میرنیوز

فناوری‌های که سال قبل چشم دنیا را خیره کردند

فناوری‌های که سال قبل چشم دنیا را خیره کردند 2020-03-27T09:12:52+04:30

به گزارش ایسنا، هر ساله نمایشگاه‌های فناوری در سراسر دنیا برگزار می‌شوند که برخی از آنها اعتبار بیشتری دارند و بیشتر در چشم هستند، چرا که شرکت‌های بزرگ فناوری را به خود جذب می‌کنند تا در کنار استارتاپ‌های نوپا از جدیدترین ابداعات خود رونمایی کنند.

سال گذشته چه از جانب شرکت‌های مطرح چه از طرف استارتاپ‌های خلاق، در زمینه‌های مختلف نظیر خودروهای پرنده، فناوری‌های دیجیتال، فناوری‌های مبتنی بر سلامت، فناوری‌های خودرو و فناوری‌های داغ این روزها مانند گوشی‌های هوشمند و واقعیت مجازی و افزوده شاهد فناوری‌های مبدعانه و جذابی بودیم که به معرفی آنها می‌پردازیم.

در اینجا به معرفی برترین و جالب‌ترین فناوری‌هایی می‌پردازیم که سال گذشته توجهات را به خود جلب کرده و مورد تحسین قرار گرفتند:

 تاکسی پرنده "هیوندای" و "اوبر"

فناوری‌های که سال قبل چشم دنیا را خیره کردند

دو شرکت "هیوندای" و "اوبر" از تاکسی پرنده‌ای که محصول همکاری آنها است، رونمایی کردند.

تاکسی پرنده "اوبر"(Uber)، گامی دیگر به واقعیت نزدیک شده است. اوبر و "هیوندای"(Hyundai) در نمایشگاه CES ۲۰۲۰، از تاکسی پرنده‌ای رونمایی کرد که پیشتر در مورد آن صحبت شده بود. این تاکسی پرنده موسوم به "اس- ای۱"(S-A۱) قرار است نهایتا در سفرهای اوبر مورد استفاده قرار بگیرد. این تاکسی هوایی تمام‌ الکتریک می‌تواند به صورت عمودی از زمین بلند شود و فرود بیاید و تا چهار مسافر را نیز در هر سفر جابه‌جا کند. سرعت حرکت تاکسی پرنده در هر سفر، به ۲۹۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد و می‌تواند تا ۹۶ کیلوکتر را طی کند. اگرچه نخستین نمونه این تاکسی پرنده فعلا با یک خلبان به نمایش درآمده اما نهایتا قرار است یک وسیله نقلیه خودران باشد.

تبلت مخصوص نابینایان

فناوری‌های که سال قبل چشم دنیا را خیره کردند

یکی از نوآوری‌های رونمایی شده برای افراد نابینا و کم‌بینا در سال گذشته یک تبلت ساخته شرکت "PCT" به نام "Tactile Pro Braille" است. این تبلت به افرادی که دارای اختلال بینایی هستند، اجازه می‌دهد تا از این فناوری به روشی استفاده کنند که هرگز قبل از این امکان‌پذیر نبوده است.

در اصل، این دستگاه شامل یک صفحه کلید و صفحه نمایش بریل است که از طریق بلوتوث با دستگاه‌های هوشمند ارتباط برقرار می‌کند. این کمک می‌کند تا افراد با اختلال بینایی مانند سایر افراد به اطلاعات دسترسی پیدا کنند. این تبلت همچنین با زبان‌های مختلف کار می‌کند و همه را به بریل ترجمه می‌کند. کاربر دارای اختلال بینایی نیز می‌تواند به خط بریل تایپ کند و این تبلت، نوشته وی را به زبان مورد نظر وی ترجمه می‌کند.

توپ رباتیک سامسونگ

فناوری‌های که سال قبل چشم دنیا را خیره کردند

شرکت نامی سامسونگ نیز سال گذشته از ربات هوشمند خود موسوم به "بالی"(Ballie) رونمایی کرد. این ربات هوشمند نه تنها قادر به کمک به کاربران در انجام امور خانه است بلکه می‌تواند از خانه آنها نیز محافظت کند. این ربات که ظاهری همانند توپ تنیس دارد می‌تواند یار بسیار خوبی برای کاربران باشد و همیشه به آنها در کار خانه کمک کند.

کنترل دست مصنوعی با ذهن

فناوری‌های که سال قبل چشم دنیا را خیره کردند

شرکت "BrainCo" اخیرا موفق به توسعه دست مصنوعی مبتنی بر هوش مصنوعی شده است که می‌تواند توسط ذهن کاربر کنترل شود. این شرکت از دست مصنوعی خود در سال گذشته رونمایی کرد که کاربران را قادر می‌سازد تا آن را با ذهن خود حرکت دهند.

به گفته "مکس نیولون"(Max Newlon) رئیس شرکت BrainCo ، این دست به کمک درک و تفسیر امواج مغزی و سیگنال‌های عضلانی، می‌تواند حرکات دست واقعی را برای افراد دارای نقص عضو، شبیه‌سازی کند بنابراین این دست مصنوعی می‌تواند دریابد کاربر در هر لحظه چه قصدی دارد و سپس کار آنها را تشخیص داده و آن حرکت را در همان لحظه انجام می‌دهد.

این دست به پنج تا ۱۰ دقیقه زمان نیاز دارد تا بتواند شش حرکت مختلف را شبیه‌سازی کند. قیمت این دست مصنوعی ۶۰ هزار دلار است. البته این شرکت هم اکنون در حال انتظار برای دریافت تاییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا است. پس از دریافته تاییدیه این شرکت عرضه این محصول را آغاز خواهد کرد.

آفتاب‌گیر هوشمند خودرو

فناوری‌های که سال قبل چشم دنیا را خیره کردند

شرکت "بوش" یک آفتاب‌گیر جدید برای خودرو طراحی کرده است که با اینکه با استفاده از فناوری تشخیص چهره جلوی تابش مستقیم نور خورشید را به چشمان راننده می‌گیرد، اما دید او را مسدود نمی‌کند. شرکت بوش(Bosch) موفق به طراحی آفتاب‌گیر فوق‌العاده پیشرفته خودرو شده است که هم می‌تواند جلوی تابش آفتاب به چشم راننده را بگیرد و هم مانع از دید وی نشود. این آفتاب‌گیر موسوم به "آفتاب‌گیر مجازی"(Virtual Visor) از یک پنل ال‌سی‌دی شفاف و یک دوربین رو در روی راننده ساخته شده است که از نرم افزار تشخیص چهره و ردیابی چهره توسط هوش مصنوعی برای تعیین تابش خورشید روی چهره راننده استفاده می‌کند. این آفتاب‌گیر با استفاده از الگوریتم هوش مصنوعی، دید راننده را تجزیه و تحلیل می‌کند و سپس با استفاده از فناوری کریستال مایع بخشی از این آفتاب‌گیر را که نور خورشید از طریق آن به چشم راننده می‌تابد، تاریک می‌کند. در حالی که بقیه صفحه نمایش همچنان شفاف باقی می‌ماند و مانند آفتاب‌گیرهای سنتی میدان دید راننده را محدود نمی‌کند.

کنترل تلویزیون با مغز

فناوری‌های که سال قبل چشم دنیا را خیره کردند

شرکت "NextMind" اخیرا موفق به توسعه یک هدست شده است که کاربران توسط آن می‌توانند تنها با تمرکز، کانال تلویزیون و یا شخیصت بازی‌های ویدیویی خود را تغییر دهند.

 یکی از فناوری‌های در حال افزایش و رونق در سال گذشته، هدست‌هایی با فناوری "رابط مغز و رایانه" بودند که طی آن هدست‌ها مجهز به حسگرهایی هستند که می‌توانند بر فعالیت‌های الکتریکی مغز کاربران نظارت داشته و آن را اندازه گیری کنند.

واسط مغز و رایانه از مجموعه‌ای از سنسورها و اجزای پردازش سیگنال تشکیل می‌شود که فعالیت مغزی فرد را مستقیماً به یک سری سیگنال‌های ارتباطی یا کنترلی تبدیل می‌کند.

شرکت فناوری فرانسوی "NextMind" یک هدست مجهز به بلوتوث ۳۹۹ دلاری توسعه داده است که می‌تواند به عنوان جایگزینی برای کنترل از راه دور یا گیم پدهای ویدیویی استفاده شود و به کاربران این امکان را می‌دهد تا کانال‌ها یا شخصیت‌های یک بازی واقعیت مجازی را به سادگی و با تمرکز روی یک شیء روی صفحه، تغییر دهند. هدست مذکور از هشت الکترود برای نظارت بر قشر بینایی کاربر استفاده می‌کند.

این شرکت اعلام کرده اکنون در حال همکاری با شرکت‌های سازنده تلویزیون و بازی‌های ویدیویی و شرکت‌های خودروسازی است تا این فناوری را در این سیستم‌ها نیز تعبیه کند که اگر این اتفاق رخ دهد بسیار جالب خواهد شد چرا که برای مثال رانندگان تنها با تمرکز می‌توانند دمای خودرو و یا صدای موزیک را تغییر دهند.

پهپاد دوربین‌دار ضدآب

فناوری‌های که سال قبل چشم دنیا را خیره کردند

شرکت "PowerVision " نیز سال گذشته از پهپاد دوربین دار خود موسوم به "PowerEgg X" رونمایی کرد.

 پهپاد مذکور مجهز به سه دوربین است که دوربین مرکزی آن دوربینی با وضوح ۴k است و دو دوربین دیگر نیز شامل یک دوربین سلفی tabletop و  یک دوربین دستی هستند.

از نکات جالب این پهپاد می‌توان به ضد آب بودن آن اشاره کرد که این موضوع آن را قادر به پرواز در باران نیز می‌سازد.

به گفته این شرکت، پهپاد مذکور می‌تواند تا بیش از ۳۰ دقیقه پرواز کند و سیستم آن به گونه‌ای است که به هیچ عنوان با موانع برخورد نخواهد کرد.

 دوربین‌های این پهپاد به دلیل وجود سه گیم‌بال مکانیکی بسیار محکم هستند و بنابراین هنگام تصویر برداری هیچ اشکالی به وجود نخواهد آمد. قیمت این پهپاد ۸۹۹ دلار خواهد بود.

چراغ مطالعه هوشمند

فناوری‌های که سال قبل چشم دنیا را خیره کردند

شرکت فرانسوی "Lexilife" یک چراغ هوشمند ۵۴۹ پوندی توسعه داده است که می‌تواند مشکل خوانش پریشی در کودکان را تا حدی کاهش داده و درمان کند.

این شرکت فرانسوی از چراغ مطالعه نوین خود که اختلال خوانش پریشی را درمان می‌کند، رونمایی کرد.

سال ۲۰۱۷ پژوهشگران اظهار کرده بودند این بیماری توسط اختلال در الگوی سلول‌های چشم ایجاد می‌شود.

چراغ مطالعه‌ای که این شرکت توسعه داده "Lexilight" نام دارد و پالس‌های نور را به گونه‌ای تنظیم شده منتشر می‌کند و به کاربر اجازه می‌دهد متون را راحت‌تر و بهتر بخواند.

به گفته این شرکت چراغ مطالعه مذکور در ۹۰ درصد موارد سبب درمان این اختلال افراد شده است.

گهواره پیشرفته

فناوری‌های که سال قبل چشم دنیا را خیره کردند

شرکت "۴moms" نیز سال گذشته از یک گهواره خواب کودک رونمایی کرد که شبیه‌ساز نوازش کودک توسط والدین به هنگام خواب است.

این گهواره که "mamaRoo" نام دارد، در نگاه اول ساده به نظر می رسد ولی پس از مدتی شروع به تکان خوردن می‌کند. زمانی‌که سبد این گهواره به آرامی به بالا و پایین و پهلوها حرکت می‌کند، پایه آن ثابت باقی می‌ماند. معمولا پنج نوع الگوی مختلف برای تکان دادن کودکان هنگام خواب وجود دارد که شامل ماشین سواری، کانگورویی، تکان روی پا،  تکان گهواره‌ای و تکان در دستان وجود دارد که این گهواره تمام آنها را شبیه سازی می‌کند و هر کدام از آنها دارای پنج سرعت مختلف هستند و در کل ۲۵ حالت تنظیم مختلف دارد.

بازوهای رباتیک سامسونگ در آشپزخانه

فناوری‌های که سال قبل چشم دنیا را خیره کردند

یکی دیگر از ابداعات شرکت "سامسونگ" در سال گذشته، دو بازوی رباتیک بود که می‌توانند نقش یک سرآشپز را بر عهده بگیرند. بهترین نمونه برای نشان دادن رویکرد سامسونگ در حوزه فناوری رباتیک، محصولی موسوم به "بات شف"(Bot Chef) است که بازوهای رباتیکی را برای کمک به کاربر به آشپزخانه اضافه می‌کند. بات‌شف که در نمایشگاه فناوری CES ۲۰۲۰ رونمایی شد، بازوهای رباتیکی را شامل می‌شود که می‌توانند کارهای مربوط به آشپزی را انجام دهند و به کاربر در پختن غذا کمک کنند.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

جریمه اتحادیه اروپا در انتظار آمازون

جریمه اتحادیه اروپا در انتظار آمازون
2024-11-22T15:34:02+03:30
شرکت آمازون احتمالا سال آینده میلادی با تحقیقات آنتی تراست اتحادیه اروپا درباره آنکه آیا محصولات برند خود را در پلتفرم فرو ش آنلاینش بر کالاهای دیگر ترجیح می...

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و واحد سنندج منصوب شد

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و واحد سنندج منصوب شد
2024-11-22T15:34:02+03:30
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی «سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و واحد سنندج» را منصوب کرد.

۲ انتصاب در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

۲ انتصاب در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
2024-11-22T15:20:42+03:30
با حکمی از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، معاون و مشاور دانشگاه در امور فرهنگی و اجتماعی منصوب شد.

افسردگی از شایع‌ترین اختلالات روانپزشکی است

افسردگی از شایع‌ترین اختلالات روانپزشکی است
2024-11-22T13:34:05+03:30
مدیر پژوهشی پژوهشکده جراحی مغز و اعصاب عملکردی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، بر اهمیت درمان افسردگی به عنوان یکی از اختلالات شایع روانپزشکی تاکید کرد.

نشست مسئولان حوزه‌های بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد برگزار شد

نشست مسئولان حوزه‌های بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد برگزار شد
2024-11-22T13:07:18+03:30
نشست مسئولان حوزه‌های بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور رئیس دانشگاه آزاد برگزار شد.

انتصاب مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در امور فرهنگی

انتصاب مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در امور فرهنگی
2024-11-22T13:07:18+03:30
با حکمی از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مشاور رئیس دانشگاه در امور فرهنگی و اجتماعی منصوب شد.

درمان بیماری ایدز در کشور رایگان است

درمان بیماری ایدز در کشور رایگان است
2024-11-22T12:00:41+03:30
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: اکنون داروهای ضدویروسی HIV که موجود هستند سبب به صفر رسیدن ویروس در خون می‌شوند.

کنگره بین المللی «سلامت در حوادث و بلایا» برگزار می‌شود

کنگره بین المللی «سلامت در حوادث و بلایا» برگزار می‌شود
2024-11-22T11:47:20+03:30
رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی از برگزاری دهمین کنگره بررسی «سلامت در حوادث و بلایا» خبر داد.

نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد

نخستین کلوز آپ از ستاره  درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
2024-11-22T10:27:20+03:30
نخستین عکس کلوزآپ از یک ستاره خارج از کهکشان راه شیری نشان می دهد این شی آسمانی در ساختاری عجیب پیچیده شده است.

مهلت درخواست رشته‌های تحصیلی در حوزه‌های استانی تمدید شد

مهلت درخواست رشته‌های تحصیلی در حوزه‌های استانی تمدید شد
2024-11-22T10:27:20+03:30
معاون آموزش حوزه‌های علمیه گفت: مهلت درخواست‌های اجرای رشته و پذیرش متمرکز طلاب توسط حوزه‌های استانی و مناطق مستقل حوزوی تمدید شد.

این مُسکن‌ها خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهند

این مُسکن‌ها خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهند
2024-11-22T08:53:59+03:30
افرادی که از داروهای رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنند، در صورت مصرف داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAID) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن، دو برابر با خطر خونریزی ...

مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی

مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
2024-11-22T08:53:58+03:30
وزیر علوم گفت: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند که این عدد نگران کننده‌ای است.

وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت می‌شناسد

وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت می‌شناسد
2024-11-22T08:27:32+03:30
مشاور وزیر بهداشت گفت: وزارت بهداشت به عنوان متولی نظام سلامت در کشور به طب سنتی و مکمل به عنوان یک واقعیت جامعه نگاه می‌کند و آن را به رسمیت می‌شناسد.

باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم

باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
2024-11-22T08:27:31+03:30
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با عنوان این مطلب که باید هزینه سلامت را پایین بیاوریم، گفت: این فرآیند از طریق احیای سبک زندگی صحیح و تغذیه سالم امکانپذیر ...

حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه می‌دارد

حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه می‌دارد
2024-11-22T08:27:31+03:30
گروهی از محققان ایرانی یک حسگر مبتنی بر هیدروژل جهت رصد آمونیوم آب ابداع کرده اند تا کیفیت محیط آبزیان را کنترل کنند.

عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان

عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
2024-11-22T07:47:19+03:30
یک مطالعه جدید نشان می دهد که از هر پنج مورد تب دنگی یک مورد می تواند با تغییرات آب و هوایی مرتبط باشد و افزایش آتی این ویروس منتقله از طریق پشه اجتناب ناپذی...

هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!

هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
2024-11-22T07:33:59+03:30
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: بر اساس برآوردهای ارائه شده، علاوه بر حدود بیست هزار فوتی در سال، حوادث ترافیکی سالانه حدود پانصد تا هشتصد هزار م...

مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید

مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
2024-11-22T07:20:43+03:30
وزیر علوم گفت: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند که این عدد نگران کننده‌ای است.

مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید

مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
2024-11-22T06:54:00+03:30
وزیر علوم گفت: دراین چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده اند که این عدد نگران کننده ای است.

اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی

اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
2024-11-21T17:07:18+03:30
وزیر علوم گفت: اطمینان می دهم که انتصاباتی که داشتم کار خودم بوده و غیرسیاسی ترین افراد را انتخاب کردم.

سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسان‌ترین راهکار کاهش استرس و اضطراب

سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسان‌ترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
2024-11-21T16:00:38+03:30
حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور به گزیده‌ای از مهم‌ترین آنها می‌پردازیم.

قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند

قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
2024-11-21T15:33:58+03:30
رئیس دانشگاه انقلاب اسلامی گفت: باید دانشگاههای ما به مراکز تحقیقاتی تبدیل شوند و دانشجویان بسیجی پرچمدار آن باشند. 

دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند

دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
2024-11-21T15:20:38+03:30
رئیس دانشگاه انقلاب اسلامی گفت: باید دانشگاههای ما به مراکز تحقیقاتی تبدیل شوند و دانشجویان بسیجی پرچمدار آن باشند. 

نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد

نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
2024-11-21T13:14:03+03:30
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه در راستای ایجاد وحدت رویه در ساماندهی حوزه پیامک انبوه و با هدف ایجاد هم افزایی برای توسعه بازار کسب و کار و افزایش رضایت مردم م...

همکاری‌ دانشگاه‌های شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک

همکاری‌ دانشگاه‌های شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
2024-11-21T12:47:18+03:30
دانشگاه‌های علوم پزشکی شهیدبهشتی و صنعتی شریف با انعقاد تفاهم‌نامه‌ای در حوزه های رباتیک و نانورباتیک، هوش مصنوعی، یادگیری الکترونیکی، یادگیری عمیق و ... همک...

مشکلات رزیدنت‌ها بررسی و رفع خواهد شد

مشکلات رزیدنت‌ها بررسی و رفع خواهد شد
2024-11-21T10:33:59+03:30
وزیر بهداشت گفت: مشکلات رزیدنت ها رفع خواهد شد.

شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد

شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
2024-11-21T10:20:39+03:30
دانشگاه صنعتی شریف شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ را اعلام کرد.

ثبت‌نام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد

ثبت‌نام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
2024-11-21T10:07:19+03:30
مهلت ثبت نام دانشجویان استعداد درخشان در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ دانشگاه علم و صنعت، تمدید شد.

نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکه‌های اجتماعی

نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکه‌های اجتماعی
2024-11-21T09:53:59+03:30
دولت استرالیا لایحه‌ای با هدف ممنوعیت شبکه های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۶ سال به پارلمان ارائه کرد که شامل جریمه ای تا ۳۲ میلیون دلار آمریکا برای پلتفرم‌هایی...

ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم

ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم
2024-11-21T09:40:39+03:30
وزیر بهداشت گفت: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)