میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم که ظهر امروز در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد از برگزیدگان المپیاد دانشجویان علوم پزشکی کشور با حضور محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، سید علیرضا مرندی، رئیس فرهنگستان علوم پزشکی، ابوالفضل باقریفرد معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت، مهدی باقری مدیر امور نخبگان و دانشجویان استعداد درخشان وزارت بهداشت، عابدی دبیر علمی المپیاد دانشجویان پزشکی و صادقیان دبیر اجرایی المپیاد دانشجویان پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی ایران تقدیر شد.
مهدی باقری، مدیر امور نخبگان و دانشجویان استعداد درخشان وزارت بهداشت گفت: یکی از اهداف اولیه ما احترام جدی به خرد جمعی بود هم خرد در سطح دانشجویان و هم در سطح هیات علمی که در این راه موفق شدیم کمیته دانشجویی استعداد درخشان وزارت بهداشت را با مشارکت تمام مناطق آمایشی وزارت بهداشت ونماینده دانشجویی دانشگاه آزاد تشکیل دهیم و از نظرات دانشجویان استفاده کنیم.
وی در ادامه عنوان کرد: در این مدت هیات اندیشهورز با حضور نمایندگان کلا مناطق دهگانه تشکیل شد و جلسات منظمی در این خصوص داشتیم؛ همچنین ما توانستیم فصلنامه نخبگان را طراحی کنیم که از سال ۱۴۰۳ منتشر شد
باقری افزود: تصمیم گرفتیم نخبگان حوزه وزارت بهداشت در مرحله صرفا علمی نمانند و این را به علم نافع تبدیل کنیم. در واقع یک اداره آییننامه بنویس و امتحان بگیر نباشیم.
وی بیان کرد: علاقه داشتیم دانشجویان استعداد درخشان و نخبه کشور را در قالب یک شبکه سازماندهی شده درآوریم. قرارگاهی تشکیل شد با عنوان قرارگاه پیشرفت بابت اینکه فقط بحث روایت پیشرفت نباشد.
باقری به سخنان رهبر انقلاب اشاره کرد و گفت: موضوعی که رهبر انقلاب دستور دادند بحث امیدآفرینی بود که بسیار بحث مهمی است و خیلی از دستاوردهایی که در کشور داریم دانشجویان از آن اطلاعی ندارند.
وی افزود: ما در این خصوص بحث راهیان پیشرفت را راه انداختیم و با ۲شرکت که در حوزه ژنتراپی و سل تراپی فعالیت میکنند، در هفته های آتی رویدادی خواهیم داشت که هم دانشجویان با این دستاوردها آشنا شوند و هم سازمانها با این نخبگان آشنا شوند.
مهدی باقری مدیر امور نخبگان و دانشجویان استعداد درخشان وزارت بهداشت اظهار کرد: علاقه داشتیم شبکه ملی نخبگان طوری طراحی شود که باعث گفتوگوی متقابل نخبگان در حوزه بهداشت و درمان و حوزه سلامت شود.
فرشید عابدی دبیر علمی المپیاد دانشجویان پزشکی نیز در این المپیاد اظهار کرد: ما با تغییری که در آزمون به وجود آوردیم باعث شدیم که دانشگاه های کمتر شناخته شده دیده شوند.
وی عنوان کرد: ما در سال ۱۴۰۳ مشخصا در تمامی حیطهها افزایش شرکتکننده داشتیم. سال گذشته ۲۵۰۰نفر و امسال ۳۵۱۰نفر شرکت کننده داشتیم که حدودا ۴۱درصد افزایش شرکتکننده داشتیم و این نشان دهنده فرایند درست این المپیاد است.
عابدی ادامه داد: نسبت جنسیتی تقریبا در بین شرکتکنندگان یکسان بود که البته در حیطه های آموزش پزشکی و مدیریت نسبت ها ثابت بود.
وی مطرح کرد: بیشترین مدال آوران ما در سطح کلان منطقه ده بودند من از وزیر بهداشت خواهش دارم که از این دانشجویان نخبه در هر معاونت به عنوان تیم مشاور استفاده کنند چراکه تمام این نخبگان فوقالعاده هستند.
به گزارش مهر، در شانزدهمین المپیاد دانشجویان علوم پزشکی کشور همچنین از دو کتاب روایت تاریخ شفاهی سلامت ایران مصاحبه با سید علیرضا مرندی رییس فرهنگستان علوم پزشکی و کتاب روایت سلامت در قاب تصویر رونمایی شد.
منبع : خبرگزاری مهر
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد