میرنیوز
به گزارش ایسنا، این گیتهای ضد عفونیکننده در دو مدل Indoor و Outdoor تولید میشوند که میتوان از آنها جهت ضدعفونی کردن افرادی که قصد ورود و یا خروج از مکانها و ساختمانها را دارند بهره برد.
مهندس فدوی، مدیر عامل شرکت دانشبنیان سازنده این گیتها، گفت: فرایند ضدعفونی کردن این گیتها به شکلی طراحی شده است که زمانی که افراد از آن گذر می کنند تمامی اندامهای آنها با مواد ضد عفونی کننده مورد مهپاشی قرار میگیرد که این امر به از بین رفتن آلودگی از سطح بدن افراد میانجامد.
وی افزود: در این دستگاه از سنسورهای حرکتی استفاده شده که این امکان را فراهم میکند که تنها در زمان عبور افراد از این گیت ها فرایند ضدعفونیکنندگی صورت پذیرد که این خود باعث صرفهجویی در مصرف مواد ضد عفونی کننده میشود.
مهندس فدوی عنوان کرد: مخزن ۱۰۰ لیتری به کار رفته در این تونلها مداومت کاری آن را برای مه پاشی در تمام مدت روز فراهم میآورد و همچنین کفیهای مورد استفاده در این دستگاه جاذبهای مناسب آب بوده که مه پاشی های که به زمین میرسند را به خوبی جذب میکنند.
بنا بر اعلام روابط عمومی وزارت علوم، از قابلیتها و امکانات گیت های ضد عفونی کننده میتوان به طراحی زیبا و منحصر به فرد، ضد عفونی کردن کامل افراد به هنگام گذر از گیت، تعبیه نازلهای مهپاشی در بهترین زوایای موجود، ابعاد و حجم کم و قابل استفاده در مکانها و راهروهای کوچک، مصرف بهینه مواد ضدعفونی کننده با تعبیه سنسور های حرکتی، قیمت بسیار مناسب، مخزن ۱۰۰ لیتری مواد ضد عفونی کننده، مورد استفاده در فضاهای باز و تحمل بارندگی (مدل outdoor)، مناسب جهت عبور سریع عابران از تونل، اجرا و راه اندازی سریع و مهپاشی با سرعت بالا اشاره کرد.
فدوی درباره بازار هدف این محصول گفت: بازار هدف این محصول هر مکانی است که نیاز به ضد عفونی کننده کردن افراد به هنگام ورود و یا خارج شدن از آن مکان را دارند، این مکانها میتواند شامل بیمارستانها، فرودگاهها، ایستگاههای راه آهن، مراکز خرید، مجتمعهای تجاری، کلینیک های پزشکی، شرکتها، کارخانجات صنعتی، خانه های مسکونی و …باشد.
گیت ضد عفونی کننده مدل outdoor مناسب مکانهای باز است که مقاوم در برابر باد و باران و عوامل محیطی است که جهت استفاده در فضاهای باز، ورودیهای بیمارستانها ، ورودی پاساژها ، پیادهروها و… طراحی شده است و گیت ضد عفونی کننده مدل indoor جهت استفاده در مکانهای سرپوشیده ، کلینیکهای پزشکی و محیط هایی که کمتر در معرض عوامل محیطی قرار دارند مناسب است.
در این تونل ها توسط نازلهای مه پاشی سه مرحله استریلیزاسیون صورت میگیرد که این نازل ها در بهترین زوایای موجود قرار گرفته اند تا بیشترین کارایی را در تابش مواد ضد عفونی کننده به محیط داخلی محفظه تونل را داشته باشند. این امر میتواند به رفع آلودگی و نابودی ویروس های احتمالی از بدن و وسایل افراد منجر شود.
این شرکت دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری البرز، جهت کنترل و مقابله با شیوع بیماریهای تنفسی محصولات دیگری مانند تبسنج دیجیتال، ضدعفونی کنندههای uv دستی و برای محیط را در دست طراحی و تولید دارد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد