میرنیوز
به گزارش ایسنا و به نقل از بیزینس اینسایدر، با توجه به شیوع بیماری کووید-۱۹ مردم برخی کشورهای جهان در قرنطینه هستند و برخی دیگر نیز برای محافظت از خود و خانواده هایشان و جلوکیری از ابتلای آنها به این بیماری در خانه مانده اند اما این در خانه ماندن برای برخی افراد چندان خوشایند نیستند و به نوعی به سختی میتوانند با ان کنار بیایند طی این مطلب یک فضانورد سرشناس که ۳۴۰ روز را در فضا گذرانده ۳ پیشنهاد برای کنار آمدن با موضوع قرنطینه و در خانه ماندن ارائه کرده است.
"اسکات کلی" به عنوان بخشی از یک مطالعه ناسا۳۴۰ روز را در سالهای ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ در ایستگاه فضایی بینالمللی گذراند. وی طی این مدتیکه در فضا بود از دوستان و خانواده خود دور بود.
حال این فضانورد سه نکته را برای کنار آمدن با در خانه ماندن برای افراد ارئه کرده که به شرح زیر است:
۱. بیش از حد کار نکنید
در این دوره ممکن است برخی افراد که نمیتوانند به محل کار خود بروند کارهایشان را در خانه انجام دهند و برای انجام آنها ساعتها زمان صرف کنند که این کار صحیح نیست و آنها میبایست از کار کردن بیش از حد خودداری کنند. کلی گفت : سعی کنید برنامهای را در نظر بگیرید تا روزهایتان تکراری و یکنواخت نباشند. این برنامه شامل داشتن خواب مناسب زمانی معین برای شروع و متوقف کردن کار است.
یکی از دلایلی که عملکرد کارمندان دورکار از کارمندان حاضر در اداره بهتر است این است که آنها در خانه هستند به همین دلیل ترجیح میدهند زمان بیشتری کار کنند و همانند اداره زمانی معین برای ورود به محل کار و شروع کار و تمام شدن آن ندارند. هنگامی که این روزها در یک مکان هستید و همزمان کار نیز میکنید بیش از حد انجام دادن کار میتواند فرصت لذت از زندگی را از شما بگیرد بنابراین بدانید چه موقع باید از کار فاصله بگیرید.
۲. یک سرگرمی جدید برای خود پیدا کنید
با لغو رویدادهای اجتماعی و برنامهها، ممکن است وقت بیشتری برای انجام یک کار یا سرگرمی داشته باشید. یکی از کارهایی که انجام آن برای سلامتی مغز شما مفید است میتواند تعمیر وسایل یا ابزاری باشد که از کار افتادهاند.
"اسکات کلی" کتابهای فیزیک را با خودش به ایستگاه فضایی بین المللی برده بود. وی در این باره گفت: آرامش را میتوانید در کتابهای فیزیک پیدا کنید.
کلی به جای سفارش از آمازون، افراد را ترغیب به خرید کتاب از کتابفروشیهایی که فروشگاه آنلاین دارند و میتوانند در این مدت که افراد در خانه هستند برایشان کتابها را درب منزل ارسال کنند، کرده است.
وی گفت: با این کار شما از این کتاب فروشیها نیز حمایت کردهاید. همچنین یکی دیگر از کارهایی که میتوانید طی این مدت انجام دهید یادگیری و نواختن یک ساز است و یا اینکه اصول اولیه یک زبان جدید را یاد بگیرید.
۳. برقراری تماس تصویری با دوستان و خانواده
اگر نمیتوانید افرادی را که دوست دارید در این مدت ملاقات کنید و از نزدیک آنها را ببینید بهترین گزینه برقراری تماس تصویری با آنهاست.
کلی گفت: حتی با وجود اینکه من فرمانده یک ایستگاه فضایی بودم، هرگز فرصت برقراری تماس تصویری با خانواده و دوستانم به صورت ویدئو کنفرانس را از دست ندادم.
اگرچه تماس تصویری نمیتواند به طور کامل جایگزین ملاقات حضوری با دوستان شود اما میتواند به افرادی که در خانه هستند کمک کند بهتر با تنهایی کنار بیایند و به این ترتیب روحیه آنها نیز تقویت میشود. همچنین یکی دیگر از کارهایی که افراد میتوانند انجام دهند تماشای فیلم است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
درآمدهای کلان سقط زیرزمینی جنین!
مهلت مجدد شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی ۱۴۰۳ آغاز شد
دیابت چه بلایی سر مغز ما میآورد
پای تب دنگی به مجلس باز شد
هماهنگی معاونان فرهنگی وزارت علوم برای برگزاری ۱۶ آذر در دانشگاهها
میرمحمدی: حمایت بیشتر از حوزویان مورد تأکید است
نشست «اعطای کرسی پژوهشی و خوشههای چندتخصصی» برگزار میشود
افزایش آمادگی برابر سیل با تصاویر ماهوارهای هوش مصنوعی
نخستین نشریه ریاضیات مالی کشور در پایگاه اسکوپوس نمایه شد
بهبود تولیدات زراعی، باغی و دامی با فناوری هستهای
استعدادهای برتر حوزههای علمیه خواهران گردهم میآیند
۳۵۰ فرصت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه شهیدبهشتی ارائه شد
پشتیبانی از فناوری کوانتومی برای ورود به صنعت سلولهای خورشیدی
جلوگیری از هدررفت آب تا ۶۰ درصد با سیستم هوشمند بازچرخانی آب خاکستری
افزایش بی رویه ظرفیت دلیل نابسندگی خدمات دانشجویی است
ثبت نام عمره دانشگاهیان تا ۱۲ آذرماه تمدید شد
چرا مواد غذایی قاچاق بدون آزمایش رد میشوند؟
حساسیت فصلی را با طب سنتی درمان کنید
هوش مصنوعی در صنایع فولادی ایران کاربردی شد
درمان هورمونی یائسگی خطرناک است؟
تراشه مغزی نورالینک بازوی روباتیک را کنترل می کند
دانشگاه آزاد با همراهی سازمان بسیج به دنبال تقویت مقاومت است
فرایند تایید روسای دانشگاههای دولت چهاردهم در شورای عالی انقلاب فرهنگی
فضانوردی به مغز آسیب میرساند؟
مکملی برای درمان موثر بیماریهای ریوی
«سیگار» نقش اول نمایشهای خانگی!
راهکارهای طلایی طب ایرانی برای درمان حساسیت فصلی
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه
پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوریهای پاک به رهبری چین