میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه ۸۷۵ شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست آیت الله دکتر سیدابراهیم رئیسی صبح روز سه شنبه ۱۳ دی در محل نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.
سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در حاشیه جلسه ۸۷۵ شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه جایگاه عظیم ملی و جهانی سردار سلیمانی بر کسی پوشیده نیست و سردار سلیمانی یک شخصیت مؤمن و حکیم و دوستدار مردم ایران اسلامی و جهان اسلام و به نوعی میتوان گفت او دلسوز همه بود، اظهار داشت: استثنا جلسه امروز شورای عالی انقلاب فرهنگی در ساعت ۱۰ صبح برگزار شد چراکه رئیس جمهور و اعضای شورا قصد داشتند در مراسم سالگرد سردار سلیمانی حاضر شوند.
وی افزود: دستور جلسه امروز بررسی سیاستها و اولویتهای فرهنگی اجتماعی و علم و فناوری برنامه توسعه هفتم بود. در برنامه توسعه هفتم ۱۲ موضوع کلیدی پیش بینی شده که هر ۱۲ موضوع در حوزه اقتصادی و زیربنایی است و حوزه فرهنگ اجتماعی و علم و فناوری در این موضوعات کلیدی نیامده است، این در حالی است که بر مبنای سیاستهای کلی مقام معظم رهبری ظرفیت بسیار خوبی برای حوزه فرهنگ و جامعه و علم و فناوری پیش بینی شده است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به سند تحول شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: دستور مذکور بر مبنای ماده ۱۰ سند تحول که تاکید میکند «شورای عالی انقلابفرهنگی، اولویتها و سیاستهای فرهنگ، علمی، فناوری و نوآوری را حسب مورد جهت لحاظ در لوایج قانونی مربوط به برنامه و بودجه کشور، تصویب و به دولت اعلام میکند. البته مصوبات شورای عالی لازم الاجرا است.
وی افزود: به این استناد ماده واحده ۷ بندی تنظیم شد که هم ناظر بر لحاظ موضوعای کلیدی حوزه فرهنگ، علم و فناوری و آموزش و پرورش بود و تکالیف را برای سایر احکام برنامه در خصوص لحاظ پیوست فرهنگی تعیین میکرد. همچنین سهم اثر گذاری را برای بودجه تحقیق و توسعه تعیین کرده است. در این جلسه این موضوع مورد تصویب و توافق قرار گرفت که علم و فرهنگ به موضوعات کلیدی برنامه هفتم توسعه اضافه شود و جزئیات ماده واحد به شورای معین واگذار شد که به بررسی و تصویب آن اقدام کند.
عاملی ادامه داد: در جلسه امروز گزارشی درباره اقدامات شورای عالی انقلاب فرهنگی با همکاری سازمان برنامه و بودجه در ۱۰ کارگروه تدوین برنامه هفتم ارائه شد، بر اساس این گزارش، مطالعات عمیق دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره چالشها و مشکلات کشور در حوزه جامعه و فرهنگ انجام داده و بیش از ۱۷ گزارش مهم در این خصوص تهیه شده است.
وی گفت: همچنین گزارشی از کمیسیون تدوین احکام برنامه هفتم توسعه در حوزه جامعه و فرهنگ در قالب ۱۰ کارگروه به ریاست وزرای و رؤسای سازمانها ارائه شد. لازم به به ذکر است که کمیته تلفیق حوزه فرهنگ در سال ۹۸ در ستاد هماهنگی مهندسی فرهنگی مورد تصویب قرار گرفت که اعضا آن دبیر شورا، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس و به ریاست دبیر شورا تشکیل میشود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: در جلسه امروز گزارشی از سوی وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه در شبکههای مجازی عنوان شده که سوالات امتحانات نهایی در اختیار دیگران قرار گرفته است، وزیر عنوان کرد که به هیچ وجه هیچ تقلبی در امتحانات نبوده است و امتحانات در سلامت برگزار شده و قبل از برگزاری لورفتن سوالات وجود نداشته، بازرسی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی از شرایط برگزاری امتحانات، نیز نشان میدهد که امتحانات در کیفیت خوب برگزار شده است. اگر سوالات بعد امتحان منتشر شده، در کنکور هم این اتفاق میافتد، چرا که افراد پس از دیدن سوالات میتوانند آنها را منعکس کنند، سوالات امتحانات نهایی با کد مخصوص در جلسه امتحان باز میشود و هیچ کسی از سوالات اطلاعی ندارد مگر در جلسه امتحان.
وی ابراز امیدواری کرد تجربه برگزاری کنکور دوبار در سال و تفکیک بین سوالات تخصصی و عمومی و کیفیت بخشیدن و نقش دادن به سوابق تحصیلی در حوزه سوالات عمومی منشأ آموزش و پرورش قویتر با خروجی عمیقتر دانش آموزان شود و با کیفیت بهتری در ورودی دانشجویان کشور مواجه شویم.
منبع : خبرگزاری مهر
جریمه اتحادیه اروپا در انتظار آمازون
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و واحد سنندج منصوب شد
۲ انتصاب در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
افسردگی از شایعترین اختلالات روانپزشکی است
نشست مسئولان حوزههای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد برگزار شد
انتصاب مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در امور فرهنگی
درمان بیماری ایدز در کشور رایگان است
کنگره بین المللی «سلامت در حوادث و بلایا» برگزار میشود
نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
مهلت درخواست رشتههای تحصیلی در حوزههای استانی تمدید شد
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
مشکلات رزیدنتها بررسی و رفع خواهد شد
شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
ثبتنام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی
ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم