میرنیوز
دکتر عبدالرسول پورعباس در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: دولت مجری برگزاری آزمون ها است و سازمان سنجش در وزارت علوم متولی امر آزمون های سراسری است و داوطلبان باید تمام اطلاعیه های آزمون ها را از طریق مجری دنبال کنند. از سوی دیگر قانونگذار باید مصوبات و قوانین را به مجری منتقل کند و دستگاه مجری آن را اجرا کند.
وی افزود: سازمان سنجش در مسیر اجرای قوانین و مقررات مجلس شورای اسلامی و شورای عالی انقلاب فرهنگی حرکت کرده است و هیچ تخطی از مصوبات مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی که توسط رئیس جمهور ابلاغ می شود، نداشته است.
رئیس سازمان سنجش درباره روند اجرای کنکورهای سراسری گفت: برای کنکور سه مصوبه وجود دارد، یک مصوبه قانون سنجش و پذیرش دانشجو است که در سال ۹۲ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است، همین مصوبه در سال ۹۵ اصلاح شده و مصوب مجلس است و مصوبه دیگر مصوبه سیاست ها و ضوابط پذیرش دانشجو مصوب جلسه ۸۴۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی در تیرماه ۱۴۰۰ است که از سوی رئیس جمهور وقت ابلاغ شده است.
وی افزود: در مصوبه سیاست ها و ضوابط پذیرش دانشجو مصوب تیرماه ۱۴۰۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی بندی وجود دارد که بر اساس آن اطلاع رسانی درباره کنکورها باید دو سال قبل صورت گیرد که اگر ما بخواهیم امروز آن را ملاک قرار دهیم بازهم مصوبه شورا برای کنکور ۱۴۰۳ ملاک عمل خواهد بود.
پورعباس اظهار داشت: ما به عنوان دستگاه مجری و بر اساس قانون سنجش و پذیرش دانشجو مصوب مجلس سالانه موظف هستیم که از اصل استمرار خدمات پیروی کنیم. اصل استمرار خدمات می گوید که طبق قوانین جاری باید اطلاع رسانی صورت گیرد مگر قوانین جدیدی اعلام شود و تا به امروز ابلاغیه ای جدیدی به ما به عنوان مجری آزمون ها ابلاغ نشده است.
وی خاطرنشان کرد: به هر دلیلی هنوز مصوبه خردادماه ۱۴۰۱ شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ نشده است و هر زمان که ابلاغ شود چون بعد از مهلت قانونی یک ساله اطلاع رسانی برای کنکور ۱۴۰۲ می شود، مصوبه مشمول کنکور ۱۴۰۳ خواهد شد و سازمان سنجش هم قوانین ابلاغی را اجرایی می کند.
تاکنون هیچ گونه ابلاغیه و اصلاحیه جدیدی به ما نرسیده است و اگر هم برسد دیگر مشمول کنکور ۱۴۰۲ نخواهد شد
رئیس سازمان سنجش تاکید کرد: داوطلبان بدانند در مسیر برگزاری آزمون دستگاه مجری موظف است که قوانین ابلاغی را اجرا کند اما نکته ای که وجود دارد که تاکنون هیچ گونه ابلاغیه و اصلاحیه جدیدی به ما نرسیده است و اگر هم برسد دیگر مشمول کنکور ۱۴۰۲ نخواهد شد.
وی تاکید کرد: سازمان سنجش یا باید قانون شورای عالی انقلاب فرهنگی تیرماه ۱۴۰۰ را یا قانون مجلس مصوب ۱۳۹۵ را اجرا کند اما با توجه به اینکه قانون شورا دچار اصلاحاتی شده است، سازمان سنجش بر مبنای مصوبه قانونی مجلس عمل می کند و در واقع تنها قانونی که به ما اجازه می دهد که از کنکور تا کنکور برنامه ریزی کنیم قانون مجلس است. هیچ جای قوانین از مهر یک سال تا مهر سال بعد برنامه ریزی نشده است.
پورعباس اضافه کرد: تلاش عمده داوطلبان کنکور در تابستان است و آنها باید برای خود برنامه ریزی داشته باشد و کنکوری های ۱۴۰۲ بدانند که باید دروس عمومی و دروس تخصصی را باهم مطالعه کنند.
جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو هفته آینده برگزار می شود
وی خاطرنشان کرد: جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو هفته آینده برگزار می شود و جزئیات اجرایی کنکور ۱۴۰۲ در آن مشخص می شود.
رئیس سازمان سنجش تاکید کرد: نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که بعد از ۱۵ تیر قوانین جدید امکان اجرا ندارند و در غیر این صورت سازمان سنجش تخطی از قانون کرده است اما برای ما دغدغه های داوطلبان مهم است و اینکه داوطلبان نگران نباشد و برنامه ریزی خود را تحت الشعاع این موضوعات قرار ندهند.
وی اظهار داشت: سازمان سنجش مجری قانون است و بر اساس اطلاعیه هایی که سازمان سنجش صادر می کند پای اجرای قانون مصوب نیز هستیم. داوطلبان کنکور ۱۴۰۲ مطمئن باشند که مشمول تغییرات کنکوری نیستند.
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: تغییرات جزئی مربوط به ضرایب و سایر موارد مطابق هر سال در صورت تصویب در شورای سنجش و پذیرش اعلام خواهد شد.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور تأکید کرد: کلیات برگزاری آزمون سراسری در سال ۱۴۰۲ تغییری نخواهد داشت و به عنوان مثال تاثیر سوابق تحصیلی به صورت حداکثر ۴۰ درصد تاثیر مثبت خواهد بود و مابقی نمره کل بر مبنای نمره آزمون محاسبه خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: محاسبه سوابق تحصیلی داوطلبان بر مبنای نمره دروس سال دوازدهم در نظام ۳-۳-۶ یا دروس دیپلم و پیش دانشگاهی در نظام قبلی که آزمون آنها به صورت سراسری و کشوری برگزار شده است به صورت حداکثر ۴۰ درصد تاثیر مثبت، به میزان سوابق تحصیلی موجود، خواهد بود.
منبع : خبرگزاری مهر
کلیات سند ساماندهی رمزارزها در کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی تصویب شد
رایزنی وزارت علوم با مجلس درباره بودجه فرهنگی دانشگاهها
رایزنی وزارت علوم با مجلس درباره بودجه فرهنگی دانشگاهها و حل مشکلات فعالان فرهنگی دانشجویی
ارتباط فعالیتهای تحریک ذهنی در زمان استراحت با سلامت بهتر مغز
سقط جنین جنایت است
معاونت علمی و فناوری پشتیبان قاطع اجرای سند رمز ارز بانک مرکزی
ضرورت توجه به حوزه علوم پایه در سیاستگذاریهای کلان
بازنگری در برنامه «غنیسازی آرد با آهن و اسید فولیک» پس از ۱۵ سال
دعوت از ایدهپردازان برای حل ناترازیها در کشور
آخرین تلاشهای تیک تاک برای ماندن در آمریکا
حمایت از تولید داخلی و حل بحران نقدینگی، اولویتهای اصلی سازمان غذا و دارو است
سند ساماندهی رمزارزها به دنبال تسهیل فعالیت و جلوگیری از اعمال سلیقه است
همایش علم و فناوری در برنامه هفتم پیشرفت برگزار میشود
فایرفاکس گزینه ردیابی نکردن کاربران را حذف می کند
سیمایی صراف: بخشی از نامطلوبی وضعیت علمی محصول مشکلات اقتصادی است
میزان سوختگی در ایران ۸ برابر متوسط جهانی؛ راههای پیشگیری از سوختگی
محقق حوزه انرژیهای تجدیدپذیر جزو برترین پژوهشگران کشور قرار گرفت
سرمایهگذاری هلدینگ خلیج فارس در پروژه هوش مصنوعی معاونت علمی
مشوقهایی برای جذب طلاب به حوزه ایجاد شود
بازنگری در برنامه غنیسازی آرد با «آهن و اسید فولیک» پس از ۱۵ سال
تعیین مبلغ اضافه کاری پرستاران به کجا رسید؟
تحقیقات پایان سیاست فیلترینگ را نشان داده است
رشتهها و پژوهشهای علوم انسانی باید آسیب شناسی شود
برگزاری نمایشگاه کار دانشگاه علم و صنعت با ارائه بیش از ۵۰۰ فرصت شغلی
نقش جشنواره فارابی در معرفی نظریههای برجسته علوم انسانی
معرفی برگزیدگان جشنواره فارابی؛ اعطای جایزه صلح به استاد آمریکایی
پهپادهای چینی مجهز به لیزر فلز بر می شوند
دانشگاهها در حل مسائلی مثل آلودگی هوا فعالتر باشند
ثبتنام آزمون ورودی جامعهالزهرا (س) آغاز شد
برگزیدگان جشنواره فارابی تقدیر شدند