میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از میدسن نت، مصرف بیش از حد نمک یک عامل خطر قوی برای فشار خون بالا، بیماری قلبی و سکته است.
«جیم جونز»، معاون کمیسیون غذای انسانی FDA در بیانیه آژانس، گفت: «کاهش سدیم در عرضه مواد غذایی این پتانسیل را دارد که یکی از مهمترین ابتکارات بهداشت عمومی در یک نسل باشد. کاهش سطح سدیم در برخی غذاها دلگرم کننده است و نشان دهنده تأثیری است که معتقدیم رویکرد کلی تغذیه ما میتواند بر رفاه جامعه داشته باشد.»
این آژانس خاطرنشان میکند که ۷۰ درصد از سدیمی که مردم در روز مصرف میکنند، نه از نمکدانها، بلکه از سدیم اضافه شده به غذا در طول تولید و به عنوان بخشی از تهیه غذای تجاری به دست میآید.
FDA گفت: «شواهد علمی قوی از کاهش مصرف سدیم بیشتر از میزان فعلی حمایت میکند. کاهش مصرف سدیم این پتانسیل را دارد که از صدها هزار مرگ و بیماری زودرس در سالهای آینده با کمک به کاهش خطر بیماری قلبی و سکته جلوگیری کند.»
با توجه به گزارش انجمن قلب آمریکا، حتی حد توصیه شده ۲۳۰۰ میلی گرم سدیم در روز ممکن است برای برخی افراد بسیار بالا باشد.
انجمن قلب آمریکا گفت: «حد ایده آل برای اکثر بزرگسالان، به ویژه برای کسانی که فشار خون بالا دارند، بیش از ۱۵۰۰ در روز نیست. کاهش تنها ۱۰۰۰ میلی گرم در روز میتواند فشار خون و سلامت قلب را بهبود بخشد.»
محققان توصیه میکنند در صورت امکان، همیشه غذاهای تازه را به جای غذاهای فرآوری شده انتخاب کنید، زیرا غذاهای بسیار فرآوری شده اغلب مملو از نمک هستند.
برخی از غذاهای غنی از سدیم شامل: برگر، پیتزا، غذاهای اماده پاستا، سوپهای تجاری و البته چیپس و سایر تنقلات شور است.
منبع : خبرگزاری مهر
مدیر ارشد تیک تاک با ایلان ماسک دوست شد!
پیشنهاد تأسیس پردیس خودگردان دانشگاه تربیت مدرس در اقلیم کردستان
بیمه سلامت کدام خدمات ناباروری را پوشش میدهد
کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا دست از سر ماسک بر نمیدارد
همیار دانشجویی راهی برای توسعه فردی و حرفهای دانشجویان
در این مراکز مشاوره با تعرفه کمتر خدمت بگیرید
دنیا با «مقاومت میکروبی» دچار چالش خواهد شد
ملی شدن سازمان سنجش لغو شد/ انتخاب رئیس سازمان در انتظار استعلام
زنان باردار لاک ناخن، آرایش و رنگ مو را کنار بگذارند
ماجرای افشای اطلاعات محرمانه بیماران HIV در آزمایشگاههای خصوصی
همه چیز درباره تب دنگی؛ ۷۱۹ مبتلا شناسایی شدند
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت