میرنیوز
به گزارش ایسنا و به نقل از فوربس، هوش مصنوعی به مرور زمان به یکی از بخشهای عادی زندگی انسانها در قرن 21 تبدیل میشود. مردم در حال حاضر از ویژگیهای هوش مصنوعی در تلفنهای همراه و دستیارهای صوتی خود استفاده میکنند. گسترش کاربرد هوش مصنوعی، به شکلگیری این سوال میانجامد که پس از این چه پیش خواهد آمد؟
هوش مصنوعی در صنایع غذایی
هوش مصنوعی با راه یافتن به شخصیترین جنبههای زندگی انسانها، روش زندگی آنها را تغییر میدهد. یکی از بهترین نمونههای تاثیر هوش مصنوعی بر زندگی انسانها، به کارگیری آن در صنایع غذایی است.
غولهای فناوری مانند "گوگل" و "آیبیام" در حال حاضر با پژوهش و ایجاد راهحلهای عملی، به پیشرفت هوش مصنوعی کمک میکنند. برای مثال، آیبیام از هوش مصنوعی برای ترکیب طعمها و تولید دستور غذاهای جدید کمک میگیرد. یکی از مشهورترین شرکتهای غذایی موسوم به "مککورمیک" (McCormick) با آیبیام همکاری میکند تا محصولاتی را با کمک هوش مصنوعی ارائه دهد.
این دو شرکت با یکدیگر به همکاری پراختهاند تا الگوریتمی مبتنی بر هوش مصنوعی ارائه دهند که مجموعه بزرگی از دادهها را به کار میگیرد تا بینشهای هوشمندانهای را برای آزمایشهای مربوط به طعم ارائه دهد. ایجاد یک طعم جدید را میتوان هم در حوزه علم و هم در حوزه هنر در نظر گرفت. حتی کوچکترین تغییر در نسبت مواد تشکیلدهنده میتواند طعم خاصی را به وجود بیاورد و یا از بین ببرد. به همین دلیل، این روند طولانی، به محاسبات و آزمایشهای بسیاری نیاز دارد که در صورت نبودن هوش مصنوعی ممکن است سالها زمان ببرند.
بینشهای مبتنی بر هوش مصنوعی، با تغییر دادهها تکامل مییابند و امکان تصمیمگیری هوشمندانهتر، بررسی چندین طعم و انتخاب بهترین جایگزین را فراهم میکنند. هوش مصنوعی در این حوزه به کار گرفته میشود تا به شناسایی سریعتر و کارآمدتر الگوریتمها کمک کند و طعمها را با کمک یادگیری ماشینی مورد بررسی قرار دهد.
اگر هوش مصنوعی بتواند طعم غذا را با موفقیت پیشبینی کند، در حوزههای بسیاری کاربرد خواهد داشت و به بهبود زندگی انسانها کمک خواهد کرد.
روش دیگری که به هوش مصنوعی در تغییر غذا کمک میکند، استفاده از برنامه غذایی مبتنی بر دادهها است. حتی اگر رژیمهای غذایی مبتنی بر هوش مصنوعی هنوز در مراحل ابتدایی خود باشند، این فناوری به سرعت در حال پیشرفت است و شاید به زودی نرمافزاری ارائه شود که بتواند برنامههای غذایی را به صورت شخصیسازی شده ارائه دهد.
برنامههای مبتنی بر هوش مصنوعی، بر یادگیری ماشینی و تحلیل دادهها تکیه خواهند داشت تا بتوانند برنامههای غذایی مخصوص به دستگاه گوارش را ارائه دهند. هوش مصنوعی، متابولیسم بدن کاربر و دستگاه گوارش او را بررسی میکنند تا یک برنامه غذایی ایدهآل و متناسب با نیازهای کاربر ارائه دهند.
شاید تغییراتی از این دست بتوانند با پیشگیری از بروز دیابت، بیماری قلبی و مشکلات ناشی از سوءتغذیه، زندگی میلیونها نفر را نجات دهند. شخصیسازی برنامه غذایی میتواند به کاربران کمک کند تا به وزن مورد نظر خود برسند.
ممکن است بسیاری از متخصصان تغذیه با وجود این فناوریها، خود را در معرض خطر از دست دادن شغل ببینند زیرا برنامههای غذایی مبتنی بر هوش مصنوعی، سریعتر و کارآمدتر عمل میکنند. این سیستمها با تکامل هوش مصنوعی میتوانند تصمیمات هوشمندانهتری بگیرند که مبتنی بر مجموعه بزرگی از دادهها است و ذهن انسان از عهده آن برنمیآید.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری ایسنا
درمان بیماری ایدز در کشور رایگان است
کنگره بین المللی «سلامت در حوادث و بلایا» برگزار میشود
نخستین کلوز آپ از ستاره درحال مرگ در کهکشان همسایه ثبت شد
مهلت درخواست رشتههای تحصیلی در حوزههای استانی تمدید شد
این مُسکنها خطر خونریزی داخلی را افزایش میدهند
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید؛ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی
وزارت بهداشت طب سنتی و مکمل را به رسمیت میشناسد
باید هزینه سلامت را با سبک زندگی سالم پایین بیاوریم
حسگر محققان ایرانی محیط آبزیان را ایمن نگه میدارد
عامل مهم ابتلا به تب دنگی در جهان
هزینه درمان ۸۰۰ هزار مصدوم ترافیکی روی دست نظام سلامت!
مهاجرت ۲۵ درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید
اظهارات وزیر علوم درباره انتصابات و آمار دانشجویان اخراجی و تعلیقی
سه فاکتور خطر سکته مغزی/ آسانترین راهکار کاهش استرس و اضطراب
قدیانی: دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
دانشجویان بسیجی باید پرچمدار مراکز تحقیقاتی باشند
نحوه ارائه خدمات پیامک انبوه برای کاهش شکایت کاربران بررسی شد
همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و شریف در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک
مشکلات رزیدنتها بررسی و رفع خواهد شد
شرایط پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه شریف اعلام شد
ثبتنام دانشجویان استعداد درخشان در دانشگاه علم و صنعت تمدید شد
نوجوانان استرالیایی در آستانه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی
ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان نیستم
افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری
هر ایرانی صاحب شناسنامه سبک زندگی میشود
رشد تعداد مشترکین و ضریب نفوذ خدمات ارتباطی
آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویان از امروز
افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با مونوکسید کربن در سال جاری/ کاهش ۱۴ درصدی فوتیها
برخی داروهای دیابت می توانند آسم را مهار کنند