میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین نیکنام، در «نشست هم اندیشی توسعه خدمات بین المللی سلامت» در ستاد وزارت بهداشت، گفت: دیپلماسی سلامت یکی از دیپلماسیهای بسیار پرجاذبه، معقول، کم هزینه، منطقی و مبتنی بر تعامل در معنای وسیع سلامت است که با هدف حفظ، گسترش هویت و اعتبار یک ملت و کمک به تحقق اهداف مورد نظر در حوزه سلامت از طریق مناسبترین روشها انجام میشود.
وی افزود: دیپلماسی سلامت از مهمترین حیطههای تأثیرگذار در گسترش و تعمیق همکاریهای بین المللی کشورها و یکی از اجزای تأثیرگذار در دیپلماسی عمومی است و روابط کشورها را بهبود می بخشد و حتی میتواند بین کشورهای متخاصم یک پل ارتباط مردمی ایجاد کند.
دستیاور ویژه وزیر و مدیرکل همکاریهای بین الملل وزارت بهداشت بیان کرد: از مصادیق مؤثر دیپلماسی سلامت، خدمات بین المللی مؤثر سلامت است و رفت و آمدهای گردشگران سلامت که به منظور ارائه خدمت درمانی صورت میگیرد، میتواند روابط اجتماعی کشورها را تقویت کند.
نیکنام اضافه کرد: این نشست در همین راستا و به منظور تمرکز هر چه بیشتر بر مفاهیم و مصادیق دیپلماسی سلامت و ایجاد زبان مشترک در میان فعالان حوزه گردشگری سلامت، برگزار میشود.
وی با بیان اینکه اهداف این نشست ارائه آخرین سیاستها و برنامههای سطح ملی در حوزه گردشگری سلامت است، گفت: بهره مندی از نظرات، دیدگاهها و تجارب موفق فعالان حوزه گردشگری سلامت یکی از اهداف این نشست است. در واقع محور اصلی نشست ایجاد فرصتی برای استماع این صاحبان فرآیند خواهد بود.
دستیار ویژه وزیر و مدیرکل همکاریهای بین الملل وزارت بهداشت، اظهار امیدواری کرد در سایه مباحث و تصمیمات صحیح در این نشست بتوان جایگاه برتر منطقهای را در رابطه با گردشگری سلامت به دست آورده و نقشه راه مؤثری از میان مباحث مطروحه در نشست استخراج کرد.
نیکنام افزود: ایجاد زبان مشترک در بین فعالان حوزه گردشگری سلامت هدف دیگر این نشست است. برای رسیدن به اهداف بلند در هر حوزهای زبان مشترک نقش محوری دارد. نیروهای مؤثر در گردشگری سلامت باید هم افزایی داشته باشند و یکدیگر را خنثی نکنند و باید به یک دیدگاه مشترک برسیم.
وی، هفت نکته کلیدی که مزیت رقابتی را در گردشگری سلامت رقم میزند، کیفیت بالا و برجسته آموزش علوم پزشکی، توانمندی، ظرفیت و مهارتهای بالای شاغلان حرفههای پزشکی، زیرساختها و تجهیزات پیشرفته نظام درمانی، زیرساختهای مطلوب اقامتی، اقلیمی و فرهنگی و گردشگری، قیمتهای رقابتی گردشگری سلامت در کشور و وجود تقاضای بسیار زیاد در منطقه برای دریافت خدمات گردشگری سلامت در ایران عنوان کرد و گفت: اقبال مردم منطقه به ویژه مسلمانان به کیفیت خدمات پزشکی در ایران به ویژه در حوزههای ناباروری و پیوند سلولهای خون ساز و پیوند اعضا با توجه به احکام شرعی و دینی بسیار زیاد است.
دستیاور ویژه وزیر و مدیرکل همکاریهای بین الملل وزارت بهداشت گفت: یکی از مهمترین عوامل تأثیرگذار بر موفقیت در جذب بیماران بین المللی سیاستهای و برنامهها و مقرراتی است که برای پیشبرد این صنعت لازم است و باید این مقررات را بدانیم و در مرحله بعد برای بهتر شدن و تکمیل آنها قدم برداریم.
نیکنام اضافه کرد: استفاده بهینه از علوم و فناوری پیشرفته، کاهش هزینههای ارائه خدمات سلامت و یک سیستم نظارتی که بر تعرفه گذاری کنترل دارد، دریافت هزینه که هر مرکز درمانی باید هزینههای درمانی خود را شفاف اعلام کند و همکاری بین المللی در حوزه بیمه و تدوین نظام بیمه درمانی جامع و بین المللی و مناسب بودن وضعیت سلامت کشور مقصد، همگی نقش مؤثری در توسعه گردشگری سلامت دارند.
وی عنوان کرد: با سیاستهای خوب دولت سیزدهم و دیپلماسی فعال، شاهد بهبود تعاملات بین المللی هستیم که فرصت بسیار خوبی را برای بازاریابی مناسب فراهم میکند. همچنین وجود مشابهتهای فرهنگی و زیارتی از نقاط قوت کشور ماست.
نیکنام با اعلام اینکه همایشی در شهرهای مذهبی در زمینه گردشگری سلامت برگزار خواهیم کرد، گفت: اولین همایش در قم با عنوان «زیارت، سیاحت و سلامت» برگزار خواهد شد.
دستیاور ویژه وزیر و مدیرکل همکاریهای بین الملل وزارت بهداشت نزدیکی جغرافیایی و نیاز و اقبال همسایگان ایران به برخورداری از خدمات سلامتی در کشور را از زمینههای خوب برای توسعه گردشگری سلامت دانست و گفت: همچنین وجود جاذبههای طبیعی و زیرساختهای گردشگری در ایران راه را برای توسعه گردشگری سلامت هموارتر میکند.
منبع : خبرگزاری مهر
ادعای جدید ماسک برای دسترسی ساده موبایل به اینترنت استارلینک
تغییر دو عضو شورای عالی حوزههای علمیه
امروز آخرین مهلت ثبتنام ارشد بدون آزمون دانشگاه علم و صنعت
فرصت انتخاب رشته در آزمون دکتری تخصصی رشتههای علوم پزشکی آغاز شد
بوی کپسول روسی در فضا پیچید
افشین: پارکهای انیمیشن توسط بخش خصوصی راه اندازی میشود
۲میلیارد تراکنش در «مرکز ملی تبادل اطلاعات» از ابتدای دولت چهاردهم
نانوحبابها داروی ضدسرطان را به ریه میرسانند
شاخص بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟
مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان منصوب شد
شاخصهای بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟
متا سال آینده برای خرید اینستاگرام و واتس اپ به دادگاه می رود
زمان برگزاری هفدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
دو بیماری که سلامت زنان را تهدید میکند
خطر ایجاد کارخانه تولید مقاله با هوش مصنوعی!
مدارک دکتری و پزشکی دانشگاههای آذربایجان فاقد اعتبار است
واکنش «زاکانی» به چادرخوابی همراهان بیمار
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت