میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، رضا همایونفر، در برنامه ضربان شبکه سلامت سیما، گفت: برخلاف تصور عامه، تأثیر تغذیه سالم بر سلامت پوست و مو بسیار مهمتر از اثرات محصولات آرایشی و بهداشتی بر این اعضاست زیرا کیفیت خونی که به این اندامها میرسد، تعیین کننده سلامت این دو عضو است. همچنین تغذیه مناسب میتواند سرعت ریزش مو را در افرادی که به صورت ژنتیکی مبتلا به ریزش مو هستند، کم کند و در افرادی که استعداد ژنتیکی ریزش مو را ندارند، متوقف کند.
این متخصص تغذیه افزود: پوست و مو بعد از گلبولهای قرمز خون سریعترین سرعت تکثیر را در بین قسمتهای مختلف بدن دارا هستند و تغذیه مهمترین عامل مؤثر بر روی سرعت رشد این دو عضو محسوب میشود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا برای داشتن پوست و موی سالم نیاز به مصرف مکملهاست؟، گفت: مصرف کافی و مناسب از مواد غذایی چون: گوشت، مرغ، سویا، میوهها و سبزیجات برای تضمین سلامت پوست و مو کافی است و نیازی به استفاده خودسرانه از مکملها و ویتامینهای موجود در بازار نیست.
این متخصص تغذیه توضیح داد: نیمی از هر وعده غذایی باید متشکل از: سبزیجات، یک چهارم غلات و لبنیات و یک چهارم از انواع گوشتها باشد. همچنین بهتر است مصرف محصولات بسیار شیرین مانند: انواع مربا و یا نوشابه را محدود کنیم. وی از شربت زرشک و زغال اخته به عنوان جایگزینی سالم در فصل گرم تابستان نام برد و یادآور شد: میوه و سبزیجات قرمز رنگ حاوی مقادیر بالاتری از آنتی اکسیدانها هستند.
این استاد دانشگاه گفت: قسمت عمدهای از ساختمان پوست و مو از کراتین و پروتئینهای مختلف ساخته شده است، به همین دلیل مصرف به اندازه کافی از پروتئینهای گیاهی و حیوانی برای حفظ سلامت پوست و مو از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه تکثیر سلولهای پوست و مو از اولویتهای اول بدن محسوب نمیشود، تغذیه نامناسب و ناکافی به راحتی باعث میشود بدن منابع غذایی خود را صرف حمایت از سیستمهای حیاتی خود کرده و پوست و مو را از مواد لازم برای رشد خود محروم کند (بخصوص زمانی که قند کافی در بدن نباشد) به همین دلیل: رژیمهای غذایی که قند و نشاسته را از بشقاب فرد حذف میکند، رژیم استاندارد و علمی محسوب نمیشوند.
همایونفر گفت: اسیدهای چرب امگا ۳ نقش انکار ناپذیری در حفظ سلامت پوست دارند و مردم مناطقی که مقدار بسیار زیادی ماهی مصرف میکنند تقریباً هیچ وقت به آکنه مبتلا نمیشوند. یکی از بهترین منابع اسیدهای چرب امگا ۳، روغن کانولا است همچنین انواع آبزیان و مغز گردو از منابع غنی امگا ۳ محسوب میشوند.
منبع : خبرگزاری مهر
بیشترین درخواست «پیشینه پژوهش» از سوی کاربران دانشگاه آزاد
معرفی برگزیدگان ریسرچپیچ و اینوتکسپیچ تهران
دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاهها با مشارکت بخش خصوصی
منابع مالی برای رسیدن به رتبه علمی ۱۴ پرداخت نشد
دستور وزیر علوم برای تامین امنیت خوابگاهها
کمبود ۴۵۰ قلم دارو در کشور
ادغام صدا و تصویر در یک دستگاه و پایان عصر اسپیکرها
بازدید وزیر علوم از خوابگاهها و فضای پیرامون دانشگاه صنعتی شریف
سامانه جدید وزرت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راهاندازی شد
اعطای تسهیلات تا سقف ۱۵ میلیارد تومان به برگزیدگان «جایزه ملی نکست»
وزیر علوم: رئیس اتحادیه کانون های وکلا، وکالت اولیای دم را بر عهده میگیرد
راه اندازی اتاق فکر تخصصی در زمینه کاهش آسیبهای اعتیاد
راهکار کنترل حالت تهوع در بارداری
چت بات هوش مصنوعی ایلان ماسک رونمایی می شود
معرفی تجهیزات پزشکی ایرانساخت در نمایشگاه چین
آنچه مردان باید از پروستات بدانند
رشد چشمگیر روشهای نوین درمان سرطان در ایران
جذب امریه سربازی در وزارت ارتباطات برای اعزام ۱۴۰۴
تعامل حوزههای علمیه قم و نجف تقویت میشود
پیگیری دانشگاه تربیت مدرس در خصوص ارتقای امنیت فضای اطراف دانشگاه
نشست تخصصی تجارت فناوری ۹ اسفند برگزار میشود
بستههای حمایتی معاونت علمی برای رشد اقتصاد هوش مصنوعی
پارچه درخشانی که نور و صدا تولید میکند!
رقیب «دیپ ریسرچ» اوپن ای آی و گوگل ارائه شد
تشکیل جلسه فوقالعاده کمیسیون آموزش مجلس برای بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران
کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسیارشد سال ۱۴۰۴ منتشر شد
در حادثه دانشگاه تهران برخی موضوع اجتماعی را به مسائل سیاسی ربط دادند
تاکید وزیر علوم بر حفظ رویکرد غیرسیاسی شورای صنفی دانشجویان در پیگیری مطالبات
کشورهایی که در معرض برخورد سیارکی قرار دارند
نشان علامه طباطبایی به اساتید برجسته اعطا میشود