق این قانون واسطه ها و ارائه دهندگان خدمات اینترنتی موظف هستند که اطلاعات کاربران را برای یک دوره زمانی مشخص ذخیره و در صورت درخواست نهادهای قضایی، ارائه کنند.

قانون شبکه‌های اجتماعی ۲۰۲۰

قانون شبکه‌های اجتماعی پلتفرم‌های بین المللی را به تاسیس نمایندگی در ترکیه ملزم می‌کند. همچنین پلتفرم‌ها را به همکاری با دولت ترکیه جهت حذف محتواهای غیرقانونی مکلف می‌کند.

الزام پلتفرم‌ها به ذخیره سازی داده های کاربران ترکیه‌ای در داخل کشور، وضع جریمه‌های سنگین به صورت مرحله‌ای برای پلتفرم‌ها در صورت تخلف از قانون از جمله محدودیت اخذ تبلیغات در ترکیه، جریمه‌های مالی و در نهایت کاهش پهنای باند تا حد ۸۰ درصد از دیگر بندهای این قانون است.

این قانون بارها از سوی دولت ترکیه اعمال شده و حتی کار به مسدود کردن برخی سکوها و سایت‌ها کشیده شده است. برای مثال در بهمن ۱۴۰۱، همزمان با موج انتقادهای داخلی در ترکیه از عملکرد دولت رجب‌طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه، در مدیریت بحران زلزله، دسترسی کاربران به شبکه اجتماعی ایکس(توئیتر) مسدود شد و دولت این کشور از مدیران این شبکه خواست تا برخی محتواها را حذف کند.

بعد از این اتفاق و رایزنی مدیران ایکس با دولت ترکیه، این پلتفرم رفع مسدودیت شد. ایلان ماسک مالک ایکس بعد از انتقاداتی که به وی در همکاری با دولت ترکیه شد، نوشت: «انتخاب بین محدود شدن کامل دسترسی به توییتر یا محدود شدن دسترسی به برخی از پیام‌هاست. شما کدام را می‌خواهید؟»

بعد از شهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و حذف پست های مربوط به وی در اینستاگرام، اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات ترکیه (BTK) که سازمان تنظیم مقررات ملی ارتباطات است این پلتفرم را مسدود کرد.

دولت ترکیه در مذاکره با مسئولان متا (شرکت مالک اینستاگرام) فهرستی از مواردی که این سکو باید رعایت کند را اعلام کردند که شامل مواردی همچون حذف محتواهایی مانند پیام های حمایت از گروه‌های مسلح کردی که ترکیه نام آنها را در فهرست تروریستی قرار داده، سوء استفاده از کودکان، توهین به مصطفی کمال آتاتورک بنیانگذار ترکیه و قمار و مواد مخدر می‌شد.

قانون دسترسی به اینترنت در ترکیه، چارچوبی قانونی برای فعالیت‌های آنلاین تعیین کرده و انجام برخی اقدامات را به طور کامل ممنوع کرده است. بر اساس این قانون، توهین به مصطفی آتاتورک، ترویج یا عرضه فحشا، قمار و شرط‌بندی غیرمجاز، سوءاستفاده جنسی از کودکان، تشویق به خودکشی، تسهیل سوءمصرف مواد یا توزیع داروهای مضر، نقض حقوق کپی‌رایت از طریق دانلود غیرقانونی فیلم و موسیقی، توهین به افراد یا سازمان‌های دولتی، حمایت از تروریسم، نقض قوانین مرتبط با علائم تجاری، تجارت غیرمنصفانه، و هرگونه اقدامی که مخالف اصول مواد ۲۴، ۲۵، ۲۶ و ۲۸ قانون اساسی باشد، ممنوع است. این مقررات برای حفظ امنیت، حریم خصوصی و نظم در فضای اینترنت طراحی شده‌اند و تخلف از آنها با اقدامات قانونی همراه خواهد بود.

روز ۲۰ مردادماه، اینستاگرام در ترکیه بعد از ۹ روز رفع فیلتر شد؛ عبدالقدیر اورال‌اوغلو وزیر حمل‌ونقل و زیرساخت ترکیه در توئیتی نوشت: نتیجه مذاکراتی که با مسئولین اینستاگرام داشتیم، این شد که درخواست‌های ما برآورده شوند و آن‌ها تعهد دادند که در مورد سانسوری که بر کاربران اعمال می‌شود، همکاری مشترکی داشته باشند.

نهادهای ناظر بر وضعیت فضای مجازی در ترکیه

از جمله نهادهای اصلی نظارت بر فضای مجازی ترکیه، اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICTA) است که به کنترل و تنظیم زیرساخت‌های ارتباطی این کشور می‌پردازد. این اداره وظیفه نظارت بر شرکت‌های فناوری و ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی را نیز بر عهده دارد.

همچنین، اداره حفاظت از داده‌های شخصی (DPA) مسئول نظارت بر رعایت حریم خصوصی و حفاظت از داده‌های شخصی کاربران است. این نهاد، قوانین و مقرراتی از قبیل الزام به ثبت اطلاعات و تعیین استانداردهای امنیتی را برای پردازش داده‌ها در نظر می‌گیرد.

از دیگر نهادهای ناظر، هیئت نظارت بر رادیو و تلویزیون (RTÜK) است که در ابتدا مسئولیت نظارت بر محتوای رادیو و تلویزیون ترکیه را بر عهده داشت اما اکنون بر محتوای دیجیتال و پلتفرم‌های پخش آنلاین نیز نظارت می‌کند. این هیئت می‌تواند محتوای منتشر شده در پلتفرم‌های دیجیتال را بررسی و در صورت مغایرت با قوانین، دستور مسدودسازی یا حذف آن را صادر کند.

این نهادها با تشدید نظارت بر شبکه‌های اجتماعی و الزام شرکت‌های بزرگ فناوری به همکاری، زمینه‌ای برای افزایش کنترل بر فضای مجازی و کاهش انتشار محتوای مجرمانه فراهم آورده اند.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

یورش به خانه‌ها در آلمان برای پاکسازی فضای مجازی

یورش به خانه‌ها در آلمان برای پاکسازی فضای مجازی
یک ساعت پیش
آلمان قانون نفرت پراکنی خود را اجرا می کند و در این زمینه حتی به خانه افراد یورش می برد و دستگاه های افراد خاطی را ضبط می کند.

زنگ خطر ورود ویروس «فلج اطفال» به ایران

زنگ خطر ورود ویروس «فلج اطفال» به ایران
یک ساعت پیش
معاون بهداشت وزارت بهداشت، نسبت به وضعیت بحرانی منطقه و هم‌مرزی ایران با کشورهای افغانستان و پاکستان که هنوز با بحران فلج اطفال دست و پنجه نرم می‌کنند، هشدار...

ورود وزارت ارتباطات به برنامه ملی رفع ناترازی انرژی

ورود وزارت ارتباطات به برنامه ملی رفع ناترازی انرژی
یک ساعت پیش
در راستای اجرایی کردن پیشنهادات وزارت ارتباطات در زمینه رفع ناترازی‌های حوزه انرژی و عادلانه سازی توزیع یارانه ها، تفاهم نامه همکاری میان سازمان فناوری اطلاع...

الماس ۴۰ برابر قدرتمندتر از نمونه واقعی ساخته شد

الماس ۴۰ برابر قدرتمندتر از نمونه واقعی ساخته شد
یک ساعت پیش
گروهی از محققان دانشگاه های چین یک ابر الماس بسیار سخت با کیفیت بالا در آزمایشگاه ابداع کرده اند که چندبرابر نمونه طبیعی قدرتمند است.

رئیس جمهور از برگزیدگان جشنواره تحقیقاتی رازی تقدیر کرد

رئیس جمهور از برگزیدگان جشنواره تحقیقاتی رازی تقدیر کرد
یک ساعت پیش
رئیس جمهور صبح امروز از برگزیدگان سی‌امین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی تقدیر کرد.

احتمال برخورد سیارک قاتل زمین با ماه

احتمال برخورد سیارک قاتل زمین با ماه
2 ساعت پیش
محققان احتمال برخورد سیارک ۲۰۲۴YR۴ به ماه را نیز علاوه بر زمین مطرح کردند.

آزمایشگاه‌ها در تشخیص بیماری نقش کلیدی دارند

آزمایشگاه‌ها در تشخیص بیماری نقش کلیدی دارند
2 ساعت پیش
دبیر علمی شانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی گفت: بررسی پاسخ به درمان و پیگیری بیماری نیازمند تشخیص‌های آزمایشگاهی بوده و آزمایشگاه‌ها...

کلسترول خوب در ابتلا به آب سیاه چشم نقش دارد

کلسترول خوب در ابتلا به آب سیاه چشم نقش دارد
2 ساعت پیش
یک مطالعه جدید می گوید کلسترولی که برای سلامت قلب شما مفید است ممکن است برای سلامت چشم شما مضر باشد و بالعکس.

کار کردن در دوره سالمندی برای سلامت مفید است

کار کردن در دوره سالمندی برای سلامت مفید است
3 ساعت پیش
نظرسنجی جدید دانشگاه میشیگان نشان می‌دهد که اکثر افرادی که بعد از ۵۰ سالگی کار می‌کنند می‌گویند سلامت و آرامش روانی شان افزایش می یابد و افراد بالای ۶۵ سال ب...

وزارت بهداشت به وزارتخانه پزشکان تبدیل شده است

وزارت بهداشت به وزارتخانه پزشکان تبدیل شده است
3 ساعت پیش
نماینده مردم زنجان گفت: حوزه سلامت با تعارض منافع جدی روبرو است و وزارت‌ بهداشت در حقیقت وزارتخانه پزشکان تبدیل شده است.

ارتباطات در مناطق زلزله‌زده حسینیه خوزستان پایدار است

ارتباطات در مناطق زلزله‌زده حسینیه خوزستان پایدار است
3 ساعت پیش
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان از پایداری ارتباطات در شبکه تلفن ثابت و همراه در پی وقوع دو زمین لرزه شدید واقع در شهر حسینیه شهرستان اندیمشک خبر داد.

رئیس‌جمهور وعده یکسان‌سازی بیمه‌های درمانی را عملی کند

رئیس‌جمهور وعده یکسان‌سازی بیمه‌های درمانی را عملی کند
3 ساعت پیش
عضو کمیسیون بهداشت مجلس با انتقاد از نابرابری بیمه‌ها، خواستار اجرای سریع وعده رئیس‌جمهور در یکسان‌سازی بیمه‌های درمانی شد.

برنامه جامع سیاست‌های کلان آموزش پزشکی تدوین و عملیاتی می شود

برنامه جامع سیاست‌های کلان آموزش پزشکی تدوین و عملیاتی می شود
3 ساعت پیش
سیاست‌های کلان معاونت آموزشی وزارت بهداشت در قالب یک برنامه جامع تدوین و به‌زودی عملیاتی می شود.

ارتقاء فناوری‌های نوآورانه در صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان

ارتقاء فناوری‌های نوآورانه در صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان
3 ساعت پیش
با امضای تفاهم‌نامه همکاری فرصت افزایش ضریب نفوذ فناوری‌های تحول‌آفرین در بخش خوراک دام، طیور و آبزیان و توسعه بازار و مقیاس محصولات و خدمات دانش‌بنیان در ای...

۲.۷ میلیارد سابقه داده در اینترنت فاش شد

۲.۷ میلیارد سابقه داده در اینترنت فاش شد
3 ساعت پیش
در یک رویداد نشتی عجیب ۲.۷ میلیارد سابقه یک شرکت در چین همراه اطلاعات مربوط به موبایل و وای فای فاش شده است.

آمار متقاضیان آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری سال ۱۴۰۴ اعلام شد

آمار متقاضیان آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری سال ۱۴۰۴ اعلام شد
3 ساعت پیش
اینفو گرافیک آمار متقاضیان آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری (Ph.D) نیمه متمرکز سال ۱۴۰۴ منتشر شد.

ارتقای فرآورده‌های نفتی با تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته

ارتقای فرآورده‌های نفتی با تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته
3 ساعت پیش
شرکتی فناور، با استفاده از تجهیزات، دستگاه‌ها و روش‌های تست و آزمون پیشرفته، زمینه را برای ارتقای کیفی و نظارت دقیق بر انواع فرآورده‌های نفتی، فراهم کرده است.

دیپ سیک آینده فناوری چین را روشن کرد

دیپ سیک آینده فناوری چین را روشن کرد
3 ساعت پیش
هوش مصنوعی دیپ سیک سبب شده پیش بینی ها درباره ارزش سهام شرکت های فناوری چین ارتقا یابد.

اینفوگرافیک نحوه پرینت و رفع نقص کارت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴

اینفوگرافیک نحوه پرینت و رفع نقص کارت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴
3 ساعت پیش
اینفوگرافیک نحوه پرینت و رفع نقص کارت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ منتشر شد.

آمادگی و هماهنگی کامل برای برگزاری آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری

آمادگی و هماهنگی کامل برای برگزاری آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری
3 ساعت پیش
معاون وزیر و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: تمهیدات لازم برای برگزاری دو آزمون کارشناسی ارشد و دکتری در سطح کشور پیش‌بینی شده و هماهنگی‌های نهایی با ...

جزئیات جلسه وزیر علوم با کمیسیون آموزش درباره قتل امیرمحمد خالقی

جزئیات جلسه وزیر علوم با کمیسیون آموزش درباره قتل امیرمحمد خالقی
3 ساعت پیش
وزیر علوم از جزئیات جلسه ویژه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در مورد قتل دانشجوی دانشگاه تهران توضیحاتی ارائه داد.

تاکید بر اجرای مفاد توافق جامع ایران و روسیه در همکاری‌های علمی 

تاکید بر اجرای مفاد توافق جامع ایران و روسیه در همکاری‌های علمی 
4 ساعت پیش
سرپرست دانشگاه تهران در اجلاس روسای دانشگاه‌های سطح یک ایران و روسیه بر اجرای مفاد توافق جامع ایران و روسیه در همکاری‌های عملی تاکید کرد. 

سلامت مردم «خط قرمز» سازمان غذا و دارو است

سلامت مردم «خط قرمز» سازمان غذا و دارو است
4 ساعت پیش
مدیرکل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو، ضمن تأکید بر اهمیت سلامت مردم به عنوان خط قرمز، از تمامی نهادهای مرتبط خواست که در حفظ و ارتقای سلامت عمومی هیچ‌گ...

دولت نتوانست انتظارات پرستاران را برآورده سازد

دولت نتوانست انتظارات پرستاران را برآورده سازد
4 ساعت پیش
رئیس کل سازمان نظام پرستاری، با اشاره به موضوعاتی همچون کمبود نیروی پرستاری و...، گفت: انتظارات پرستاران از دولت محقق نشده است.

نقش نظارتی آزمایشگاه مرجع در حوزه غذا قابل کتمان نیست

نقش نظارتی آزمایشگاه مرجع در حوزه غذا قابل کتمان نیست
4 ساعت پیش
مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو، با اشاره به چالش‌های موجود در حوزه صادرات و تأمین کالاهای اساسی، خواستار هماهنگی بیشتر بین بخشی برای رفع مشکلات و ار...

مصرف کمتر سوخت و کاهش آلاینده با روغن موتور نانویی

مصرف کمتر سوخت و کاهش آلاینده با روغن موتور نانویی
4 ساعت پیش
یک شرکت دانش‌بنیان روغن موتور نانویی تولید کرده که با ایجاد لایه سرامیکی روی قطعات موتور، مصرف سوخت را به شدت کاهش داده و شتاب خودرو را افزایش می‌دهد.

وزیر علوم: امنیت اطراف شریف را از شهردار تهران مطالبه خواهم کرد

وزیر علوم: امنیت اطراف شریف را از شهردار تهران مطالبه خواهم کرد
4 ساعت پیش
وزیر علوم با اشاره به وجود اراضی متروکه در اطراف دانشگاه شریف، گفت: اگر شهرداری این اراضی را تعیین تکلیف نمی‌کند، پس حداقل امنیت منطقه را تامین کند.

گوگل پلی هشدارهای کیفیتی برای اپ‌ها را نمایش می‌دهد

گوگل پلی هشدارهای کیفیتی برای اپ‌ها را نمایش می‌دهد
5 ساعت پیش
گوگل مشغول راه اندازی ویژگی جدیدی است که با نمایش هشدارهایی درباره کیفیت برنامه‌ها به کاربران کمک می کند اپ های مورد نیاز خود را راحت تر بیابند و دانلود کنند.

شایع‌ترین بیماری‌های شبکیه از نوزادی تا کهنسالی را بشناسیم

شایع‌ترین بیماری‌های شبکیه از نوزادی تا کهنسالی را بشناسیم
5 ساعت پیش
فوق تخصص بیماری‌های شبکیه و زجاجیه، در خصوص شایع ترین بیماری های شبکیه، توضیحاتی داد.

از کسری بودجه دارویار تا عهدشکنی تامین اجتماعی

از کسری بودجه دارویار تا عهدشکنی تامین اجتماعی
5 ساعت پیش
موضوع مطالبات داروخانه‌ها که تبدیل به یک مشکل شده است، در گفتگوی ویژه خبری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)