میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، منصور رضایی، در برنامه مادر کودک شبکه سلامت سیما، در پاسخ به این سوال که مایعات مورد نیاز بدن هر فرد از چه راههایی تأمین میشود، گفت: مایعات مورد نیاز بدن از سه منبع تأمین میشود. اول مایعاتی هستند که حدود ۴۰ درصد نیاز روزانه بدن را تأمین میکنند که شامل آب و چای و دوغ و انواع دیگر مایعات است. دسته دوم که ۴۰ درصد بقیه را تأمین میکند: از مصرف مواد غذایی است که داخل آنها آب است، مانند کاهو، خیار، و انواع میوهها و سومین دسته مایعاتی است که از سوخت و ساز مواد غذایی در بدن ایجاد میشود.
این متخصص تغذیه ادامه داد: انسان برای دفع مواد زائد از بدن، از طریق ادرار و مدفوع، خلط، عرق و صفرا و…، این کار را انجام میدهد، بنابراین دفع، نیازمند محیط مایع است. در نتیجه مواد غذایی آبدار را یکی از اساسیترین مواد مصرفی انسان دانست.
وی افزود: بدن انسان، ۶ نیاز پایه دارد که شامل کربوهیدراتها، قندها، چربیها، پروتئینها، ویتامینها و املاح و مایعات است که یکی از این مایعات آب است.
رضایی تاکید کرد: مصرف آب با حجم زیاد در یک وعده، کار صحیحی نیست و باید مصرف آب با دفعات متناوب و حجم متعادل در طی شبانه روز انجام شود.
عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: اگر بدن سالم و سیستم دفعی خوبی داشته باشیم، با مصرف متناوب و به موقع آب، املاح اضافی به خوبی از بدن دفع میشوند.او همچنین به افرادی که مستعد ابتلاء به سنگ کلیه هستند، توصیه کرد: در هوای گرم تعداد دفعات آب خوردن خود را افزایش دهند.
این متخصص تغذیه، مصرف میوه کامل را بهتر از آبمیوه دانست: زیرا در حالتی که میوه را آب بگیریم، فیبر آن را جدا کرده ایم و کیفیت آن را کاهش دادهایم، زیرا فیبر موجود در میوه باعث نگه داشتن بیشتر آب و املاح در بدن میشود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا کودک ۴ ماهه در هوای گرم نیاز به نوشیدن آب دارد، گفت: تا سن ۶ ماهگی شیر مادر تنها نیاز کودک است (البته قطره A+D نیز توسط پزشک تجویز میگردد) اما در صورتی که احساس کردید کودک تشنه است، در حد یک قاشق چایخوری آب جوشیده سرد شده تمیز، به او بنوشانید..
رضایی توصیه کرد: در مصرف نوشیدنیها از حداقل شیرین کنندهها استفاده کنید، زیرا مصرف شکر ذائقه افراد را به شیرینی عادت میدهد، البته این مسئله در مورد خوردن نمک هم صدق میکند. او از مادران درخواست کرد: به غذای کودکان زیر یک سال هرگز نمک و شکر اضافه نکنید.
وی به مادران گفت: به جای مصرف نمک و شکر در غذا، بیشتر از طعم دهندهها و چاشنیهای طبیعی مانند سیر، پیاز، زنجبیل، زردچوبه، آویشن و…، استفاده کنید.
منبع : خبرگزاری مهر
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه
پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوریهای پاک به رهبری چین
«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئنتر پروژههای صنعتی راه اندازی شد
فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی میکند
۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی میکند
مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
پرهیز از تبعیض میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامهسازی رایان»
دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است