میرنیوز

توافق جهاد دانشگاهی با معاونت علمی برای جذب نخبگان

توافق جهاد دانشگاهی با معاونت علمی برای جذب نخبگان 2023-05-20T16:00:26+03:30

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جهاد دانشگاهی، سید رضی آقا سیدی معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی، با تشریح دلایل تشکیل شورای راهبردی امور اقتصادی، سرمایه‌گذاری و تأمین سرمایه جهاددانشگاهی گفت: در طول فعالیت این نهاد با توجه به اقتضائاتی همچون ساختار مستقل و اختیارات واحدها، وجود تشکیلات یا نظام تصمیم مشخص و منسجمی برای موضوعات اقتصادی، مالی و سرمایه‌ای احساس نشده بود، اما در حال حاضر هم محیط و هم مقررات آمره در خصوص جهاددانشگاهی با تغییراتی همراه بوده و در زمینه‌های فعالیتی این نهاد نیز تغییرات بنیادی ایجادشده است.

وی بابیان اینکه جهاددانشگاهی در دهه اول فعالیتش متمرکز در درون دانشگاه و حوزه‌های فرهنگی بود ادامه داد: اما در ادامه به‌تناسب نیاز، اولویت‌ها، مطالبات رهبر معظم انقلاب و دولت‌های مختلف مبنی بر ورود این نهاد در حل مسائل فناورانه و پژوهشی کشور، مسیری را آغاز کرده است که برخی از آن‌ها به بلوغ رسیده‌اند.

دلایل تشکیل شورای راهبردی امور اقتصادی، سرمایه‌گذاری و تأمین سرمایه

معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه طبیعتاً زمانی که شما در یک وضعیت حرفه‌ای و بر اساس یک بلوغ سازمانی فعالیت می‌کنید، اگر همه عناصر و جزئیات متناسب نباشد خروجی فعالیت هم‌خوانی لازم را ندارد ادامه داد: در حال حاضر پژوهشگر و فناور جهادی با تلاش، یک دانش فنی و یا محصول دانش‌بنیان را تولید کرده و تولید آزمایشگاهی و یا پایلوت را انجام می‌دهد، اما زمانی که می‌خواهد آن را تجاری کرده و به بازار عرضه کند و یا دانش فنی را واگذار کند، مبانی، ادبیات و زیرساخت‌های متناسب با آن وجود ندارد؛ لذا ما ضمن احترام به گذشته و درس‌آموزی از تجارب، اندوخته مقررات مرتبط و اتکا به فرصت‌هایی که با زحمات عزیزانمان در ادوار مختلف شکل‌گرفته، ضروری است بر اساس شرایط فعلی و بلوغ سازمانی و تحولات محیطی یک بازآفرینی در نظامات تصمیم‌گیری داشته باشیم.

آقا سیدی بابیان اینکه در حال حاضر برای بخشی از دارایی‌های موجود در جهاددانشگاهی نظام متمرکز تصمیم‌گیری وجود ندارد افزود: باتدبیر دکتر مسلمی نائینی رئیس جهاددانشگاهی و مشاوره و مشورت متخصصان مقرر شد شورایی با حضور کنشگران حقیقی و حقوقی و صاحب‌نظران و خبرگان این حوزه تشکیل تا در قالب یک نظام تصمیم مشخصی برای مدیریت دارایی‌های جهاددانشگاهی ایجاد شود.

وی بابیان اینکه در حال حاضر با موضوعات و پروژه‌های متنوعی مواجه هستیم که به علت عدم انجام سرمایه‌گذاری مناسب توسط جهاددانشگاهی و یا جذب سرمایه‌گذار مطلوب آن پروژه‌ها با مشکلات فراوانی مواجه شده‌اند که این مشکلات در کنار تلاطم‌های اقتصادی و تغییرات محیطی و عدم حصول نتیجه مطلوب پژوهشگران و نخبگان ما را سرخورده می‌کند که این موضوع اهمیت این شورا را دوچندان می‌کند.

وی بابیان اینکه با تشکیل این شورا امیدواریم که نظام تأمین مالی پروژه‌ها و مشارکت سرمایه‌گذاران در زنجیره ارزشی فعالیت‌های جهاددانشگاهی، نقش وظایف خود را به‌درستی ایفا نماید افزود: در این صورت فناور، پژوهشگر و خبره‌ی فرهنگی ما در آن زمینه و صنعتی که فعالیت می‌کند با اطمینان بیشتری بر روی ایده پردازی و نوآوری متمرکز می‌شود. امیدواریم به نتایج خوبی هم برسد و تصمیمات درستی گرفته شود؛ ایرادات احتمالی نیز با حضور و مشارکت فعال صاحب‌نظران خبره برطرف خواهد شد.

آقا سیدی ادامه داد: برخی از پروژه‌های عمرانی و زیربنایی این نهاد از سال‌ها پیش و با اقتضائات و نیازهای آن زمان شروع‌شده‌اند که به دلیل نحوه‌ی تخصیص کامل اعتبار، تأمین منابع زیرساختی و تملک دارایی، سازه‌هایشان فرسوده شده و بعضاً موضوعی را که می‌خواستیم برایش زیرساخت تهیه کنیم، دیگر موضوعیتی ندارد و پیاده‌سازی آن نوآوری و فضای رقابت را ازدست‌داده است.

وی با تأکید بر اینکه باید معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع در شرایط جدید از حالت پشتیبان صرف و انفعال به خط‌شکن و معبر بازکن و رویکرد پیش کنشانه برسند ادامه داد: امیدواریم تا پایان سال خروجی‌های این نظام سازی در حوزه‌های مأموریتی مدیریت منابع را با انجام بازآفرینی در حوزه صندوق‌ها و… مشاهده کنیم.

معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی عنوان کرد: شفاف‌سازی در نظام تصمیم و تلاش برای گذر از این تعارض منافع و به هم تنیدگی نظام‌های تصمیم مختلف را در دستور کارداریم که امیدواریم به کمک همه اعضای محترم جهاددانشگاهی به اهداف پیش‌بینی‌شده برسیم.

مسائل پیش رو را نمی‌توانیم با راهکارها و ابزارهای گذشته حل کنیم

وی در پاسخ به سؤالی در زمینه اولویت‌های آن معاونت در استفاده از سامانه‌های الکترونیکی گفت: هرکسی در دوره مدیریتی خود تلاش کرده که بهترین تصمیم را بگیرد، اما متأسفانه هنوز در بخشی از حوزه‌ها گرفتار رفتارهای قدیمی و سنتی هستیم، درصورتی‌که چالش‌ها و مسائل پیش رو را نمی‌توانیم با راهکارها و ابزارهای گذشته حل کنیم، زیرا هم محیط نسبت به ما به تعبیری بی‌رحم‌تر شده است! و هم مقرراتی که در مورد جهاد دانشگاهی وضع و محدودیت‌هایی که اعمال می‌شود باعث شده تا آن انعطاف جهاددانشگاهی رفته‌رفته دچار آسیب شود. در این شرایط اگر ما خودمان آرایش و نظام کار و فرآیندهای موجود را با استفاده از ابزارها و فناوری‌های روز هدایت و راهبری نکنیم، حتماً در این آشفتگی و تلاطم با عنایت به عدم شناخت دقیق از ظرفیت‌ها و اقتضائات نهادی، جهاددانشگاهی متضرر می‌شود.

آقا سیدی با اشاره به اینکه همواره تأکید ما بر این است که هر کاری را که ماشین و ابزار می‌تواند انجام دهد نباید سرمایه انسانی را آنجا مشغول کنیم افزود: سرمایه انسانی باید در جهاددانشگاهی مغز خلاق و متفکر سیستم باشد، نه اینکه کارهای روزمره و متداول را انجام دهد. نباید آن‌قدر درگیر بروکراسی شویم که از اهداف و مأموریت‌ها و هویت نهادی جهاددانشگاهی که همواره مورد تأکید «مقام معظم رهبری» قرار دارد و ایشان در سال‌های اخیر، هر جا که صحبت از خلاقیت و نوآوری و کار جهادی دانش‌بنیان بوده از جهاد دانشگاهی و یا از مرحوم کاظمی آشتیانی نام‌برده‌اند، غافل شویم.

روزمرگری، مطلوبیت نهاد جهاد دانشگاهی را از بین می‌برد

معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاد دانشگاهی با اشاره به اینکه باید این مطلوبیت‌های نهادی را حفظ کنیم که این موضوع امروزه در بستر هوشمند سازی، تعامل مؤثر و هم‌افزا با محیط و شاساندن اقتضائات کار جهادی و نهادی اتفاق می‌افتد گفت: در غیر این صورت اگر بخواهیم گرفتار نظامات بروکراتیک و یا رویه‌های سنتی شده و از فلسفه جهادیمان دور خواهیم شد. در فضای رقابتی امروز و تغییرات سریع محیطی که فناوری‌های نوین و شرکت‌های دانش‌بنیان حضور دارند و آرایشی که دولت در چارچوب اصلاحات نظام مدیریت منابع خود برحسب اقتضائات زمان به‌روزرسانی می‌کند ما حتماً دچار دولتی سازی شده و مطلوبیت ناشی از ماهیت نهادی این نهاد را از دست می‌دهیم.

داده‌های سازمانی یکپارچه‌سازی می‌شوند

وی با اشاره به اینکه به دنبال یکپارچه‌سازی در حوزه داده‌های سازمانی هستم گفت: داده‌ها باید تبدیل به اطلاعات سازمانی شوند و در زنجیره ارزش تبدیل به دانش سازمانی شود تا معرفت سازمانی و ماهیت نهادی را در این زنجیره ارزش بتوانیم رصد کنیم و مبتنی بر کلان داده تصمیم بگیریم.

معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه نگاه محرمانه انگاری کاذب در این نهاد باید به حداقل ممکن برسد، به‌طوری‌که هر عضو از این نهاد با رعایت چارچوب‌های قانونی اجازه بهره‌برداری از اطلاعات موردنیاز خود را داشته باشد افزود: با سیستم‌های یکپارچه از این مشکل گذر خواهیم کرد و افرادی که در نظام تصمیم حضور دارند به‌موجب مقررات می‌توانند به اطلاعات موردنیاز خود دسترسی داشته باشند.

تشکیل شورای راهبردی امور اقتصادی، سرمایه‌گذاری و تأمین سرمایه جهاد دانشگاهی

آقا سیدی با اشاره به اینکه یک‌راه برای تسهیلگری همین مسیر یکپارچه‌سازی و هوشمند سازی است که باقوت پیش می‌بریم گفت: قطعاً مقاومت‌هایی در این مسیر وجود دارد و با اصطکاک‌هایی مواجه می‌شویم، ولی به امید خدا این مسیر را با همکاری و همراهی همه اعضای این نهاد به نتیجه می‌رسانیم و تبدیل به یک سازمان به‌روزتر، کارآمدتر و مطلوب‌تر در جهت رفع نیاز و مشکلات کشور عزیزمان شویم.

تربیت شخصیت‌های مؤمن و برجسته علمی و دلبسته به انقلاب در جهاد دانشگاهی

معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی در پاسخ به سوال دیگری در رابطه با محدودیت‌های قانونی جذب نیروی انسانی در این نهاد گفت: در سال‌های اخیر شرایط فعالیت کاملاً تغییر کرده و دولت و مجلس به دنبال وضع قوانین و مقرراتی هستند که اگر ما هوشمندانه و با رویکرد تعاملی و پیش‌کنشانه نسبت به این محیط عمل نکنیم دچار آفت‌هایی خواهیم شد. به‌عنوان‌مثال استنادهای مکرر به مشمولین ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه و قوانین مختلف ازجمله بودجه سنواتی بدون لحاظ محدودیت‌ها و اقتضائات و تفاوت‌های ماهوی این ساختارها تبعاتی را خواهد داشت.

وی بابیان اینکه یکی از مهم‌ترین کارها در جهاددانشگاهی تربیت شخصیت‌های مؤمن و برجسته علمی و دلبسته به انقلاب نه‌تنها برای جهاددانشگاهی، بلکه برای حضور در همه جایگاه‌های موردنیاز حکمرانی است گفت: این پویایی لازمه جهاد است و بایستی اقدامات مناسبی به‌منظور تعامل و ایجاد هم‌افزایی در جهت رفع موانع ذکرشده صورت پذیرد.

این نهاد مرکزی برای جذب نخبگان به‌صورت جامع در کشور می‌شود

معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاد دانشگاهی در ادامه با اشاره به جلسه اخیر رئیس جهاد دانشگاهی با معاون علمی، فناوری و اقتصاددانش بنیان ریاست جمهوری گفت: در این جلسه مقرر شد با توجه به ظرفیتی که جهاد دانشگاهی در سراسر در کشور دارد به‌عنوان تنها دروازه ورودی و مرکزی جامعه‌پذیری نخبگان در کشور عمل کند قرار شد بین جهاد دانشگاهی، معاونت علمی، بنیاد نخبگان و سازمان اداری استخدامی یک تفاهم و توافق مشترک شکل بگیرد و در این راستاکه بتوان از محدودیتی که در جذب حوزه سرمایه انسانی با آن مواجه هستیم، گذر کنیم.

آقا سیدی افزود: در کنار این امر آن تعاملاتی را با تدابیر رئیس جهاد دانشگاهی، مستمراً در نهادهای تصمیم گیر و تصمیم‌ساز انجام می‌دهیم که ماهیت این نهاد انقلابی را به رسمیت بشناسند و ما را گرفتار بروکراسی زائد دولتی نکنند که طبیعتاً یک‌همت همه‌جانبه می‌خواهد که انشا الله بتوانیم به نتیجه برسانیم.

نیازمند بازآفرینی در انجام فعالیت‌ها هستیم

وی ادامه داد: استدعایی که از همه اعضای جهاد دانشگاهی، به‌ویژه نخبگان و خبرگان مرتبط با ۶ حوزه مأموریتی معاونت پشتیبانی دارم که در شرایط موجود پاسخگویی و چابکی لازم و متناسب با نیاز حوزه‌های تخصصی را ندارد و نیازمند بازآفرینی هستیم که لازمه این کار صبوری و مشارکت فعال همه همکاران است.

معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاد دانشگاهی با تأکید بر اینکه حتماً نیازمند مشارکت، ارائه پیشنهادها و انتقادات و همدلی و هم‌افزایی همه اعضای محترم جهاددانشگاهی در همه عناصر ساختاری در سراسر کشور هستیم گفت: امیدواریم در کنار هم با الگو گیری و استفاده از تجارب گذشته و حساسیت درست نسبت به تغییر و تحولات محیطی با تعریف تعاملات استراتژیک با نهادهای مؤثر در کشور بتوانیم شرایط مطلوبی را ایجاد کنیم و جهاددانشگاهی بیش‌ازپیش و درخشان‌تر از گذشته بتواند گام دوم خود را متناسب با گام دوم انقلاب اسلامی پیش ببرد.

مهم‌ترین داشته استراتژیک این نهاد سرمایه‌های انسانی جهاد دانشگاهی است

وی بابیان اینکه در این مسیر صبوری اعضا را نیاز داریم و هم احساس مسئولیتشان نسبت به تحولی که مدنظر است تا کارهای خوبی را پیش ببریم گفت: در حوزه سرمایه انسانی چالش‌هایی را برحسب اضطرار محیطی شاهد بودیم، مانند محدودیت در جذب و نظام جبران خدمت که نظام سازی در این حوزه را جزو اولویت‌های خود قراردادیم، چراکه مهم‌ترین سرمایه راهبردی این نهاد، سرمایه‌های انسانی آن است.

آقا سیدی بابیان اینکه متأسفانه در مواردی یک دوگانگی‌های باطل و غیرواقعی مانند هیأت علمی و غیر هیأت علمی، صف و ستاد، آموزش و پژوهش و… و. شکل‌گرفته است افزود: اگر مشغول این دوگانگی‌ها و دسته‌بندی‌ها نشویم و از وسوسه‌ها گذر کنیم و در کنار هم باروحیه جهادی برای خدمت‌رسانی به مردم شریف و منظومه شکوهمند انقلاب اسلامی می‌سازیم که لازمه آن پرهیز از حواشی و تمرکز به جنبه تحقق اهداف متعالی این نهاد و نقش راهبردی آن در حل مسائل مردم و تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی در حوزه‌های مأموریتی است.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد

اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد
2023-12-03T19:08:50+03:30
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی را از مهمترین ماموریت‌های شورای راهبری هوش مصنوعی دانست و گفت: این شورا با ای...

آتش‌سوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی می‌شود!

آتش‌سوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی می‌شود!
2023-12-03T19:08:49+03:30
پژوهشگران می‌گویند، خاکسترهای حاصل از آتش‌سوزی‌های جنگلی باعث رشد و شکوفایی حیات دریایی می‌شوند.

استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد

استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد
2023-09-25T21:29:51+03:30
تحقیقات جدید نشان می‌دهد که خطر بیماری قلبی برای مردانی که در مشاغل پر استرس کار می‌کنند و احساس می‌کنند از تلاش‌هایشان قدردانی نمی شود، دو برابر بیشتر است.

۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند

۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند
2023-09-25T21:29:50+03:30
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، از مشارکت ۲.۵ میلیون نفر اهدا کننده خون در کشور برای تأمین نیاز ۱۰۰ درصدی مراکز درمانی خبر داد.

چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند

چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند
2023-09-25T21:29:50+03:30
تفاهم‌نامه احداث بیمارستان هزار تختخوابی در شرق تهران بین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و شرکت سینوفارم چین منعقد شد.

راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور

راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور
2023-09-25T21:29:49+03:30
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت، از راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور خبر داد.

وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام می‌کند

وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام می‌کند
2023-09-25T21:29:49+03:30
معاون بهداشت وزارت بهداشت، از جذب ۴ هزار بهورز و ۵ هزار کارشناس بهداشت و مجموعاً ۹ هزار نیروی بهداشتی در آزمون استخدامی وزارت بهداشت خبر داد.

زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت

زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت
2023-09-25T21:29:48+03:30
زمان اخذ آرای ششمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری، از ساعت ۷ صبح لغایت ۲۰ روز جمعه ۷ مهر ۱۴۰۲ اعلام شد.

هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه

هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه
2023-09-25T21:29:48+03:30
حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم.

بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک

بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک
2023-09-25T21:29:48+03:30
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر لزوم ایجاد نقشه غربالگری و بیماریابی سلیاک در کشور تاکید کرد.

اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک

اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک
2023-09-25T21:29:47+03:30
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: با طیف زیادی از بیماری‌های نادر مواجهیم که متاسفانه برای بسیاری از آنها هنوز درمان پیدا نشده و یا اینکه درمان های موجود کفایت نمی...

نشست چالش‌های زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار می‌شود

نشست چالش‌های زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار می‌شود
2023-09-25T21:29:47+03:30
نشست چالش‌های زنجیره تأمین ایمن و اثربخش دارو در ایران در هشتمین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته برگزار می‌شود.

چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم

چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم
2023-09-25T21:29:46+03:30
شروع فصل پاییز، زمان شیوع بیماری های ویروسی است که سرماخوردگی شایع ترین بیماری فصل سرما است. اما، با رعایت یک توصیه ساده، می توان از ابتلا به این بیماری مصون...

خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است

خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است
2023-09-25T21:29:46+03:30
رئیس هیئت مدیره سندیکای تولید کنندگان مواد دارویی گفت: گران قیمت ترین محصولات مواد پایه پتروشیمی، دارو است.

چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند

چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند
2023-09-25T21:29:46+03:30
معاون فنی مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت گفت: هر کسی که واکسن کرونا تزریق کرده باشد، پرونده الکترونیک سلامت دارد.

بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا

بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا
2023-09-25T21:29:45+03:30
راهکارهای ورود شرکت های داروسازی ایران به بازار دارویی اوراسیا، در یک نشست تخصصی مورد بررسی قرار می گیرد.

جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفه‌ای داشته باشد

جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفه‌ای داشته باشد
2023-09-25T21:29:45+03:30
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، تخصص و تعهد حرفه‌ای را دو بال جامعه پزشکی برای خدمت به مردم دانست.

هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی

هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی
2023-09-25T21:29:45+03:30
وزیر بهداشت، در پیامی به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس، گفت: جامعه سلامت کشور افتخار دارد که همپای دلاورمردان عرصه نبرد، در جبهه ها حضور داشت.

نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار می‌شود

نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار می‌شود
2023-09-25T21:29:45+03:30
نشست چالش‌های قیمت‌گذاری دارو، مواد موثره و مکمل‌ها در هشتمین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته برگزار می‌شود.

دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعده‌های سالم

دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعده‌های سالم
2023-09-25T21:29:44+03:30
یک متخصص تغذیه، در خصوص میان وعده دانش آموزان در مدرسه، توصیه هایی ارائه داد.

وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت

وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت
2023-09-25T21:29:44+03:30
همزمان با آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲، ۱۴۰۳ وزیر بهداشت، زنگ دبیرستان شهید آوینی تهران را به صدا در آورد.

۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند

۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند
2023-09-25T21:29:44+03:30
معاون پرستاری وزارت بهداشت، از جذب ۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان از طریق آزمون استخدامی وزارت بهداشت خبر داد.

بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان

بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان
2023-09-25T21:29:44+03:30
وزیر بهداشت، به طور سرزده از مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی شفا یحیاییان تهران بازدید کرد.

۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند

۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند
2023-09-25T21:29:43+03:30
بنابر اعلام وزارت بهداشت، در یک هفته گذشته ۲۲ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در کشور فوت شدند.

داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی می‌شود

داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی می‌شود
2023-09-25T21:29:43+03:30
رئیس سازمان غذا و دارو، راه شناخت تولیدات دارویی کشور در جهان را، صادرات محصولات دانست.

ایران دارای قوی‌ترین نظام سلامت در منطقه است

ایران دارای قوی‌ترین نظام سلامت در منطقه است
2023-09-25T21:29:43+03:30
وزیر بهداشت، با اشاره به کارآمدی حوزه سلامت کشورمان گفت: جمهوری اسلامی ایران دارای قوی‌ترین و موفق ترین نظام سلامت در منطقه است.

ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد

ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد
2023-09-25T21:29:43+03:30
مسئول هیات مرکزی نظارت بر ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری، از رشد ۱۵ درصدی نامزدهای دوره ششم انتخابات نظام پرستاری نسبت به دوره قبل خبر داد.

اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد

اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد
2023-09-25T21:29:42+03:30
رئیس مرکز اورژانس استان تهران، با اشاره به مزاحمت تلفنی با اورژانس ۱۱۸، گفت: در هفته گذشته ۲۴۳۰ تماس مزاحم با اورژانس استان تهران داشتیم.

جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است

جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است
2023-09-25T21:29:42+03:30
وزیر بهداشت، در پیامی به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط، تمرکز بر اقدامات بهداشت محیط را عاملی موثر بر جلوگیری از تحمیل هزینه های سنگین ناشی از بار بیماری های ...

تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا

تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا
2023-09-25T21:29:42+03:30
مقاله کارایی واکسن برکت در یکی از برجسته‌ترین مجلات علمی جهان بنام The BMJ هیجده ماه پس از ارسال به چاپ رسید.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)