میرنیوز
دکتر حسین سالار آملی در گفتوگو با ایسنا ضمن بیان این مطلب به برنامه وزارت علوم برای بازگشت دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در دانشگاههای داخل کشور اشاره و اظهار کرد: بعد از اعلام تعطیلی آموزش حضوری دانشگاههای کشور در پی شیوع کرونا ویروس در کشور از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا اعلام شد که تعدادی از این دانشجویان از کشور خارج شده و برنامههای آموزشی خود در دانشگاههای محل تحصیل را از طریق آموزشهای مجازی پیگیری میکنند.
وی در ادامه تصریح کرد: رئیس جمهور نیز اعلام کرده دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور از اول اردیبهشت ماه به حالت عادی باز خواهند گشت و دانشجویان میتوانند در کلاسهای درس حاضر باشند؛ بنابراین دانشگاهها باید تمهیداتی را بیندیشند تا با رعایت تمام مقررات بهداشتی پذیرای دانشجویان داخلی و خارجی کشور باشند.
سالارآملی یادآور شد: البته تصمیم رئیس جمهور باید در خصوص بازگشایی دانشگاهها در قالب دستورالعمل از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا به دانشگاهها ابلاغ شود.
قائم مقام وزیر علوم در امور بینالملل همچنین تاکید کرد: بعد از اعلام دستورالعمل پذیرش حضوری دانشجویان از سوی دانشگاهها این مراکز باید بر اساس شرایط خود زمینه حضور دانشجویان را فراهم کنند و مسیری را انتخاب کنند تا خطری برای جامعه دانشجویی کشور ایجاد نشود.
دکتر آملی همچنین از تصمیم وزارت علوم و ضرورت ایجاد تمهیدات ویژه برای انتخاب مسیر درست و بازگشت دانشجویان ایرانی خارجی مشغول به تحصیل در دانشگاههای کشور خبر داد و گفت: در وزارت علوم ستادی به عنوان ستاد مبارزه با کرونا تشکیل شده است و در این ستاد تمهیدات لازم برای نحوه بازگرداندن این دانشجویان در دانشگاه های داخلی اندیشیده خواهد شد.
رئیس مرکز همکاریهای بینالمللی وزارت علوم همچنین با اشاره به تحصیل بیش از ۵۵ دانشجوی خارجی در ایران تاکید کرد: بسیاری از این دانشجویان بعد از تعطیلی دانشگاهها به دلیل شیوع کرونا در کشور همچنان در ایران مستقر هستند و به کشور خود بازنگشتند؛ اما دانشجویانی که علاقهمند به بازگشت به کشور خود بودند، ما همکاریهای لازم را در بحث ویزای آنها انجام دادیم و با هماهنگیهایی که با وزارت کشور انجام شد، مجوز خروج این دانشجویان از کشور بدون مهر پاسپورت صادر شد.
به گفته دکتر سالارآملی، هر زمانی که دانشجویان خارجی مایل به بازگشت به کشور باشند، نگرانی وجود ندارد و دانشگاهها پذیرای آنها خواهند شد.
وی همچنین تاکید کرد: همانطور که عنوان شده، اگر از ۵۵ هزار دانشجوی خارجی مشغول به تحصیل در داخل کشور، حدود ۱۵ هزار نفر آنها نیز از کشور خارج شده باشند، یعنی یک چهارم دانشجویان خارجی به کشور خود بازگشتند و از هر چهار دانشجو سه نفر آنها در کشور حضور دارند، به همین جهت حتی اگر این دانشجویان نیز به دانشگاههای داخلی باز گردند، دانشگاهها آنها را در مراکز خوابگاهی اقامت خواهند داد، اگرچه اقدامات و برنامهریزیهای لازم از سوی دانشگاهها برای پیشگیری از ابتلای آنها به کروناویروس انجام خواهد شد.
قائم مقام وزیر علوم در امور بینالملل تاکید کرد: ما در وزارت علوم به دنبال این هستیم که راهکاری را بیندیشیم تا چگونه دانشجویان خارجی در دانشگاههای داخلی کشور حضور داشته باشند ولی به کرونا ویروس مبتلا نشوند. ضمن اینکه بررسیهای لازم از دانشجویان خارجی از نظر ابتلا به کرونا ویروس انجام خواهد شد و در این ستاد با کمک وزارت بهداشت در خصوص روشهای این ارزیابی تصمیمگیری خواهد شد و تلاش ما این است که این دانشجویان با ورود خود، چرخه ابتلا به کروناویروس را در کشور فعال نکنند؛ البته روش ارزیابی دانشجویان به صورتی انجام خواهد شد که شرایط امنیتی و حفاظتی آنها مد نظر قرار گیرد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
«سیگار» نقش اول نمایشهای خانگی!
راهکارهای طلایی طب ایرانی برای درمان حساسیت فصلی
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه
پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوریهای پاک به رهبری چین
«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئنتر پروژههای صنعتی راه اندازی شد
فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی میکند
۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی میکند
مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
پرهیز از تبعیض میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامهسازی رایان»
دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان