میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، دفتر «سبک زندگی ایرانی اسلامی» به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی و با حضور دکتر ابراهیم نعیمی، مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان، حجت الاسلام صادق اکبری اقدم، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر مهدیه محمدتقیزاده، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر رضا صابری، معاون توسعه و مدیریت منابع، دکتر علی آدمی، معاون آموزشی، دکتر مهدی واحدی، معاون دانشجویی و جمعی از استادان و مسئولان دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت میلاد باسعادت حضرت زهرا (س) افتتاح شد.
دکتر ابراهیم نعیمی با بیان اینکه طبق ماده ۳۶ قانون جوانی جمعیت، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت و درمان موظف هستند با هماهنگی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در همه دانشگاه ها، مراکز مشاوره مبتنی بر سبک زندگی ایرانی اسلامی تاسیس کنند، افزود: از آنجا که نمی توانستیم یک مرکز مشاوره جدید تاسیس کنیم تلاش کردیم ساختار مراکز مشاوره فعلی را اصلاح کنیم.
وی تصریح کرد: بسیاری از دانشجویان هنگام ورود به دانشگاه مهارت درست زیستن و سبک زندگی سالم دانشجویی را ندارند و هنگامی که در معرض چالش های مختلف قرار می گیرند، دچار مشکل می شوند و ویژگی ها و توانمندی های لازم را برای خودمراقبتی ندارند. بنابراین تلاش کردیم برای بر طرف کردن این مشکل، از مراکز مشاوره استفاده کنیم و در اصلاح مراکز مشاوره، آیین نامه، اهداف، شرح وظایف و عملکرد آنها را به گونه ای تغییر دادیم که با فعالیت جدید این مراکز همخوانی داشته باشند. در این توانمندسازی و ارتقا، رویکرد مبتنی بر سبک زندگی اسلامی ایرانی در ابعاد مختلف در نظر گرفته شد.
مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان گفت: در ساختار جدید مرکز مشاوره در دانشگاه های بزرگ، مدیر مرکز مشاوره یک معاون و چهار اداره دارد که یکی از این اداره ها، «اداره مشاوره مبتنی بر سبک زندگی ایرانی اسلامی» است. افراد فعال و محتوای این اداره را نیز نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در هر دانشگاه تعیین می کند.
وی با تاکید بر اینکه در این ساختار نیاز به تولید محتوا داریم، گفت: دانشکده های الهیات و روان شناسی می توانند این کار را بر عهده بگیرند و با هم افزایی فعالیت ها و ضیافت اندیشه ها، خلا موجود را پر کنند.
در ادامه حجت الاسلام اکبری اقدم در این مراسم گفت: برای رفع دغدغه های سبک زندگی ایرانی اسلامی، ضروری است کار نخبگانی و علمی انجام شود و دانشگاه علامه طباطبائی نیز به عنوان دانشگاه علوم انسانی، با تولید ادبیات و محتوا می تواند در این زمینه نقش پررنگی ایفا کند.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری تاکید دارند که تولید ادبیات علمی در حوزه سبک زندگی، باید مبتنی بر آداب و رسوم دینی و اسلامی رقم بخورد، افزود: بخشی از حکمرانی نظام جمهوری اسلامی ایران باید تفاوت در نوع سبک زندگی باشد. برخی از استادان علوم انسانی می گویند که سیطره مدرنیته آنقدر زیاد شده است که بر همه جوامع سایه افکنده است و دیگر نمی شود کاری کرد و ما ناگزیریم آن نوع سبک زندگی آن هم از نوع غربی را بپذیریم.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی ادامه داد: ما با کمک استادان انقلابی، متعهد و متخصص و با وجود این سابقه دینی و ارزشی در زمینه سبک زندگی می توانیم در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم. استادان و دانشجویان ما باید به این خودباوری برسند که ما می توانیم از لحاظ حکمرانی و سبک زندگی در دنیا تاثیرگذار باشیم.
منبع : خبرگزاری مهر
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد