میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه ۲۴۵ هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاهها و مراکز آموزشی شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست محمدعلی کینژاد در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد.
در ابتدای جلسه سید صدرالدین صدری نوش آبادی، معاون نیروی انسانی سازمان امور اداری و استخدامی کشور با تأکید بر اهمیت موضوع خروجیهای دانشگاهها و نسبت استاد به دانشجو، افزود: صدور ردیف استخدامی براساس این موضوع و نسبت استاد به دانشجو است.
سپس اعضای جلسه مقرر کردند هیئتهای مرکزی جذب وزارتین علوم و بهداشت، به منظور تصمیمگری درمورد اعطای ردیف استخدامی به دانشگاهها، گزارش آمار بازنشستهها و نسبت استاد به دانشجو را به تفکیک دانشگاه به سازمان امور اداری استخدامی ارائه دهند.
در ادامه جلسه محمدتقی نظرپور، معاون اداری و مالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضمن ارائه گزارشی درمورد تخصیص بودجه متمرکز به هیئتهای اجرایی جذب برای اختصاص به جذب اعضای هیئت علمی جدید که وارد دانشگاه می شوند، افزود: بر این اساس دانشگاهها مجدداً نیاز به تأمین بودجه دارند.
همچنین سعدان ذکایی، رئیس مرکز نظارت و ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به تصویب سند آمایش آموزش عالی توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی، گفت: ستادی برای آمایش که اصول و مبانی آن هم تدوین شده، پیشبینی شده است.
وی با تأکید بر لزوم ساماندهی دانشگاهها در مرحله اول، گفت: به منظور استفاده بهینه از منابع برای تربیت دانشجویان با مدلهای استانی راهکارهای اجرایی برای ساماندهی دانشگاهها اعلام شده است.
در ادامه محمدعلی کینژاد رئیس هیئت عالی جذب، توضیحاتی در مورد اجرای سند آمایش آموزش عالی در استانهای اصفهان، کرمان و آذربایجان شرقی به صورت آزمایشی ارائه داد.
کینژاد با تأکید بر اولویت قراردادن رشتههای جدید و میان رشتهای، افزود: با توجه به ضرورت وحدت رویه در بررسی صلاحیت علمی و عمومی، گزارشی از انطباق دانشگاه با آمایش آموزش عالی برای ارائه در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی تهیه شود.
در ادامه جلسه مقررشد در شهر تهران جلسات حضوری برای اعضای کارگروههای صلاحیت عمومی دانشگاهها گذاشته شود و برای اعضای سایر استانها به صورت ویدئو کنفرانس کارگاه آموزشی گذاشته شود.
همچنین حجتالاسلام عیسیزاده معاون آموزشی و پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، ضمن ارائه گزارشی درمورد برگزاری طرح توانمندسازی در دانشگاهها، گفت: از سال ۱۳۹۰ تا بهحال بالغ بر ۴۰۰ مرکز دانشگاهی دورههایی در این خصوص برگزار کردند.
وی با اشاره به اینکه ارزیابی مدرسین به عهده اداره ارزیابی و توسعه است، ادامه داد: در ۴ هزار و ۴۴۱ دوره برگزار شده ۱۱۷ هزار نفر شرکت کردهاند.
در پایان جلسه، تعدادی از اعضای هیئتهای اجرایی جذب و کارگروههای صلاحیت عمومی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی دریانوردی و علوم دریایی چابهار، مجتمع آموزش عالی اسفراین، کوثر، زابل، یزد، تبریز، شهید مدنی آذربایجان، صنعتی سهند، جامع علمی کاربردی و محقق اردبیلی تأیید صلاحیت شدند.
منبع : خبرگزاری مهر
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند