میرنیوز
به گزارش ایسنا، دکتر حسن زائریلطف ضمن بیان این مطلب از پیوستن ۲۹۰۸ نفر دانشجو به «پویش دانشجویی مقابله با کرونا» خبر داد و گفت: تا امروز بیستم اسفندماه جاری مجموعا ۲۹۰۸ دانشجو جهت مشارکت در پویش مقابله با ویروس کرونا اعلام آمادگی کردهاند که ۲۰۳۵ (۷۱ درصد) آنها دانشجوی وزارت بهداشت، ۶۴۵ نفر (۲۱ درصد) دانشجوی وزارت علوم و ۲۲۸ دانشجو(8 درصد) دیگر نیز از دانشگاه آزاد اسلامی هستند.
وی همچنین در خصوص پویش دانشجویی مقابله با کرونا با عنوان «زندگی دست یاریگر توست»، بیان کرد: بعد از شیوع ویروس کرونا در کشور بسیاری از دانشجویان به صورت داوطلبانه تمایل خودشان را برای مقابله با این ویروس و کمک به هممیهنان ابراز کردند.
به گفته وی، دانشجویان حوزه سلامت که خودشان در این حوزه فعال هستند، بیش از سایرین درخواست ارائه خدمت به عموم مردم داشتند. به بیان دیگر قبل از آنکه این پویش دانشجویی شکل بگیرد، دانشجویان در قالب کانونهای فرهنگی، انجمنهای علمی و ورزشی، همتایاران سلامت، تشکلهای اسلامی، نشریات و... اعلام داوطلبی و حضور فعال داشتند که پویش دانشجویی مقابله با کرونا به اقدامات آنها انسجام بخشید.
زائری لطف ادامه داد: در اولین قدم، سامانه ثبتنام دانشجویان داوطلب برای مشارکت در این پویش ملی راهاندازی شد که در آن دانشجویان وزارت بهداشت، وزارت علوم و دانشگاه آزاد بر اساس محل سکونت خود ثبتنام کردند. این دانشجویان در زمینههای مختلفی چون امداد و کمک رسانی، تولید محتوا، خبر و اطلاع رسانی، طراحی و گرافیک، ترجمه متون درباره ویروس کرونا که در موسسات پژوهشی و سازمان بهداشت جهانی منتشر میشود، یافتههای پژوهشی، پادکست، کلیپ و اپلکیشن و... فعالیت میکنند.
سرپرست اداره کل فرهنگی وزارت بهداشت با بیان اینکه تمام دستگاهها، سازمانها و دانشجویان سراسر کشور باید برای مقابله با کروناویروس مشارکت کنند، گفت: این پویش با هماهنگی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم راهاندازی شد و تاکنون ۲۹۰۸ نفر به پویش دانشجویی مقابله با کرونا پیوستهاند که ۲۰۳۵ دانشجو از وزارت بهداشت، ۶۴۵ دانشجو از وزارت علوم و ۲۲۸ دانشجو از دانشگاه آزاد اسلامی هستند. بدین ترتیب ۷۱ درصد ثبتنام کنندگان در پویش از وزارت بهداشت، ۲۱ درصد وزارت علوم و ۸ درصد از دانشگاه آزاد در این پویش حضور پیدا کردهاند.
زائری لطف درباره مشارکت بالای دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی اشاره کرد: وزارت بهداشت در رأس مبارزه با ویروس کرونا قرار دارد و ستاد ملی بیماری کرونا را مدیریت میکند، بنابرین ظرفیت دانشجویی بالاتری نسبت به سایر دانشگاهها دارد. «پویش دانشجویی مقابله با بیماری کرونا» یک حرکت آگاهانه است که باید از ظرفیت علمی و عالمانه بهره بگیرد و دانش قابل استناد تولید کند. خوشبختانه دانشجویان وزارت علوم در حوزههایی چون تولید ماسک فعال شدهاند و دانشجویان علوم پزشکی به تولید محلولهای ضدعفونی ورود کردهاند. علاوه بر آن دانشجویان پزشکی و پرستاری در مراکز درمانی فعال هستند.
وی با اشاره به سطح بالای مشارکت دانشجویان با توجه به تعطیلی دانشگاهها، افزود: فعالیتهای پویش در راستای فعالیتهای ستاد استانی و ستاد ملی مقابله با کرونا است و براساس دستورالعملهای مدون و اعلام شده عمل میکند و دانشجویان به صورت گروهی از اقداماتی که در کل کشور انجام میشود، اطلاع پیدا میکنند و از موازیکاری پیشگیری میشود. به این ترتیب داوطلبان میتوانند توان و وقت خود را در حوزههایی که نیاز هست، صرف کنند.
سرپرست اداره کل فرهنگی وزارت بهداشت افزود: در بین دانشجویان علوم پزشکی ۵۷ درصد از خانمها و ۴۳ درصد آقایان دانشجو مشارکت داشتهاند و بالاترین مشارکت در مقطع کارشناسی بوده است. دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری نیز مشارکت خوبی داشته و دانشجویان کاردانی نیز با این پویش همراهی داشتهاند. دانشجویان بر اساس استان محل سکونت خود در این سامانه ثبت نام کردهاند. براین اساس در استانهای خراسان رضوی، اصفهان، تهران، فارس و کرمان بالاترین میزان دانشجویان داوطلب را داشتیم و بالغ بر ۲۰۰ دانشجو در این استانها مشارکت دارند.
به گزارش مفدا، وی درباره مستندسازی تجارب مبارزه با ویروس کرونا گفت: معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در پویش دانشجویی مقابله با کرونا به عنوان یک تسهیلگر اقدام میکند و محور اصلی فعالیت و برنامهریزی آن با خود دانشجویان است. اخیرا نیز به معانان فرهنگی و دانشجویی دانشگاهها نامهای ارسال کردیم مبنی بر اینکه حفظ سلامت دانشجویان اولویت اصلی ما است.
زائری لطف اضافه کرد: مستندسازی در حوزه خدمات دانشجویی یکی از کارهایی است که سعی داریم به نحو احسن آن را دنبال کنیم تا الگویی برای مقابله با بحران و نحوه مداخله در بحران تبیین کنیم. این پویش تا زمانی که کرونا از کشور ریشهکن نشده است، ادامه پیدا میکند و پس از آن قصد داریم از ظرفیت آن در جهت کارهای منسجمتر در زمینه مداخله در بحرانهای آتی بهره بگیریم. امیدوارم به زودی با این ویروس مقابله کنیم و سلامت به کشورمان بازگردد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند