میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، باکتریها، کپکها، حشرات، انگلها، گرما، رطوبت، نور، اکسیژن، مجاورت غذا با بقایای سموم دفع آفات نباتی و…، از عوامل مؤثر در ایجاد مسمومیت غذایی هستند.
مسمومیت با مواد غذایی میتواند در اثر آلودگی غذا در جریان تولید فراوردههای غذایی، آماده سازی و نگهداری آنها ایجاد شود.
نشانههای مسمومیت غذایی عبارتند از: اسهال، دل درد، استفراغ، حالت تهوع، سردرد، تب و ضعف و خستگی عضلانی.
سالمندان، کودکان، بانوان در دوران حاملگی و شیردهی، افرادی که بیماریهای ضعیف بودن سیستم ایمنی یا بیماریهای سوخت و ساز مثل دیابت دارند در خطر بیشتری برای مسمومیت غذایی هستند.
مهمترین راهکارهای پیشگیری از مسمومیت غذایی
رعایت بهداشت فردی
مصرف آب آشامیدنی سالم
شستن دستها با آب و صابون قبل از آماده کردن یا خوردن غذایی
مصرف غذاها و سبزیجات پخته
عدم مصرف سالاد و سبزیجاتی که از شستشو و ضدعفونی آنها اطمینان نیست.
مصرف تمامی میوهها صورت پوست کنده
عدم نگهداری غذای پخته بیش از ۲ ساعت بیرون از یخچال (۱ ساعت در صورت گرمی هوا)
عدم مصرف غذاهای با احتمال فساد سریع (تخم مرغ، محصولات لبنی غیر پاستوریزه، غذاهای حاوی سسهای مایونز و سس کچاپ)، سوسیس، کالباس، کنسرو ماهی، کنسرو ذرت و لوبیا، کشک خام و عسل غیر کارخانهای
استفاده از غذاهایی مانند کباب یا جوجه کباب که از ترکیب مواد غذایی کمتری تهیه میشوند، در غذاخوریهای بین راهی
عدم خرید تنقلات و محصولات غذایی از فروشندگان دوره گرد
در سفر از محصولات لبنی و خوراکیهایی که دارای بسته بندی دارای نشان سلامت و مجوز بهداشتی هستند استفاده نمائید و از خرید و مصرف فرآوردههای خوراکی فلهای جدا اجتناب نمائید.
منبع : خبرگزاری مهر
آزمایشگاهها در تشخیص بیماری نقش کلیدی دارند
کلسترول خوب در ابتلا به آب سیاه چشم نقش دارد
کار کردن در دوره سالمندی برای سلامت مفید است
وزارت بهداشت به وزارتخانه پزشکان تبدیل شده است
ارتباطات در مناطق زلزلهزده حسینیه خوزستان پایدار است
رئیسجمهور وعده یکسانسازی بیمههای درمانی را عملی کند
برنامه جامع سیاستهای کلان آموزش پزشکی تدوین و عملیاتی می شود
ارتقاء فناوریهای نوآورانه در صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان
۲.۷ میلیارد سابقه داده در اینترنت فاش شد
آمار متقاضیان آزمونهای کارشناسی ارشد و دکتری سال ۱۴۰۴ اعلام شد
ارتقای فرآوردههای نفتی با تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته
دیپ سیک آینده فناوری چین را روشن کرد
اینفوگرافیک نحوه پرینت و رفع نقص کارت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴
آمادگی و هماهنگی کامل برای برگزاری آزمونهای کارشناسی ارشد و دکتری
جزئیات جلسه وزیر علوم با کمیسیون آموزش درباره قتل امیرمحمد خالقی
تاکید بر اجرای مفاد توافق جامع ایران و روسیه در همکاریهای علمی
سلامت مردم «خط قرمز» سازمان غذا و دارو است
دولت نتوانست انتظارات پرستاران را برآورده سازد
نقش نظارتی آزمایشگاه مرجع در حوزه غذا قابل کتمان نیست
مصرف کمتر سوخت و کاهش آلاینده با روغن موتور نانویی
وزیر علوم: امنیت اطراف شریف را از شهردار تهران مطالبه خواهم کرد
گوگل پلی هشدارهای کیفیتی برای اپها را نمایش میدهد
شایعترین بیماریهای شبکیه از نوزادی تا کهنسالی را بشناسیم
از کسری بودجه دارویار تا عهدشکنی تامین اجتماعی
اسامی ۱۵ دستگاه متقاضی جذب نخبگان مشخص شد
وزارت علوم بازداشت دانشجویان در تجمعات دانشجویی را تکذیب کرد
میوهای با خواص ضد سرطان
نحوه پاسخگویی به سوالات آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ مشخص شد
بررسی چالش های حوزه دارو؛ از کسری بودجه دارویار تا عهدشکنی تامین اجتماعی
مصرف ماست احتمال ابتلا به سرطانهای کُشنده را کاهش میدهد