میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، روح اله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان؛ به همراه اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری از پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف بازدید کرد.
دانشآموزان فناور و نوآور را به نیروهای کارآمد جامعه بدل کنیم
روحالله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان در این بازدید؛ در جمع دانشآموزان فناور و خلاق دهه هشتادی مستقر در ایستگاه نوآوری شریف حاضر شد و از محصولات فناورانه آنها دیدن کرد.
محصولاتی که با تکیه بر ظرفیتهای دانشی و نوآوریهای دانشآموزی تولید شده است و میتوانند در آینده با دریافت حمایتهای مادی و معنوی به محصولات راهبردی و کاربردی در صنایع مختلف بدل شوند. انواع «رباتیکهای هوشمند»، «کدنویسیهای تخصصی»، «بازیهای رایانهای»، «محصولات راهبردی در مدیریت شهری با استفاده از اینترنت اشیا» و غیره که توسط دانشآموزان دهه هشتادی در سطح مدارس و در ایستگاه نوآوری شریف تولید شدهاند.
وی خطاب به دانشآموزان توانمند، گفت: وجود شما در کشور بهترین و ارزشمندترین دارایی ایران است و ما وظیفه داریم با حمایتهای خود، شما را به افرادی اثرگذار و کارآمد در کشور بدل کنیم.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با تشویق دانش آموزان به تولید محصولات کاربردیتری که بتواند به نیازهای فناورانه کشور پاسخ دهد، بیان کرد: شما حلقه مهم و اصلی زنجیره ارزش علم و فناوری و بازیگران اولیه زیستبوم فناوری، نوآوری و کارآفرینی در کشور هستید و باید با باور به ظرفیتهای خود، برای توسعه کشور گام بردارید.
به سمت ایجاد مدلهای اقتصادی حرکت کنید
وی محصولات فناورانه و نوآورانه تولید شده دانشآموزان را بسیار ارزشمند دانست و ادامه داد: استفاده بهینه از این ظرفیتها باید به یک فرهنگ عمومی در کشور بدل شود. مطمئن باشید مردم و جامعه برای محصولات و خدمات ارزشمند هزینه میکنند و فرق بین محصول خوب و بد را میدانند. بنابراین سعی کنید در مسیر توسعه محصولات خود از حداکثر دانش و توان خود استفاده کنید و بدانید که موفقیت تنها در ایجاد کسب و کار نیست بلکه شکل دادن به یک مدل اقتصادی نیز میتواند موفقیت محسوب شود.
وی افزود: محصولات تولید شده در سطح دانشآموزی پایه و اساس تولیداتی است که کشور را به سمت خودکفایی و تامین نیازهای فناورانه سوق میدهد. علم و دانشی که در تبدیل ایران به کشوری قوی تر موثر است.
دهقانی، دانشآموزان فناور را خطاب قرار داد و گفت: تلاش کنید به سمت تولید محصولاتی بروید که کشور و مردم به آن نیاز دارند و در رفع مشکلات و چالش های امروز و فردای ایران به کار میآیند.
ایجاد رقابت به فروش بیشتر محصولات فناورانه کمک میکند
وی در این بازدید، عدم وجود رقابت در بازار را مهمترین چالش این حوزه عنوان کرد و افزود: باید به جای حمایت از محصولات جدید به فکر توسعه بازار محصولات قدیمی و تولید شده باشیم تا زمینه برای فروش بیشتر و بهتر این محصولات فراهم شود.
معاون رئیس جمهور افزود: حوزه زیست فناوری یکی از عرصه های کاربردی و راهبردی در کشور است که باید تلاش کنیم از تولید محصولات و فعالیت فناوران در این زمینه حمایت کنیم و بازار بومی این محصولات را در داخل و بیرون از مرزها رونق دهیم.
دانشگاه صنعتی شریف در سال ۹۳ مجوز ایجاد پارک علم و فناوری را از شورای گسترش وزارت علوم دریافت کرد و فعالیت پارک با ابلاغ اساسنامه آن از سوی وزارت عتف در آبانماه ۹۵ آغاز شد. شرکتهای دانشبنیان میتوانند با استقرار در پارک علم و فناوری شریف از خدماتی چون توسعه بازار، دریافت مجوزها، خدمات رسانهای، خدمات کارگاهی، معافیت مالیاتی، همکاری با متخصصان خارجی، شبکه کارگزاران و حمایت های مالی بهره ببرند.
پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف یک پارک دانشگاهی است که هدف اصلی آن، فراهم کردن شرایط لازم برای توانمندسازی و بروز استعداد و شایستگی دانشگاهیان است تا بتوانند برای ایجاد و پایدارسازی کسبوکارهای فناورانه و ارزشآفرینی در راستای حل مسائل جامعه گام بردارند. مجموعهای که تاکنون توانسته بیش از ۳ هزار و ۳۰۰ اشتغال پایدار در کشور ایجاد و از ۶۰۰ شرکت فناور میزبانی کند.
منبع : خبرگزاری مهر
نیروهای پلیس راهور سفیر اهدای عضو شدند
حضور ۱۸ شرکت دانشبنیان در نمایشگاه صنعت بازی رایانهای روسیه
پیش بینی اکونومیست از سال ۲۰۲۵؛ شکوفایی فناوریهای پاک به رهبری چین
«صندوق بیمه ویژه» برای اجرای مطمئنتر پروژههای صنعتی راه اندازی شد
فیلترینگ در چه شرایطی موجه و مطلوب است/ پالایش هوشمند در اینستاگرام
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجهیزات نظامی را نامرئی میکند
۶۴۵ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن به دانشجویان پرداخت شد
پوشش ضد رادار چین هواپیماها و تجیهزات نظامی را نامرئی میکند
مراکز علمی کاربردی ملزم به ارائه قیمت تمام شده آموزش شدند
مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
پرهیز از تبعیض میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
مهلت اجرای تکمیل ظرفیت آزمون دستیاری دندانپزشکی تا ۱۰ آذر تمدید شد
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از ۷۰ کشور جهان در مسابقات «برنامهسازی رایان»
دلایل پایین بودن نرخ اتصال فیبرنوری در ایران
افتخارآفرینی تیم دانشگاه تهران در المپیاد جهانی معماری منظر
برگزیدگان همایش کتاب سال بانوان معرفی شدند
هوش مصنوعی آهنگساز می شود
دوره آموزشی «کاربردهای هوش مصنوعی درعلوم پزشکی» ویژه دانشجویان آغاز به کار کرد
دولت چهاردهم اهتمامی به اجرای قانون جوانی جمعیت ندارد
استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی
حضور سرزده پزشکیان در وزارت بهداشت
اندونزی پیشنهاد سرمایه گذاری اپل در این کشور را رد کرد
امکان تغییر محل آزمون دانشجویان پیامنور فراهم شد
برنامه وزارت علوم برای حل مسکن دانشگاهیان و خوابگاه متاهلی
پرهیز از تمایز میان تشکلهای دانشجویی در آستانه ۱۶ آذر
تقلید از سیستم بینایی انسان برای ارتقای عملکرد حسگرها
امضای نخستین قرارداد الکترونیکی صندوق نوآوری با یک شرکت دانشبنیان
آخرین تغییرات در شورای عالی حوزههای علمیه
زنجیره تولید و تامین دارو گرفتار کمبود نقدینگی است