میرنیوز

بیمه ها از آموزش افراد دیابتی حمایت نمی کنند

بیمه ها از آموزش افراد دیابتی حمایت نمی کنند 2022-11-14T14:52:20+03:30

به گزارش خبرگزاری مهر، کامران نیکوسخن گفت: در تقویم جهانی ۱۴ نوامبر مصادف با ۲۳ آبان‌، همزمان با تولد کاشف انسولین، روز جهانی دیابت نامگذاری شده‌است.

وی ادامه داد: ۱۰۱ سال از کشف انسولین می‌گذرد و هر سال فدراسیون بین‌المللی دیابت شعاری را بر این اساس مدنظر قرار می‌دهد. شعار سال ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ فدراسیون، دسترسی به مراقبت‌های دیابت است. با توجه به اینکه حدود ۱۰۰ سال از کشف انسولین می‌گذرد در برخی مکان‌ها در جهان امکان دسترسی در حیطه درمان و آموزش دیابت وجود ندارد. شعار مخصوص امسال روز جهانی دیابت «با آموزش از آینده خود محافظت کنید» است.

رئیس فدراسیون بین‌المللی دیابت در خاورمیانه و شمال آفریقا افزود: به طور کلی بیماری دیابت، یک بیماری مزمن است که همیشه در زندگی فرد بیمار خودنمایی می‌کند.

نیکوسخن گفت: داشتن اضافه وزن، بی‌تحرکی، استرس فراوان باعث تخریب لوزالمعده شده و درنتیجه فرد به دیابت نوع دو مبتلا می‌شود؛ بنابراین می‌توان گفت که دیابت تا حدود ۸۰ درصد قابل پیشگیری است.

وی خاطر نشان کرد: جهت شناسایی زودهنگام بیماری دیابت نوع دو توصیه می‌شود که افراد بالای ۳۵ سال، چکاپ‌های لازم را انجام دهند، زیرا شناخت بیماری در مرحله پیش‌دیابت بسیار مهم است و بهتر می‌توان به فرد کمک کرد تا به دیابت مبتلا نشود.

نیکوسخن افزود: فرد مبتلا به دیابت باید در زمینه داشتن تحرک لازم، خواب کافی‌، مدیریت استرس، تغذیه مناسب؛ آموزش‌های لازم را ببیند تا بتواند با شرایط خویش کنار بیاید و همزمان، کیفیت زندگی وی حفظ شود.

وی ادامه داد: فرد مبتلا به دیابت باید بعد از تشخیص ابتلاء به دیابت روش‌های مراقبت از خود را در تمام طول عمر آموزش ببیند.

نیکوسخن عنوان کرد: فرد مبتلا به دیابت باید آموزش ببیند که چه میزان ورزش مناسب است، چه غذاهایی مناسب است، چگونه میزان کربوهیدرات مصرفی اندازه‌گیری شود، دوز انسولین بیمار چگونه کم و زیاد شود، در صورت بروز زخم دیابتی چگونه از آن مراقبت شود و برخی موارد دیگر تا با کمک این آموزش‌ها دیابت، کمترین مشکل را برای سلامتی فرد ایجاد کند.

مدیرعامل انجمن دیابت ایران افزود: طبق گفته فدراسیون بین‌المللی دیابت، ۹۸ درصد درمان بیماری دیابت بر عهده فرد مبتلا است و تنها دو درصد آن از سوی تیم درمان ارائه می‌شود.

وی تصریح کرد: درمان دیابت یک کار تیمی است و با یک نفر انجام نمی‌شود و نیاز به توصیه‌های پزشکی از سوی متخصص تغذیه‌، متخصص روان‌شناسی و…، دارد.

نیکوسخن گفت: در حقیقت پس از تشخیص بیماری دیابت، باید بر اساس استانداردهایی که هر کشور دارد ۱۰ ساعت آموزش به بیمار داده شود، زیرا هر کشوری عادات غذایی و دسترسی به نوع خاصی از انسولین دارد. همچنین تمام مطالعات انجام شده نشان داده است که اگر آموزش لازم به افراد مبتلا به دیابت داده شود مانع بروز عوارض دیابت و عوارض سبک زندگی نامناسب می‌شود و هزینه درمان دیابت نیز کاهش می‌یابد.

وی ادامه داد: هر فرد مبتلا به دیابت باید سالی یک بار آموزش دیابت جدید ببیند و در صورت وارد شدن به مرحله جدید زندگی نیز آموزش جدید داده شود.

نیکوسخن متذکر شد: آموزش باید جزو درمان دیابت قرار گیرد و توسط سیستم بیمه‌گر حمایت شود اما متأسفانه در کشور ما این نوع سیستم وجود ندارد. سال گذشته، حمایت سیستم بیمه‌گر از پرداخت هزینه آموزش به افراد مبتلا به دیابت توسط شورای عالی بیمه تأیید شد ولی تاکنون به تصویب مجلس نرسیده است.

وی خاطرنشان کرد: علت دیابت نوع یک که اکثراً در کودکان بروز می‌کند، ناشناخته است اما ابتلاء به دیابت نوع دو که اغلب در بزرگسالان ایجاد می‌شود کاملاً با سبک زندگی غلط افراد در ارتباط است.

دیابت شایع‌ترین بیماری غدد

محمدرضا مهاجر تهرانی مشاور تیم علمی انجمن دیابت ایران، نیز با اشاره به هفته‌ای که در تقویم دنیا به دیابت اختصاص یافته‌است، گفت: دیابت، شایع‌ترین بیماری غدد است.

وی اظهار کرد: آموزش در کنترل و پیشگیری از عوارض ابتلاء به دیابت اهمیت بسیار زیادی دارد به‌گونه‌ای که امروزه در دستور العمل‌های بین المللی، فرد مبتلا با دریافت آموزش لازم، جزئی از تیم درمان دیابت به حساب می‌آید. زیرا خود فرد با آگاهی از عوارض دیابت و نحوه کنترل آن از پیشرفت و بروز عوارض جلوگیری خواهد کرد.

وی ادامه داد: اگر فرد مبتلا به دیابت نسبت به بیماری خویش آگاهی لازم را داشته باشد با کنترل وزن، کنترل چربی خون و برخی موارد دیگر می‌تواند به تیم درمان که شامل پزشک، پرستار، متخصص قلب، متخصص چشم و غیره است، کمک کند.

این فوق تخصص غدد و متابولیسم بیان کرد: یکی از اهداف کنترل دیابت افزایش ارتقای سطح آگاهی افراد مبتلا به دیابت است که به وسیله تهیه بروشورها، سایت‌های آموزشی، اینستاگرام و مراجعات و تشکیل جلسات حضوری و برخی موارد دیگر صورت می‌گیرد.

این فوق‌تخصص غدد و متابولیسم عنوان کرد: با کنترل وزن می‌توان از بروز دیابت در افراد مبتلا به پیش‌دیابت جلوگیری کرد لذا بهترین راه، کاهش حداقل ده درصد وزن بدن می‌باشد.

وی توصیه کرد: برای کنترل و پیشگیری از بروز دیابت لازم است افراد تغذیه مناسبی داشته باشند؛ به طور مثال، مصرف سبزیجات و میوه‌جات را افزایش داده و از مصرف چربی‌های اشباع‌شده و فست‌فود خودداری کنند.

مهاجری تهرانی ادامه داد: متأسفانه امروزه گرایش به مصرف غذاهای فست‌فود در بین کودکان و جوانان افزایش یافته است که می‌تواند استعداد ابتلاء به دیابت را در سن پایین افزایش دهد. لذا توصیه می‌شود که افراد از مصرف غذاهای حاوی چربی اشباع خودداری کرده و مصرف غذاهای فیبردار را افزایش دهند تا از ابتلاء به دیابت و عوارض آن در امان باشند.

مشاور تیم علمی انجمن دیابت ایران مطرح کرد: از طرف دیگر، کاهش فعالیت بدنی نیز در ابتلای افراد به دیابت مؤثر است و اغلب افراد مبتلا به دیابت، در طول روز تحرک کافی نداشته‌اند.

وی متذکر شد: توصیه می‌شود برای پیشگیری و کنترل دیابت، افراد حداقل نیم ساعت در طی پنج روز هفته پیاده‌روی داشته باشند و از رژیم غذایی مناسب پیروی کنند.

مهاجری تهرانی اذعان داشت: شرکت‌های دارویی با منابع مالی و تیم آموزشی خوبی که در سال‌های اخیر در اختیار دارند، کمک بسیار زیادی برای آموزش افراد مبتلا به دیابت، پزشکان و پرستاران جهت پیشگیری و کنترل دیابت کرده‌اند.

این فوق تخصص غدد و متابولیسم در پایان گفت: شرکت‌های دارویی با انتقال جدیدترین اطلاعات و دستورالعمل‌های بین‌المللی آموزش جهت کنترل و پیشگیری از ابتلاء به دیابت و عوارض آن در برخی موارد حتی از دانشگاه‌ها جهت آموزش فارغ‌التحصیلان و دانشجویان فراتر رفته‌اند که جای امیدواری است.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان

مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
2024-11-23T16:34:02+03:30
رئیس مرکز تحقیقات مقاومت میکروبی و تجویز منطقی آنتی بیوتیک‌ها گفت: برآورد شده که سالانه حدود ۵ میلیون نفر در دنیا متأثر از مقاومت میکروبی، جان خود را از دست ...

وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود

وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
2024-11-23T16:20:41+03:30
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران از عقد تفاهم‌نامه بررسی غذای دانشجویان با دانشکده تغذیه و رژیم شناسی پزشکی این دانشگاه به منظور بهبود وضعیت ...

توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانه‌ای به گرافن

توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانه‌ای به گرافن
2024-11-23T16:07:19+03:30
شرکت لویدان نسل دوم فناوری کربن زدایی لوپ را راه‌اندازی کرد که با استفاده از دستگاه لوپ این شرکت می‌توان گازهای زائد خروجی از سایت‌های تولید نفت و گاز را به ...

فراخوان بورس‌ تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد

فراخوان بورس‌ تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
2024-11-23T16:07:19+03:30
فراخوان بورس‌های تحصیلی مشترک سازمان همکاری فضایی آسیا-اقیانوسیه (اپسکو) و دانشگاه‌های چین در سال ۲۰۲۵ در رشته‌های مرتبط با فناوری‌ فضایی و کاربردهای آن منتش...

کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد

کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
2024-11-23T15:40:45+03:30
جلسه کمیته مشورتی پیشنهاد کاندیداهای تصدی ریاست دانشکده پزشکی به رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور معاون آموزشی دانشگاه و اعضای این کمیته برگزار شد.

پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاه‌های کشور در سال جاری

پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاه‌های کشور در سال جاری
2024-11-23T15:40:44+03:30
معاون پژوهشی وزارت علوم گفت: امسال ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاه‌ها پذیرش شدند، پژوهشگاه‌هایی که درخواست اخذ دانشجو درهر مقطعی را دارند باید نخست از طریق سامانه «نا...

توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی

توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
2024-11-23T15:14:00+03:30
قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در دهه پیش رو در کنار آموزش عالی، توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در کشور است.

جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی

جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
2024-11-23T15:13:59+03:30
ثبت نام وام شهریه دانشجویی نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۳ دانشگاه جامع علمی کاربردی از اول آذرماه آغاز شده و تا ۱۴ آذر ادامه دارد.

روشی نوین برای ترمیم آسیب‌های استخوانهای حساس جمجمه و صورت

روشی نوین برای ترمیم آسیب‌های استخوانهای حساس جمجمه و صورت
2024-11-23T15:00:40+03:30
تیمی بین‌المللی از پژوهشگران با محوریت علمی متخصصان مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران و دانشگاه شهید بهشتی، موفق به ارائه روشی نوین برای ترمیم آسیب‌های است...

بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش

بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
2024-11-23T15:00:40+03:30
دبیر ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: چگونگی رسیدگی به شکایات ناظر بر آراء و تصمیمات سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزشی کشور بررسی می شود.

قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد

قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
2024-11-23T14:47:18+03:30
مدیرعامل آتیه سازان حافظ، از انعقاد قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی خبر داد.

ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده

ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
2024-11-23T14:20:41+03:30
رئیس کمیته پزشک خانواده انجمن پزشکان عمومی ایران، بر ضرورت اصلاح روش پرداخت به پزشکان خانواده تاکید کرد.

اندازه‌گیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی

اندازه‌گیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
2024-11-23T13:53:59+03:30
یک شرکت دانش بنیان برای نخستین بار در کشور موفق به بومی سازی دستگاه ویسکومتر با یک سوم قیمت نمونه مشابه خارجی شده که یک ابزار دقیق و کارآمد برای اندازه‌گیری ...

پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد

پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
2024-11-23T13:40:41+03:30
پاویون منطقه بین‌المللی نوآوری ایران با حضور ۷ شرکت عضو این منطقه در هجدهمین نمایشگاه صنعت معدن آغاز به کار کرد.

جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی

جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
2024-11-23T13:40:41+03:30
جمهوری اسلامی ایران در حوزه فناوری‌های پیشرفته در زمینه چاپ چهار بعدی جایگاه نخست را در میان کشورهای جهان اسلام به خود اختصاص داده است.

دستیابی دانش بنیان‌ها به فناوری هدایت لیزری ماشین‌آلات سدسازی

دستیابی دانش بنیان‌ها به فناوری هدایت لیزری ماشین‌آلات سدسازی
2024-11-23T13:40:40+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان با حمایت ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی موفق به بومی‌سازی فناوری پیشرفته هدایت لیزری ماشین آلات راه‌سازی و سدساز...

دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل می‌شود

دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل می‌شود
2024-11-23T13:40:40+03:30
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در مورد تبدیل دستیاری به شغل گفت: پیش‌بینی ما این است که این مصوبه از سال آینده اجرایی شود؛چراکه تصویب آن در مجلس و طی م...

یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد

یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
2024-11-23T12:47:21+03:30
محققان مرکز (NYU) Langone Health برای نخستین بار در جهان جراحی کاملا رباتیک پیوند ۲ ریه را انجام دادند.  

۸ نشریه علمی دانشگاه علامه‌ در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت

۸ نشریه علمی دانشگاه علامه‌ در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
2024-11-23T11:40:42+03:30
بر اساس اعلام پایگاه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام، هشت عنوان نشریه علمی دانشگاه علامه‌طباطبائی در میان نشریات برتر (Q۱) کشور قرار گرفت.

پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور

پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
2024-11-23T11:40:42+03:30
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد کرد که با همکاری دانشگاه‌های تهران، صنعتی شریف و صنعتی امیرکبیر، آزمایشگاه‌های ملی متمرکزی ایجاد شود.

پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج

پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
2024-11-23T11:14:03+03:30
رئیس دانشگاه، اعضای هیأت رئیسه و دانشگاهیان دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج پیامی صادر کردند.

المپیاد علمی حوزه‌های علمیه برگزار می‌شود

المپیاد علمی حوزه‌های علمیه برگزار می‌شود
2024-11-23T11:00:38+03:30
معاون آموزش حوزه‌های علمیه گفت: المپیاد علمی حوزه‌های علمیه در دو مرحله استانی و کشوری برگزار می‌شود.

پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد

پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
2024-11-23T10:47:20+03:30
یک پژوهشگر مستقل وب ایرانی با اشاره به آیکون دلار در یک پروفایل ویژگی جدید ایکس را برملا کرده و به نظر می رسد ایلان ماسک نیز آن را تائید کرده است.

سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد

سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
2024-11-23T10:20:39+03:30
هیات منصفه دادگاهی در ایالت تگزاس آمریکا به «سامسونگ الکترونیکس» دستور داد ۱۱۸ میلیون دلار غرامت به «نت لیست» (تولید کننده حافظه رایانه) پرداخت کند.

بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملی‌سنجش» ضروری است

بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملی‌سنجش» ضروری است
2024-11-23T10:20:39+03:30
معاون سابق حقوقی و امور مجلس وزارت علوم گفت: بازنگری مصوبه غیر کارشناسی سازمان ملی سنجش و نظام ارزشیابی کشور ضروری است.

رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است

رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
2024-11-23T10:07:18+03:30
رئیس شورای حوزه‌های علمیه استان تهران گفت: جای رشته فقه مقاومت در حوزه‌های علمیه خالی است و باید به آن پرداخته شود.

توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید

توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
2024-11-23T10:07:18+03:30
مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به حساسیت‌هایی که در مورد پذیرش و جذب طلاب وجود دارد گفت: در پذیرش طلاب باید با حفظ کیفیت، ابداع و نوآوری هم داشته باشیم.

توسعه سیستم ارزیابی مدل‌های زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور

توسعه سیستم ارزیابی مدل‌های زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
2024-11-23T09:54:00+03:30
متخصصان هوش مصنوعی دانشگاه امیرکبیر سیستم ارزیابی مدل‌های زبان فارسی را توسعه دادند و با این اقدام زیست‌بوم هوش مصنوعی کشور مجهز به یک سنجه دقیق و یکپارچه بر...

راه‌اندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی

راه‌اندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
2024-11-23T09:53:59+03:30
گرافجت تکنولوژیز با راه‌اندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی پرکاربرد، در تلاش است تا ارزش افزوده‌ بیشتری از این پسماند فراوان در مالزی ایجاد کند.

سرپرست جدید معاونت امور حوزه‌های علمیه خواهران معرفی شد

سرپرست جدید معاونت امور حوزه‌های علمیه خواهران معرفی شد
2024-11-23T09:53:59+03:30
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در حکمی سرپرست جدید معاونت امور حوزه‌های علمیه خواهران را منصوب کرد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)