میرنیوز
دکتر سیماسادات لاری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: فعالیت های علمی و دانشجویی در دانشگاه های علوم پزشکی در سطوح گوناگونی پیگیری می شود.
وی افزود: اکنون در دانشگاه های علوم پزشکی سه نهاد در حوزه علمی دانشجویی وجود دارد که شامل کمیته تحقیقات دانشجویی در پژوهش، استعدادهای درخشان در آموزش و انجمن علمی دانشجویی در بخش دانشجویی و فرهنگی است. در حالیکه در وزارت علوم تنها یک نهاد انجمن علمی دانشجویی وجود دارد.
لاری خاطرنشان کرد: از همین رو بودجه های محدود دانشجویی نمی تواند همه این نهادها را پشتیبانی کند.
وی گفت: این انجمن ها در گذشته شکل گرفته اند و اکنون زمان به بار نشستن آنها است. همین طور کانون های دانشجویی نیز در حال فعالیت هستند و آنها که فعال نیستند حذف می شوند و با توجه به وضعیت بودجه ها باید مشخص باشد که کدام کانون و نهاد و نشریه دانشجویی فعال است.
معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت از تغییر مدل انجمن های علمی دانشجویی در دانشگاه های علوم پزشکی خبر داد و گفت: یک نامه به معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت داده شده است که انجمن های علمی برای فعالیت در حوزه استارت آپ ها نیاز به مجوز دارند. به همین منظور ما نیز در نامه ای اعلام کردیم که با معاونت های تحقیقات و فناوری و آموزشی درباره تعیین تکلیف فعالیت های انجمن های علمی جلسه ای برگزار می کنیم.
وی افزود: باید به یک مدل دست پیدا کنیم که فعالیت های پژوهشی انجمن های علمی زیر نظر پژوهش و فعالیت های آموزشی زیر نظر معاونت آموزشی قرار گیرد. اکنون برخی از انجمن های علمی فعالیت های آموزشی موازی انجام می دهند. در شرایطی که بودجه کم داریم، باید فعالیت ها را کیفی سازی کرده و هم افزایی ایجاد کنیم.
لاری خاطرنشان کرد: ما تاکید داریم که مدل فعالیت دانشجویان در کمیته های تحقیقات دانشجویی با مدل فعالیت دانشجویان در انجمن های علمی متفاوت است.
وی گفت: از همین رو یک مدلی هم از سوی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت پیشنهاد شده است که در انجمن های علمی کار تحقیقاتی جداگانه انجام نگیرد اما برونداد تحقیقات کمیته های دانشجویی از سوی انجمن های علمی ارائه شود. این کار به ویژه در حوزه بیماری های غیرواگیر از جمله بیماری های قلبی و عروقی، دیابت و فشار خون از اهمیت زیادی برخوردار است و دانشجویان فعال در انجمن های علمی به نوعی هدفمند می شوند و در این حوزه ها به عنوان سفیران دانشجویی فعالیت می کنند.
معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت با اشاره به فعالیت کانون های دانشجویی در سطح دانشگاه های علوم پزشکی گفت: کانون های دانشجویی را در دانشگاه ها فعال کرده ایم و بسیار تخصصی با این موضوع برخورد کرده ایم . تاکنون 5 مجمع تخصصی کانون ها از جمله جهادی، ادبی و اخلاق پزشکی تصویب شده اند. در این راه از ظرفیت های قانونی استفاده کردیم تا کانون ها تضعیف نشده بلکه توانمند شوند.
وی از اجرای طرح پایش نشریات دانشجویی در دانشگاه های علوم پزشکی خبر داد و گفت: این طرح باید هر چه سریع تر در شورای نظارت بر نشریات دانشجویی به تصویب برسد تا بتوانیم آن را اجرایی کنیم.
لاری اظهار داشت: یکی از دلایل اجرای این طرح آن است که در دانشگاه ها چندان کششی برای چاپ نشریات دانشجویی ندارند. گرچه هنوز تعصبی وجود دارد که نشریه کاغذی تولید شود اما خود نشریات باید به این نتیجه برسند. به شخصه عقیده دارم نسل امروز بیشتر علاقه دارد متن را روی موبایل بخواند.
وی گفت: با این حال با اجرای طرح پایش نشریات الف و ب تنها می توانند از مدل کاغذی استفاده کنند اما باید توجه کرد که دانشگاه ها واقعا کشش بودجه چاپ کاغذی نشریات را ندارند و بودجه اتلاف می شود.
منبع : خبرگزاری مهر
مدارک دکتری و پزشکی دانشگاههای آذربایجان فاقد اعتبار است
واکنش «زاکانی» به چادرخوابی همراهان بیمار
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان