میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر مسعود شفیعی رئیس سی و یکمین کنفرانس و دبیر کمیتهی دائمی کنفرانس با اعلام این خبر گفت: سی و یکمین کنفرانس بین المللی برق با همکاری انجمن علوم مهندسی برق ایران و دانشکدهی مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود.
وی افزود: آیین آغاز به کار رسمی این کنفرانس روز ۱۹ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد؛ از برنامه های جانبی این کنفرانس می توان به برگزاری ۴۰ کارگاه آموزشی در روز ۱۸ اردیبهشت ماه اشاره کرد.
دکتر شفیعی تعداد مقالههای ارسال شده به دبیرخانه کنفرانس را بیش از ۵۰۰ مقاله اعلام کرد و گفت: حدود ۲۷۰ مقاله مقاله به صورت شفاهی در ۶۰ نشست تخصصی ارائه خواهد شد. در سه دورهی پیشین این کنفرانس به دلیل شرایط کرونا ارائه مقالهها بهصورت غیرحضوری در بستر فضای مجازی یا نیمه حضوری انجام شد.
رئیس سی و یکمین کنفرانس بین المللی برق افزود: برگزاری سه میزگرد با موضوعهای جایگاه سیاست-گذاری در مواجهه با نا ترازی انرژی، آموزش عالی و تنگناها و نقش سرویس های مبتنی بر هوش مصنوعی در کسب و کارها و ارائه ۶ سخنرانی کلیدی توسط استادان برجسته داخلی و خارجی را از دیگر برنامههای این کنفرانس است.
همچنین در آیین آغاز به کار کنفرانس برای دومین سال متوالی جایزهی رساله برتر مهندسی برق و فناوری ارتباطات با همراهی مرکز تحقیق و توسعهی همراه اول اهدا خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: کنفرانس مهندسی برق در سالهای گذشته به نشاط علمی کشور در حوزه ی تاثیرگذار مهندسی برق کمکهای شایانی کرده است و مشکلات دانشجویان و استادان را در نیاز به ارائه مقاله در کنفرانسهای خارج از کشور برطرف کرده است. این کنفرانس که همواره مورد توجه مراکز مهم علمی و دانشگاهی کشور قرار داشته است از دو دورهی قبل همکاریهایی را در قالب صنعت و دانشگاها در حوزه های مختلف آغاز کرده است که تعدای از این پروژهها در حال کسب نتایج نهایی است.
دبیر کمیتهی دائمی کنفرانس بینالمللی مهندسی برق، بهبود ساختارها و تدوین شیوهنامههای مختلف برای استانداردسازی برگزاری کنفرانس و یکسان سازی شیوههای بررسی علمی مقالههای ارسال شده را از تغییرات مهم این کنفرانس دانست و گفت: از توان تمام جامعهی علمی و دانشگاهی کشور در برگزاری هر یک از دورههای کنفرانس استفاده می شود و کنفرانس از برگزاریهای سلیقهای که باعث افت و خیز در کیفیت برگزاری کنفرانس میشود اجتناب می کند.
وی یاداور شد: استفاده از سایت دائمی کنفرانس در تمام دورههای پیش به مستندسازی قابل دسترسی مقالههای کنفرانس کمک خواهد کرد و زمینهی استفاده از مقالههای ارائه شده در هر کنفرانس را برای پژوهشگران این حوزه فراهم می سازد.
دبیر کمیتهی دائمی کنفرانس بینالمللی مهندسی برق همچنین گفت: با عادی شدن شرایط برگزاری، در دورههای بعدی ارائه مقاله به شکل پوستر هم در دستور کار قرار خواهد گرفت تا برگزار کنندهها بتوانند تعداد بیشتری از مقالههای ارسال شده را پذیرش نمایند و زمینهی ارائه آنها را فراهم کنند.
مراسم افتتاحیه کنفرانس بین المللی مهندسی برق در روز ۱۹ اردیبهشت ماه سال جاری در محل سالن آمفی تئاتر استاد ادیبی دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار خواهد شد.
در کنار این کنفرانس نمایشگاه دستاوردهای تحقیقاتی و فناوری با حضور ۲۰ شرکت از شرکت های فعال و بزرگ تشکیل می شود.
منبع : خبرگزاری مهر
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد