میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران، کلیات طرح جدید ساماندهی دانشگاه تهران که به همت سازمان توسعه و سرمایهگذاری دانشگاه تهران و معاونت فنی شهر دانش دانشگاه تهیه و تدوین شده بود، توسط اعضای کارگروه تخصصی کمیسیون ماده ۵ شهرداری تهران به تأیید رسید.
جلسه بررسی طرح جدید شهر دانش دانشگاه تهران به میزبانی سازمان توسعه و سرمایهگذاری و با حضور رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده ۵ شهرداری تهران، معاونان و مشاوران و اعضای کارگروه فنی از وزارتخانههای نیرو، راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی و میراث فرهنگی روز ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۱ در تالار شهید سلیمانی دانشگاه تهران برگزار شد.
در این نشست، طرح ارائه شده از سوی سازمان توسعه و سرمایهگذاری دانشگاه تهران از نظر علمی، اجرایی و فنی مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت و همه اعضای کارگروه تخصصی کمیسیون ماده ۵ شهرداری تهران با کلیات طرح تعیین شده و رویکرد جدید هیأت رئیسه دانشگاههای تهران و علوم پزشکی تهران موافقت کردند.
در این جلسه مقرر شد کارگروه مشترکی از نمایندگان اعضای شورا و دستگاههای اجرایی مربوطه شکل گیرد تا نظرات تکمیلی و اصلاحات مورد نظر اعضا در تهیه طرح اعمال شود و طرح با اشتراک نظر همه اعضا برای ارائه در جلسه اصلی کمیسیون ماده ۵ و متعاقب آن ارائه به شورای عالی شهرسازی و معماری کشور آماده شود.
دکتر علی مبینی دهکردی، رئیس سازمان توسعه و سرمایهگذاری دانشگاه تهران، در این نشست، با بیان اینکه تلاش شده است طرح جدید در تعامل با نیازها و انتظارات ذینفعان محدوده طرح تهیه شود، گفت: محدوده شهر دانش که بیش از دو دهه سابقه تهیه و بررسی نظرات ذینفعان در دانشگاه تهران دارد، اهداف نوسازی، تملک، ساماندهی و بهرهبرداری منطقه بین خیابان انقلاب، بلوار کشاورز، خیابان وصال و خیابان کارگر را ساماندهی میکند.
رئیس سازمان توسعه و سرمایهگذاری دانشگاه تهران با بیان اینکه سال ۱۴۰۱ برای اخذ مصوبات طرح پیشبینی شده و سال ۱۴۰۲ کار اجرایی پروژهها آغاز خواهد شد، اظهار داشت: با کمک و نظر مساعد دکتر زاکانی شهردار تهران و همکاران ایشان در حوزه معاونت شهرسازی شهرداری تهران، توافق شد در چارچوب رعایت کلیات طرح مصوب، پروژههایی که در دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران مورد نیاز است در اولویت قرار گیرد و پس از طی مراحل قانونی در فصل پایانی ۱۴۰۲ کار اجرایی آغاز شود.
مبینی دهکردی با بیان اینکه در گذشته به تأمین حقوق مردم و حقوق دانشگاه از طریق اعمال حریم میراث فرهنگی توجه کافی و اجرایی نشده و تعریف حریم بدون توجه کافی به تبعات و محدودیتهای مربوطه برای مردم و دانشگاه انجام شده است، اظهار داشت: در ساز و کاری که از نظر ساختاری و قواعد تصمیمگیری در کشور به خصوص در کلانشهرها وجود دارد، کمیسیون ماده ۵ که عقل منفصل و متصل؛ منفصل از نظر کارشناسی و متصل از لحاظ ساختاری است، مأموریت دارد تا تصمیمگیریها از اصول شهرسازی و از ضوابط مناسبی برخوردار باشد.
وی گفت: تفاوت این طرح با طرح قدیمی در این است که در گذشته پیشبینی این بود که دولت تمام املاک مردم را خریداری کند و از ابتدا طرح نوسازی اجرا شود، اما در رویکرد جدید مردم به عنوان ذینفعان برتر، حضور فعال دارند و بر اساس شرایطی که طرح مصوب میکند، میتوانند از حقوق خود بهرهمند شود.
رئیس سازمان توسعه و سرمایهگذاری دانشگاه تهران تاکید کرد: در این رویکرد که نگاه نرمافزاری، مشارکتی، تعاملی و تفاهمی مبنا قرار گرفته است، ناحیهبندی با حفظ حریم و آثار فرهنگی و واجد ارزش میراثی و کاربریهایی که در جبهههای پشتیبانی منطقه درنظر گرفته شده است.
وی افزود: فضای سبز، مصوبات شورای عالی معماری و شهرسازی و پارکینگهای مورد نیاز طرح پیشبینی شده و اجرای طرحهای پیشران با هدف حفظ، مرمت و احیای بناهای واجد ارزش محدوده در اولویت قرار گرفته و پروژههای بارزی که مورد نیاز دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران است مورد توافق اعضای کارگروه تخصصی کمیسیون قرار گرفت.
منبع : خبرگزاری مهر
مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانهای به گرافن
فراخوان بورس تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاههای کشور در سال جاری
توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و صورت
بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
اندازهگیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
دستیابی دانش بنیانها به فناوری هدایت لیزری ماشینآلات سدسازی
دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل میشود
یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
۸ نشریه علمی دانشگاه علامه در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
المپیاد علمی حوزههای علمیه برگزار میشود
پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملیسنجش» ضروری است
رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
توسعه سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
راهاندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
سرپرست جدید معاونت امور حوزههای علمیه خواهران معرفی شد