میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر عبدالرسول پورعباس در یک برنامه تلویزیونی با تشریح نحوه برگزاری نوبت دوم کنکور سال ۱۴۰۲ گفت: همانطور که از سال گذشته برای امنیت آزمون تلاش کرده ایم و سازمان سنجش تمام قد پای کار آمده است تا آزمونی سالم را در پیش رو داشته باشیم.
وی افزود: در نوبت دی ماه کنکور ۱۴۰۲ با تمهیداتی که اندیشیده شد که حتی یک مورد تقلب گزارش نشد. ما یک نرم افزار قوی داریم که تمام داوطلبان را سوال به سوال و جواب به جواب مقایسه می کند.
پورعباس گفت: در بحث تشابه سوالات صحیح و سفید را کنار می گذاریم و سوالات غلط را بررسی می کنیم و اگر بیش از ۴۰ درصد تشابه باشد امکان تقلب وجود دارد. در نوبت اول ۱۴۰۲ هیچ موردی گزارش نشد. در سال گذشته به دلیل همین تشابه هزار نفر مجبور به گذراندن آزمون رفع شبهه شدند. امسال هم این نوید را می دهم که امانت دار هستیم. پاسخنامه های شخصی سازی شده و تعدد دفترچه برای این منظور است که زمانی که دفترچه در اختیار داوطلب خواهد بود، کاهش یابد.
وی گفت: امسال نسل دوم سیگنال یاب یا آشکار ساز را تولید کردیم و بدون استثناء تمام کسانی که با خودشان تجهیزات تقلب را بیاورند شناسایی می کند. تمام تجهیزات حتی ریزترین که پیش از این استفاده میشد را شناسایی می کند. این دستگاه موج بسیار و صدای بسیار بدی را در گوش داوطلب ایجاد می کند. کسی که این هندزفری کوچک را داشته باشد تحمل صدا را نخواهد داشت و خودش خودش را لو می دهد.
رئیس سازمان سنجش یادآور شد: از خانواده ها خواهش می کنم که خانواده ها نگذارند داوطلبان از این دستگاه ها استفاده کنند. التماس می کنم زیرا اگر بگیریم تخلف است و ۱۰ سال از آزمون محروم می شوند. کمتر از ۲ دهم درصد را مجبور شدیم متهم کنیم که از این دستگاه ها استفاده می کنند البته این میزان در میان یک میلیون نفر کم است.
وی افزود: ۷ تا ۸ لایه حفاظتی برای آزمون و دفترچه های سوالات و پاسخنامه ها و کیسه های حمل سوالات درنظر گرفته شده است. همه این موارد هوشمند است و هر لایه ای که باز شود سازمان سنجش از زمان و نحوه آن مطلع می شود. تمام موارد فیلم برداری می شود.
پورعباس گفت: تمام دفترچه ها شخصی سازی شده است و به گونه ای است که چینش سوالات در دفترچه هر دو نفری که کنار هم هستند کاملا متفاوت است و حتی ممکن است در فاصله های جغرافیایی متفاوت هم چینش ها متفاوت باشد.
وی خاطرنشان کرد: چند شیوه تقلب داریم که یکی از آنها عکسبرداری از سوالات و ارسال آن به بیرون است. تا صبح روز آزمون که اطمینان کامل می دهیم با تمهیداتی که اندیشیده شده هیچ گونه سوالی به بیرون نمی آید. اما زمانی که سوال در اختیار داوطلب قرار می گیرد ممکن است افرادی که اجیر شده اند از آن عکس بگیرند. در نوبت دی ماه کنکور ۱۴۰۲ تنها یک عکس گرفته شد که داوطلب یک دقیقه بعد دستگیر شد.
رئیس سازمان سنجش گفت: در هفته گذشته پلیس چند شبکه گسترده ای که تجهیزات زیادی را وارد کشور کرده بودند را دستگیر کردند. بیش از ۲۰۰ تا ۳۰۰ سامانه و گروه های مجازی که برای القاء تقلب ایجاد می کردند، دستگیر شدند. هیچ سوالی از هیچ فردی و از هیچ روزنه ای بیرون نمی آید و داوطلبان مطمئن باشند که تمامی افرادی که می گویند سوال را در اختیار دارند شیادی است. افرادی که در قرنطینه هستند حتی در معرض امواج نیستند و ما حتی اجازه نداریم به آنها خبر فوت عزیزان و بستگان شان را بدهیم.
وی یادآور شد: اینترنت با زندگی مردم گره خورده است، ضرورتی ندارد و اینترنت قطع نمی شود. از سه هفته پیش هم اعلام کردم که با کارهایی که می کنیم نیازی به قطع اینترنت نیست. هر موجی که وارد حوزه شود توسط دستگاه های ما شناسایی می شود.
ادامه دارد.....
منبع : خبرگزاری مهر
در این مراکز مشاوره با تعرفه کمتر خدمت بگیرید
دنیا با «مقاومت میکروبی» دچار چالش خواهد شد
ملی شدن سازمان سنجش لغو شد/ انتخاب رئیس سازمان در انتظار استعلام
زنان باردار لاک ناخن، آرایش و رنگ مو را کنار بگذارند
ماجرای افشای اطلاعات محرمانه بیماران HIV در آزمایشگاههای خصوصی
همه چیز درباره تب دنگی؛ ۷۱۹ مبتلا شناسایی شدند
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد