میرنیوز

آینده بانکداری در متاورس/ ورود مجازی به شعب دیجیتالی بانکها

آینده بانکداری در متاورس/ ورود مجازی به شعب دیجیتالی بانکها 2022-07-24T08:08:28+04:30

به گزارش خبرنگار مهر، در سال‌های نه چندان دور، رفتن به نزدیک‌ترین شعبه بانک، برای دریافت اولین کارت اعتباری یا افتتاح حساب پس انداز، یک تجربه هیجان انگیز بود که به احتمال زیاد باعث شروع یک رابطه طولانی مدت میان شما و بانک می‌شد. حال پرسشی که مطرح می‌شود، این است که اولین خاطرات بانکداری برای نسل‌های آینده چه خواهد بود؟ بی شک، شکل پیشین تعاملات همدلانه و معناداری که قبلاً داشتیم، روز به روز کمرنگ‌تر می‌شود.

متاورس را می‌توان به عنوان یک فضای مشترک مجازی جمعی تعریف کرد که توسط فضای مجازی پایدار و همگرایی واقعیت فیزیکی، ایجاد شده است. به عبارت دیگر، متاورس، مجموعه‌ای از واقعیت مجازی (VR)، واقعیت افزوده (AR) و اینترنت است. واقعیت مجازی و واقعیت افزوده برای گیمرهای حرفه‌ای چیز جدیدی نیستند، اما همین فناوری‌ها در صنایع دیگر، به ویژه بانکداری، می‌توانند انقلابی بدیع ایجاد کنند. پتانسیل قدرت واقعیت مجازی و واقعیت افزوده برای ایجاد یک تجربه کاربری استثنایی، هنوز به طور کامل درک نشده است.

متاورس، جدا از پتانسیل عظیم برای نوآوری در محصول و خدمات، فرصتی برای ایجاد تجربیات به یاد ماندنی برای نسل بعدی مشتریان بانکی که بسیاری از آنها ممکن است هرگز نیازی به بازدید از شعبه بانک نداشته باشند، فراهم می‌سازد.

در صورت استفاده از یک آواتار واقعی، یک مشتری می‌تواند نسبت به تعامل از طریق صفحه چت یا تماس ویدئویی تجربه جذاب‌تری از تعامل با نماینده خدمات یا مشاور بانک داشته باشد. تجربیات منحصر به فرد، کلید جذب نسل‌های آینده به صنعت بانکداری متاورس خواهد بود. در ابتدا، صاحبان برندهای مالی، ممکن است فضاهای خود را در متاورس ایجاد کنند و خدمات خود را در تعامل با شرکت‌های بزرگ فناوری بر بستر این فناوری نوظهور، ارائه دهند. در آینده، این فضاها احتمالاً فراتر از وب‌سایت برندها یا شرکت‌هایی که امروزه رایج هستند، به فضاهای خنثی‌تری تبدیل می‌شوند که در آن‌ها، تعاملات ظریف و پیچیده‌، می‌توانند روش‌های سیال و آزاد، رخ دهند.

ورود مجازی به شعب دیجیتالی بانک‌ها

در گذشته، همواره برای واریز و برداشت اسکناس، از شعب بانک‌ها استفاده می‌شده است. سپس دستگاه‌های خودپرداز همراه با معرفی کارت‌های نقدی و اعتباری وارد میدان شدند و نیاز به برداشت و حمل وجه نقد را از بین بردند. اکنون حتی نیاز به کارت فیزیکی با توسعه پرداخت‌های الکترونیکی از بین رفته است. حال تصور کنید که تغییر بعدی در راه، این باشد که بانک‌ها به شما پیشنهاد می‌دهند که به صورت مجازی وارد یک شعبه بانک دیجیتال شوید، از یک نماینده مشتری یا مدیر بانک، کمک بگیرید و سپس به شما اجازه داده شود که وارد خزانه خود شوید و به صورت دیجیتالی پول را خارج یا به صورت مجازی واریز کنید. تصور کنید که بتوانید با پول واقعی و همچنین پول مجازی که به صورت قانونی به حسابتان واریز شده است، پرداخت را انجام دهید. تصور کنید که به شما پیشنهاد می‌شود بین پرداخت با یورو از حساب جاری خود، ارز دیجیتال صادر شده توسط بانک مرکزی یا توکن های مبتنی بر اتریوم از طریق یک کیف پول دیجیتال متصل، مانند متاماسک، یکی را انتخاب کنید.

بانک‌ها می‌توانند از طریق متاورس، در برابر ارز مجازی، توکن‌های غیرقابل تعویض و املاک مجازی در اقتصاد رو به رشد متاورس، وام و بیمه ارائه کنند. آن‌ها همچنین می‌توانند تعاملات مشتریان مجازی خود، مانند تراکنش‌های نقدی از دستگاه‌های خودپرداز مجازی را شبیه سازی کنند. دنیای مجازی که در آن، افراد می‌توانند معامله کنند و دارایی‌های دیجیتالی را مالک شوند یا اجاره کنند، مانند دنیای واقعی به خدمات مالی نیاز دارد. در اقتصاد متاورس، بانک‌ها چشم اندازهای جالبی برای تسهیل پرداخت‌ها، سرمایه گذاری، بیمه و وام دارند. اما پتانسیل متاورس به همین جا ختم نمی‌شود. در اکوسیستم جدید، بانک‌ها این فرصت را دارند که نظام بانکداری را بازتعریف کنند. بنیان‌های بانکداری دیجیتال از نظر عملکردی در وضعیت مساعدی قرار دارند اما در محیط دیجیتال به اندازه کافی پرشور و تحول آفرین نیست.

پیش بینی نظرسنجی‌های جهانی در مورد اقتصاد متاورس

بر اساس نظرسنجی مؤسسه «Accenture Technology Vision» برای سال ۲۰۲۲، ۶۷ درصد از مدیران حوزه بانکداری جهانی بر این باورند که متاورس تأثیر مثبتی بر شرکت‌های آن‌ها خواهد داشت و ۳۸ درصد معتقدند که این فناوری در صنعت بانکداری، تحول‌آفرین خواهد بود.

حدود ۹۲ درصد از پاسخ‌دهندگان موافق بودند که پلتفرم‌های دیجیتالی آینده باید تجربیات یکپارچه‌ای را ارائه دهند که اجازه می‌دهد داده‌های مشتریان در بین پلتفرم‌ها و مکان‌های مختلف، به اشتراک گذاشته شود.

به اعتقاد مدیران شرکت‌های «گلدمن ساکس» و «مورگان استنلی»، اقتصاد متاورس می‌تواند تا ۸ تریلیون دلار ارزش یابد.

بانک‌ها از جمله نهادهایی هستند که بیشترین موقعیت را برای برآوردن نیاز روزافزون متاورس به ارز دیجیتال و ارائه خدمات احراز هویت دارند.

«جی پی مورگان» اولین بانکی بود که در ابتدای سال جاری وارد فضای متاورس شد. این مؤسسه مالی، فعالیت خود را در یکی از مناطق تجاری پلتفرم «Decentraland» آغاز کرد. متاورس، طی شش ماه گذشته، در صنایع مختلف از جمله بانکداری مورد توجه قرار گرفته است. اگرچه پیشرفت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری به متاورس اجازه می‌دهد دنیای واقعی و مجازی را به هم متصل کند، اما بی شک برای پیشرفت به یک سیستم اقتصادی نیز نیاز دارد. در سازوکار موجود، «ان‌اف‌تی» ها به منظور حل چالش ارزش در متاورس، در مرکز توجه قرار دارند. تقاضا برای روشی قابل اعتماد جهت هدایت تبادل ارزش در متاورس افزایش خواهد یافت؛ زیرا متاورس در آینده به استانداردی برای بازی، کار و معاشرت تبدیل می‌شود و چنین نیازی در آن وجود دارد. در چنین شرایطی، شرکت‌ها نباید بیش از این منتظر بمانند، زیرا اکنون زمان مناسبی برای پیوستن به انقلاب متاورس است. به عبارت دیگر، تبدیل شدن به بخشی از زیرساخت مالی متاورس، اکنون معادل ایجاد یک وب سایت یا فروشگاه آنلاین در اوایل دهه ۹۰ است. حال، پرسش اساسی این است که عامل تعیین زمان مناسب برای اعمال تغییرات از سوی بانک‌ها، چیست؟

از آنجایی که تجارت اصلی بانک‌ها شامل ارائه خدمت به مشتریان و حوزه پولی و مالی است و از آنجایی که این دو به طور فزاینده‌ای در حال مجازی شدن هستند، دیر یا زود، شاهد پیوستن بانک‌های بیشتری به دنیای مجازی خواهیم بود.

دو مسئله عمده در این زمینه وجود دارد که ممکن است تعیین کند که بانک‌ها چه زمانی تغییر را اعمال می‌کنند. اولین مورد دایره مشتریان است. زمانی که مشتریان فقط در دنیای فیزیکی حضور داشتند، بانک‌ها نیز حضور خود را به جهان واقع محدود کرده بودند. اکنون، بانک‌ها هم آنلاین شده‌اند، زیرا مشتریان ساعت‌ها در روز را آنلاین می‌گذرانند. بنابراین، اگر مشتریان ساعت‌ها در روز را غرق در دنیایی جایگزین، یعنی متاورس بگذرانند، بانک‌ها نیز از این روند پیروی خواهند کرد و وارد این فضا می‌شوند.

دومین مؤلفه، دایره نفوذ پولی است. بانک‌ها قبلاً اقلامی را می‌فروختند که بر عناصر دنیای واقعی مبتنی بودند، اما این امر به دلیل ابداع عوامل انتزاعی مانند الگوریتم‌ها، تغییر کرده است. اکنون می‌توان در فضای مجازی با استفاده از ارزهای دیجیتال و توکن های غیرقابل تعویض، ارزش و پول را خلق کرد. نسل «Y» و «Z» در دنیای اینترنت رشد یافته‌اند، اما نسل آلفا، مراحل بلوغ را در متاورس طی می‌کنند. نسل‌های آینده همیشه به دنبال راه‌های سریع و آسان برای کسب درآمد خواهند بود.

آیا تأمین مالی غیرمتمرکز، تهدیدی برای بانک‌ها خواهد بود؟

غالباً چنین تصوری وجود دارد که سیستم‌های غیرمتمرکز، تهدیدی بزرگ برای بانک‌ها محسوب می‌شود. این در حالی است که برخی نظری برعکس با دیدگاه یاد شده دارند. با پذیرش چنین فرضی، فرصتی عظیم برای سرمایه‌گذاری بانک‌ها در زیرساخت‌های ابری و هوش مصنوعی مرتبط با حوزه صنایع مالی غیرمتمرکز وجود دارد. بر این اساس، بانکداری اینترنتی در دهه ۹۰ میلادی، نه تنها بانک‌ها را نابود نکرد، بلکه آن‌ها را تقویت نیز نمود و در عین حال هزینه‌های عملیاتی را به شدت کاهش داد و خدماتی ارائه داد که برای پرسنل بانک در سال ۱۹۹۲، غیرقابل تصور به نظر می‌رسید. بنابراین، می‌توان تداوم چنین روندی را در عصر توسعه متاورس نیز تصور کرد.

نتیجه‌گیری

برای درک کامل امکانات متاورس در حوزه بانکداری، ابتدا باید ماهیت متاورس و اجزایی که این کپی دیجیتالی از واقعیت فعلی ما تشکیل می‌دهد را درک کرد.

پازل مورد نیاز جهت فهم این بستر نوظهور از چهار قطعه منحصر به فرد تشکیل شده است: فناوری، پلتفرم، بازار و تجارت.

متاورس می‌تواند پیشرفت‌های عظیمی را در بخش بانکداری به ارمغان بیاورد و بر نحوه تعامل بانک‌ها با مشتریان خود، اختراع محصولات جدید و فعال کردن خدمات تأثیر بگذارد.

زمانی تصور می‌شد که پول اسکناس‌های ملموسی است که مردم برای دریافت کالا و خدمات، رد و بدل می‌کنند. آینده بستگی به این دارد که بانکداران، طراحان و تحلیلگران امنیتی تا چه حد بتوانند عناصر اثرگذار را شناسایی کرده و تجربه کاربری منحصر به فردی را به نسل‌های آینده مشتریان خود، ارائه دهند و در عین حال از تقلب جلوگیری کنند.

از سوی دیگر، نگرانی‌های مربوط به حریم خصوصی و حفاظت از داده‌ها نیز باید برطرف شوند. متاورس زمین بازی نسل‌های آینده خواهد بود.

در چنین شرایطی، چالش این خواهد بود که چگونه از ویژگی‌های منحصر به فرد آن برای طراحی یک تجربه کاربری کارآمد و همه جانبه برای مشتریانی که به صورت دیجیتالی از بانک بازدید می‌کنند، استفاده کنیم.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

بازدید وزیر علوم از خوابگاه‌ها و فضای پیرامون دانشگاه صنعتی شریف

بازدید وزیر علوم از خوابگاه‌ها و فضای پیرامون دانشگاه صنعتی شریف
2025-02-16T15:36:16+03:30
وزیر علوم تحقیقات و فناوری همراه با رئیس دانشگاه صنعتی شریف ضمن بازدید از مسیر خوابگاه‌های این دانشگاه از نزدیک امنیت منطقه طرشت را مورد بررسی قرار داد.

سامانه جدید وزرت علوم برای پاسخگویی به شکایات طراحی و راه‌اندازی شد

سامانه جدید وزرت علوم برای  پاسخگویی به شکایات طراحی و راه‌اندازی شد
2025-02-16T15:22:58+03:30
مدیرکل دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت علوم از طراحی و راه‌اندازی سامانه جدیدی برای پاسخگویی به شکایات خبر داد که بسیاری از فرآیندها را به صورت خودکار...

اعطای تسهیلات تا سقف ۱۵ میلیارد تومان به برگزیدگان «جایزه ملی نکست»

اعطای تسهیلات تا سقف ۱۵ میلیارد تومان به برگزیدگان «جایزه ملی نکست»
2025-02-16T14:56:18+03:30
رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی از برگزاری دومین دوره جایزه ملی نکست و معرفی برگزیدگان این دوره، در اول و دوم اسفندماه امسال به میزبانی شهرک علمی و تحقیقا...

وزیر علوم: رئیس اتحادیه کانون های وکلا، وکالت اولیای دم را بر عهده می‌گیرد

وزیر علوم: رئیس اتحادیه کانون های وکلا، وکالت اولیای دم را بر عهده می‌گیرد
2025-02-16T14:56:18+03:30
وزیر علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرد: رئیس اتحادیه کانون های وکلا، وکالت  اولیای دم را بر عهده خواهد گرفت.  

راه اندازی اتاق فکر تخصصی در زمینه کاهش آسیب‌های اعتیاد

راه اندازی اتاق فکر تخصصی در زمینه کاهش آسیب‌های اعتیاد
2025-02-16T14:42:56+03:30
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: بحث مدیریت اعتیاد باید در سطح دانش، نگرش و مداخلات مؤثر پیگیری شود.

راهکار کنترل حالت تهوع در بارداری

راهکار  کنترل حالت تهوع در بارداری
2025-02-16T14:29:38+03:30
مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت بر اهمیت تغذیه سالم در بارداری تأکید کرد و گفت: مادران با مصرف مکمل‌های آهن و اسیدفولیک، رژیم متعادل و پرهیز از کافئین، ...

چت بات هوش مصنوعی ایلان ماسک رونمایی می شود

چت بات هوش مصنوعی ایلان ماسک رونمایی می شود
2025-02-16T14:16:16+03:30
ایلان ماسک میلیاردر آمریکایی اعلام کرد ساعت ۴ روز سه شنبه به وقت گرینویچ از چت بات هوش مصنوعی استارت آپ xAI رونمایی می کند.

معرفی تجهیزات پزشکی ایران‌ساخت در نمایشگاه چین

معرفی تجهیزات پزشکی ایران‌ساخت در نمایشگاه چین
2025-02-16T14:02:57+03:30
محصولات دانش‌بنیان ایران‌ساخت با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی در نمایشگاه تجهیزات پزشکی چین معرفی می‌شود.

آنچه مردان باید از پروستات بدانند

آنچه مردان باید از پروستات بدانند
2025-02-16T13:49:38+03:30
یک فوق‌تخصص مجاری ادراری، با اشاره به اینکه بزرگی پروستات بیماری مردانه‌ای است که در سنین سالمندی بروز می‌کند، گفت: بزرگی خوش‌خیم پروستات اگر به‌موقع تشخیص د...

رشد چشمگیر روش‌های نوین درمان سرطان در ایران

رشد چشمگیر روش‌های نوین درمان سرطان در ایران
2025-02-16T13:49:37+03:30
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به رشد چشمگیر روش‌های نوین درمان سرطان در ایران، از گسترش تحقیقات در حوزه ایمونوتراپی و واکسن‌های ضدسرطان خب...

جذب امریه سربازی در وزارت ارتباطات برای اعزام ۱۴۰۴

جذب امریه سربازی در وزارت ارتباطات برای اعزام ۱۴۰۴
2025-02-16T13:49:37+03:30
ثبت نام سومین مرحله از فرایند جذب نیروهای امریه در سال جاری، برای اعزام تیرماه ۱۴۰۴ از اول اسفند ماه آغاز و تا ساعت ۱۶ روز جمعه ۱۰ اسفند ماه سال جاری ادامه د...

تعامل حوزه‌های علمیه قم و نجف تقویت می‌شود

تعامل حوزه‌های علمیه قم و نجف تقویت می‌شود
2025-02-16T13:49:36+03:30
مدیر حوزه‌های علمیه در نشست شورای سیاست‌گذاری کنگره «امنا الرسل» بر تقویت و توسعه تعامل میان حوزه‌های علمیه قم و نجف تأکید کرد.

پیگیری دانشگاه تربیت مدرس در خصوص ارتقای امنیت فضای اطراف دانشگاه

پیگیری دانشگاه تربیت مدرس در خصوص ارتقای امنیت فضای اطراف دانشگاه
2025-02-16T13:49:36+03:30
دانشگاه تربیت مدرس در خصوص جلوگیری از تکرار حوادثی مانند آنچه در دانشگاه تهران رخ داد اطلاعیه ای داد.

نشست تخصصی تجارت فناوری ۹ اسفند برگزار می‌شود

نشست تخصصی تجارت فناوری ۹ اسفند برگزار می‌شود
2025-02-16T13:09:37+03:30
نشست تجارت فناوری ۹ اسفند با هدف کمک به تسهیل تجارت و انتقال دانش و تجاری‌سازی فناوری در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

بسته‌های حمایتی معاونت علمی برای رشد اقتصاد هوش مصنوعی

بسته‌های حمایتی معاونت علمی برای رشد اقتصاد هوش مصنوعی
2025-02-16T13:09:36+03:30
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، در قالب یک فراخوان از مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه محصولات و سکوی ملی هوش مصنوعی حمایت می‌کند.

پارچه درخشانی که نور و صدا تولید می‌کند!

پارچه درخشانی که نور و صدا تولید می‌کند!
2025-02-16T12:42:59+03:30
محققان پارچه ای ابداع کرده اند که نور و صدا تولید می کند و حتی درخشندگی آن به ۳۱۹ شمع به ازای هر متر مربع می رسد.

رقیب «دیپ ریسرچ» اوپن ای آی و گوگل ارائه شد

رقیب «دیپ ریسرچ» اوپن ای آی و گوگل ارائه شد
2025-02-16T12:16:15+03:30
استارت آپ هوش مصنوعی Perplexity یک ابزار جدید به نام «دیپ ریسرچ» را عرضه کرده که می تواند در پاسخ به سوالات کاربران، از تحقیق و تحلیل عمیق گرفته تا گزارش های...

تشکیل جلسه فوق‌العاده کمیسیون آموزش مجلس برای بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران

تشکیل جلسه فوق‌العاده کمیسیون آموزش مجلس برای بررسی موضوع قتل دانشجوی دانشگاه تهران
2025-02-16T12:03:00+03:30
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس از تشکیل جلسه فوق‌العاده این کمیسیون درخصوص قتل دانشجوی دانشگاه تهران به دست سارقان خبر داد.

کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۴ منتشر شد

کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۴ منتشر شد
2025-02-16T12:03:00+03:30
آزمون‌ ورودی مقطع کارشناسی‌ارشد ناپیوسته‌ سال‌ ۱۴۰۴ در صبح و بعدازظهر پنجشنبه ۲ اسفند و صبح جمعه ۳ اسفند ماه سال ۱۴۰۳ برگزار می شود. کارت ورود به جلسه آزمون ...

در حادثه دانشگاه تهران برخی موضوع اجتماعی را به مسائل سیاسی ربط دادند

در حادثه دانشگاه تهران برخی موضوع اجتماعی را به مسائل سیاسی ربط دادند
2025-02-16T11:49:39+03:30
رئیس نهاد رهبری در دانشگاهها گفت: همه از اتفاقی که برای دانشجوی دانشگاه تهران افتاد متاثر هستیم اما نباید موضوع اجتماعی را به مساله سیاسی ربط داد.

تاکید وزیر علوم بر حفظ رویکرد غیرسیاسی شورای صنفی دانشجویان در پیگیری مطالبات

تاکید وزیر علوم بر حفظ رویکرد غیرسیاسی شورای صنفی دانشجویان در پیگیری مطالبات
2025-02-16T11:36:15+03:30
وزیر علوم تحقیقات و فناوری در جلسه با شورای صنفی دانشجویان دانشگاه تهران از بلوغ سیاسی این تشکل و حفظ رویکرد صنفی با موضوع قتل دانشجوی دانشگاه قدردانی کرد.

کشورهایی که در معرض برخورد سیارکی قرار دارند

کشورهایی که در معرض برخورد سیارکی قرار دارند
2025-02-16T11:22:57+03:30
کشف سیارکی که احتمال برخورد اندکی با زمین دارد هیاهوی زیادی ایجاد کرده و اکنون سازمان های مختلف در تلاشند با کمک تلسکوپ ها به اطلاعات بیشتری درباره آن دست یا...

نشان علامه طباطبایی به اساتید برجسته اعطا می‌شود

نشان علامه طباطبایی به اساتید برجسته اعطا می‌شود
2025-02-16T11:22:57+03:30
در دومین نشست شورای نخبگان بنیاد ملی نخبگان با حضور حسین افشین، آیین نامه اعطای نشان علامه طباطبایی(ه) به تایید شورای نخبگان و تصویب رئیس بنیاد ملی نخبگان رسید.

رقابت ۸۳۰ نخبه حوزوی در رویداد علمی حوزه‌های علمیه

رقابت ۸۳۰ نخبه حوزوی در رویداد علمی حوزه‌های علمیه
2025-02-16T11:22:56+03:30
مسئول برگزاری رقابت‌های علمی نخبگانی حوزه‌های علمیه گفت: ۸۳۰ نخبه حوزوی به مرحله دوم آزمون علمی پنجمین دوره رقابت‌های علمی نخبگانی حوزه‌های علمیه راه یافتند.

کارت ورود به جلسه آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ منتشر شد

کارت ورود به جلسه آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ منتشر شد
2025-02-16T11:22:56+03:30
کارت شرکت در آزمون دکتری (نیمه‌متمرکز) «Ph.D.» سال ۱۴۰۴ به همراه برگه راهنمای آزمون در سایت سازمان سنجش منتشر شد.

بسیج دانشجویی: حادثه اخیر حاصل بی کفایتی مسئولین و روسای دانشگاه تهران است

بسیج دانشجویی: حادثه اخیر حاصل بی کفایتی مسئولین و روسای دانشگاه تهران است
2025-02-16T11:09:36+03:30
بسیج دانشجویی در اطلاعیه ای اعلام کرد: حادثه تلخ و ناگوار قتل دانشجوی گرامی امیرمحمد خالقی به دست سارقین و زورگیران، حاصل بی‌کفایتی مسئولین و روءسای دانشگاه ...

بیش از ۱۴ هزار نفر در پنجاه و دومین دوره آزمون دستیاری پزشکی رقابت می کنند

بیش از ۱۴ هزار نفر در پنجاه و دومین دوره آزمون دستیاری پزشکی رقابت می کنند
2025-02-16T11:09:36+03:30
رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی آمار ثبت نام در پنجاه و دومین دوره آزمون دستیاری پزشکی را اعلام کرد.

توسعه فناوری ۵G با مزایده فرکانسی ۳۶۰۰ مگاهرتز شتاب می‌گیرد

توسعه فناوری ۵G با مزایده فرکانسی ۳۶۰۰ مگاهرتز شتاب می‌گیرد
2025-02-16T10:42:57+03:30
وزیر ارتباطات از شتاب گرفتن توسعه نسل پنجم شبکه ارتباطی با مزایده فرکانسی ۳۶۰۰ مگاهرتز خبر داد و گفت: نگاه ما دگردیسی در حوزه تنظیم‌گری و توجه ویژه به ظرفیت‌...

تشکیل کمیته بررسی خودکشی دانشجویان و دستیاران پزشکی ابلاغ شد

تشکیل کمیته بررسی خودکشی دانشجویان و دستیاران پزشکی ابلاغ شد
2025-02-16T10:42:57+03:30
معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موضوع تشکیل کمیته ویژه بررسی «آسیب به خود» دانشجویان و دستیاران در دانشگاه‌های علوم پزشکی را ابلاغ کرد.

تشکیل کمیته ویژه بررسی «آسیب به خود» دانشجویان و دستیاران در دانشگاه‌های علوم پزشکی

تشکیل کمیته ویژه بررسی «آسیب به خود» دانشجویان و دستیاران در دانشگاه‌های علوم پزشکی
2025-02-16T10:02:56+03:30
معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موضوع تشکیل کمیته ویژه بررسی «آسیب به خود» دانشجویان و دستیاران در دانشگاه‌های علوم پزشکی را ابلاغ کرد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)