میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، تقریباً ۱.۳ میلیارد نفر در سراسر جهان فشار خون بالا دارند. فشار خون بالا همچنین اولین عامل خطر مرگ در جهان است.
داشتن فشار خون بالا، فرد را در معرض خطر زیاد سایر انواع بیماریهای قلبی قرار میدهد.
محققان دانشگاه تمپل پنسیلوانیا پی بردند که کنسانتره آب آلو ژاپنی میتواند به کاهش خطر بیماری قلبی عروقی در افراد مبتلا به فشار خون کمک کند.
دانشمندان همچنین دریافتند که کنسانتره آب این میوه به محافظت در برابر ابتلاء به فشار خون بالا کمک میکند.
تحقیقات نشان میدهد در فرد مبتلا به فشارخون بالا، خطر ابتلاء به سایر بیماریهای قلبی عروقی از جمله سکته، نارسایی قلبی، فیبریلاسیون دهلیزی و بیماری عروق کرونر قلب را افزایش مییابد.
اکنون محققان دانشگاه تمپل معتقدند که کنسانتره آب آلو ژاپنی میتواند به کاهش خطر بیماری قلبی عروقی در افراد مبتلا به فشار خون کمک کند و حتی ممکن است به جلوگیری از فشار خون بالا کمک کند. این تحقیق با استفاده از مدل موش انجام شد.
آلوی ژاپنی که با نام زردآلو ژاپنی نیز شناخته میشود در ژاپن به طور سنتی "ume" نامیده میشود.
دکتر «ساتورو اگوچی»، استاد مرکز تحقیقات بیماریهای متابولیک در دانشگاه تمپل پنسیلوانیا و نویسنده ارشد این مطالعه، گفت: «درمانهای کنونی برای عادیسازی خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی عروقی و مواردی مانند انفارکتوس میوکارد یا سکته حتی اگر فشار خون را عادی کنند، کافی نیستند. بیماران مبتلا به پرفشاری خون که به درمان و مصرف داروهایشان توجه ندارند در مقایسه با افراد دارای فشار خون عادی، در معرض خطر بیشتر بیماریهای قلبی عروقی هستند.»
برای این مطالعه، دکتر اگوچی و تیمش از یک مدل موش برای آزمایش تئوریهای خود در مورد کنسانتره آب آلو استفاده کردند.
به موشها تزریق آنژیوتانسین II برای ایجاد فشار خون داده شد. پس از آن، به موشها آب حاوی این آلو یا فقط آب ساده داده شد.
پس از تجزیه و تحلیل، محققان دریافتند موشهایی که آب آلو دریافت کرده بودند، به فشار خون بالا مبتلا نشدند.
علاوه بر این، این آلو به محافظت از عروق آنها در برابر اثرات منفی آنژیوتانسین II کمک کرد. به عنوان مثال، موشهایی که کنسانتره آب میوه دریافت کردند، کمترین بزرگ شدن آئورت را داشتند، در حالی که موشهایی که به آنها آب ساده داده شد، بزرگ شدن مشخصی داشتند که به عنوان هیپرتروفی آئورت شناخته میشود.
دانشمندان همچنین متوجه شدند که این میوه به کاهش تعداد سلولهای ایمنی کمک میکند، که به طور معمول باعث ایجاد یک فرآیند التهابی مرتبط با فشار خون میشود.
همچنین محققان مشاهده کردند که آلو ژاپنی به جلوگیری از تغییر سلولی از متابولیسم هوازی به گلیکولیز که به طور معمول در فشار خون بالا دیده میشود، کمک کرد. این روند به محافظت از بدن در برابر استرس اکسایشی کمک میکند که باعث التهاب، سفتی عروق و به طور بالقوه ایجاد بیماریهای قلبی عروقی شدیدتر میشود.
منبع : خبرگزاری مهر
اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد
آتشسوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی میشود!
استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد
۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند
چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند
راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور
وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام میکند
زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت
هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه
بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک
اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک
نشست چالشهای زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار میشود
چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم
خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است
چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند
بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا
جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفهای داشته باشد
هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی
نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار میشود
دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعدههای سالم
وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت
۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند
بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان
۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند
داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی میشود
ایران دارای قویترین نظام سلامت در منطقه است
ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد
اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد
جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است
تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا