میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران، دکتر سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران در نشست شورای دانشگاه که با حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاه و روسای دانشکدگان، دانشکدهها و پردیسهای بینالملل برگزار شد، درباره ارتقای گروه بیوتکنولوژی دانشگاه تهران، با یادآوری قدمت ۲۵ ساله این گروه، گفت: گروه بیوتکنولوژی، دانشجوی دکتری پیوسته پذیرش میکند و شرایط این گروه در دانشگاه تهران منحصر به فرد است. دانشجویانی که در این گروه پذیرش میشوند از بهترین رتبههای کنکور سراسری هستند و در واقع دکتری پیوسته بیوتکنولوژی را به پزشکی ترجیح دادهاند.
مقیمی افزود: اساتید این گروه، جوان و فعال هستند ولی در طول همه سالهایی که از فعالیت این گروه میگذرد، توجه خاصی به آنها نشده است، به طوری که یکی از مهمترین دغدغههایشان فضای فیزیکی و محل استقرار فعلی آنها است که در وضعیت خوبی قرار ندارد.
رئیس دانشگاه تهران با اعلام اینکه یک ساختمان ۵ طبقه بر اساس نیازهای گروه بیوتکنولوژی در حال تعمیر و تجهیز است، اظهار کرد: ساختمان جدید گروه بیوتکنولوژی از ابتدای نیمسال دوم به بهرهبرداری خواهد رسید.
مقیمی در بخش دیگر سخنانش در جمع اعضای شورای دانشگاه تهران تاکید کرد: آمادگی داریم مجوز ایجاد رشتههایی که امکان راهاندازی دکتری پیوسته آنها در دانشگاه تهران وجود دارد را از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کسب کنیم.
براساس این گزارش، کلیات ارتقای گروه بیوتکنولوژی به دانشکده، در نشست شورای دانشگاه بررسی شد و مقرر شد سازوکارهای اجرایی آن در هیات منتخب دانشگاه تهران با حضور رئیس دانشگاه، اعضای هیات رئیسه و روسای کمیسیونهای تخصصی مورد بحث و بررسی قرار میگیرد. همچنین دکتر حسین مهدوی استاد دانشکده شیمی دانشکدگان علوم از سوی رئیس دانشگاه تهران به عنوان مسئول تهیه طرح ارتقای گروه بیوتکنولوژی به دانشکده معرفی شد.
مقیمی همچنین با بیان اینکه بحث ایجاد رشتههای جدید و هماهنگیهای بینرشتهای در کمیسیونهای تخصصی انجام میشود، از ایجاد یک کمیسیون تخصصی جدید با عنوان کمیسیون تخصصی بینرشتهای در دانشگاه تهران خبر داد.
دانشگاه تهران دارای ۷ کمیسیون تخصصی با عناوین کمیسیون تخصصی مشورتی علوم انسانی، کمیسیون تخصصی مشورتی علوم اجتماعی و رفتاری، کمیسیون تخصصی مشورتی معماری و هنر، کمیسیون تخصصی مشورتی فنی، کمیسیون تخصصی مشورتی علوم پایه، کمیسیون تخصصی مشورتی کشاورزی و کمیسیون تخصصی مشورتی پردیسهای خودگردان است که بر اساس بحث و بررسی صورت گرفته در نشست روز چهارشنبه ۲۸ دی ماه ۱۴۰۱ شورای دانشگاه، مقرر شد کمیسیون تخصصی بینرشتهای علوم و فناوری نیز به عنوان هشتمین کمیسیون تخصصی در دانشگاه تهران ایجاد شود.
احمد نوحهگر، معاون برنامهریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران در نشست شورای دانشگاه درباره جزئیات تشکیل کمیسیون تخصصی بینرشتهای اظهار داشت: دانشکدههای محیط زیست، علوم و فنون نوین، موسسه ژئوفیزیک و گروه بیوتکنولوژی که در آینده نزدیک دانشکده میشود، در کمیسیون بینرشتهای قرار میگیرند تا مشکلات واحدهایی که ماهیت بینرشتهای دارند را حل کنند. دانشکده حکمرانی نیز با توجه به اینکه بسیاری از رشتههای آن دارای ماهیت بینرشتهای است میتواند در این کمیسیون گنجانده شود.
مهدی فکور ثقیه، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران نیز با اشاره به تاکید وزارت علوم بر توسعه علوم و فناوریهای بینرشتهای، گفت: موضوع بینرشتهای موضوعی است که به ناچار باید به آن سمت برویم چون دنیا دارد به این سمت حرکت میکند و سیاست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز راهاندازی و تقویت دانشکدههای بینرشتهای است.
وی افزود: در گذشته سردرگمیهایی در زمینه رشتههای بینرشتهای داشتیم؛ به عنوان مثال ۱۱ سال برای تصویب و اجرای مقطع دکتری مکاترونیک معطل بودیم تا اینکه امسال اولین دوره پذیرش دانشجوی دکتری مکاترونیک در این رشته صورت گرفت.
عضو هیات رئیسه دانشگاه تهران، ایجاد کمیسیون تخصصی بینرشتهای را به منظور تعیین تکلیف رشتهها و دانشکدههایی که فعالیت بینرشتهای انجام میدهند ضروری دانست و گفت: ایدههای دانشگاه تهران همواره برای دانشگاههای دیگر نیز الگو بوده و با ایجاد کمیسیون تخصصی بینرشتهای در دانشگاه تهران، سایر دانشگاهها نیز به این سمت حرکت خواهند کرد.
منبع : خبرگزاری مهر
جریمه اتحادیه اروپا در انتظار آمازون
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و واحد سنندج منصوب شد
۲ انتصاب در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
افسردگی از شایعترین اختلالات روانپزشکی است
نشست مسئولان حوزههای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد برگزار شد
انتصاب مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در امور فرهنگی
درمان بیماری ایدز در کشور رایگان است
کنگره بین المللی «سلامت در حوادث و بلایا» برگزار میشود
نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
مهلت درخواست رشتههای تحصیلی در حوزههای استانی تمدید شد
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
مشکلات رزیدنتها بررسی و رفع خواهد شد
شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
ثبتنام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی
ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم