میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، محصولات و فرآوردههای شیمیایی همواره مورد نیاز کارخانهها و مراکز صنعتی کشور بوده است. این در حالی است که برخی از این محصولات به صورت وارداتی به این مراکز عرضه و مورد استفاده قرار میگیرند. در چند سال اخیر متخصصان و فعالان این حوزه تلاش بسیاری در بومیسازی این محصولات و عدم وابستگی به واردات فرآوردههای شیمیایی داشتهاند که در این زمینه شرکتهای دانش بنیان نقش مهمی را ایفا کردهاند.
در همین راستا شرکت دانشبنیان «پاک کوشش کار» (pck-ir.com) با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و با تحقیق و توسعه و فرمولاسیون مطابق دانش جهانی توانسته طرح موفق «افزایش ظرفیت تولید فرآوردههای شیمیایی شوینده، پاک کننده و روان کننده» را به سرانجام برساند. این اتفاق گامی موثر در رونق تولید داخل، کار آفرینی و عدم وابستگی به واردات فرآوردههای شیمیایی محسوب میشود.
سیدحسین اسماعیلنژاد مدیرعامل شرکت دانشبنیان پاککوششکار درباره آغاز فعالیتهای این شرکت عنوان کرد: شرکت در سال ۱۳۷۸ تاسیس شده است. فعالیت این شرکت دانشبنیان، فرمولاسیون فرآوردههای شیمیایی است؛ البته بیشترین تمرکز ما بر تولید پاک کنندهها است و به تازگی هم در حال فرمولاسیون یکسری محصولات جدید هستیم.
وی با اشاره به اینکه کاربردی شدن محصولات این شرکت ابتدا از طریق مشکلات یک کارخانه آغاز میشود، در خصوص اقدامات انجام شده در جهت بهکارگیری محصولات تولید شده این شرکت دانشبنیان افزود: یک کارخانه با داشتن مشکلاتی در زمینه پاککنندگی قطعهها و ماشینآلات با ما وارد گفتگو میشود. بعد از بازدید و برگزاری نشستهایی با قسمت فنی این کارخانه، اطلاعاتی کسب میکنیم و با توجه به مواد خارجی که مصرف میکنند فرمول مشابهی را ابداع و در اختیار آنها میگذاریم.
به گفته اسماعیلنژاد به محض تثبیت و تایید فرمول، کارخانهها آن را خریداری میکنند. در چنین شرایطی سیستم بازرگانی و فروش ما به صورت خودکار شرکتهای مشابه را پیدا میکند که به آنها کالا بفروشد.
مدیرعامل «پاککوششکار» درباره ادامه روند همکاری خود با شرکتهای دیگر خاطرنشان کرد: ادامه فعالیتهای ما به این شکل است که بعد از حل مشکلات آن شرکت، مشکلات دیگری را به ما ارجاع میدهند و حتی شرکتهای دیگر را به ما معرفی میکنند که ما با آنها وارد گفتگو شویم و فرآورده مورد نیاز آن شرکت را تولید و عرضه کنیم.
وی با اعلام اینکه اساس فعالیتهای این شرکت دانش بنیان تولید فرآوردههای شیمیایی قابل استفاده شرکتها و کارخانهها است، خاطرنشان کرد: شرکتها خیلی به فرآوردههای جدید رغبتی نشان نمیدهند. در همین راستا برخی از فرآورده هایمان بر اساس مشخصات ارسالی کارخانجات همراه با ابداعات بومی سازی است.
اسماعیلنژاد درباره نقش شرکت دانش بنیان خود در اشتغالزایی و افزایش به کارگیری نیروی متخصص بیان کرد: شرکتها هر چه گستردهتر شوند، اشتغالزایی هم در آنها افزایش پیدا میکند، اما با توجه به فعالیت ما که فرمولاسیون کردن مواد شیمیایی است، رشد و گسترده شدن فعالیتهای ما وابسته به درخواستها و نیاز مشتریهاست.
به گفته او، در زمان تاسیس این شرکت ۴ نفر در آن در حال فعالیت بود، اما در حال حاضر به ۲۰ نفر رسیده است. مسلما افزایش میزان تولیداتمان به اشتغالزایی بیشتری در شرکت میانجامد که البته این اتفاق به جذب بیشتر مشتریها و کارخانهها بستگی دارد.
مدیرعامل شرکت «پاککوششکار» در خصوص نقش حمایتهای صندوق نوآوری و شکوفایی در تولید محصولات این شرکت تاکید کرد: کمکهای مالی صندوق نوآوری و شکوفایی در تولید محصولات ما بسیار موثر بود. وامهایی که از سمت بانکها به شرکت اعطاء شد یا معرفی شرکت ما به صندوق پژوهش و فناوری شریف همگی باعث افزایش سرعت سرمایه گذاری این شرکت شد.
وی در همین رابطه افزود: با توجه به اینکه کارخانهها در پرداخت حق الزحمه شرکتها تعلل میکنند و ما هم مجبور هستیم مواد اولیه را نقد بخریم به همین دلیل اعطای این تسهیلات به شرکتهای دانش بنیانی، چون ما اتفاق بسیار مثبت و موثری است.
اسماعیلنژاد درباره اثرگذار بودن حمایتهای مالی نهادی، چون صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: فعالیتهای نهاد مالی، چون صندوق نوآوری و شکوفایی در افزایش تولید محصولات ما بسیار اثرگذار بود. از آنجا که تولید کننده هر چقدر بیشتر سرمایه داشته باشد میتواند سریعتر به اهدافش برسد، بنابراین اعطای وام ۳ میلیارد تومانی از سمت صندوق باعث شد پروژه «ساوه» دو سال زودتر آغاز شود. ما با آن سرمایه توانستیم وسیله مورد نیاز تولیدات خود را خریداری و طرح توسعهمان را کامل کنیم.
به گفته او، کمکهای صندوق نوآوری و شکوفایی بر پروژه ساوه اثرگذار بود و باعث شد زودتر به نتیجه برسیم. ما به عنوان یک شرکت دانش بنیان سعی میکنیم که با جذب منابع کار خود را توسعه دهیم. به همین دلیل هر سرمایهای که از صندوق دریافت کردیم آن را در خرید موارد اولیه و توسعه طرحهایمان هزینه کردیم.
منبع : خبرگزاری مهر
دولت بدون کمک مردم زمینگیر است
ضرورت ایجاد رشته تحصیلی «روزنامهنگاری علمی» در ایران
فرهنگستان علوم نایب رئیس اتحادیه فرهنگستانها و مجامع علمی آسیا شد
مأموریتهای پژوهش و فناوری ۳۲۰ گروه آموزشی دانشگاه تهران تعیین شد
طب سنتی صرفاً گیاهان دارویی نیست/ از سه عنصر جمادات، حیوانات و گیاهان استفاده می کنیم
جزییات آزمون انتخاب دفتریاری دفتر اسناد رسمی سال ۱۴۰۳ اعلام شد
ساعت ۱۲ امشب آخرین مهلت ثبتنام در آزمون دکتری (Ph.D) سال ۱۴۰۴
خرید اینستاگرام و واتس اپ متا را به دادگاه کشاند
این پروتئین باعث افزایش پارکینسون میشود
نیکنام: کار وزارت بهداشت تسهیل گری و هماهنگی امور است
مصرف بدون علت آنتیبیوتیک خطرناک است
رئیس جمهور برای پزشک خانواده تصمیم میگیرد
لزوم آموختن مهارتهای متناسب با کار طلبگی / مأموریت شریف روحانیت
حمایت حوزههای علمیه از سند جامع مساجد / تشریح ۵ رکن اساسی مسجد
شبکههای اجتماعی از افسردگی پیشگیری میکنند؟
ثبت نام وام شهریه مشروط به تامین اعتبار سازمان برنامه بودجه شد
ممکن است شما هم به کرونا مبتلا باشید
نخستین مدرسه ملی سردبیری و مدیریت مجلات علمی کشور برگزار شد
تخصیص امتیاز فرهنگی یا آموزشی برای حمایت از اساتید و دانشجویان جهادگر
تفاهم نامه همکاری مشترک برای حمایت از بیماران خاص
برگزاری اولین کنگره انجمن کاردیولوژی ایران در تهران
تلاش مرکز ملی تحقیقات حلال برای تشخیص سریع متانول
شهیدی که جان ۳ بیمار را نجات داد
پزشکیان: رفع فیلترینگ به معنای رها کردن فضای مجازی نیست
تولید زیست چاپگر سه بعدی با نصف قیمت نمونه وارداتی
با حضور معاون وزیر نیرو دوره مدیریت حرفهای آب شهری افتتاح شد
مسئولیت تأمین سلامت روانی اتباع از وظایف وزارت بهداشت است
استفاده اتباع از یارانه حوزه بهداشت و درمان
سرپرست دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه منصوب شد
جریمه مدیران شبکه های اجتماعی برای انتشار آگهی سلاح