میرنیوز

حمایت از برنامه‌های فعالان حوزه زنان اتحادیه‌های دانشجویی علوم پزشکی/ ۶۰ دانشگاه فاقد واحد متأهلی

حمایت از برنامه‌های فعالان حوزه زنان اتحادیه‌های دانشجویی علوم پزشکی/ ۶۰ دانشگاه فاقد واحد متأهلی 2022-06-01T12:18:48+04:30

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، «نشست فعالان حوزه زنان اتحادیه‌های دانشجویی کشور» با دکتر عباس شیراوژن معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و با حضور دکتر مونا زینالو مشاور وزیر بهداشت در امور زنان، برگزار شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در این نشست، اظهار داشت: برگزاری چنین جلساتی برای ما بسیار کمک کننده است، زیرا نیازمنده انتقادات و پیشنهادات شما بزرگوران هستیم تا راه را گم نکنیم در این میان بسیار علاقمند به برگزاری چنین جلساتی هستیم تا بتوانیم از طریق هم‌اندیشی با شما بزرگواران کمک‌های لازم را در مسیر پیش رو دریافت کنیم. به واقع مطالبات، توقعات، انتظارات و گلایه‌های شما فعالان دانشجویی باعث پویاتر شدن این مجموعه خواهد شد.

وی با بیان این‌که در برخی موضوعات، نیازمند نگاه دانشجویان دختر خود هستیم، اظهار داشت: نگاه زنان در برخی مسائل متفاوت از نگاه مردان است و از طریق فعالان در حوزه زنان به عنوان نمایندگان این دسته از دانشجویان، می‌توانیم به این درک در خصوص برخی موضوعات خاص دانشجویان دختر برسیم که این مهم به ما در تصمیم‌گیری‌ها کمک خواهد کرد. بر این اساس از برنامه‌های فعالان حوزه زنان اتحادیه‌های دانشجویی در حوزه‌های مختلف از جمله جمعیت، ازدواج، مسائل زنان و دختران در حد توان حمایت خواهیم کرد.

شیراوژن تاکید کرد: ما نیاز داریم در حوزه زنان در فضای دانشگاهی و درمانی وظایف خود را به نحو مطلوب انجام دهیم.

این مقام مسئول با بیان این‌که انتظار داریم مجموعه تشکل‌ها و اتحادیه‌های دانشجویی در این موضوعات دغدغه داشته باشند، اظهار داشت: تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی که عضو اتحادیه‌ها هستند در این فضا می‌توانند بسیار کمک کننده باشند.

معاون وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: بحث‌های معرفتی و فکری نکته بسیار مهمی است، شبهاتی که در این خصوص وجود دارد باید در بین دختران مذهبی و متدین با نگاه عقلانی و از زاویه دید الهی تبیین شود و سؤالاتی که در این حوزه وجود دارد حل گردد، می‌توان از طریق برگزاری کلاس، کارگاه، سخنرانی و... به این مهم رسید. به واقع بیان تضارب آراء در خصوص مباحث معرفتی و فکری مهم است.

شیراوژن افزود: اگر به این موضوعات پرداخته نشود و شبهات رفع نگردد، سؤالات و مسائلی که به شکل شبهه در ذهنمان ایجاد شده است، بالاخره در جایی خود را نشان خواهد داد و شما بزرگواران که دغدغه مسائل دینی، حوزه زنان و انقلاب را دارید باید در میان دانشجویان تلاش کنید تا این شبهات را تا آن جایی که توان دارید رفع کنید.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در خصوص بحث جمعیت، گفت: واقعیت این است که نظام سلامت و بهداشت کشور از زمانی مشخص به سمت کنترل جمعیت حرکت کرد و به شدت روی این مواضع کار شد به نحوی که صدا و سیمای کشور که مهمترین منبع و مرجع مردم در آن زمان بود به تبلیغات بسیار در این خصوص پرداخت و کار رسانه‌ای و تبلیغاتی به نحوی در اختیار تبیین این موضوع قرار گرفت که اثر جدی و پررنگی داشت.

وی اضافه کرد: کنترل جمعیت در این شرایط مفهوم سازی شد و در ذهن اکثریت مردم جا باز کرد و در سال‌های مختلف نیز دنبال شد به نحوی که زمانی برای پایانش مشخص نشد. به عقیده من در حال حاضر در سطوح بالای وزارت بهداشت، موضوع جمعیت مورد توجه قرار دارد. در این میان انتظار می‌رود نظام سلامت و شبکه بهداشت کشور در مسیر عکس آن‌چه در سال‌های گذشته دنبال شده است حرکت کنند و ما نقش خود را انجام دهیم.

این مقام مسئول افزود: قرارگاه جمعیت، متناظر بر این دیدگاه تشکیل شد و قانون «جوانی جمعیت و حمایت از خانواده» به خوبی ریل گذاری شده است و تلاش مسئولان کشور بر این است که این قانون به صورت حداکثری و تا آن‌جا که امکان دارد، عملیاتی شود، ما نیز به عنوان بخش فرهنگی، تلاش خود را خواهیم کرد تا با توجه به زمان اندکی که در اختیار داریم تمرکز دقیقی در خصوص مسائل حوزه جمعیت داشته باشیم.

معاون وزیر بهداشت در خصوص موضوعات عنوان شده در حوزه خوابگاه‌های متاهلی، اظهار داشت: در حال حاضر متاسفانه تنها ۸۰۰ واحد خوابگاه در ۲۱ دانشگاه علوم پزشکی در اختیار داریم و بیش از ۶۰ دانشگاه ما فاقد خوابگاه متاهلی است، این در حالی است که ساخت خوابگاه امری هزینه‌بر و زمان‌بر است و بودجه خاص خود را نیاز دارد.

وی در خصوص نگاه شبکه‌های بهداشت و مجموعه‌های تحت نظر وزارت بهداشت در خصوص کنترل جمعیت، گفت: گاه خبرهای خوبی در این خصوص می‌آید، به عنوان مثال مجموعه بازرسی و حراست وزارت بهداشت در بازدید از شبکه‌های بهداشتی سطح شهر تهران متوجه شدند که این مجموعه، تفاوت نگاه وزارت بهداشت را در خصوص کنترل جمعیت درک کرده‌اند و حداقل در حوزه کنترل جمعیت توقف ایجاد شده است. البته تغییر دیدگاه انسان‌ها کاری سختی است و زمانی که در لایه‌های وجودی افراد، درک مطلبی نهادینه شود باید تلاش بسیار کرد تا این روند را تغییر داد.

در ادامه دکتر مونا زینالو مشاور وزیر بهداشت در امور زنان، گفت: اگر از منظر تمدن اسلامی و تمدن سازی اسلامی بخواهیم عرصه را ببینیم باید این سؤال را از خود بپرسیم چه افرادی بنا است این تمدن را بسازند و پیش ببرند؟. در این خصوص در بیانیه گام دوم انقلاب، مقام معظم رهبری به خوبی به آن پرداخته‌اند.

وی افزود: در واقع افرادی می‌توانند با این نگاه وارد جامعه شوند که نسبت خود را با حکومت، نظام، اهداف، آرمان‌ها و رهبری بشناسند و نقش خود را بدانند، همچنین بدانند در چه جایگاهی باید قرار بگیرند و در دوران بعد از دانشگاه در هر جایگاهی که قرار می‌گیرند این نسبت را حفظ کند.

زینالو افزود: در حال حاضر تنها نرم افزاری که این مسئله را برای جوانان می‌تواند جا بیندازد، تشکل‌های دانشجویی هستند. به واقع در دوران دانش‌آموزی چنین نرم افزاری در اختیار ما نیست تا نقش فرد را در جامعه بیان کند و نسبت او را با حکومت، رهبری و انقلاب تبیین کند. در دانشگاه مسئولیت این نرم افزار با تشکل دانشجویی است و تا زمانی که دانشجو وارد این تشکل‌های نشود، نمی‌تواند تعاریفی از این نقش و جایگاه دریافت کند و هویت انقلابی خود را نمی‌تواند بشناسد. تشکل‌ها و فعالان نهادهای دانشجویی این جایگاه را برای دانشجویان باز می‌کنند.

مشاور وزیر بهداشت در امور زنان خاطر نشان کرد: زیر ساخت و نرم افزار ما در فضای دانشگاهی جای کار بسیار دارد، این‌که بدانیم چند درصد دانشجویان در این فضا امکان رشد با کیفیت را دارند.

این مقام مسئول اظهار داشت: به عقیده من در بیانیه گام دوم انقلاب، مقام معظم رهبری بر این موضوع تاکید دارند که یک یا علی(ع) دیگر لازم است تا قدم دوم برداشته شود که این قدم بسیار ساده‌تر از قدم اول است. من برداشتم این است که این مهم از همین مسیر باید بگذرد که حلقه‌های میانی شکل بگیرد و این حلقه‌ها حول مسائل مختلف قرار بگیرند و روی موضوعات تسلط پیدا کنند.

زینالو در خصوص نگاهی که به حوزه جمعیت وجود دارد با تاکید بر امیدبخشی این مسیر، اظهار داشت: همه ما به نوعی از بی مهری‌های سیتماتیکی که به موضوع جمعیت و فرزندآوری در کل فضای کشور در طول این ۴۰ سال اتفاق افتاده است و اسکلت آن محکم شده است، مطلع هستیم، ما نیز به اندازه بضاعتمان شبانه روز درگیر این موضوع بوده و با جمعی از دوستان در این فضا در حال حرکت هستیم و بر روی موضوع جمعیت که از موضوعات مورد توجه رهبر معظم انقلاب است متمرکز شده‌ایم.

وی ادامه داد: در خصوص ممنوعیت روش‌های پیشگیری از بارداری، در ماده ۵۱ قانون جوانی جمعیت، به هیچ عنوان بحث ممنوعیت استفاده از اقلام دارویی جلوگیری مطرح نشده است و تنها ارایه رایگان این اقلام در شبکه‌های بهداشت ممنوع اعلام شده است. در هیچ کشور توسعه یافته‌ای این اقلام رایگان و رایانه‌ای توزیع نمی‌شود. از سال ۹۲ رهبری معظم انقلاب حکم کرده‌اند هر گونه هزینه کرد از بیت المال برای اقلام جلوگیری از بارداری ممنوع است.

مشاور وزیر بهداشت در امور زنان در پایان با بیان این‌که مسائل کشور را در صورتی می‌توان حل کرد که بدنه‌ای از دانشجویان و نخبگان دانشجویی برای حل آن وقت بگذارند و مجاهدت کنند، خاطرنشان کرد: بحث حل مسائل و کادر سازی، در کنار یکدیگر پیش خواهد رفت و فعالان این حوزه باید درگیر موضوعات عینی شوند.

در این نشست فعالان حوزه زنان اتحادیه‌های دانشجویی کشور بر موضوعاتی از جمله «اجرای بندهای قانون جوانی جمعیت در حوزه حمایت از زنان به خصوص زنان متأهل و باردار در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، حمایت از منشور اخلاقی بیمار و پشتیبانی از این منشور برای حفظ حقوق بیمار، قوی‌تر عمل کردن مشاوره خانواده در دانشگاه‌های کشور، اهمیت زیست خانواده محور، توجه به نگاه خانواده محور در وزارت بهداشت پرداختند.

لزوم توجه به موضوع جمعیت در برنامه‌های کوتاه مدت، میان‌مدت و بلند مدت، فرهنگ سازی موضوع جمعیت و اهمیت فرزندپروری، انجام کارهای اقناعی در حوزه جمعیت، دوری از انجام فعالیت‌های صوری و نمایشی در حوزه جمعیت در سازمان‌ها و نهادهای مسؤول، تغییر رویکرد دانشجویان از اولویت داشتن موفقیت‌های تحصیلی به موفقیت‌های ازدواج و تأهل، توجه به مردم به عنوان عنصر اصلی پیشبرنده جمعیت، تبدیل کردن موضوع جمعیت به خواست عمومی مردم از دیگر موضوعاتی مطرح شده در این نشست بود.

همچنین این فعالان به موضوع انجام اقدامات فرهنگی در حوزه جمعیت از سوی جنبش مردمی، (سلامت بانوان، سبک زندگی، اقتصاد و ازدواج) به عنوان شاخه‌های اصلی بحران جمعیت، درمان زنان بی‌خانمان در سطح شهرهای کشور، اهمیت وجود پیوست فرهنگی در حوزه درمان بانوان در کشور، حجم بالای کشیک‌های دستیاران و کادر درمان و تضاد این شرایط با موضوع ازدواج و فرزندآوری، ایجاد فاصله میان مادران و فرزندان در دوره طرح دانشجویی پرداختند.

تاکید بر کمبود خوابگاه‌های متأهلی، آموزش بهداشت در حیطه سلامت زنان در رسانه ملی، نقش زن در تمدن سازی به خصوص تمدن اسلامی، توجه به ظرفیت زنان در موضوع معنویت، رفع شبهات در خصوص نقش زنان،اهمیت جایگاه زن و دیده نشدن جایگاه فرزندآوری در آیین‌نامه جشنواره دانشجویان نمونه وزارت بهداشت» از دیگر موضوعات این نشست بود.

در این نشست رضا رخسایی معاون اداره کل فرهنگی وزارت بهداشت از بازنگری در آیین‌نامه جشنواره دانشجوی نمونه وزارت بهداشت خبر داد.

منبع : خبرگزاری مهر


کلمات کلیدی :
اشتراک گذاری :

آخرین اخبار علمی

مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان

مقاومت میکروبی قاتل جان ۵ میلیون نفر در جهان
2024-11-23T16:34:02+03:30
رئیس مرکز تحقیقات مقاومت میکروبی و تجویز منطقی آنتی بیوتیک‌ها گفت: برآورد شده که سالانه حدود ۵ میلیون نفر در دنیا متأثر از مقاومت میکروبی، جان خود را از دست ...

وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود

وضعیت غذای دانشجویان توسط اساتید تغذیه بررسی می شود
2024-11-23T16:20:41+03:30
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران از عقد تفاهم‌نامه بررسی غذای دانشجویان با دانشکده تغذیه و رژیم شناسی پزشکی این دانشگاه به منظور بهبود وضعیت ...

توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانه‌ای به گرافن

توسعه نسل دوم فناوری تبدیل گازهای گلخانه‌ای به گرافن
2024-11-23T16:07:19+03:30
شرکت لویدان نسل دوم فناوری کربن زدایی لوپ را راه‌اندازی کرد که با استفاده از دستگاه لوپ این شرکت می‌توان گازهای زائد خروجی از سایت‌های تولید نفت و گاز را به ...

فراخوان بورس‌ تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد

فراخوان بورس‌ تحصیلی در حوزه فضا اعلام شد
2024-11-23T16:07:19+03:30
فراخوان بورس‌های تحصیلی مشترک سازمان همکاری فضایی آسیا-اقیانوسیه (اپسکو) و دانشگاه‌های چین در سال ۲۰۲۵ در رشته‌های مرتبط با فناوری‌ فضایی و کاربردهای آن منتش...

کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد

کاندیداهای ریاست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مشخص شد
2024-11-23T15:40:45+03:30
جلسه کمیته مشورتی پیشنهاد کاندیداهای تصدی ریاست دانشکده پزشکی به رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور معاون آموزشی دانشگاه و اعضای این کمیته برگزار شد.

پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاه‌های کشور در سال جاری

پذیرش ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاه‌های کشور در سال جاری
2024-11-23T15:40:44+03:30
معاون پژوهشی وزارت علوم گفت: امسال ۳۲۰ دانشجو در پژوهشگاه‌ها پذیرش شدند، پژوهشگاه‌هایی که درخواست اخذ دانشجو درهر مقطعی را دارند باید نخست از طریق سامانه «نا...

توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی

توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی
2024-11-23T15:14:00+03:30
قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در دهه پیش رو در کنار آموزش عالی، توسعه فناوری و کارآفرینی نیاز امروز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در کشور است.

جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی

جزئیات ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی
2024-11-23T15:13:59+03:30
ثبت نام وام شهریه دانشجویی نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۳ دانشگاه جامع علمی کاربردی از اول آذرماه آغاز شده و تا ۱۴ آذر ادامه دارد.

روشی نوین برای ترمیم آسیب‌های استخوانهای حساس جمجمه و صورت

روشی نوین برای ترمیم آسیب‌های استخوانهای حساس جمجمه و صورت
2024-11-23T15:00:40+03:30
تیمی بین‌المللی از پژوهشگران با محوریت علمی متخصصان مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران و دانشگاه شهید بهشتی، موفق به ارائه روشی نوین برای ترمیم آسیب‌های است...

بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش

بررسی نحوه رسیدگی به شکایات مرتبط با تصمیمات سازمان ملی سنجش
2024-11-23T15:00:40+03:30
دبیر ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: چگونگی رسیدگی به شکایات ناظر بر آراء و تصمیمات سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزشی کشور بررسی می شود.

قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد

قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد
2024-11-23T14:47:18+03:30
مدیرعامل آتیه سازان حافظ، از انعقاد قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی خبر داد.

ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده

ضرورت اصلاح در روش پرداختی به پزشکان خانواده
2024-11-23T14:20:41+03:30
رئیس کمیته پزشک خانواده انجمن پزشکان عمومی ایران، بر ضرورت اصلاح روش پرداخت به پزشکان خانواده تاکید کرد.

اندازه‌گیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی

اندازه‌گیری ویسکوزیته سیالات حفاری با ویسکومتر ایرانی
2024-11-23T13:53:59+03:30
یک شرکت دانش بنیان برای نخستین بار در کشور موفق به بومی سازی دستگاه ویسکومتر با یک سوم قیمت نمونه مشابه خارجی شده که یک ابزار دقیق و کارآمد برای اندازه‌گیری ...

پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد

پاویون منطقه نوآوری ایران در نمایشگاه صنعت آغاز به کار کرد
2024-11-23T13:40:41+03:30
پاویون منطقه بین‌المللی نوآوری ایران با حضور ۷ شرکت عضو این منطقه در هجدهمین نمایشگاه صنعت معدن آغاز به کار کرد.

جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی

جایگاه اول ایران در مقالات چاپ ۴ بعدی در بین کشورهای اسلامی
2024-11-23T13:40:41+03:30
جمهوری اسلامی ایران در حوزه فناوری‌های پیشرفته در زمینه چاپ چهار بعدی جایگاه نخست را در میان کشورهای جهان اسلام به خود اختصاص داده است.

دستیابی دانش بنیان‌ها به فناوری هدایت لیزری ماشین‌آلات سدسازی

دستیابی دانش بنیان‌ها به فناوری هدایت لیزری ماشین‌آلات سدسازی
2024-11-23T13:40:40+03:30
یک شرکت دانش‌بنیان با حمایت ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی موفق به بومی‌سازی فناوری پیشرفته هدایت لیزری ماشین آلات راه‌سازی و سدساز...

دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل می‌شود

دوره دستیاری از سال آینده به شغل تبدیل می‌شود
2024-11-23T13:40:40+03:30
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در مورد تبدیل دستیاری به شغل گفت: پیش‌بینی ما این است که این مصوبه از سال آینده اجرایی شود؛چراکه تصویب آن در مجلس و طی م...

یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد

یک ربات برای نخستین بار در جهان ۲ ریه را پیوند زد
2024-11-23T12:47:21+03:30
محققان مرکز (NYU) Langone Health برای نخستین بار در جهان جراحی کاملا رباتیک پیوند ۲ ریه را انجام دادند.  

۸ نشریه علمی دانشگاه علامه‌ در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت

۸ نشریه علمی دانشگاه علامه‌ در بین نشریات برتر (Q۱) قرار گرفت
2024-11-23T11:40:42+03:30
بر اساس اعلام پایگاه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام، هشت عنوان نشریه علمی دانشگاه علامه‌طباطبائی در میان نشریات برتر (Q۱) کشور قرار گرفت.

پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور

پیشنهاد ایجاد آزمایشگاه ملی با همکاری سه دانشگاه برتر کشور
2024-11-23T11:40:42+03:30
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد کرد که با همکاری دانشگاه‌های تهران، صنعتی شریف و صنعتی امیرکبیر، آزمایشگاه‌های ملی متمرکزی ایجاد شود.

پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج

پیام رئیس دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج
2024-11-23T11:14:03+03:30
رئیس دانشگاه، اعضای هیأت رئیسه و دانشگاهیان دانشگاه شهید بهشتی به مناسبت هفته بسیج پیامی صادر کردند.

المپیاد علمی حوزه‌های علمیه برگزار می‌شود

المپیاد علمی حوزه‌های علمیه برگزار می‌شود
2024-11-23T11:00:38+03:30
معاون آموزش حوزه‌های علمیه گفت: المپیاد علمی حوزه‌های علمیه در دو مرحله استانی و کشوری برگزار می‌شود.

پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد

پژوهشگر ایرانی ویژگی جدید ایکس را فاش کرد
2024-11-23T10:47:20+03:30
یک پژوهشگر مستقل وب ایرانی با اشاره به آیکون دلار در یک پروفایل ویژگی جدید ایکس را برملا کرده و به نظر می رسد ایلان ماسک نیز آن را تائید کرده است.

سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد

سوءاستفاده عامدانه از یک اختراع جریمه سامسونگ را ۳ برابر کرد
2024-11-23T10:20:39+03:30
هیات منصفه دادگاهی در ایالت تگزاس آمریکا به «سامسونگ الکترونیکس» دستور داد ۱۱۸ میلیون دلار غرامت به «نت لیست» (تولید کننده حافظه رایانه) پرداخت کند.

بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملی‌سنجش» ضروری است

بازنگری مصوبه غیرکارشناسی «سازمان ملی‌سنجش» ضروری است
2024-11-23T10:20:39+03:30
معاون سابق حقوقی و امور مجلس وزارت علوم گفت: بازنگری مصوبه غیر کارشناسی سازمان ملی سنجش و نظام ارزشیابی کشور ضروری است.

رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است

رشاد: جای رشته فقه مقاومت در حوزه علمیه خالی است
2024-11-23T10:07:18+03:30
رئیس شورای حوزه‌های علمیه استان تهران گفت: جای رشته فقه مقاومت در حوزه‌های علمیه خالی است و باید به آن پرداخته شود.

توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید

توجه به نوآوری و کیفیت در پذیرش طلاب/ تقویت معیشت طلاب و اساتید
2024-11-23T10:07:18+03:30
مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به حساسیت‌هایی که در مورد پذیرش و جذب طلاب وجود دارد گفت: در پذیرش طلاب باید با حفظ کیفیت، ابداع و نوآوری هم داشته باشیم.

توسعه سیستم ارزیابی مدل‌های زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور

توسعه سیستم ارزیابی مدل‌های زبان فارسی هوش مصنوعی در کشور
2024-11-23T09:54:00+03:30
متخصصان هوش مصنوعی دانشگاه امیرکبیر سیستم ارزیابی مدل‌های زبان فارسی را توسعه دادند و با این اقدام زیست‌بوم هوش مصنوعی کشور مجهز به یک سنجه دقیق و یکپارچه بر...

راه‌اندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی

راه‌اندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی
2024-11-23T09:53:59+03:30
گرافجت تکنولوژیز با راه‌اندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی پرکاربرد، در تلاش است تا ارزش افزوده‌ بیشتری از این پسماند فراوان در مالزی ایجاد کند.

سرپرست جدید معاونت امور حوزه‌های علمیه خواهران معرفی شد

سرپرست جدید معاونت امور حوزه‌های علمیه خواهران معرفی شد
2024-11-23T09:53:59+03:30
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در حکمی سرپرست جدید معاونت امور حوزه‌های علمیه خواهران را منصوب کرد.
X فیلم جدید فیلم جدید دانلود فیلم و سریال تبلیغات شما (پیام به تلگرام)