میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این دستگاه با ترکیبی از پلاسمای سرد، لامپ UVC و فیلتر فتوکاتالیستی، توانایی حذف بیش از ۹۹ درصد از آلایندهها را داراست.
در بحبوحه نگرانیهای فزاینده در مورد آلودگی هوا، یک شرکت دانشبنیان به نام پویا فناوران یسان، با معرفی دستگاه تصفیه و ضدعفونی کننده هوا «یسان»، راهکاری نوین برای پاکسازی هوا ارائه کرده است. این دستگاه که با تکیه بر فناوری پیشرفته پلاسمای سرد و سایر سیستم های تصفیه هوا توسعه یافته، قادر به حذف آلاینده های مضر است.
شرکت دانشبنیان پویا فناوران یسان، که از سال ۱۳۹۸ در پارک علم و فناوری سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران فعالیت خود را آغاز کرده است، به عنوان یکی از پیشگامان توسعه فناوری پلاسمای سرد در زمینه تصفیه هوا شناخته میشود. این شرکت با تمرکز بر نوآوری و تحقیق و توسعه، به سرعت در زمینه توسعه کمی و کیفی فناوری پلاسمای سرد رشد کرده و محصولات دانش بنیان متعددی را به بازار عرضه کرده است.
پلاسمای سرد، یک روش نوین برای ضدعفونی کردن هوا است که با نفوذ به دیواره سلولی میکروب ها، باکتری ها و ویروس های موجود در هوا، بدون آسیب رساندن به بافت های انسانی، بیش از ۹۹ درصد از آلودگی ها را از بین می برد. علاوه بر این، پلاسما باعث از بین رفتن انواع بوهای نامطبوع و ترکیبات آلی فرار (VOC) نیز می شود. پلاسمای سرد، یک فناوری سبز است که کاملاً زیست سازگار و دوستدار محیط زیست است.
پلاسما مجموعه ای از یون ها، الکترون ها، اتم های خنثی، رادیکال ها و گونه های برانگیخته است که با اعمال اختلاف ولتاژ بین دو الکترود تولید می شود. پلاسمای سرد (پلاسمای غیر حرارتی) به علت کار در دمای پایین (حدود دمای اتاق) و ویژگی های منحصر به فرد خود، امکان استفاده در صنایع مختلف را دارد.
دستگاه یسان، که برای استفاده در محیط های مختلف تا مساحت ۷۰ متر مربع طراحی شده است، با ترکیب سه گانه پلاسمای سرد، لامپ UVC و فیلتر فتوکاتالیستی، با بازدهی بیش از ۹۹ درصد، انواع باکتری ها، قارچ ها، ویروس ها و سایر آلاینده ها را از بین می برد. این سیستم پیشرفته، هوایی سالم و مطبوع را برای افراد فراهم می کند.
فرشته طباطبایی قمی، مدیرعامل شرکت پویا فناوران یسان، با اشاره به اهمیت این دستاورد، اظهار داشت: دستگاه یسان نه تنها یک محصول تجاری، بلکه نمادی از تعهد متخصصان ایرانی به سلامت جامعه است.
وی همچنین افزود: میزان صدای کمتر از ۷۰ دسیبل و آلایندگی در حد استاندارد، از ویژگی های دیگر دستگاه یسان است که آن را برای استفاده در محیط های مختلف، از جمله منازل، دفاتر کار و فضاهای آموزشی، مناسب میسازد.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان، با اشاره به مدل Y۳۰۰+ دستگاه با حالت هوشمند خودکار، خاطرنشان کرد: این مدل به طور مداوم کیفیت هوا را پایش کرده و به محض افزایش آلودگی، به صورت خودکار وارد عمل میشود. این قابلیت نه تنها باعث بهینهسازی مصرف انرژی میشود، بلکه اطمینان میدهد که هوای محیط شما همواره پاکیزه و سالم است.
وی افزود: علاوه بر تصفیه هوا، با قابلیت بخور سرد، رطوبت محیط را تنظیم کرده و با ایجاد رایحهای دلپذیر، فضایی مطبوع را برای شما فراهم میکند. همچنین، حالت شب دستگاه با عملکرد کمصدا و کممصرف، امکان استفاده در طول شب را بدون ایجاد مزاحمت فراهم میسازد.
مدیرعامل شرکت پویا فناوران یسان با بیان اینکه کیفیت دستگاه یسان، با نمونههای خارجی برابری میکند، افزود: با وجود کیفیت برابر یا حتی بهتر، قیمت دستگاه یسان تنها یک دهم نمونههای مشابه خارجی است. این امر نشان دهنده تلاش ما برای ارائه محصولی با کیفیت و در دسترس برای همه افراد جامعه است.ما با بهره گیری از دانش و فناوری بومی، توانستیم دستگاهی با کارایی بالا و با قیمت یک دهم نمونههای خارجی، تولید کنیم، همچنین گفتنی است ۲۲ نفر پرسنل در شرکت ما درحال فعالیت هستند.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان، درپایان از عقد قرارداد ۱۰۰ هزار دلاری با کشور عراق برای صادرات دستگاه خبر داد.
منبع : خبرگزاری مهر
هزینه های سلامت ۶۰ درصد افزایش یافته است
سند ساماندهی رمزداراییها تصویب و ابلاغ شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان منصوب شد؛ انتصاب دومین بانوی سرپرست دانشگاه
نقش چت جی پی تی در انفجار سایبرتراک در مقابل برج ترامپ
تاکید بر تحول کیفی و محتوایی در برنامه ریزی آموزش عالی
رشد بیش از ۱۴۰ درصدی بازنگری برنامههای درسی طی دو سال گذشته
تشخیص سریع حمله قلبی با کیت نانویی ایرانی
اعلام جزییات مدارک و هزینه ثبت نام در رشته های بدون آزمون سال ۱۴۰۳
ثبت نام و انتخاب رشتههای بدون آزمون سال ۱۴۰۳ آغاز شد؛ امکان انتخاب ۱۵۰ کدرشته
تسهیلات پرداختی صندوق نوآوری به دانشبنیانها از مرز ۱۰ همت عبور کرد
عرضه برترین دستاوردهای فناورانه در حوزه اتصالپذیری و ارتباطات
تولید علم و فناوری نوین و اقتدارآفرین از ماموریتهای بسیج است
ثبت نام و انتخاب رشته در پذیرش دانشجو بدون آزمون سال ۱۴۰۳ آغاز شد
جلوگیری از قطع برق در ساختمانهای هوشمند با فناوری جدید
لغو دقیقه نودی پاویون ایران در دوفات ۲۰۲۵؛ فرصت طلایی صادرات دارویی بر باد رفت
درمان نازایی آسان شد؛ سهم مردها از ناباروری چقدر است؟
کمبود پزشک متخصص با افزایش ظرفیت حل نمیشود
باتری کاغذی با ۶ هفته دوام ابداع شد
ایجاد شبکه ملی نخبگانی کشور بر بستر یکی از سکوهای مجازی
خودروی خورشیدی جدید با سرعت ۱۶۲.۵ کیلومتر برساعت از راه رسید
برنامهریزی برای حفظ و نگهداشت نخبگان از اولویت های وزارت علوم است
هوش مصنوعی نانوحاملی شبیه به ویروس طراحی کرد
دستگاههای هوشمند در آمریکا برچسب «اعتماد سایبری» میگیرند
سامانه جامع فعالیتهای فرهنگی و دانشجویی راهاندازی می شود
مجوز ردیف استخدامی فراخوان وزارت علوم تخصیص داده شد
امکان ثبت شکایت از تماسهای صوتی ارزش افزوده تبلیغاتی فراهم شد
آغاز ثبت نام تکمیل ظرفیت بدون کنکور در دانشگاه پیام نور از امروز
یکپارچهسازی اطلاعات و دسترسی مدیران به دادههای جامع
سیاست راستی آزمایی محتوا در اینستاگرام و فیس بوک تغییر می کند
مراسم یادبود «فرزندان دانشگاه» با حضور روسای ۴ دانشگاه برگزار شد