میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهربه نقل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در آستانه اجلاس آتی وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورهای عضو اکو به میزبانی جمهوری اسلامی ایران، در دفتر کار خود میزبان خسرو ناظری، دبیر کل سازمان همکاری اقتصادی (Economic Cooperation Organization) اکو بود.
زارع پور در این دیدار با تأکید بر اینکه ارتباطات و فناوری اطلاعات حوزه مهمی برای بسیاری از کشورها ازجمله کشورهای عضو اکو محسوب میشود گفت: جای خوشبختی دارد که کشورهای عضو در این حوزه پیشرفتهای خوبی داشتهاند. بااینوجود در این حوزه کشورهای عضو هنوز همکاریهای مشترک زیادی نداشتهاند، هرچند زمینه همکاریهای مشترک بسیاری در این حوزه وجود دارد.
وی با اشاره به زمینههای همکاریهای مشترک کشورهای عضو در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: شکلگیری بازارهای مشترک دیجیتال، با توجه به نزدیکی کشورهای عضو، راهاندازی پلتفرمهای مشترک با توجه به زمینههای فرهنگی مشترک، توسعه زیرساختهای ارتباطی و امنیت سایبری ازجمله زمینههای است که کشورهای عضو میتوانند با یکدیگر همکاری داشته باشند و روابط خود را توسعه دهند.
زارع پور افزود: در حوزه مواجه با پلتفرمهای بینالمللی و مسئولیتپذیر کردن آنها که به یک خواسته جهانی تبدیلشده است و یا موضوع حفاظت از کودکان و خانوادهها در فضای مجازی که این نیز به یک نگرانی جهانی بهویژه در میان کشورهای اسلامی و کشورهایی که خانواده در آن محوریت دارد تبدیلشده از دیگر موضوعاتی است که کشورهای عضو اکو میتوانند در کنار هم اقدام به تدوین راهکارهای مشترک کنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: حتی در مجامع بینالمللی هم میتوانیم موضوعات موردعلاقه کشورهای عضو را در اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) و یا سایر نهادهای بینالمللی مرتبط دنبال کنیم. البته این نیازمند طرح مشترک و همکاریهای مشترک است که تاکنون به این شکل وجود نداشته است.
زارع پور با تأکید دوباره بر وجود ظرفیتهای همکاری مناسب در موضوعات مختلف مرتبط با ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: برای دستیابی به نقشه راه مناسب همکاری در این رابطه میتوانیم برنامهریزی کنیم. بر این اساس علاقهمند هستیم که این موضوعات را در نشست آتی وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورهای عضو اکو مطرح و متعاقب آن با تشکیل گروههای کاری مشترک تا حصول نتیجه آنها را پیگیری کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: بنابراین من اجلاس آتی را فرصت خوبی میبینم که بتوانیم این مسیر را دنبال کنیم اگرچه لازمه آن حضور فعال کشورهای عضو در بالاترین سطح در این اجلاس است.
وی در پایان گفت: همکاری مشترک کشورهای عضو در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات میتواند منجر به تقویت اکو و تبدیلشدن این سازمان به یک بلوک قدرتمند در مجامع بینالمللی برای تأمین منافع کشورهای عضو شود.
خسرو ناظری دبیر کل تاجیکستانی سازمان همکاری اقتصادی، اکو نیز در این دیدار با تقدیر از ابتکار جمهوری اسلامی ایران برای میزبانی از سومین اجلاس وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورهای عضو اکو تأکید کرد که این اجلاس میتواند زمینههای همکاری مشترک کشورهای عضو را تقویت کند.
وی با اشاره به موضوعات مورداشاره وزیر ارتباطات جمهوری اسلامی برای همکاریهای مشترک گفت: موضوعات مورداشاره برای همکاری مشترک نشان از اهمیت حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات دارد و امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند تعاملات گسترده در این حوزه هستیم.
دبیر کل اکو در پایان ابراز امیدواری کرد که برگزاری موفق اجلاس آتی وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورهای عضو اکو، این حوزه اولویتدار را نزد کشورهای عضو برای توسعه روابط و تعاملات برجستهتر کند.
منبع : خبرگزاری مهر
ارتباط فعالیتهای تحریک ذهنی در زمان استراحت با سلامت بهتر مغز
سقط جنین جنایت است
معاونت علمی و فناوری پشتیبان قاطع اجرای سند رمز ارز بانک مرکزی
ضرورت توجه به حوزه علوم پایه در سیاستگذاریهای کلان
بازنگری در برنامه «غنیسازی آرد با آهن و اسید فولیک» پس از ۱۵ سال
دعوت از ایدهپردازان برای حل ناترازیها در کشور
آخرین تلاشهای تیک تاک برای ماندن در آمریکا
حمایت از تولید داخلی و حل بحران نقدینگی، اولویتهای اصلی سازمان غذا و دارو است
سند ساماندهی رمزارزها به دنبال تسهیل فعالیت و جلوگیری از اعمال سلیقه است
همایش علم و فناوری در برنامه هفتم پیشرفت برگزار میشود
فایرفاکس گزینه ردیابی نکردن کاربران را حذف می کند
سیمایی صراف: بخشی از نامطلوبی وضعیت علمی محصول مشکلات اقتصادی است
میزان سوختگی در ایران ۸ برابر متوسط جهانی؛ راههای پیشگیری از سوختگی
محقق حوزه انرژیهای تجدیدپذیر جزو برترین پژوهشگران کشور قرار گرفت
سرمایهگذاری هلدینگ خلیج فارس در پروژه هوش مصنوعی معاونت علمی
مشوقهایی برای جذب طلاب به حوزه ایجاد شود
بازنگری در برنامه غنیسازی آرد با «آهن و اسید فولیک» پس از ۱۵ سال
تعیین مبلغ اضافه کاری پرستاران به کجا رسید؟
تحقیقات پایان سیاست فیلترینگ را نشان داده است
رشتهها و پژوهشهای علوم انسانی باید آسیب شناسی شود
برگزاری نمایشگاه کار دانشگاه علم و صنعت با ارائه بیش از ۵۰۰ فرصت شغلی
نقش جشنواره فارابی در معرفی نظریههای برجسته علوم انسانی
معرفی برگزیدگان جشنواره فارابی؛ اعطای جایزه صلح به استاد آمریکایی
پهپادهای چینی مجهز به لیزر فلز بر می شوند
دانشگاهها در حل مسائلی مثل آلودگی هوا فعالتر باشند
ثبتنام آزمون ورودی جامعهالزهرا (س) آغاز شد
برگزیدگان جشنواره فارابی تقدیر شدند
کدام دانشجویان میتوانند در کنکور ۱۴۰۴ ثبت نام کنند
حال ناخوش توریسم سلامت ایران؛ ارزآوری هر گردشگر معادل ۵۰ بشکه نفت!
گلایه معاون وزیر علوم از عملکرد دانشگاهها در استفاده از ظرفیت قانون جهش دانش بنیان