میرنیوز

جداسازی آموزش پزشکی از بدنه آموزش عالی کشور، ما را در رتبه‌بندی آموزشی دچار مشکل کرده است

جداسازی آموزش پزشکی از بدنه آموزش عالی کشور، ما را در رتبه‌بندی آموزشی دچار مشکل کرده است 2020-03-09T12:06:51+03:30

به گزارش ایسنا، دکتر سعیدرضا عاملی در دیدار بادکتر علی اکبر حقدوست معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جمعی از مدیران این معاونت طی سخنانی گفت: این جای خوشبختی است که علی‌رغم جو ایران هراسی که دشمنان ما ایجاد کرده‌اند، کشورمان در زمینه پزشکی به مرجعیت علمی دست یافته و مورد اعتماد مردم منطقه و سایر کشورهاست.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به مطالعات میان رشته‌‎ای در فضای علمی جهان ادامه داد: در این زمینه جداسازی آموزش پزشکی از بدنه آموزش عالی کشور، ما را در رتبه‌بندی آموزشی دچار مشکل کرده است و ضمناً ارتباط علوم پزشکی با سایر رشته‌های علمی را نیز با اختلال مواجه کرده است، می‌توان مسیرهای میانه‌ای را برای تقویت همکاری بین رشته‌ای فراهم آورد.

دکتر عاملی با اشاره به تجربه دانشگاه‌های مطرح جهان در این زمینه گفت: تغییر ساختاری در این موضوع هرچند مشکل است، ولی غیر ممکن نیست.

لزوم توجه به نقش فناوری‌های جدید در علوم پزشکی

وی با تأکید بر لزوم توجه به نقش فناوری‌های جدید در علوم پزشکی افزود: این فناوری‌ها، علوم پزشکی را متحول کرده و بخش عمده‌ای از این تحولات در حوزه سایر علوم مانند علوم رایانه و... شکل گرفته است.

رئیس ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور ادامه داد: متاسفانه جایگاه کشورمان در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی علمی در برخی حوزه‌ها چندان جالب نیست که این موضوع باید اصلاح شود.

پزشکی با توجه به دوفضایی شدن جهان دچار تحولات جدی شده است

استاد گروه ارتباطات دانشگاه تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موضوع  "دوفضایی شدن جهان" گفت: صنایع مختلف و از جمله پزشکی با توجه به این دوفضایی شدن دچار تحولات جدی شده است.
وی با اشاره به تفاهم‌نامه همکاری میان دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و مرکز ملی فضای مجازی افزود: با توجه به تأثیر فناوری‌های نوین در میرایی رشته‌های درسی، موضوع رشته‌های نوین و تاثیر پیشرفت‌های فناوری و از جمله فناوری‌های فضای مجازی از موضوعاتی است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

تاکید بر اهمیت امنیت و ظرفیت "پایگاه‌های داده‌ها"

دکتر عاملی در ادامه سخنان خود با تاکید بر اهمیت ظرفیت "پایگاه‌های داده‌ها" «DATA CENTER» ادامه داد: افزایش ظرفیت "پایگاه داده‌ها" و توجه به امنیت این پایگاه‌ها برای نگهداری اطلاعات حوزه علوم پزشکی لازم است.

رئیس ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور با اشاره به ظرفیت "پایگاه علوم استنادی جهان اسلام" «ISC» گفت: این مرکز مهم علمی توانسته است تا با گسترش و تعمیق ارتباطات بین‌المللی علمی، روابط علمی به ویژه در جهان اسلام را تسهیل کند و وزارت بهداشت می‌تواند از این ظرفیت استفاده بیشتری داشته باشد.

دکتر عاملی با اشاره به لزوم استفاده از تجربه منطقه بندی آموزش پزشکی افزود: تلاش‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در زمینه منطقه‌بندی آموزش پزشکی، با توجه به ظرفیت‌ها و مأموریت‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی یک الگوی مفید و قابل استفاده است.

وی همچنین در پایان سخنان خود با اشاره به موضوع "پرونده الکترونیک سلامت" و "توزیع مناسب پزشک در کشور" بر لزوم استفاده از ظرفیت فضای مجازی در این زمینه نیز تاکید کرد.

به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر حقدوست معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز گزارشی از اقدامات انجام شده و برنامه‌های پیش‌روی این معاونت ارائه کرد.

وی در این گزارش گفت: بر اساس تحلیل اسناد بالادستی، فرآیند و برنامه‌های تحول در این معاونت ذیل عناوینی مانند آینده‌نگاری، دانشگاه نسل سوم، عدالت آموزشی، پاسخگو بودن، آمایش سرزمینی، اعتلای اخلاق حرفه‌ای، آموزش مجازی، نظام ارزیابی و آزمون‌ها، اعتباربخشی و تقویت زیرساخت‌ها دسته بندی شده‌اند.

راه‌اندازی مرکز تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی «نصر»

دکتر حقدوست افزود: در مورد تحقق مرجعیت علمی در حوزه آموزش پزشکی، مرکز تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی «نصر» راه‌اندازی شده و مشغول به کار است.

معاون آموزشی وزیر بهداشت ادامه داد: یکی از برنامه‌های این مرکز ساماندهی کتب مرجع علوم پزشکی به زبان فارسی است و موضوع مدیریت استعدادهای درخشان هم از دیگر برنامه‌های مرکز تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی است.ضمن اینکه موضوع "سرآمدی" دانشگاه‌های علوم پزشکی در منطقه تحت پوشش این دانشگاه‌ها، هم در این مرکز دنبال می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری المپیادهای دانشجویی افزود: المپیادهای دانشجویی که چند سال است راه‌اندازی شده، یک نهضت در بخش‌های مختلف مانند اخلاق پزشکی، هنر و پزشکی، فلسفه پزشکی و ... ایجاد کرده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان ادامه داد: خودداری از گسترش تشکیلات و استفاده بهینه از تشکیلات و منابع فعلی هم از اهم برنامه‌های مرکز تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی است.

دکتر حقدوست گفت: در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مرکزی به عنوان "مرکز توسعه آموزش" وجود دارد که از جمله وظائف این مرکز توانمدسازی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور است.

وی افزود: در زمینه "آمایش سرزمینی" ۱۰ کلان منطقه بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در کشور وجود دارد و براساس این الگو باید همه خدمات پزشکی در این ۱۰ کلان منطقه به صورت یکسان وجود داشته باشد.

معاون آموزشی وزیر بهداشت ادامه داد: بر اساس این الگو هر کدام از این کلان منطقه‌ها دارای ماموریت‌های ویژه‌ای هستند.

دکتر حقدوست در تشریح این موضوع گفت: در مورد موضوعاتی مانند همگرایی علوم، محیط زیست و ... هر کدام از این ۱۰ کلان منطقه با توجه به ظرفیت‌ اعضای هیئت علمی و توانمندی‌های خود دارای ماموریت‌های خاص هستند.

وی افزود: همچنین روند انجام ماموریت‌ها به دقت تحت نظارت است و بر اساس نتایج نظارت‌ها به این ۱۰ کلان منطقه امتیاز داده می‌شود.

معاون آموزشی وزیر بهداشت با اشاره به استفاده از ظرفیت فضای مجازی در این وزارتخانه ادامه داد: ما در تمام این ۱۰ کلان منطقه "مرکز آزمون مجازی" راه‌اندازی کرده‌ایم و هم اکنون آزمون‌های ملی به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دکتر حقدوست در همین زمینه افزود: در برخی از این ۱۰ کلان منطقه حدود ۸۰ درصد از آزمون‌های بخشی به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دانشگاه کرمانشاه بعد از دانشگاه تهران؛ میزبان بیشترین تعداد دانشجویان خارجی است

وی افزود: یکی دیگر از ماموریت‌های این کلان منطقه‌ها جذب دانشجویان خارجی است و به عنوان مثال بعد از دانشگاه تهران، دانشگاه کرمانشاه هم اکنون میزبان بیشترین تعداد دانشجویان خارجی است.
معاون آموزشی وزیر بهداشت ادامه داد: به منظور بین‌الملی سازی آموزش پزشکی، سعی شده تاهرکدام از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را به یک  کشور خارجی متصل کنیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در بخش دیگری از این گزارش و در مورد اعتبار سنجی آموزشی گفت: در مورد اعتبار بخشی آموزشی یک فرایند تدوین شده و کارگروه مسئول این طرح، تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی، بیمارستان‌ها و غیره را ۲ دوره اعتبارسنجی کرده است.

وی افزود: در این اعتبار سنجی‌ها بر اساس چک لیست تهیه شده، دانشگاه‌ها و بیمارستان‌ها از لحاظ برخورداری از استانداردها و معیارها به دقت ارزیابی شده و نمره گرفته‌اند.

معاون آموزشی وزیر بهداشت ادامه داد: شفافیت مالی و نظارت بر تخصیص و هزینه کرد منابع هم یکی‌دیگر از کارکردها و ماموریت‌های مرکز تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی است.

دسته بندی شاخص‌های رتبه‌بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی

دکتر حقدوست با اشاره به شاخص‌های رتبه‌بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی گفت: این شاخص‌ها تحت عناوینی مانند دانشگاه پاسخگو، دانشگاه کارآفرین، دانشگاه فناور، دانشگاه دارای توسعه پایدار، دانشگاه مشارکت‌جو و ... دسته‌بندی شده‌اند.

وی با اشاره به مطالعات بین‌رشته‌ای در حوزه آموزش پزشکی افزود: در این زمینه یک‌سری اقدامات در وزارتخانه بهداشت انجام شده و یک‌سری اقدامات هم با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دست انجام است. به عنوان مثال در بخش هوش مصنوعی و کاربرد آن در بهداشت و سلامت طرح‌های همکاری مشترک میان وزارت بهداشت و علوم در دست انجام است.

دکتر حقدوست در تشریح بخش‌های دیگر همکاری میان وزارت بهداشت و وزارت علوم گفت: همکاری مشترک در هیئت‌های ممیزه، نشریات علمی و ... از سایر زمینه‌های همکاری مشترک میان وزارت بهداشت و وزارت علوم است.

وی با اشاره به بحث نگاه به آینده در آموزش پزشکی افزود: برآورد نیروی انسانی مورد نیاز تا سال ۱۴۰۴ یکی دیگر از اقدامات انجام شده در وزارت بهداشت است و براساس مطالعات انجام شده و بادر نظر گرفتن منابع و ماموریت‌ها ما امروز می‌دانیم که به عنوان مثال در سال ۱۴۰۴ به چه تعداد پزشک عمومی نیاز داریم.

به ازای هر ۱۰۰۰ شهروند حدود ۱/۲ پزشک داریم

معاون آموزشی وزیر بهداشت ادامه داد: امروز نسبت استاد به دانشجو ۱ به ۱۱ است و همچنین امروز به ازای هر ۱۰۰۰ شهروند حدود ۱/۲ پزشک داریم.

دکتر حقدوست با اشاره به اختلاف‌های آماری نیز گفت: به نظر می‌رسد مشکل اصلی در این زمینه نبود تعریف یکسان از معیارهای آماری است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در پایان گزارش خود با اشاره به موضوع سهمیه‌های آموزشی نیز گفت: باید این سهمیه‌ها با توجه به معیارهایی مانند عدالت آموزشی بازنگری و اصلاح شوند.

به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در این دیدار دکتر حمید اکبری قائم مقام معاون آموزشی، دکتر امامی رضوی دبیر شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی، دکتر آبتین حیدرزاده سرپرست مرکز سنجش آموزش پزشکی، دکتر شهرام یزدانی رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی، دکتر عطا پورعباس دبیر کمیته تحقیق و توسعه، دکتر محمد حسین آیتی دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی و دکتر حسین قنبری عضو شورای مشاوران و مسئول روابط عمومی معاونت آموزشی  وزارت بهداشت و همچنین دکتر ناصر باقری مقدم دبیر ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر سید حسن قدسی پور معاون نظارت و ارزیابی ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر ابراهیم سوزنچی معاون خط مشی گذاری و راهبری اجرای ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی و دکتر جواد محمدی مدیر کل دفتر دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز حضور داشتند.

انتهای پیام

منبع : خبرگزاری ایسنا


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

مبنای رتبه‌بندی و سطح بندی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی اعلام شد

مبنای رتبه‌بندی و سطح بندی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی اعلام شد
2024-11-29T15:20:43+03:30
رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی گفت: در ارزیابی‌ها و نظارت کاملا جدی هستیم و نتایج ارزیابی‌ها از  دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مبنای رتبه...

تولید تصویر ماهواره‌ای با رزولوشن ۳۵ تا ۴۵ سانتی‌متر برای اولین بار در کشور

تولید تصویر ماهواره‌ای با رزولوشن ۳۵ تا ۴۵ سانتی‌متر برای اولین بار در کشور
2024-11-29T13:47:20+03:30
پژوهشگاه فضایی ایران با همکاری شرکت‌های دانش بنیان موفق به تولید تصویر سوپر رزولوشن با کیفیت ۳۵ تا ۴۵ سانتی‌متر از تصاویر ماهواره خیام شد.

بیانیه بسیج دانشجویی در پی نحوه عزل رئیس سابق دانشگاه فردوسی مشهد

بیانیه بسیج دانشجویی در پی نحوه عزل رئیس سابق دانشگاه فردوسی مشهد
2024-11-29T13:07:21+03:30
بسیج دانشجویی استان خراسان رضوی در خصوص برخورد با رئیس سابق دانشگاه فردوسی مشهد بیانیه ای صادر کرد.

شیوع پوسیدگی دندان از کجا نشات می‌گیرد؟

شیوع پوسیدگی دندان از کجا نشات می‌گیرد؟
2024-11-29T11:20:38+03:30
دبیر علمی کنگره دندان پزشکان ایران استفاده از نخ دندان را در کنار مسواک زدن، از جمله موارد مهم برای جلوگیری از پوسیدگی دانست.

۱۴ کشته در اثر رانش زمین در شرق اوگاندا؛ ۴۰ خانه مدفون شد

۱۴ کشته در اثر رانش زمین در شرق اوگاندا؛ ۴۰ خانه مدفون شد
2024-11-29T10:54:04+03:30
رانش زمین در ۶ روستا در منطقه بولامبولی در شرق اوگاندا تاکنون ۱۴ کشته برجای گذاشته و احتمال تلفات بیشتر وجود دارد.

رئیسی: مردم از نظام سلامت کشور رضایت ندارند

رئیسی: مردم از نظام سلامت کشور رضایت ندارند
2024-11-29T10:54:03+03:30
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: مردم از نظام سلامت کشور رضایت ندارند.

وزارت بهداشت خبر شیوع ویروس گوارشی را تکذیب کرد

وزارت بهداشت خبر شیوع ویروس گوارشی را تکذیب کرد
2024-11-29T10:54:03+03:30
مدیر مرکز بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، خبر شیوع ویروس گوارشی در کشور را تکذیب کرد.

آغاز تحقیق از مایکروسافت برای زورگویی به مشتریان

آغاز تحقیق از مایکروسافت برای زورگویی به مشتریان
2024-11-29T10:54:02+03:30
به گفته یک منبع آگاه، کمیسیون فدرال تجارت آمریکا  تحقیق آنتی تراست وسیعی درباره مایکروسافت از جمله کسب وکارهای اعطای مجوز نرم افزار و ابررایانشی این شرکت آغا...

دگرگونی ماهیت ۴۰ درصدی مشاغل جهانی با گسترش استفاده از هوش مصنوعی

دگرگونی ماهیت ۴۰ درصدی مشاغل جهانی با گسترش استفاده از هوش مصنوعی
2024-11-29T10:54:02+03:30
رئیس سازمان ملی هوش مصنوعی گفت: گسترش استفاده از این پدیده منجر به دگرگونی ماهیت ۲۰ الی ۴۰ درصدی مشاغل در سطح جهان خواهد شد و طبق پیش‌بینی‌ها اثر بین ۷ تا ۱۰...

برخورد با رئیس سابق دانشگاه فردوسی مشهد خلاف کرامت انسانی بوده است

برخورد با رئیس سابق دانشگاه فردوسی مشهد خلاف کرامت انسانی بوده است
2024-11-29T10:54:01+03:30
سخنگوی سابق وزارت علوم اعلام کرد: عزل و نصب حق دولت است، اما برخورد ناصوابی که با رئیس سابق دانشگاه فردوسی مشهد شده است خلاف شان استادی و حتی کرامت انسانی است.

۱۶ آذرماه یکی از نمادهای دموکراتیک و مردم‌سالارانه جمهوری اسلامی است

۱۶ آذرماه یکی از نمادهای دموکراتیک و مردم‌سالارانه جمهوری اسلامی است
2024-11-29T10:40:39+03:30
معاون فرهنگی وزارت علوم گفت: ۱۶ آذرماه یکی از نمادهای دموکراتیک و مردم‌سالارانه جمهوری اسلامی است که دانشجو می‌تواند نقطه نظرات خود را به طور صریح با بالات...

بومی سازی «کیت‌‎های تشخیص بر بالین» برای تسهیل انجام آزمایش در مناطق محروم

بومی سازی «کیت‌‎های تشخیص بر بالین» برای تسهیل انجام آزمایش در مناطق محروم
2024-11-29T08:13:59+03:30
متخصصان یک شرکت دانش بنیان برای نخستین بار به فناوری ساخت کیت های تشخیص بر بالین دست یافتند این کیت ها تمام پروسه آزمایشگاه از ورود نمونه تا تشخیص نهایی را ا...

تمام آنچه دانش‌آموختگان ۲۴ رشته علوم پزشکی باید درباره خدمات قانونی و طرح بدانند

تمام آنچه دانش‌آموختگان ۲۴ رشته علوم پزشکی باید درباره خدمات قانونی و طرح بدانند
2024-11-29T08:13:58+03:30
براساس قوانین تجمیعی در حوزه خدمات قانونی که دانش آموختگان رشته های علوم پزشکی باید بدانند، ۲۴ رشته مشمول طرح خدمات قانونی بوده و نحوه گذراندن طرح و ادامه تح...

چگونه با طب سنتی لاغر شویم+ روش‌های پاکسازی بدن

چگونه با طب سنتی لاغر شویم+ روش‌های پاکسازی بدن
2024-11-29T07:20:39+03:30
متخصص طب ایرانی در خصوص علل چاقی از دیدگاه طب سنتی و تاثیر درمان های طبیعی بر کاهش وزن توضیحاتی ارائه داد.

چگونه با طب سنتی لاغر شویم +روش‌های پاکسازی بدن

چگونه با طب سنتی لاغر شویم +روش‌های پاکسازی بدن
2024-11-29T06:40:39+03:30
متخصص طب ایرانی در خصوص علل چاقی از دیدگاه طب سنتی و تاثیر درمان های طبیعی بر کاهش وزن توضیحاتی ارائه داد.

ماجرای پیوند قرنیه در یکی از بیمارستانهای تهران

ماجرای پیوند قرنیه در یکی از بیمارستانهای تهران
2024-11-28T17:14:01+03:30
به تازگی شایعاتی درخصوص پیوند قرنیه در یکی از بیمارستانهای شهر تهران مطرح شده است که این موضوع از اساس کذب است.

هوش مصنوعی در قالب مادربزرگ از کلاهبرداری جلوگیری می کند

هوش مصنوعی در قالب مادربزرگ از کلاهبرداری جلوگیری می کند
2024-11-28T14:07:23+03:30
یک مادر بزرگ هوش مصنوعی به نام «دیزی» طراحی شده تا به جای افراد با کلاهبرداران تلفنی صحبت کند.  

معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال منصوب شد

معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال منصوب شد
2024-11-28T14:07:23+03:30
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حکمی، «احسان چیت ساز» را به سمت «معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال» وزارتخانه منصوب کرد.

متولیان: کنشگری بانوان طلبه نخبه توسعه می‌یابد

متولیان: کنشگری بانوان طلبه نخبه توسعه می‌یابد
2024-11-28T14:07:22+03:30
معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خواهران گفت: تلاش می‌کنیم فعالیت‌های طلاب نخبه و استعداد برتر در حوزه‌های مختلف کنشگری توسعه یابد.

رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران می رود

رئیس جمهور روز دانشجو به یکی از دانشگاههای تهران می رود
2024-11-28T14:07:21+03:30
مراسم ۱۶ آذر و روز دانشجو هفته آینده با حضور رئیس جمهور در یکی از دانشگاه‌های تهران برگزار می‌شود.

ظفرقندی: ۲۰ سال آینده سالخورده‌ترین کشور منطقه می‌شویم

ظفرقندی: ۲۰ سال آینده سالخورده‌ترین کشور منطقه می‌شویم
2024-11-28T13:53:58+03:30
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اگر شیب کاهش رشد جمعیت اصلاح نشود در ۲۰ الی ۲۵ سال آینده سالخورده‌ترین کشور منطقه می‌شویم.

طرح پزشک خانواده ۴ بار شکست خورد

طرح پزشک خانواده ۴ بار شکست خورد
2024-11-28T12:47:22+03:30
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی معتقد است که پزشکی خانواده و نظام ارجاع نیازمند زیرساخت هایی در کشور است که اکنون هیج یک از این زیر ساخت ها در دسترس نیست.

فعالیت ۵۰ هزار بهورز در بحث آموزش سلامت دهان و دندان

فعالیت ۵۰ هزار بهورز در بحث آموزش سلامت دهان و دندان
2024-11-28T11:54:00+03:30
رئیس سمپوزیوم سلامت دهان بر ارتقای سلامت دهان و دندان و ارائه راهکارهای جلوگیری از پوسیدگی دندان تاکید کرد.

جهش علمی در حوزه علمیه خواهران نیاز است / بیان چالش‌های نخبگی و راهکارها

جهش علمی در حوزه علمیه خواهران نیاز است / بیان چالش‌های نخبگی و راهکارها
2024-11-28T11:40:39+03:30
مدیر حوزه‌های علمیه کشور و رئیس شورای سیاستگذاری حوزه‌های علمیه خواهران گفت: در حوزه‌های علمیه خواهران نیاز به جهش علمی و تحقیقی وجود دارد.

گلریزان ۴ میلیاردی یکی از پیام رسان‌ها برای کمک به محور مقاومت

گلریزان ۴ میلیاردی یکی از پیام رسان‌ها برای کمک به محور مقاومت
2024-11-28T11:13:59+03:30
در راستای پویش ایران همدل؛گل‌ریزان ۴ میلیاردی کاربران یکی از پیام رسان ها تکمیل شد.

علائمی که خبر از ابتلا به کرونای بلند مدت می‌دهند

علائمی که خبر از ابتلا به کرونای بلند مدت می‌دهند
2024-11-28T10:34:01+03:30
ممکن است غیرقابل تصور به نظر برسد، اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد که وقتی سندرم کووید طولانی رخ می‌دهد، بیماران جوان‌تر نسبت به افراد مسن‌تر مستعد ابتلا به علا...

مسجد حتی در عصر هوش مصنوعی و اینترنت اشیا کارکرد اثربخش دارد

مسجد حتی در عصر هوش مصنوعی و اینترنت اشیا کارکرد اثربخش دارد
2024-11-28T10:20:40+03:30
رئیس نهاد رهبری در بنیاد ملی نخبگان گفت: امروز حتی در عصر هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء، باز هم مسجد کارکرد اثرگذار خودش را دارد .

ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه است

ذخیره ۶ ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل توجه است
2024-11-28T09:54:02+03:30
معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به الزامات و چالش‌های تکلیف ذخیره شش‌ماهه دارو در برنامه هفتم توسعه، اجرای این تکلیف را نیازمند منابع مالی قابل‌...

خواب نامنظم مشکلات قلبی را افزایش می‌دهد

خواب نامنظم مشکلات قلبی را افزایش می‌دهد
2024-11-28T09:54:01+03:30
یک تحقیق بین‌المللی به رهبری محققان استرالیایی نشان داده است افرادی که الگوهای خواب نامنظم دارند در معرض خطر بیشتر مشکلات قلبی هستند.

سیگار الکترونیکی بدون نیکوتین هم خطرناک است

سیگار الکترونیکی بدون نیکوتین هم خطرناک است
2024-11-28T09:54:00+03:30
یک مطالعه تصویربرداری جدید نشان می دهد حتی زمانی که سیگارهای الکترونیکی بدون نیکوتین هستند، تأثیر فوری بر رگ های خونی دارند.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)