میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، با امضای تفاهم نامه سه جانبه فی مابین مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی و پارک علم و فناوری خراسان رضوی، زیست بوم فناوری و نوآوری غذای سالم همزمان با هفته پژوهش و فناوری آغاز به کار کرد.
دکتر سید محمد علی رضوی» رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مورد راه اندازی این زیست بوم گفت: زیر ساختهای این شبکه متشکل از پارکهای علم و فناوری، مراکز تحقیقاتی و پژوهشی شامل شبکه ملی پژوهش و فناوری علوم و صنایع غذایی، شهرداری، شهرکهای صنعتی، بخش خصوصی، شرکتهای دانش بنیان، نهادهای مالی، شرکتهای فناور و دارای توانمندی تحقیق و توسعه و تشکلهای مرتبط است.
وی به اهداف راه اندازی این زیست بوم اشاره و بیان کرد: شناخت اولویتهای کلان کشور در حوزه ایمنی و امنیت غذایی و تبدیل شدن به بازوی علمی عملیاتی اجرای سیاستهای کلان کشور، ارائه خدمات فناورانه و دانش بنیان از طرف زیست بوم به واحدهای صنایع غذایی، راه اندازی پردیسهای تخصصی حوزه صنعت غذا در جهت ایجاد زنجیره ارزش، ایجاد ارتباط با مراکز صنعتی و توانمند جهت انتقال یافتههای فناورانه به صنعت غذای کشور، جلوگیری از موازی کاری در اجرای پژوهشهای کاربردی و استفاده از ظرفیت دانشی زیست بوم از اهداف ایجاد این زیست بوم به شمار میروند.
رضوی ادامه داد: شبکه سازی بین بازیگران اصلی زیست بوم نظیر مراکز پژوهشی، شرکتهای دانش بنیان، صنعت غذا و مراکز فناوری دیگر ارگانهای مشورتی با هدف استفاده از ظرفیت آنها در توسعه زیست بوم و ایجاد فضای همکاری در تدوین نیازها، محصولات اولویت دار دانش بنیان مطابق با سند آمایشی سرزمین، استفاده بهینه از ظرفیتهای خالی بخش صنایع غذایی، پروژه یابی برای هدایت سرمایه گذاری و ایجاد زنجیره ارزش افزوده به منظور کارآمد کردن رویههای تولید، تأمین و عرضه محصولات صنایع غذایی و نیز تسهیل حضور شرکتهای توانمند دانش بنیان در بخشهای مختلف صنایع غذایی با هدف کیفی سازی و توسعه بازار محصول از دیگر اهداف راه اندازی زیست بوم فناوری و نوآوری غذای سالم به شمار میروند.
رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مورد متقاضیان داخلی عضویت در این زیست بوم گفت: وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری، صنعت، معدن و تجارت، بهداشت و درمان و جهاد کشاورزی و نیز شرکتهای دانش بنیان، صنعت غذا، عموم مردم، وزارت دفاع و پدافند غیر عامل، وارد کنندگان و صادرکنندگان مواد غذایی، دامپزشکی، سازمانهای نظارتی و بازرسی و سایر موارد متقاضیان داخلی حضور در این زیست بوم میباشند.
وی همچنین افزود: صادرکنندگان، سازمان گمرک، ISO و سایر موارد متقاضیان خارجی زیست بوم فناوری و نوآوری غذای سالم را تشکیل میدهند.
منبع : خبرگزاری مهر
اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد
آتشسوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی میشود!
استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد
۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند
چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند
راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور
وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام میکند
زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت
هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه
بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک
اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک
نشست چالشهای زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار میشود
چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم
خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است
چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند
بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا
جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفهای داشته باشد
هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی
نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار میشود
دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعدههای سالم
وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت
۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند
بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان
۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند
داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی میشود
ایران دارای قویترین نظام سلامت در منطقه است
ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد
اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد
جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است
تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا