میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، حسین زارع سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور با اشاره به نقش و اهمیت مراکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی(TMC ) در اشتغال دانشجویان دانشگاه گفت: یکی از مشکلات دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی که در مسیر یافتن شغل مناسب با آن مواجه می شوند فقدان مهارت های کاربردی کافی است.
وی ادامه داد: از طرفی نیاز امروز جامعه اند لذا نیروی کار ماهر و خلاق از ضروریات است. یکی از مشکلات دانشجویان و دانش آموختگان عدم داشتن مهارت لازم جهت ورود به بازار کار است گذراندن این دوره ها باعث می شود دانش آموختگان دانشگاه ها با اخذ آموزش های مهارتی، جرات ورود به بازار کار و جذب در مشاغل مورد نظر خود را داشته باشند یا به صورت خود اشتغالی کسب و کاری برای خود ایجاد نمایند.
سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی بیان کرد: دانشگاه متولی اشتغال نیست اما مسئول آموزش دانشجویان توانمند و دارای مهارت لازم برای ورود به دنیای کسب وکار است. دانشجویان و دانش آموختگان باید به مهارت های مورد نیاز بازار کار مجهز باشند و ایجاد بستر لازم برای تحقق این رسالت، وظیفه دانشگاه است.
زارع در ادامه گفت: فراگیری مهارت های کاربردی برای هر دانشجو و دانش آموخته دانشگاهی ضرورت دارد و بر این اساس دانشگاه پیام نور، جهت مهارت آموزی دانشجویان با همکاری سازمان فنی و حرفه ای کشور تدابیر لازم را اتخاذ کرده است در راستای اجرای طرح توانمند سازی مهارتی دانشجویان با رویکرد اشتغال زایی، مراکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی(TMC )در دانشگاه پیام نور ایجاد میشود.
سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی با اشاره به اینکه برگزاری رشته های مهارتی TMC با توجه به نیاز حوزه صنعت و خدمات شهرستان ها است تصریح کرد: اهداف ما از ایجاد مراکز TMC در دانشگاه؛ برگزاری دوره های مختلف مهارت آموزی، فراهم سازی بستر های اشتغال مولد برای فارغ التحصیلان رشته های مختلف، گسترش آموزش های مهارت محور بین دانشجویان و فارغ التحصیلان، راه اندازی دوره های آموزشی تخصصی متناسب با نیاز بازار کار و رشته های دانشگاهی، ایجاد ارزش آفرینی برای مهارت آموزی و حرکت به سوی علم توام با عمل، افزایش جذابیت بازار کار برای دانشجویان و دور کردن آنها از آموزش های صرفا نظری توسعه مهارت های تقاضا محور با توجه به نیازهای جامعه و صنعت و... است.
زارع ضمن اشاره به اینکه تاکنون در ۲۰ استان (۷۳ مرکز دانشگاهی) مراکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی(TMC) ایجادشده یا در حال راه اندازی است خاطر نشان کرد: در این مراکز توانمندسازی مهارتی دانشجویان و کمک به اشتغال دانشآموختگان دانشگاهی بر پایه سه فرآیند اصلی نیازسنجی مهارتی، ارائه خدمات مشاوره شغلی و آموزشی و نهایتا ارائه خدمات مهارتآموزی موردنیاز بازار کار به دانشجویان با تکیه بر ظرفیتهای بالقوه و بالفعل دانشگاه می باشد.
وی ضمن تاکید به اعتبار مدارک سازمان فنی و حرفهای که به دو زبان صادر می شود و مورد تایید ۷۰ کشور است از مزایای مدرک TMC گفت: مدرک سازمان آموزشی و فنی و حرفهای برای اکثر مهارتها (مانند تعمیرات موبایل، لپ تاپ، کامپیوتر، آسانسور، نصب پکیج و...) پروانه کسب محسوب شده، یک ماه از خدمت سربازی کسر می شود و همچنین می توان از صندوق کارآفرینی امید یا صندوق توسعه ملی و اشتغالزایی وام اشتغال زایی دریافت کرد.
سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی افزود: هر چند بخشی از دانشجویان دانشگاه پیام نور را شاغلین تشکیل می دهند ولی با فعالیت مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی(TMC) در بلند مدت، حرکت به سوی دانشگاهی با دانش آموختگان ماهر و بدون دغدغه شغلی و کمک به اشتغال پایدار را رقم خواهد زد.
منبع : خبرگزاری مهر
جریمه اتحادیه اروپا در انتظار آمازون
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و واحد سنندج منصوب شد
۲ انتصاب در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
افسردگی از شایعترین اختلالات روانپزشکی است
نشست مسئولان حوزههای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد برگزار شد
انتصاب مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در امور فرهنگی
درمان بیماری ایدز در کشور رایگان است
کنگره بین المللی «سلامت در حوادث و بلایا» برگزار میشود
نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
مهلت درخواست رشتههای تحصیلی در حوزههای استانی تمدید شد
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
مشکلات رزیدنتها بررسی و رفع خواهد شد
شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
ثبتنام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی
ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم