میرنیوز
دکتر عبدالرسول پورعباس در گفتوگو با خبرنگار مهر درباره وضعیت تشکیل سازمان ملی سنجش در دولت چهاردهم افزود: تشکیل سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور در زمان شهید جمهور تصویب شد. این سازمان براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی ایجاد شده است و براساس اساسنامه مصوب کار خود را انجام می دهد. مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمان همه دولت ها از جمله دولت چهاردهم لازم الاجرا است. لذا سازمان ملی سنجش مسیر حرکتی خود را دنبال خواهد کرد.
وی گفت: یک فرصت ۶ ماهه سرپرستی برای سازمان وجود دارد که ما در این مدت کارهایی را پیش بردیم. ارکان سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور تقریبا تشکیل شده است. نمایندگان مربوطه در شوراهای مختلف از جمله هیات امنا به سازمان ملی سنجش معرفی شده اند.
پورعباس افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی باید ۶ نفر را برای هیات امنای سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور معرفی کند که در اولین جلسه ای که شورا تشکیل می شود در دستور جلسه قرار دارد. ترکیب این ۶ نفر به این ترتیب است که دو نفر اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی و ۴ نفر نیز متخصصان حوزه سنجش و ارزشیابی هستند.
سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور گفت: اگر این افراد معرفی شوند امیدوار هستیم که اولین جلسات رسمی هیات امنای سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور به منظور مدون کردن قوانین و مقررات جاری سازمان در مردادماه تشکیل شود.
وی یادآور شد: بخشی از کار سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور در دولت سیزدهم انجام شد و مابقی کارها در دولت چهاردهم دنبال خواهد شد و در این فرصت شش ماهه ضمن اینکه ساختار تشکیلاتی سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور باید تصویب شود، رییس سازمان هم باید تعیین شود.
پورعباس افزود: رییس سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور به پیشنهاد هیات امنا به شورای عالی انقلاب فرهنگی برای اخذ رای اعتماد معرفی می شود. پس از رای شورای عالی انقلاب فرهنگی، رییس جمهور حکم ریاست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور را صادر خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: امورات سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور در حال پیشرفت است و جای نگرانی نیست. تعامل خوبی هم با چهار وزارتخانه ای که در حوزه آموزش، ارائه مدارک دانشگاهی، دبیرستانی و حرفه ای فعالیت دارند برقرار شده است و همه این چهار وزارتخانه هم در شوراهای سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور نقش و حضور دارند و عضویت آنها نیز در این شوراها پیش بینی شده است. این هم افزایی در مسیر ارائه خدمت شایسته قرار می گیرد.
به گزارش مهر، شهید آیتالله دکتر سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۴۰۲ ماده واحده «تشکیل سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور» که بر اساس مصوبه جلسه مورخ ۱۴۰۲.۰۲.۱۲ شورای معین شورای عالی و در جلسه ۸۸۳ مورخ ۱۴۰۲.۰۳.۳۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است را ابلاغ کرد.
بر اساس این مصوبه سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور با هدف استقرار نظام جامع رصد، نظارت، ارزیابی، اعتبارسنجی، رتبه بندی و تضمین کیفیت در نظام آموزش کشور به صورت یک سازمان مستقل زیر نظر رئیس جمهور تشکیل شده است.
بر این اساس؛ مطابق با تکالیف نظارتی و راهبردی شورای عالی انقلاب فرهنگی در فرآیند اجرایی سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش (فصل هفتم، بند ۱۹) و سند نقشه جامع علمی کشور (راهبرد کلان ۶) ناظر بر ایجاد نظام سنجش و ارزشیابی و تضمین کیفیت در تعلیم و تربیت رسمی و عمومی کشور؛ انسجام بخشی و تقویت یکپارچگی در سیاستگذاری و نظارت و اعتبارسنجی در نظام آموزش عالی کشور؛ ایجاد سازوکارهای سنجش توانمندی های دانش آموزان، معلمان و عملکردهای مدرسه، مستقل از مؤسسات مجری آموزش و به استناد بند ۱ ماده ۴ سند تحول شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر «رصد و پایش مستمر، روزآمد و نظام مند وضعیت حوزه فرهنگ و دانش و افق آینده آن» در راستای «تحقق نظام سنجش و پایش وضعیت فرهنگی، اجتماعی، علمی و فناوری کشور»؛ «سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور» با بهرهگیری از ظرفیت های تخصصی نهادهای علمی کشور متمرکز بر راهبری، ارزیابی و ایفاء نقش نظارتی با مأموریت ایجاد مرجعیت واحد در دو محور ارزشیابی، اعتبارسنجی و تضمین کیفیت نظام آموزش کشور (اعم از آموزش و پرورش و آموزش عالی در دو حوزه پزشکی و غیرپزشکی) و سنجش توانمندی های آموزشی، بهصورت هیأت امنایی و با التزام به عدم ایجاد بار مالی جدید و افزایش اندازه دولت، به صورت یک سازمان مستقل زیر نظر رئیس جمهور تشکیل می شود.
حکم سرپرستی دکتر عبدالرسول پورعباس به عنوان سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور در ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ صادر شد.
منبع : خبرگزاری مهر
ملی شدن سازمان سنجش لغو شد/ انتخاب رئیس سازمان در انتظار استعلام
زنان باردار لاک ناخن، آرایش و رنگ مو را کنار بگذارند
ماجرای افشای اطلاعات محرمانه بیماران HIV در آزمایشگاههای خصوصی
همه چیز درباره تب دنگی؛ ۷۱۹ مبتلا شناسایی شدند
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است