میرنیوز
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان سنجش، دکتر عبدالرسول پورعباس در نشست عوامل اجرایی آزمون سراسری در استان آذربایجان شرقی گفت: داوطلبان و والدین گرامی آنها باید در مورد عضویت در برخی گروهها و شبکهها در فضای مجازی دقت لازم را داشته باشند و عضویت و همکاری با برخی از این گروهها که به دنبال برنامهریزی برای تقلب و تخلف در آزمونها هستند، به محرومیت از آزمون میانجامد.
وی گفت: خوشبختانه دستگاههای امنیتی همچون پلیس فتا به خوبی بر فعالیتهای این گروههای مجرم اشراف دارند و در زمان مناسب اقدامات لازم برای برخورد با آنها انجام خواهد شد.
پورعباس با اشاره به عملکرد داوطلبان استان آذربایجان شرقی در آزمون سراسری سال ۱۴۰۰، گفت: میانگین درصد قبولی داوطلبان آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۰ بین ۱۲.۵ تا ۱۵.۱ درصد (نسبت قبولی به داوطلب) بوده است.
وی با بیان اینکه ۲۰ درصد داوطلبان از طریق آزمون سراسری و ۸۰ درصد با سوابق تحصیلی در دانشگاههای کشور پذیرش میشوند، افزود: آذربایجان شرقی رتبه دوازدهم را در حوزه پذیرفتهشدگان در رشتههای با آزمون داشته و با تفاوت پنج درصدی با استان رتبه نخست، وضعیتی بالاتر از میانگین کشوری دارد.
معاون وزیر علوم افزود: آذربایجان شرقی همچنین دارای رتبه شانزدهم در پذیرش مجموع با آزمون و صرفاً با سوابق تحصیلی بوده و با تفاوت ۱۷ درصدی از استان نخست، وضعیتی بالاتر از میانگین کشوری دارد.
وی در تشریح وضعیت شهرهای استان طی آزمونهای سراسری سال ۱۴۰۰ اظهار داشت: در مجموعه رشتههای پذیرش با آزمون و سوابق تحصیلی، شهرستانهای اسکو، تبریز و میانه به ترتیب در ردههای اول تا سوم قرار دارند و در حوزه پذیرش با آزمون شهرستانهای آذرشهر، اسکو و تبریز در ردههای بعدی قرار دارد و در پذیرش صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۰، شهرستانهای میانه، اسکو و تبریز اول تا سوم قرار دارند.
پورعباس با اشاره به فعالیت ۲۵ دانشگاه و موسسه آموزشی در مقطع کارشناسی و ارشد در سطح استان، گفت: هفت دانشگاه در سطح استان در مقطع دکتری با ۸۸ رشته فعال هستند که از مجموع ۷۴۹۶ شرکتکننده استانی در سال ۱۴۰۰ تعداد ۵۷۹ دانشجو توانستند در مقطع دکتری دانشگاههای استان پذیرش شوند.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه آزمون سراسری ۱۴۰۱ با شرایط متفاوتی برگزار میشود، ادامه داد: سؤالات کنکور ۱۴۰۱ بر مبنای متن کتاب های درسی بوده و پاسخهای سؤالات نیز به شکل محتوایی خواهد بود.
در ادامه این نشست، دکتر مصطفی صحرایی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز اظهار داشت: تعداد داوطلبان آذربایجان شرقی در آزمون سراسری طی سه سال گذشته بین ۶۴ تا ۶۸ هزار نفر بوده که ۵۷ درصد آن زن و باقی مرد بودهاند. سهم دانشگاه تبریز نیز از مجموع داوطلبان آزمون سراسری استان حدود ۲۷ درصد بوده است.
صحرایی با اشاره به برگزاری آزمونهای سراسری در شهرهای مختلف استان، افزود: سالانه آزمونهای متعددی از جمله زبان، استخدامی و آزمونهای سراسری در دانشگاه تبریز برگزار شده و این دانشگاه به عنوان مادر محل برگزاری آزمونهای مختلف به خصوص آزمون سراسری در استان آذربایجان شرقی محسوب میشود.
منبع : خبرگزاری مهر
۵ سال زندان در انتظار رییس سامسونگ
استعدادهای برتر جامعهالزهرا(س) شناسایی میشوند
پیامکهای پذیرش خارج از کنکور دانشگاه علوم پزشکی ایران کلاهبرداری است
تناسب اندام میتواند به پیشگیری از زوال عقل کمک کند
آغوش باز معاونت علمی برای استفاده از ظرفیتهای علوم انسانی در «حکمرانی فناورانه»
درد مزمن مفاصل روی عملکرد مغز اثر میگذارد
همایش ملی دستاوردهای علمی فرش ایران برگزار خواهد شد
فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی بهمن ماه اعلام میشود
هوش مصنوعی از انجام پژوهشهای تکراری جلوگیری میکند
ساخت اولین دستیار صوتی آفلاین اندروید توسط متخصصان ایرانی
پیشگویی چت جی پی تی از آینده پژوهش و استنادات علمی
رفع نیاز آزمایشگاههای آنالیز مواد شیمیایی با دستگاه ایران ساخت
انتصابات جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت
سمپوزیوم بینالمللی تازههای نقشهبرداری مغز ایران برگزار میشود
نتایج جذب استعدادهای برتر در دستگاهها بزودی اعلام میشود
ابقای رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران
ایلان ماسک: هوش مصنوعی از پزشکان و وکلا جلو می زند
روبات مغناطیسی پیچ و مهره باز می کند
تبدیل پسماندهای زغالسنگ به گرافن با بازده بالا
هوش مصنوعی از انرژی اتمی قدرتمندتر است
قدردانی نماینده حزب الله لبنان از جراحان ایرانی
ظرفیت بیهوشی و اطفال خالی مانده است
اسلحه خودکار برای پهپادهای سبک از راه رسید
نشست کمیته تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
سردار جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
جلالی: تکرار کرونا را باید جدی بگیریم
راه حل محققان برای کاهش مصرف داروی شیمیدرمانی در درمان سرطان
بیش از هزار سایت خبر جعلی از جستجوی گوگل حذف شدند
نمی توان با دستمزدهای اندک دانشمندان برجسته را در کشور نگه داشت
اتحادیهها بازوی تصمیمسازی قوی در دانشگاه آزاد هستند