میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یک صندوق پژوهش و فناوری حوزه سلامت، مهدی داودی، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان گفت: ما با تحقیق و توسعه روی انواع محصولات آردی تولیدی درجهان به ویژه نان برمبنای فرمولها و دانش فنی انحصاری خود، موفق به تولید بهبوددهنده ویژه نان و محصولات آردی شدیم.
داودی ادامه داد: بهبوددهندهها یا Improvers کمپلکس ویژهای از کلیه نیازمندیهای آرد غلات برای تولید محصولات آردبر با خصوصیات مطلوب همچون بافت، رنگ عطر و طعم و ماندگاری بالا است.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان گفت: استفاده از ترکیبات بهبوددهنده در نان باعث بهبود شرایط گسترش خمیرشده زمان در آمدن خمیر را کاهش می دهد و آن را نسبت به شرایط مختلف آب و هوایی و دمایی مقاوم میشود. همچنین از وارفتن خمیر در مرحله تخمیر نهایی و پخت نان جلوگیری میکند.
وی ادامه داد: افزودن ترکیبات بهبوددهنده به خمیرنان باعث بهبود رنگ، طعم، مزه و بافت نان شده و با ایجاد انعطافپذیری و افزایش قدرت تحمل خمیر در کلیه مراحل تولید نان اعم از میکس کردن، تخمیر و پخت، سبب بهبود کیفی محصول نهایی می شود. بهبوددهندهها به نانوایان و تولیدکنندگان نانهای صنعتی کمک میکند تا محصولی با حجم و شکل ظاهری بهتر را با قابلیت حفظ تازگی بیشتر و تأخیر در کهنگی نان، تولید کنند، این محصول همچنین در صنایع تولید کیک و کلوچه نیز کاربرد دارد.
داودی تقویت قدرت آرد، کاهش چسبندگی آرد، افزایش راندمان خمیر نان، افزایش ماندگاری و کاهش بیاتی، افزایش نرمی و تخلخل مغز نان، افزایش مقاومت در برابر کشش خمیر، تقویت کننده آردهای ضعیف،قابل استفاده جهت تقویت انواع آردهای سبوس دار و سفید را از جمله مزایای این محصول نام برد.
وی افزود: برای تولید این محصول با توجه به دانش فنی حاضر در طرح، مواد به صورت فرمولاسیونهای مشخصی طراحی شده و بسته به محصول هدف به شکل پودر، ژله، مایع، یا خمیرطراحی میشود که در رابطه با مواد پودری مواد از طریق مخلوطکننده مواد پودری مخلوط میشود و بستهبندی و عرضه میشود. مواد خمیری، ژل و مایع نیز متناسب با ماهیت مواد اولیه و شرایط فرآیند در مخلوطکنهای مناسب با یکدیگر واکنش داده میشوند.
مدیرعامل شرکت به تسهیلات دریافت شده از صندوق سلامت اشاره کرد و گفت: شرکت برای تامین بخشی از هزینههای بومیسازی دانش فنی و تولید بهبوددهنده ژلی فرآوردههای آردی دو تسهیلات تولید صنعتی و تسهیلات سرمایه در گردش از این صندوق دریافت کرد.
حمیدرضا فرهادی، مدیرعامل این صندوق پژوهش و فناوری سلامت در ارتباط با سودآوری این طرح گفت: با توجه به تقاضای بالای خرید و همچنین سودآوری بالای ۴۰درصد این محصول در بازار و وجود متقاضیان داخلی از طرفی و امکان صادرات به کشورهای همسایه از جمله عراق و افغانستان، سودآوری تولید تضمین شده است.
فرهادی گفت: با توجه به اینکه کیفیت گندم و آرد تولیدی در ایران در مقایسه با کشورهای اروپایی پایینتر است، کاربرد بهبوددهندهها در راستای تولید یکنواخت و استاندارد بسیار حیاتی به نظر می رسد لذا صندوق با هدف حمایت از بومیسازی دانش فنی این طرح دو تسهیلات تولید صنعتی و سرمایه در گردش را به این شرکت دانشبنیان اعطا کرد.
منبع : خبرگزاری مهر
اعضای شورای راهبری هوش مصنوعی معرفی شدند/ایجاد زیر ساخت هوش مصنوعی در دستور کار ۱۰ نهاد
آتشسوزی جنگلی موجب رشد حیات دریایی میشود!
استرس کاری ریسک بیماری قلبی را در مردان افزایش می دهد
۲.۵ میلیون ایرانی در اهدای خون مشارکت دارند
چین در شرق تهران بیمارستان هوشمند احداث می کند
راه اندازی ۶۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور
وزارت بهداشت برای اولین بار سرایدار استخدام میکند
زمان اخذ رأی در انتخابات نظام پرستاری افزایش یافت
هوای آلوده و افزایش ریسک سرطان سینه/ درمان سوءهاضمه با زردچوبه
بیماری هزارچهره را جدی بگیریم/ عوارض بیماری سلیاک
اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک
نشست چالشهای زنجیره تأمین دارو در ایران برگزار میشود
چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم
خرید اعتباری محصولات پتروشیمی به نفع صنعت دارو است
چه کسانی پرونده الکترونیک سلامت دارند
بررسی راهکارهای ورود ایران به بازار دارویی اوراسیا
جامعه پزشکی باید تخصص را همراه تعهد حرفهای داشته باشد
هفته دفاع مقدس فرصتی برای انتقال مفاهیم بهداری رزمی
نشست چالش های قیمت گذاری دارو برگزار میشود
دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ میان وعدههای سالم
وزیر بهداشت زنگ دبیرستان شهید آوینی را نواخت
۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می شوند
بازدید سرزده عین اللهی از بیمارستان شفا یحیاییان
۲۲ بیمار کرونایی در یک هفته گذشته فوت شدند
داروی ایرانی از طریق صادرات به دنیا معرفی میشود
ایران دارای قویترین نظام سلامت در منطقه است
ادعای دخالت وزارت بهداشت در انتخابات نظام پرستاری رد شد
اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۰ هزار مأموریت انجام داد
جهان امروز با کمبود آب و غذای سالم مواجه است
تایید موفقیت نخستین واکسن ایرانی کرونا