میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سید محمد رضوی زاده در نشست خبری که امروز در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد با اشاره به برنامه های پژوهشگاه ارتباطات گفت: در ابتدا در حوزه دانشگاه تهران فعالیت داشتیم اما با تغییر از دانشگاه تهران به وزارت ارتباطات ماموریت های ما را عوض شد و اکنون متناسب با نیاز وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات فعالیت می کنیم.
رضوی زاده ادامه داد: سعی می کنیم مسایل و مشکلات موجود در بخش های مختلف ict را شناسایی کنیم و برایشان راه حلی بیابیم.
رضوی زاده در ادامه گفت: برنامه ما آینده پژوهی و مطالعه روند جهانی در حوزه ict است باید ایده هایی استخراج کنیم که به سیاست گذاری کلان کشور کمک کند۔
وی ادامه داد: در دهه ۶۰ یا ۷۰ مستقیم وارد تولید محصول شدیم. کمک به بومی سازی را در اولویت قرار دادیم و قرار است به عنوان بازو پژوهشی و مغز متفکر ودیده بان وزارت ارتباطات باشیم۔
رضوی زاده در ادامه گفت: وزارت ارتباطات ۱۰ زیر مجموعه دارد که ما و پژوهشگاه فضایی، زیرمجموعههای مطالعاتی آن هستیم بنابراین مسائل موجود در این بخش را شناسایی کرده و با دیدهبانی و مشورت بازوی فکری این بخشها هستیم.
رییس پژوهشگاه ارتباطات وفناوری اطلاعات گفت: پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات تنها محدود به وزارت ارتباطات نیست، از سمت دیگر این پژوهشگاه با دانشگاهها نیز در ارتباط است و از نظر قوانین و ... ذیل وزارت علوم هم قرار دارد. همچنین در ذیل موضوع پژوهش نیز با وزارت علوم در ارتباط است به علاوه با نخبگان و فعالان صنعت نیز همکاری دارد۔
وی افزود: بحث آیندهپژوهی و مطالعه روندهای جهانی از وظایف اصلی پژوهشگاه است تا ایدههایی برای سیاستگذاران کشور به دست آوریم و به سیاستگذاری و بومیسازی کمک کنیم.
وی افزود: سالهای قبل در وزارت ارتباطات دانشکدهای به نام پست و تلگراف و تلفن وجود داشت و بسیاری از ورودیهای مخابرات فارغالتحصیل این دانشکده بودند. ولی این دانشکده با توجه به حذف مراکز زیر مجموعه دستگاهها جمع آوری شد و نیروها به این پژوهشگاه منتقل شدند. بر همین اساس یکی از وظایف ما پرورش نیروی ICT متخصص این حوزه است.
رضویزاده در خصوص آزمایشگاههای تخصصی این پژوهشگاه، گفت :در سطح پژوهشگاه ۳۰ آزمایشگاه تخصصی وجود دارد که ارزش تجهیزات آن چند ۱۰۰ میلیارد است و از آنها برای توسعه تجهیزات حوزه ICT و تحقیق و توسعه استفاده میشود؛ همچنین از طریق آن تست و تایید نمونههای ساخت داخل کشور و خارج کشور حوزه ICT صورت می گیرد و همچنین خدماتی به دانشگاهیان و نخبگان نیز ارائه میشود.
وی به فعالیت های دیگر پژوهشگاه اشاره کرد و گفت: فعالیت در حوزه زیرساختهای شبکههای ارتباط رادیویی، ماهوارهای و نوری نیز انجام شده و اخیراً بر حوزههای دولت هوشمند، پلتفرمهای خدمات داده، خدمات ابری پیامرسان داخلی و ... تمرکز داریم.
رضوی زاده در ادامه با اشاره به وضعیت جویشگر بومی گفت: آزمایشگاه جویشگر بومی را داریم اما به دلیل اینکه جویشگر بومی در اولویت قرار نگرفته در دو سال گذشته هیچ کاری در زمینه جویشگر بومی انجام ندادیم۔
وی ادامه داد: یکی از کارهایی که درسال های اخیر شروع کردیم مرکز نوآوری پژوهشگاه است که در آینده نزدیک راه اندازی خواهد شد تا بستری برای حمایت از نخبگان و جهت دهی فعالیت استارت آپ ها و شرکت های نوپا در حوزه ict شود۔
منبع : خبرگزاری مهر
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند