میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علامه طباطبایی، عبدالله معتمدی در مراسم گردهمایی اعضای هیئت علمی این دانشگاه با اشاره تلاش های انجام شده در تدوین سند راهبردی دانشگاه، افزود: با همکاری و همدلی اعضای هیئت علمی و دانشکده ها، برنامه راهبردی سال ۱۴۰۱ تدوین و برای اجرا به دانشکده ها ابلاغ شده است و امسال نخستین سال اجرای این برنامه است. کار بسیار مهمی که انجام شده، این است اختیارات مالی برای اجرای برنامه های راهبردی در دانشکده ها به دانشکده ها واگذار شده است. به همین دلیل از دانشکده ها خواستهایم هزینههای هر کدام از برنامه های اعلام شده را مشخص کنند تا بر اساس توافق نامه ای که با رئیس دانشکده انجام شده است اعتبار مورد نیاز تامین و در اختیار رئیس دانشکده قرار گیرد.
معتمدی ادامه داد: فرآیندها نیز بازتعریف می شوند و دیگر برگزاری نشست ها در معاونت آموزشی تعریف نمیشود بلکه برنامه ها را رئیس دانشکده در شورای راهبردی دانشکده مطرح میکند و در آن شورا برای چگونگی اجرا و هزینه کرد برنامه های راهبردی دانشکده تصمیم گیری می کنند. البته اگر موضوعی در برنامه راهبردی نیست و پیش بینی نشده است، این موضوع در ساز و کارهای قبلی قرار می گیرد. ما بر اساس برنامه راهبردی ما از آنچه شما گفته اید و پیشنهاد داده اید حمایت میکنیم. انتظار است که برنامه سال بعد بسیار عمیق تر و معنادار تر از برنامه های سال جاری باشد.
وی با اشاره به هدفمندی پژوهش به عنوان یکی از محورهای اصلی برنامه راهبردی دانشگاه، پیشنهاد کرد: با کمک و حمایت مجموعه ها، نهادها و دستگاه های بیرون از دانشگاه، پروژه های کلان برای اثر بخشی علوم انسانی در جامعه، تعریف و تبدیل به چندین رساله دکتری شود تا از محل آن پروژه ها، دانشجویان دکتری و استادان حمایت مالی شوند. نخستین گام در این خصوص با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری و جذب حمایت مالی از آن نهاد برداشته شده است. همچنین استفاده از دانشجویان پسادکتری در انجام پروژه های مختلف به دلیل تجربه های متعدد پژوهشی که دارند و حمایت مالی از آنها، می تواند منجر به انجام خدمت معنادار در جامعه شود.
رئیس دانشگاه علامه طباطبائی با تاکید بر تحول علوم انسانی به عنوان ماموریت و مسئولیت مهم این دانشگاه، گفت: انتظار داریم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با توجه به ظرفیت دانشگاه علامه طباطبائی، کمک کند تا بتوانیم این ماموریت را در قالب یک پروژه مستمر چند ساله به شکل هدفمند به انجام برسانیم.
وی با اشاره به عوارض روانی و اجتماعی کرونا و حضوری شدن فضای آموزشی دانشگاه ها در ترم جاری، خاطر نشان کرد: عوارض روانی و اجتماعی حاصل از همه گیری کرونا آزاردهنده بوده و هست. بر اساس تحقیقات انجام شده، جوان ها در سنین بین ۱۸ تا ۲۴ سالگی دچار سردرگمی در نقشه و هویت هستند. شرایط سنی به همراه شرایطی که کرونا ایجاد کرد، همچنین شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جامعه، فضایی را ایجاد کرده است که باید نسبت به حمایت و حفاظت هر چه بیشتر از دانشجویان توجه شود. باید برای آنها برنامه ریزی کنیم تا بتوانیم از آسیب های احتمالی پیشگیری کنیم و در این فضای تاثیرگذار شبکه های اجتماعی، مسیری را برای سبک زندگی سودمند دانشجویان رقم بزنیم.
عضو هیئت علمی دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی تاکید کرد: در این زمینه به کمک و راهنمایی استادان و اعضای هیئت نیاز داریم چرا که اگر زندگی دانشجویان ما به صورت نامناسب پیش برود، دچار خسارت بزرگ خواهیم شد. این دانشجویان در آینده مدیران و مسئولان جامعه ما خواهند بود. آنها فرزندان ما هستند که نیاز به کمک دارند هرچند خودشان این نیاز را احساس نکنند. درخواست می کنم روی این قضیه متمرکز شویم که چگونه می توانیم با محبت به دانشجویان از ظرفیت آنها و شرایط ایجاد شده نهایت استفاده را ببریم.
وی در پایان به برگزاری برنامه ویژه برای استادان نو ورود در تابستان ۱۴۰۱ اشاره کرد و گفت: همه استادان در رشته های تخصصی خود صاحبنظر هستند ولی ارتقا مهارت های معلمی و نیازهای معرفتی سبب می شود تا از ظرفیت های خود در کلاس ها بیشتر استفاده کنیم.
منبع : خبرگزاری مهر
میزان اجرای توافقنامههای ایران و روسیه با تعداد امضاشده همخوانی ندارد
حضور ۲۸ دانشگاه در اجلاس روسای دانشگاههای ایران و روسیه
میزبانی از شرکتهای دانشبنیان برای حضور در «ایرانهلث ۱۴۰۴»
کلیات برنامه ملی توسعه هوش مصنوعی تصویب شد
اعطای گواهینامه صلاحیت سطح یک به ۷ شتابنده فناوری
رتبه علمی ایران در ۳ رشته داروسازی، دندانپزشکی و پرستاری
فاصله بین ازدواج تا فرزنددار شدن پنج سال است
مصرف آنتی بیوتیک در ایران بالاتر از استاندارد جهانی است
آموزش شگردهای عکاسی آسمان شب با موبایل
اکران خصوصی و نشست مستند «قتل خاص» برگزار شد
موسسه رازی همکار سازمان بهداشت جهانی در تحقیقات ونوم می شود
آرامش دانشگاهها و تکریم محققین چراغ پژوهش را در کشور روشن میکند
خطرات پنهان عفونتهای چشمی را جدی بگیرید
رشد ۱۲۱ درصدی صادرات و ۲۷ درصدی اشتغال دانش بنیانها
واگذاری امور حوزهها به استانها
مشکلات جهانی پژوهشگران را از دسترسی آزاد به داده های علمی بازداشته است
نوبت پزشکان شد؛ ویزیت آزاد بیماران تامین اجتماعی!
یورش به خانهها در آلمان برای پاکسازی فضای مجازی
زنگ خطر ورود ویروس «فلج اطفال» به ایران
ورود وزارت ارتباطات به برنامه ملی رفع ناترازی انرژی
الماس ۴۰ برابر قدرتمندتر از نمونه واقعی ساخته شد
رئیس جمهور از برگزیدگان جشنواره تحقیقاتی رازی تقدیر کرد
احتمال برخورد سیارک قاتل زمین با ماه
آزمایشگاهها در تشخیص بیماری نقش کلیدی دارند
کلسترول خوب در ابتلا به آب سیاه چشم نقش دارد
کار کردن در دوره سالمندی برای سلامت مفید است
وزارت بهداشت به وزارتخانه پزشکان تبدیل شده است
ارتباطات در مناطق زلزلهزده حسینیه خوزستان پایدار است
رئیسجمهور وعده یکسانسازی بیمههای درمانی را عملی کند
برنامه جامع سیاستهای کلان آموزش پزشکی تدوین و عملیاتی می شود