میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی که در زمینه تولید داخلی تجهیزات عایقی مرتبط با حوزه صنعت برق فعالیت میکند پوشش های RTV را برای اولین بار در کشور تولید کرد.
تولید این محصول استراتژیک با خواص آبگریزی و عایقی بالا کشور را در کنار معدود تولید کنندگان و شرکت های دارای این فناوری در جهان قرارداده است.
به گفته دکتر منیره تقوایی دکتری تخصصی برق و مدیرعامل این شرکت دانشبنیان، بعد از چندین سال تحقیق و توسعه در زمینه ساخت این پوشش ها و در ادامه کارهای تحقیقاتی و مقالات علمی، ساخت پوشش های RTV برای اولین بار در داخل کشور محقق شده است.
وی تاکید کرد: محصول تولیدی این شرکت براساس اقلیم جغرافیایی کشور بومی سازی شده است. استفاده از این پوشش ها مشکل قطعی برق مناطق مختلف را که درگیر مشکل ریزگردها و آلودگی می باشد مرتفع کرده است.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان درباره انگیزه تولید این محصول استراتژیک اظهار کرد: هدف از تولید این محصول این بوده بتوانیم محصولات وکالاهایی که در این زمینه از خارج از کشور تامین میشد، در داخل تولید کنیم و فناوری که در اختیار کشور ما نبود، بومیسازی کنیم.
وی گفت: از جمله اولین محصولاتی که توانستیم در حوزه عایق تولید کنیم، پوششهای عایقی آبگزیر برای مقرهها و ایزولاتورهای صنعت برق بود که با هدف استفاده از این پوششها برای حل مشکل آلودگیهایی که در سطح مقرههای شبکه برق در مناطق آلوده مجتمع میشد ، مورد توجه قرار گرفت.
به گفته وی، تجمع آلودگی روی سطح مقرهها باعث قطعی جریان برق شبکه میشد و هدف این بود که با استفاده از این پوششها بتوانیم قطعی جریان برق شبکه به دلیل آلودگی محیط را به حداقل برسانیم.
تقوایی گفت: در مناطق آلوده و مرطوب کشور از جمله جنوب کشور سالها با مشکل قطعی برق در شبکه مواجه بودیم. شستشوی دورهای یا استفاده از پوششهای وارداتی از جمله راهکارهایی بود که برای مقابله با این مشکل دربخش انتقال و فوق توزیع در به کار گرفته میشد که هزینه زیادی را به شبکه تحمیل میکرد و از سوی دیگر به دلیل لزوم تکرار مداوم شستشوی دورهای، با قطعیهایی در شبکه برق مواجه بودیم. علاوه بر این، این روش به طور کامل کارآمد نبود و و مشکل را برطرف نمیکرد. از حدود ده سال پیش از پوششهایی تحت عنوان RTv استفاده شد.
وی گفت: استفاده از این پوششهای وارداتی نیز با مشکلاتی همراه بود. نظارت درستی در این زمینه وجود نداشت از نمونههای چینی استفاده می شد که کیفیت خیلی خوبی نداشتند و مهمتر اینکه با ارزبری زیادی همراه بود.
وی افزود: در ادامه تحقیقات دانشگاهی که در دوره دکتری انجام داده بودم، این پوششها را به روش مهندسی معکوس و فرایندهای تحقیقاتی تولید کردیم که با انتقال فناوری همراه بود. به این ترتیب برای نخستین بار این پوششها در داخل کشور در مقیاس نیمهصنعتی تولید شد . در ادامه موفق شدیم از حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای تولید اولیه این پوششها در کشور بهرهمند شویم و با حمایت معاونت علمی و قراردادی برای تولید این پوشش در حجم ۱۰ تن با برق منطقهای هرمزگان منعقد کنیم. اکنون این پوشش در مقیاس صنعتی تولید شده است و میتوانیم نیاز کشور را برای پوششدهی اولیه و مجدد مقرهها که حدود ۵۰ تن برآورد شده تامین کنیم. از سوی دیگر با توجه به محدود بودن تعداد تولیدکنندگان این پوششها در جهان و همچنین مواجه بودن کشورهای اطراف با مشکل ریزگردها، دورنمای صادراتی خوبی را میتوان برای این محصول متصور شد.
وی اضافه کرد: به عبارت دیگر با توجه به نیاز بالا به این محصول در کشور و همچنین دورنمای صادراتی خوب آن، تولید این محصول از یک سو به خودکفایی در زمینه تولید محصولات استراتژیک در کشور کمک کرده و از سوی دیگر به میزان قابل توجهی به جلوگیری از خروج ارز از کشور کمک خواهد کرد.
منبع : خبرگزاری مهر
درمان بیماری ایدز در کشور رایگان است
کنگره بین المللی «سلامت در حوادث و بلایا» برگزار میشود
نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
مهلت درخواست رشتههای تحصیلی در حوزههای استانی تمدید شد
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
مشکلات رزیدنتها بررسی و رفع خواهد شد
شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
ثبتنام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی
ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم
افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری
هر ایرانی صاحب شناسنامه سبک زندگی میشود
رشد تعداد مشترکین و ضریب نفوذ خدمات ارتباطی
آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویان از امروز
افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری/ کاهش ۱۴ درصدی فوتیها
برخی داروهای دیابت می توانند آسم را مهار کنند