میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یک صندوق پژوهش و فناوری حوزه سلامت، مهدی داودی، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان گفت: ما با تحقیق و توسعه روی انواع محصولات آردی تولیدی درجهان به ویژه نان برمبنای فرمولها و دانش فنی انحصاری خود، موفق به تولید بهبوددهنده ویژه نان و محصولات آردی شدیم.
داودی ادامه داد: بهبوددهندهها یا Improvers کمپلکس ویژهای از کلیه نیازمندیهای آرد غلات برای تولید محصولات آردبر با خصوصیات مطلوب همچون بافت، رنگ عطر و طعم و ماندگاری بالا است.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان گفت: استفاده از ترکیبات بهبوددهنده در نان باعث بهبود شرایط گسترش خمیرشده زمان در آمدن خمیر را کاهش می دهد و آن را نسبت به شرایط مختلف آب و هوایی و دمایی مقاوم میشود. همچنین از وارفتن خمیر در مرحله تخمیر نهایی و پخت نان جلوگیری میکند.
وی ادامه داد: افزودن ترکیبات بهبوددهنده به خمیرنان باعث بهبود رنگ، طعم، مزه و بافت نان شده و با ایجاد انعطافپذیری و افزایش قدرت تحمل خمیر در کلیه مراحل تولید نان اعم از میکس کردن، تخمیر و پخت، سبب بهبود کیفی محصول نهایی می شود. بهبوددهندهها به نانوایان و تولیدکنندگان نانهای صنعتی کمک میکند تا محصولی با حجم و شکل ظاهری بهتر را با قابلیت حفظ تازگی بیشتر و تأخیر در کهنگی نان، تولید کنند، این محصول همچنین در صنایع تولید کیک و کلوچه نیز کاربرد دارد.
داودی تقویت قدرت آرد، کاهش چسبندگی آرد، افزایش راندمان خمیر نان، افزایش ماندگاری و کاهش بیاتی، افزایش نرمی و تخلخل مغز نان، افزایش مقاومت در برابر کشش خمیر، تقویت کننده آردهای ضعیف،قابل استفاده جهت تقویت انواع آردهای سبوس دار و سفید را از جمله مزایای این محصول نام برد.
وی افزود: برای تولید این محصول با توجه به دانش فنی حاضر در طرح، مواد به صورت فرمولاسیونهای مشخصی طراحی شده و بسته به محصول هدف به شکل پودر، ژله، مایع، یا خمیرطراحی میشود که در رابطه با مواد پودری مواد از طریق مخلوطکننده مواد پودری مخلوط میشود و بستهبندی و عرضه میشود. مواد خمیری، ژل و مایع نیز متناسب با ماهیت مواد اولیه و شرایط فرآیند در مخلوطکنهای مناسب با یکدیگر واکنش داده میشوند.
مدیرعامل شرکت به تسهیلات دریافت شده از صندوق سلامت اشاره کرد و گفت: شرکت برای تامین بخشی از هزینههای بومیسازی دانش فنی و تولید بهبوددهنده ژلی فرآوردههای آردی دو تسهیلات تولید صنعتی و تسهیلات سرمایه در گردش از این صندوق دریافت کرد.
حمیدرضا فرهادی، مدیرعامل این صندوق پژوهش و فناوری سلامت در ارتباط با سودآوری این طرح گفت: با توجه به تقاضای بالای خرید و همچنین سودآوری بالای ۴۰درصد این محصول در بازار و وجود متقاضیان داخلی از طرفی و امکان صادرات به کشورهای همسایه از جمله عراق و افغانستان، سودآوری تولید تضمین شده است.
فرهادی گفت: با توجه به اینکه کیفیت گندم و آرد تولیدی در ایران در مقایسه با کشورهای اروپایی پایینتر است، کاربرد بهبوددهندهها در راستای تولید یکنواخت و استاندارد بسیار حیاتی به نظر می رسد لذا صندوق با هدف حمایت از بومیسازی دانش فنی این طرح دو تسهیلات تولید صنعتی و سرمایه در گردش را به این شرکت دانشبنیان اعطا کرد.
منبع : خبرگزاری مهر
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند