میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، دانشگاه خوارزمی در پی بیماری برخی از دانشجویان دانشگاه گزارشی بدین شرح ارائه داد: پیرو مراجعه تعدادی از دانشجویان خوابگاه پردیس حصارک به درمانگاه دانشگاه، ریاست دانشگاه خوارزمی، معاونت دانشجویی و جمعی از مدیران مسئول طی روزهای پنج شنبه و جمعه در محل دانشگاه حضور یافتند و ضمن بررسی و تسهیل فرآیندهای درمانی دانشجویان، هماهنگیهای لازم جهت جمع آوری اطلاعات میدانی و اطلاعات سامانههای تغذیه دانشگاه را به عمل آوردند و تحلیل موضوع در دستور کار قرار گرفت.
آمار اولیه گردآوری شده در این خصوص به شرح زیر است:
۱ |
تعداد دانشجویان استفاده کننده از شام چهارشنبه شب سلف دانشجویی دانشگاه |
۱۰۰۸ نفر |
۲ |
تعداد دانشجویان مراجعه کننده دارای علائم بیماری از شب چهارشنبه تا ظهر روز جمعه |
۱۴۷ نفر |
با توجه به آمار فوق میتوان مشاهده نمود که نسبت دانشجویان دارای علائم بیماری به کل دانشجویان استفاده کننده از شام سلف دانشجویی در شب چهارشنبه در حدود ۱۶ درصد است.
۳ |
تعداد دانشجویان مراجعه کننده به درمانگاه که از شام نوع اول (چلو گوشت) روز چهارشنبه استفاده کردهاند |
۶۲ نفر |
۴ |
تعداد دانشجویان مراجعه کننده به درمانگاه که از شام نوع دوم (کشک بادمجان) روز چهارشنبه استفاده کردهاند |
۴۲ نفر |
۵ |
تعداد دانشجویان مراجعه کننده به درمانگاه که از هیچکدام از دو نوع شام دانشگاه روز چهارشنبه استفاده کردهاند |
۴۳ نفر |
همچنین این آمار نشان میدهد حدود ۴۲ درصد دانشجویان دارای علائم بیماری از شام نوع اول (چلو گوشت) و در حدود ۲۸ درصد از شام نوع دوم (کشک بادمجان) استفاده کردهاندو حدود ۳۰ درصد دانشجویان از شام سلف دانشجویی دانشگاه اصلاً استفاده نکردهاند. لذا با توجه به این آمار میتوان گفت که احتمال ابتلای دانشجویان به علائم بیماری ناشی از غذای سلف دانشجویی عملاً بسیار پایین میباشد، چرا که حتی تعداد قابل توجهی از دانشجویان دارای علائم از غذای دانشگاه استفاده نکردهاند و یا از دو نوع غذای متفاوت استفاده کردهاند.
۶ |
تعداد کل دانشجویان که از شام نوع اول (چلو گوشت) روز چهارشنبه استفاده کردهاند |
۶۹۸ نفر |
۷ |
تعداد کل دانشجویان که از شام نوع دوم (کشک بادمجان) روز چهارشنبه استفاده کردهاند |
۳۱۰ نفر |
این آمار نیز نشان میدهد که علائم بیماری در ۸ درصد کل دانشجویان استفاده کننده از شام نوع اول (چلو گوشت) و حدود ۱۳ درصد کل دانشجویان استفاده کننده از شام نوع دوم (کشک بادمجان) دیده شده است. لذا مجدداً با توجه به این آمار نیز میتوان گفت که احتمال ابتلای دانشجویان به علائم بیماری ناشی از غذای سلف دانشجویی تقریباً منتفی است، با توجه به تمامی تحلیلهای ارائه شده، سایر فرضیات مربوط به ابتلای دانشجویان در دست بررسی است. همچنین، نمونه برداریهای مورد نیاز انجام گرفته و آزمایشهای مورد نیاز بر روی نمونهها در دست انجام است.
منبع : خبرگزاری مهر
اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد
آتشسوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی میشود!
استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد
۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند
چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند
راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور
وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام میکند
زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت
هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه
بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک
اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک
نشست چالشهای زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار میشود
چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم
خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است
چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند
بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا
جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفهای داشته باشد
هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی
نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار میشود
دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعدههای سالم
وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت
۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند
بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان
۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند
داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی میشود
ایران دارای قویترین نظام سلامت در منطقه است
ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد
اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد
جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است
تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا