میرنیوز
به گزارش خبرنگار مهر، با امضای تفاهم نامه سه جانبه فی مابین مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی و پارک علم و فناوری خراسان رضوی، زیست بوم فناوری و نوآوری غذای سالم همزمان با هفته پژوهش و فناوری آغاز به کار کرد.
دکتر سید محمد علی رضوی» رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مورد راه اندازی این زیست بوم گفت: زیر ساختهای این شبکه متشکل از پارکهای علم و فناوری، مراکز تحقیقاتی و پژوهشی شامل شبکه ملی پژوهش و فناوری علوم و صنایع غذایی، شهرداری، شهرکهای صنعتی، بخش خصوصی، شرکتهای دانش بنیان، نهادهای مالی، شرکتهای فناور و دارای توانمندی تحقیق و توسعه و تشکلهای مرتبط است.
وی به اهداف راه اندازی این زیست بوم اشاره و بیان کرد: شناخت اولویتهای کلان کشور در حوزه ایمنی و امنیت غذایی و تبدیل شدن به بازوی علمی عملیاتی اجرای سیاستهای کلان کشور، ارائه خدمات فناورانه و دانش بنیان از طرف زیست بوم به واحدهای صنایع غذایی، راه اندازی پردیسهای تخصصی حوزه صنعت غذا در جهت ایجاد زنجیره ارزش، ایجاد ارتباط با مراکز صنعتی و توانمند جهت انتقال یافتههای فناورانه به صنعت غذای کشور، جلوگیری از موازی کاری در اجرای پژوهشهای کاربردی و استفاده از ظرفیت دانشی زیست بوم از اهداف ایجاد این زیست بوم به شمار میروند.
رضوی ادامه داد: شبکه سازی بین بازیگران اصلی زیست بوم نظیر مراکز پژوهشی، شرکتهای دانش بنیان، صنعت غذا و مراکز فناوری دیگر ارگانهای مشورتی با هدف استفاده از ظرفیت آنها در توسعه زیست بوم و ایجاد فضای همکاری در تدوین نیازها، محصولات اولویت دار دانش بنیان مطابق با سند آمایشی سرزمین، استفاده بهینه از ظرفیتهای خالی بخش صنایع غذایی، پروژه یابی برای هدایت سرمایه گذاری و ایجاد زنجیره ارزش افزوده به منظور کارآمد کردن رویههای تولید، تأمین و عرضه محصولات صنایع غذایی و نیز تسهیل حضور شرکتهای توانمند دانش بنیان در بخشهای مختلف صنایع غذایی با هدف کیفی سازی و توسعه بازار محصول از دیگر اهداف راه اندازی زیست بوم فناوری و نوآوری غذای سالم به شمار میروند.
رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مورد متقاضیان داخلی عضویت در این زیست بوم گفت: وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری، صنعت، معدن و تجارت، بهداشت و درمان و جهاد کشاورزی و نیز شرکتهای دانش بنیان، صنعت غذا، عموم مردم، وزارت دفاع و پدافند غیر عامل، وارد کنندگان و صادرکنندگان مواد غذایی، دامپزشکی، سازمانهای نظارتی و بازرسی و سایر موارد متقاضیان داخلی حضور در این زیست بوم میباشند.
وی همچنین افزود: صادرکنندگان، سازمان گمرک، ISO و سایر موارد متقاضیان خارجی زیست بوم فناوری و نوآوری غذای سالم را تشکیل میدهند.
منبع : خبرگزاری مهر
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند